کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
بچه ها من برای سفارت، کپی مدارکی رو که خواسته شده بود فرستادم و اصل ترجمه ها. درمورد تمکن مالی هم فرم صد و سی و چهار و گواهی تمکن رو اصلش رو فرستادم...روز مصاحبه دیگه فقط اصل فارسی مدارک رو باید ببرم، درسته ؟
یک سوال دیگه هم این که میل رو به این آدرس webmasterankara@state.gov
باید فرستاد برای تایید این که مدارکمون به سفارت آنکارا رسیده؟
ممنون از لطفتون
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها سواله من در مورده ثبت نام تو سایت
میخواستم بدونم trip purpose رو باید چی انتخاب کنیم.
یعنی تو قسمت immigrant visas ]i چه چیزی رو انتخاب کنیم .
immigrant visa(family-sponsored employment-based diversity lottery)-register for courier
یا
diversity lottery بریم و
immigrant scheduled by kcc-diversity lottery-schedule-schdule new appointment
رو بزنیم.

من pdf آموزشی رو هم دیدم اما متوجه نشدم.

خواهش میکنم کساییکه ثبت نام کردن بگن trip purpose چی زدن
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از مدتها انتظار ایمیلی برای من اومد که پنل خودتونو برای تاریخ مصاحبه چک کنید من هم چک کردم دیدم تاریخ و مکان مصاحبه مشخص شد فقط از این تعجب کردم که قبلا مکان مصاحبه انکارا ترکیه بود ولی الان میبینم نوشته ارمنستان ایروان به نظر شما دوستان این طبییعیه ایا برای کسی هم چنین چیزی اتفاق افتاده؟

با تشکر فراوان
شماره کیس:2013AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی:1می
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمهای سری اول:6-22-2012
تشکر کنندگان: گل نهال ، ابی هانی
این فرم یک صفحه ای رو ما هم که ابوظبی مصاحبه داریم باید پر کنیم؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: rezagh ، ابی هانی
(2013-03-18 ساعت 19:44)maahtab نوشته:  بچه ها من برای سفارت، کپی مدارکی رو که خواسته شده بود فرستادم و اصل ترجمه ها. درمورد تمکن مالی هم فرم صد و سی و چهار و گواهی تمکن رو اصلش رو فرستادم...روز مصاحبه دیگه فقط اصل فارسی مدارک رو باید ببرم، درسته ؟
یک سوال دیگه هم این که میل رو به این آدرس webmasterankara@state.gov
باید فرستاد برای تایید این که مدارکمون به سفارت آنکارا رسیده؟
ممنون از لطفتون

بله مهتاب خانم ،
البته دوستان محض احتیاط یه سری از ترجمه ها رو هم با خودشون میبرن
تا اونجا که میدونم بله ایمیل درسته

(2013-03-18 ساعت 20:44)asal1907 نوشته:  این فرم یک صفحه ای رو ما هم که ابوظبی مصاحبه داریم باید پر کنیم؟
عسل جون عزیزم من فکر میکنم این یه صفحه فقط واسه آنکارا هست ولی ضرری نداره که یکی پر کنی همراه خودت ببری که اگه لازم شد استرس نگیری
تشکر کنندگان: asal1907 ، sadeghi897 ، rezagh ، maahtab
(2013-03-18 ساعت 19:54)sami0 نوشته:  سلام بچه ها سواله من در مورده ثبت نام تو سایت
immigrant visa(family-sponsored employment-based diversity lottery)-register for courier
یا
diversity lottery بریم و
رو بزنیم.

خواهش میکنم کساییکه ثبت نام کردن بگن trip purpose چی زدن

سامی عزیز دیدم دوستان جواب ندادن دوباره خودم جواب میدم هر چند شما حرف منو قبول نداری ولی من دوباره جواب میدم
شما باید اولی رو انتخاب کنی !
دومی برای تغییر زمان هست!
یه روش دیگه هم هست ولی من امتحان نکردم ، یه گزینه هست در فسمت پایین صفحه اول یعنی پروفایل به نام register of courier از این گزینه هم مستقیما میشه دفتر پستی رو انتخاب کرد
تشکر کنندگان: rezagh ، soruosh ، Soap McTavish
(2013-03-18 ساعت 20:40)farhad2705 نوشته:  سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از مدتها انتظار ایمیلی برای من اومد که پنل خودتونو برای تاریخ مصاحبه چک کنید من هم چک کردم دیدم تاریخ و مکان مصاحبه مشخص شد فقط از این تعجب کردم که قبلا مکان مصاحبه انکارا ترکیه بود ولی الان میبینم نوشته ارمنستان ایروان به نظر شما دوستان این طبییعیه ایا برای کسی هم چنین چیزی اتفاق افتاده؟

با تشکر فراوان

دوست عزيز براي ما هم همينطور شد... حتماًًً مصلحتي هست... تسليم اراده خداوند متعال هستيم...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: payam62 ، asal1907 ، گل نهال ، rezagh ، soruosh ، Judy Abbott 13 ، ramin_red
(2013-03-18 ساعت 18:05)manila نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجرسرایی ام. امیدوارم سال پیش رو سال موفقیت و خیر و برکت برای همه مردم دنیا و شما دوستان عزیزم باشه. دوستان یه سوالی یهو به نظرم اومد؛ ببینم آیا اون مدتی که باید به آمریکا سفر کنیم همه افراد کیس باید زمان حدود 2 سال و نیم را پر کنند یا فقط برنده اصلی یا... به هر حال منظورم اینه که اگه مثلا برنده اصلی نتونه زیاد اونجا بمونه ولی نفر دوم کیس 2 سال و نیم بمونه و مالیات بده و... حله؟
در سفر اول تمام اعضا باید همراه برنده اصلی باشند و نمیتوانند جداگانه وارد خاک امریکا شوند.بر اساس قوانین دارند گان گرین کارت نباید بیش از 6 ماه خارج از امریکا باشند یا از ان بعنوان ویزای ورود و خروج به امریکا استفاده کنند زیرا به انها تذکر داده شده و نهایتا احتمال باطل شدن گرین کارت رو دارند.برای شهروند شدن نیاز به 5سال است که از 4.5 سال از تاریخ گرین کارت میتواید برای شهروندی تقاضا دهید و در این مدت هر خانواده باید طبق حقوق و دارایی مالیات بده حتی اکر کار بین المللی داشته باشه یا بیزینسی در خارج از امریکا داشته باشه .در ضمن شرط سیتیزن شدن 3 ساله که از 2.5 سال می توانند تقاضا دهند فقط برای کسانی است که با یک سیتیزن امریکا ازدواج کرده باشند و ویزای انها نامزدی باشد.امیدوارم جواب شما را داده باشم اگر سوالی بود خوشحال میشم کمکی کنم.
برنده 2012

تشکر کنندگان: tajhizgaran ، manila ، گل نهال ، Judy Abbott 13 ، saragh
(2013-03-18 ساعت 20:40)farhad2705 نوشته:  سلام به همه دوستان

با تشکر فراوان
با سلام و تبریک. دوست عزیز اگر به صفحه انتظار مصاحبه رجوع کنید می بینید که خیلی های دیگه هم مثل شما نوشته اند که محل مصاحبه شون تغییر کرده. این چیز عادی ایه. به نظر میاد بیشتر اون کسانی محل مصاحبه شون عوض میشه که تو آنکارا قرار بوده باشن(البته نه همه) احتمالا آنکارا خیلی شلوغه. موفق باشید.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: گل نهال ، shiraz mamali ، Judy Abbott 13
سلام
دوستان سه تا سوال دارم.
پدر من هم محل مصاحبش تغییر کرده و شده ارمنستان و ایشالا که خیره. آخرای اردیبهشت هم مصاحبش هستش.
1- سوال اول این که پدر من تازه پبش دانشگاهیش رو گرفت (تو دی ماه) و در حال حاضر فقط گواهی موقتش رو داره و اصلش تو تابستون صادر می شه. آیا همون گواهی موقت کفایت می کنه؟
2- دوم اینکه پدرم چون زبانش هنوز ضعیفه و داره کار می کنه تقویتش کنه قطعا برای کار پیدا کردن خیلی مشکل داره. حالا می تونه بره و فورا برگرده و دوباره هر 6 ماه بره تا موقعی که زبانش تقویت شه یا اینکه اولین بار باید زمان مشخصی رو اونجا بمونه؟ و اینکه هر شش ماه بیاد بره مشکل نداره؟ (تا زمان سیتیزن شدن منظورمه!)
3- سوم هم اینکه سابقه کارش رو چطوری باید ترجمه کنه و چه مهرهایی می خواد؟ پدرم مدیر فروش یه کارخونه بوده.
ممنون می شم راهنماییم کنید.
کیس نامبر 2013as00007XX3** تعداد : 3 نفر (پدر، مادر و برادر)
تاریخ مصاحبه 20 می به همراه برگه ابی
کنسولگری ایروان
مقصد : Houston, Texas
کلیر 15 آگست
3 نفر
ورود به آمریکا: 28 سپتامبر 2013
تشکر کنندگان:
(2013-03-18 ساعت 18:27)sami0 نوشته:  سلام بچه ها سواله من در مورده ثبت نام تو سایت
یا
diversity lottery بریم و
رو بزنیم.

در پی دی اف آموزشی کمی این مورد گنگ هست
همون گزینه اول باید انتخاب کنی چون زمان کی سی سی واسه شما انتخاب می کنه پس گزینه دوم صحیح نیست.
من خودم همین گزینه اول انتخاب کردم الانم ویزا در کمد هست.
شاد باشی
دیCoolBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، گل نهال ، amir82
(2013-03-19 ساعت 01:29)samira.a نوشته:  سلام
دوستان سه تا سوال دارم.
پدر من هم محل مصاحبش تغییر کرده و شده ارمنستان و ایشالا که خیره. آخرای اردیبهشت هم مصاحبش هستش.
1- سوال اول این که پدر من تازه پبش دانشگاهیش رو گرفت (تو دی ماه) و در حال حاضر فقط گواهی موقتش رو داره و اصلش تو تابستون صادر می شه. آیا همون گواهی موقت کفایت می کنه؟
2- دوم اینکه پدرم چون زبانش هنوز ضعیفه و داره کار می کنه تقویتش کنه قطعا برای کار پیدا کردن خیلی مشکل داره. حالا می تونه بره و فورا برگرده و دوباره هر 6 ماه بره تا موقعی که زبانش تقویت شه یا اینکه اولین بار باید زمان مشخصی رو اونجا بمونه؟ و اینکه هر شش ماه بیاد بره مشکل نداره؟ (تا زمان سیتیزن شدن منظورمه!)
3- سوم هم اینکه سابقه کارش رو چطوری باید ترجمه کنه و چه مهرهایی می خواد؟ پدرم مدیر فروش یه کارخونه بوده.
ممنون می شم راهنماییم کنید.
در مورد اول احتمال زیاد کفایت می کنه اگر هم کفایت نکنه نقص مدرک می خوره اصلش ببره ویزا می دن مشکلی نیست. البته اگر کیرنس بخوره باید منتظر کلیر شدن هم بمونه
دوم اگر فردی رو در امریکا اشنا ندارین که پدرتون بایدبره گرین کارت بگیره و ssn هم بگیره بعد برگرده اصولا یک ماه اماده می شه اما بیشتر هم ممکنه طول بکشه اگر هم فامیل یا اشنای مطمئن داشته باشید پدرتون می تونه بره اونجا چند روزی کارهاش بکنه اون گرین کارتش هم پست می شه به همون ادرس فامیلتون ، البته باید طرف مطمئن باشد و پذرتون هم تمام کارهایی که لازم هست رو انجام بده بعد برگرده
قسمت دوم سئوال دوم جوابش خیر هست، الان می تونه بره برگرده ، شاید یکی دو بار دیگه هم بتونه بره و برگرده ، این باعث می شه که گرین کارت باطل نشه و بتونه گرین کارت بگیره برای اینکه بخواد سیتیزن بشه باید حداقل سه سال و شیش ماه در امریکا اقامت داشته باشه خارج نشه ، زندگی کنه اونجا و مالیات بده و یک سری شرایط دیگه ، البته برای تقویت زبان می تونه یک بار هم از پاس سفید استفاده کن ، وقتی پاس سفید بگیره می تونه یک سالی ایران بمونه ، و مشکلی برای گرین کارت پیش نیاد، ویزای لاتاری ویزای مهاجرتی است و برای این ویزا داده می شه که طرف بره اونجا زندگی کنه نمی شه که پذر شما ایران زندگی کنن و مثلا سالی دو تا سفر ده روزه بره ایالات متحده !!!!!!
البته یکی دو سال اول سخت نمی گیرن اما قطعا همون سالهای اول هم هر کاری انجام می دن باید سفرهاشون و غیره با دقت انجام بشه و مشاوره ، ولی سالهای بعدش دیگه سخت هست و نمی شه طرف بره و کشور دیگه زندگی کنه و از خدمات گرین کارت هم استفاده کنه اطلاعات دقیق تر رو باید در تاپیک های شرایط شهروندی یا سیتیزنی مهاجرسرا و سایتهای دولت امریکا بگردید.
درمورد سئوال سوم ، سابقه کار نیازمند ترجمه ، باید از محلی که کار می کردن گواهی اشتغال به کار همون چند سالش رو بگیرن ببرین دارالترجمه رسمی بکنید حله مهر دیگه هم نمی خواد، البته اگر بخواهید از سابقه بیمه اش هم بخواد استفاده کنه شماره بیمه و غیر هم نیاز هست در این مورد دوم اطلاعات من کافی نیست، ولی می دونم مهر وزارت خارجه و دادگستری رو امریکا بهش محل نمی زاره اما اگر بازم دلتون بخواد اونها رو هم مبلغی می گیره دارالترجمه می گیره و اون دو تا مهر هم می زنه
دیCoolBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-03-18 ساعت 14:36)sadeghi897 نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 13:42)mohsenmohajer نوشته:  ببخشید این issue شدن کیس دقیقا ینی چی؟
کجا میزنن؟
:p
یعنی ویزا صادر شده
اینجا می زنه
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
سفرهای بعد AS کیس نامبر رو نزنید
من نامه دومم اومده ولی هر چی توی این سایت شمارمو میزنم هیچی نمینویسه کسی میدونه چرا؟
کیس:6000/سفارت:آنکارا/کارنت:می/
remember:always,FLYYYYY!!!!!!
تشکر کنندگان:
(2013-03-19 ساعت 03:38)sadeghi897 نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 18:27)sami0 نوشته:  سلام بچه ها سواله من در مورده ثبت نام تو سایت
یا
diversity lottery بریم و
رو بزنیم.

در پی دی اف آموزشی کمی این مورد گنگ هست
همون گزینه اول باید انتخاب کنی چون زمان کی سی سی واسه شما انتخاب می کنه پس گزینه دوم صحیح نیست.
من خودم همین گزینه اول انتخاب کردم الانم ویزا در کمد هست.
شاد باشی
دیCoolBig Grin
داشتیم عمو صادقی؟؟؟؟
کجاش گنگه؟؟؟؟
این دوست عزیزمون بعد از تماس تلفنی با بنده مشکلشون حل شد Big GrinBig Grin دوستان فایل CSC موجود در امضای بنده را دانلود کنند و با مطالعه آن ثبت نام کنند.

یا
diversity lottery بریم و
رو بزنیم.

جوابتان را در اینجا دادم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، ابی هانی ، rezagh ، mirzamemar
(2013-03-16 ساعت 15:44)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 14:02)farhad1985 نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 03:40)arminaa نوشته:  سلام دوستان.
من یک ماه پیش در سایت برای CSC آنکارا ثبت نام کرده بودم.اما نامه دوم که آمد به ابوظبی تغییر کرد و باید آدرس رو به پست ابوظبی تغییر بدم.
حالا دوباره باید برای CSC ثبت نام کنم؟؟
اگر می تونم تغییرش بدم،لطفا بهم بگین کجای سایته؟؟
ممنونم.

سلام دوست عزیز..برای منم همین قضیه پیش اومد آنکارا بود حالا شده ایروان..نگران نباشید ثبت CSC فقط برای آنکارا هستش و برای ایروان و ابوظبی نیازی به ثبت نام نیست. باز اگر اشتباه میکنم لطفا دوستان با تجربه تصحیح کنید.

(2013-03-16 ساعت 13:19)farzad1378 نوشته:  سلام
من وقت مصاحبه برای ابوظبی دارم.آیا باید مدارکم را زودتر پست کنم یا روز مصاحبه با خودم ببرم؟

سلام...نه نیازی نیست..مدارک رو با خودتون روز مصاحبه باید ببرید. البته فقط برای ابوظبی و ایروان اینطوریه.دوستانی که آنکارا مصاحبه دارن باید 15 روز قبل از مصاحبه مدارکشون به دست سفارت رسیده باشه. موفق باشید
مرسی از پاسختون البته ثبت نام csc برا ابوظبی و آنکارا لازمه فقط واسه ایروان نیازی نیست
دوستان عزیز من چطور می تونم csc رو از آنکارا به ابوظبی تغییر بدم؟؟؟؟
ویرایش مکان پست کجای سایته؟؟
لطفا کمک کنید.
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان