موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-18 ساعت 19:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-18 ساعت 19:46 توسط maahtab.)
بچه ها من برای سفارت، کپی مدارکی رو که خواسته شده بود فرستادم و اصل ترجمه ها. درمورد تمکن مالی هم فرم صد و سی و چهار و گواهی تمکن رو اصلش رو فرستادم...روز مصاحبه دیگه فقط اصل فارسی مدارک رو باید ببرم، درسته ؟
یک سوال دیگه هم این که میل رو به این آدرس webmasterankara@state.gov
باید فرستاد برای تایید این که مدارکمون به سفارت آنکارا رسیده؟
ممنون از لطفتون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها سواله من در مورده ثبت نام تو سایت
میخواستم بدونم trip purpose رو باید چی انتخاب کنیم.
یعنی تو قسمت immigrant visas ]i چه چیزی رو انتخاب کنیم .
immigrant visa(family-sponsored employment-based diversity lottery)-register for courier
یا
diversity lottery بریم و
immigrant scheduled by kcc-diversity lottery-schedule-schdule new appointment
رو بزنیم.
من pdf آموزشی رو هم دیدم اما متوجه نشدم.
خواهش میکنم کساییکه ثبت نام کردن بگن trip purpose چی زدن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از مدتها انتظار ایمیلی برای من اومد که پنل خودتونو برای تاریخ مصاحبه چک کنید من هم چک کردم دیدم تاریخ و مکان مصاحبه مشخص شد فقط از این تعجب کردم که قبلا مکان مصاحبه انکارا ترکیه بود ولی الان میبینم نوشته ارمنستان ایروان به نظر شما دوستان این طبییعیه ایا برای کسی هم چنین چیزی اتفاق افتاده؟
با تشکر فراوان
شماره کیس:2013AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی:1می
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمهای سری اول:6-22-2012
موضوعها: 1
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
این فرم یک صفحه ای رو ما هم که ابوظبی مصاحبه داریم باید پر کنیم؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-18 ساعت 20:40)farhad2705 نوشته: سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از مدتها انتظار ایمیلی برای من اومد که پنل خودتونو برای تاریخ مصاحبه چک کنید من هم چک کردم دیدم تاریخ و مکان مصاحبه مشخص شد فقط از این تعجب کردم که قبلا مکان مصاحبه انکارا ترکیه بود ولی الان میبینم نوشته ارمنستان ایروان به نظر شما دوستان این طبییعیه ایا برای کسی هم چنین چیزی اتفاق افتاده؟
با تشکر فراوان
دوست عزيز براي ما هم همينطور شد... حتماًًً مصلحتي هست... تسليم اراده خداوند متعال هستيم...
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-18 ساعت 20:40)farhad2705 نوشته: سلام به همه دوستان
با تشکر فراوان
با سلام و تبریک. دوست عزیز اگر به صفحه انتظار مصاحبه رجوع کنید می بینید که خیلی های دیگه هم مثل شما نوشته اند که محل مصاحبه شون تغییر کرده. این چیز عادی ایه. به نظر میاد بیشتر اون کسانی محل مصاحبه شون عوض میشه که تو آنکارا قرار بوده باشن(البته نه همه) احتمالا آنکارا خیلی شلوغه. موفق باشید.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان سه تا سوال دارم.
پدر من هم محل مصاحبش تغییر کرده و شده ارمنستان و ایشالا که خیره. آخرای اردیبهشت هم مصاحبش هستش.
1- سوال اول این که پدر من تازه پبش دانشگاهیش رو گرفت (تو دی ماه) و در حال حاضر فقط گواهی موقتش رو داره و اصلش تو تابستون صادر می شه. آیا همون گواهی موقت کفایت می کنه؟
2- دوم اینکه پدرم چون زبانش هنوز ضعیفه و داره کار می کنه تقویتش کنه قطعا برای کار پیدا کردن خیلی مشکل داره. حالا می تونه بره و فورا برگرده و دوباره هر 6 ماه بره تا موقعی که زبانش تقویت شه یا اینکه اولین بار باید زمان مشخصی رو اونجا بمونه؟ و اینکه هر شش ماه بیاد بره مشکل نداره؟ (تا زمان سیتیزن شدن منظورمه!)
3- سوم هم اینکه سابقه کارش رو چطوری باید ترجمه کنه و چه مهرهایی می خواد؟ پدرم مدیر فروش یه کارخونه بوده.
ممنون می شم راهنماییم کنید.
کیس نامبر 2013as00007XX3** تعداد : 3 نفر (پدر، مادر و برادر)
تاریخ مصاحبه 20 می به همراه برگه ابی
کنسولگری ایروان
مقصد : Houston, Texas
کلیر 15 آگست
3 نفر
ورود به آمریکا: 28 سپتامبر 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-18 ساعت 14:36)sadeghi897 نوشته: (2013-03-18 ساعت 13:42)mohsenmohajer نوشته: ببخشید این issue شدن کیس دقیقا ینی چی؟
کجا میزنن؟
:p
یعنی ویزا صادر شده
اینجا می زنه
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
سفرهای بعد AS کیس نامبر رو نزنید
من نامه دومم اومده ولی هر چی توی این سایت شمارمو میزنم هیچی نمینویسه کسی میدونه چرا؟
کیس:6000/سفارت:آنکارا/کارنت:می/
remember:always,FLYYYYY!!!!!!