کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-18 ساعت 16:11)ramin_red نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 02:02)sadeghi897 نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 01:30)saragh نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 03:42)sadeghi897 نوشته:  اگر کشور اقامت تون رو اشتباه زده باشین
کلا حذف می شید
به نظرم نرین مصاحبه بهتره
البته می تونید برید و حداقل خوش بگذرونین

منظور از کشور اقامت تون چی‌ ؟؟؟ یعنی‌ chargability ?

من فقط c/o رو زدم هند Sad
اگر هند زده باشی ممکنه چون اسیا هست مشکلی پیش نیاد بازم ریسک هست دیگه
بالاخره شما برید کسی ویزا اقامت آمریکا رو حتی شانسی از دست نمی ره
سهمیه اسیا استفاده کردین دیگه
اما بازم امکان رد شدنتون زیاد هست.

با سلام! هند اصلا سهمی‌ نداره برای لاتاری! ولی‌ اگر خدای نکرده کسی‌ از سهمیه یه کشور غیر ایران استفاده کنه حالا چه آسیا چه اروپا، در روز مصاحبه ازش پاسپورت همون کشور رو میخوان که مسلما شخص نمیتونه ارائه بده!

مرسی‌ از جوابتون ،بله هند اصلا سهمی نداره تو لاتاری ،و اینکه من وقتی‌ تولّدمو زدم ایران یعنی‌ به عنوانِ یه ایرانی‌ دارم شرکت می‌کنم ،فقط آدرس و هند زدم یعنی‌ دقیقا سوال ۸ رو ،آقای صادقی خیلی‌ استرس دادن Sad
اگه کسی‌ چیز بیشتری میدون راهنمایی کنه ،لازمه که مطرح کنم این و در ایمیل؟
Cool
تشکر کنندگان: ramin_red
(2013-03-19 ساعت 16:17)saragh نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 01:30)saragh نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 03:42)sadeghi897 نوشته:  اگر کشور اقامت تون رو اشتباه زده باشین
کلا حذف می شید

منظور از کشور اقامت تون چی‌ ؟؟؟ یعنی‌ chargability ?

مرسی‌ از جوابتون ،بله هند اصلا سهمی نداره تو لاتاری ،و اینکه من وقتی‌ تولّدمو زدم ایران یعنی‌ به عنوانِ یه ایرانی‌ دارم شرکت می‌کنم ،فقط آدرس و هند زدم یعنی‌ دقیقا سوال ۸ رو ،آقای صادقی خیلی‌ استرس دادن Sad

لطف از همون ابتدا که سوال می خواهید بکنید خیلی واضح شرایط رو توضیح بدید ...من دقت کردم به پست های قبلی دیدم هی ذره ذره اجزا سوال رو می گید...می شه بپرسم چرا ادرس رو هند زدید؟
اگر chargability رو ایران زدید خوب یعنی بعد از قبولی شما از سهمیه ایران استفاده کردید پس از این نظر مشکل جدی وجود نداره... حالا اگر تو هند زندگی می کنید خوب باید برید سفارت امریکا در هند مصاحبه ...اگر نه که باید بهشون نامه بزنید و بگید که یا ادرس رو اشتباه زدید یا محل زندگیتون تغییر کرده و نسبت به اون باید سفارت برای شما انتخاب بشه
اگر گزینه 9رو ایران زدی که خوب کلا اونا می دونند که شما باید به سه سفارت ایروان یا ابوظبی یا انکارا بری... و فقط می مونه که بهشون با ایمیل بگی ادرس رو تغییر بدند که البته موقع مصاحبه هم می تونی فرم هاتو اپدیت شده ببری
(این نظر من بود و لطفا بیشتر تحقیق کنید)
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: lilac ، گل نهال ، Soap McTavish ، payam62 ، Judy Abbott 13
(2013-03-19 ساعت 00:12)manila نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 20:40)farhad2705 نوشته:  سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از مدتها انتظار ایمیلی برای من اومد که پنل خودتونو برای تاریخ مصاحبه چک کنید من هم چک کردم دیدم تاریخ و مکان مصاحبه مشخص شد فقط از این تعجب کردم که قبلا مکان مصاحبه انکارا ترکیه بود ولی الان میبینم نوشته ارمنستان ایروان به نظر شما دوستان این طبییعیه ایا برای کسی هم چنین چیزی اتفاق افتاده؟

با تشکر فراوان
با سلام و تبریک. دوست عزیز اگر به صفحه انتظار مصاحبه رجوع کنید می بینید که خیلی های دیگه هم مثل شما نوشته اند که محل مصاحبه شون تغییر کرده. این چیز عادی ایه. به نظر میاد بیشتر اون کسانی محل مصاحبه شون عوض میشه که تو آنکارا قرار بوده باشن(البته نه همه) احتمالا آنکارا خیلی شلوغه. موفق باشید.

با سلام و پیشاپیش تبریک سال نو
لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه حالا که محل و زمان مصاحبه برای ما مشخص شد اونم تو ارمنستان حالا باید از کجا شروع کنم و چه مدارکی رو آماده کنم چطوری وقت دکتر تو ارمنستان بگیرم چند روز قبل وقت بگیرم کجا باید برم .شرمنده شاید این سوال تکراری باشه ولی من نمی دونم کجای تاپیک دنبالش بگردم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم. خیلی سر در گمم.

با تشکر
شماره کیس:2013AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی:1می
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمهای سری اول:6-22-2012
تشکر کنندگان:
(2013-03-19 ساعت 16:56)farhad2705 نوشته:  
(2013-03-19 ساعت 00:12)manila نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 20:40)farhad2705 نوشته:  سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از مدتها انتظار ایمیلی برای من اومد که پنل خودتونو برای تاریخ مصاحبه چک کنید من هم چک کردم دیدم تاریخ و مکان مصاحبه مشخص شد فقط از این تعجب کردم که قبلا مکان مصاحبه انکارا ترکیه بود ولی الان میبینم نوشته ارمنستان ایروان به نظر شما دوستان این طبییعیه ایا برای کسی هم چنین چیزی اتفاق افتاده؟

با تشکر فراوان
با سلام و تبریک. دوست عزیز اگر به صفحه انتظار مصاحبه رجوع کنید می بینید که خیلی های دیگه هم مثل شما نوشته اند که محل مصاحبه شون تغییر کرده. این چیز عادی ایه. به نظر میاد بیشتر اون کسانی محل مصاحبه شون عوض میشه که تو آنکارا قرار بوده باشن(البته نه همه) احتمالا آنکارا خیلی شلوغه. موفق باشید.

با سلام و پیشاپیش تبریک سال نو
لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه حالا که محل و زمان مصاحبه برای ما مشخص شد اونم تو ارمنستان حالا باید از کجا شروع کنم و چه مدارکی رو آماده کنم چطوری وقت دکتر تو ارمنستان بگیرم چند روز قبل وقت بگیرم کجا باید برم .شرمنده شاید این سوال تکراری باشه ولی من نمی دونم کجای تاپیک دنبالش بگردم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم. خیلی سر در گمم.

با تشکر

اینجا: سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
تشکر کنندگان: rezagh ، Saeedv13 ، گل نهال ، Soap McTavish ، ramin_red ، payam62 ، Judy Abbott 13
(2013-03-19 ساعت 15:47)arminaa نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 15:44)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 14:02)farhad1985 نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 03:40)arminaa نوشته:  سلام دوستان.
من یک ماه پیش در سایت برای CSC آنکارا ثبت نام کرده بودم.اما نامه دوم که آمد به ابوظبی تغییر کرد و باید آدرس رو به پست ابوظبی تغییر بدم.
حالا دوباره باید برای CSC ثبت نام کنم؟؟
اگر می تونم تغییرش بدم،لطفا بهم بگین کجای سایته؟؟
ممنونم.

سلام دوست عزیز..برای منم همین قضیه پیش اومد آنکارا بود حالا شده ایروان..نگران نباشید ثبت CSC فقط برای آنکارا هستش و برای ایروان و ابوظبی نیازی به ثبت نام نیست. باز اگر اشتباه میکنم لطفا دوستان با تجربه تصحیح کنید.

(2013-03-16 ساعت 13:19)farzad1378 نوشته:  سلام
من وقت مصاحبه برای ابوظبی دارم.آیا باید مدارکم را زودتر پست کنم یا روز مصاحبه با خودم ببرم؟

سلام...نه نیازی نیست..مدارک رو با خودتون روز مصاحبه باید ببرید. البته فقط برای ابوظبی و ایروان اینطوریه.دوستانی که آنکارا مصاحبه دارن باید 15 روز قبل از مصاحبه مدارکشون به دست سفارت رسیده باشه. موفق باشید
مرسی از پاسختون البته ثبت نام csc برا ابوظبی و آنکارا لازمه فقط واسه ایروان نیازی نیست
دوستان عزیز من چطور می تونم csc رو از آنکارا به ابوظبی تغییر بدم؟؟؟؟
ویرایش مکان پست کجای سایته؟؟
لطفا کمک کنید.
دوست عزیز فکر میکنم نمیشه ویرایش کرد ، ایمیل بزنید و درخواست بدید که درست کنن واستون تغییر بدن
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Saeedv13
سلام دوستان
عکس سفارت ترکیه باید چه جوری باشه؟ چند تا ؟ چند در چند ؟ با حجاب یا بی حجاب ؟ عکس تو پاس میخوره؟
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان:
(2013-03-20 ساعت 11:47)dpt نوشته:  سلام دوستان
عکس سفارت ترکیه باید چه جوری باشه؟ چند تا ؟ چند در چند ؟ با حجاب یا بی حجاب ؟ عکس تو پاس میخوره؟
۲تا ۵*۵ ، باحجاب و بی حجاب فرقی نمیکنه ولی اگه خواستین با حجاب باشه باید گوشاتون بیرون باشه،،بله عکس رو ویزاتون میخوره و ویزا رو پاس
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Saeedv13 ، rezagh ، nina22 ، alirezass ، sam110
سلام دوستان
من 6 فروردین مصاحبه دارم و مدارکم رو پست نکردم سفارت . 4 روز قبل از مصاحبه آنکارا خواهم بود . بنظر شما لازم است مدارکی می بایست پست می کردم رو تو این فاصله دستی یا با پست ترکیه بفرستم براشون یا همی جوری برم.؟
ضمنا تو کیس ما یکی اضافه شد (( فرزندم)) ... : دی گرچه مدارکش رو به kcc و سفارت فرستادم اما نمی تونم اون رو همراه ببرم ( مشکل پزشکی دارد و گواهی 2 پزشک و مدارک بستری شدن در بیمارستان رو همرام می برم .اگه نطرتون اینه که مدارک رو قبل از مصاحبه تحویل بدم آیا مدارک نو رسیده که تو وقت ملاقات هم اسمش نیامده ( فقط من و همسرم ) رو براشون بفرستم یا بذارم وقتی رفتم به افسره مدارک و توضیح بدم؟؟؟؟؟
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد Big Grin
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا : Sad
تشکر کنندگان:
(2013-03-20 ساعت 12:19)siyavash نوشته:  سلام دوستان
من 6 فروردین مصاحبه دارم و مدارکم رو پست نکردم سفارت . 4 روز قبل از مصاحبه آنکارا خواهم بود . بنظر شما لازم است مدارکی می بایست پست می کردم رو تو این فاصله دستی یا با پست ترکیه بفرستم براشون یا همی جوری برم.؟
ضمنا تو کیس ما یکی اضافه شد (( فرزندم)) ... : دی گرچه مدارکش رو به kcc و سفارت فرستادم اما نمی تونم اون رو همراه ببرم ( مشکل پزشکی دارد و گواهی 2 پزشک و مدارک بستری شدن در بیمارستان رو همرام می برم .اگه نطرتون اینه که مدارک رو قبل از مصاحبه تحویل بدم آیا مدارک نو رسیده که تو وقت ملاقات هم اسمش نیامده ( فقط من و همسرم ) رو براشون بفرستم یا بذارم وقتی رفتم به افسره مدارک و توضیح بدم؟؟؟؟؟
سلام
اولا قدم نو رسیده را تبریک میگم و امیدوارم همیشه سالم و تندرست باشه. بعد از آن از شما یک گله دارم این همه تو این سایت بچه ها میگن مدارکو پست کنید شما نکردید!!! آخه چرا؟؟؟ به نظرم مدارک را ترکیه رسیدی حتما پست کن. در مورد اون مهمون تازه رسیده و خوش قدم حتما مکاتبات را با سفارت و KCC پرینت بگیر با خودت ببر که اگر خواستند ارائه بدی و نشون بدی که این موضوع را به سفارت اطلاع داده ای. در ضمن فرم DS-230 را براش پرکن و با مدارکت هم پست کن هم ببر که احتمالا اونجا ازت میخوان. عکس هم ازش بگیر و ببر. خلاصه هرچی که نشون بده شما بچه دار شدید ترجمه کن با خودت ببر. بخدا من نمیدونم باید دقیقا چیکار کنید ولی انچه به ذهنم رسید را گفتمShy
بخدا اینقدر وابسته به این سایت و بچه هاش شدیم که بخاطر مشکلات آنها استرس میگیریمShy
مدیران محترم اگر چیزی از قلم انداختم تکمیلش کنید
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: ramin_red ، Judy Abbott 13 ، گل نهال ، mirzamemar ، rezagh ، nina22 ، elhamin ، siyavash
سلام دوستان سال نوتون مبارك با بهترين ارزوها براتون ، يك سوال دارم ازتون اگه بجاي انكارا بخوايم دكتر تو استانبول رو بريم ايا همون بيمارستان امريكايي بايد بريم؟! سفارت قبول ميكنه؟!
2013AS0005%%%/تعداد نفر يك/انكارا/ تاريخ مصاحبه هفته دوم اپريل/ يكضربCool
تشکر کنندگان: Soap McTavish
(2013-03-20 ساعت 18:26)wesburland نوشته:  سلام دوستان سال نوتون مبارك با بهترين ارزوها براتون ، يك سوال دارم ازتون اگه بجاي انكارا بخوايم دكتر تو استانبول رو بريم ايا همون بيمارستان امريكايي بايد بريم؟! سفارت قبول ميكنه؟!
خیر دوست عزیز
مدیکال سفارت فقط و فقط در آنکارا و توسط اونگان انجام میشه
سال خوشی را برایتان آرزومندم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: nina22 ، wesburland ، گل نهال ، rezagh ، Judy Abbott 13
(2013-03-19 ساعت 16:52)rezagh نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 01:30)saragh نوشته:  منظور از کشور اقامت تون چی‌ ؟؟؟ یعنی‌ chargability ?

لطف از همون ابتدا که سوال می خواهید بکنید خیلی واضح شرایط رو توضیح بدید ...من دقت کردم به پست های قبلی دیدم هی ذره ذره اجزا سوال رو می گید...می شه بپرسم چرا ادرس رو هند زدید؟
اگر chargability رو ایران زدید خوب یعنی بعد از قبولی شما از سهمیه ایران استفاده کردید پس از این نظر مشکل جدی وجود نداره... حالا اگر تو هند زندگی می کنید خوب باید برید سفارت آمریکا در هند مصاحبه ...اگر نه که باید بهشون نامه بزنید و بگید که یا ادرس رو اشتباه زدید یا محل زندگیتون تغییر کرده و نسبت به اون باید سفارت برای شما انتخاب بشه
اگر گزینه 9رو ایران زدی که خوب کلا اونا می دونند که شما باید به سه سفارت ایروان یا ابوظبی یا انکارا بری... و فقط می مونه که بهشون با ایمیل بگی ادرس رو تغییر بدند که البته موقع مصاحبه هم می تونی فرم هاتو اپدیت شده ببری

میتونم بپرسم c/o چی هست و کجاست ..
رفت تو مخم و واسم سوال شده.
من یک c/o بیشتر بهش بر نخوردم اونم توو نامه قبولیم زیر اسمم هستش که اون هم آدرس کسی هستش که واسم فرم ثبت نام رو پر کرده تو فیلادلفیا -- ولی کیسم ماله آسیاست . پستم ماله آنکاراست .
کلا اگه معنیش رو بگید ممنون میشم . Big Grin
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان عزيز و سال نو بر همكي مبارك ....من تابيك هاي بعضي دوستان رو خوندم .. راجع به تمكن مالي كه كفتند از فرم ١٣٤ استفادة كردند !!؟؟ تا اوجايي كه ميدونم بايد يه برينت از بانك به زبان لاتين بفرستيم !!؟؟؟؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، so_ar
(2013-03-21 ساعت 00:01)nikan_sh نوشته:  
(2013-03-19 ساعت 16:52)rezagh نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 02:02)sadeghi897 نوشته:  اگر هند زده باشی ممکنه چون اسیا هست مشکلی پیش نیاد بازم ریسک هست دیگه

ل
اگر chargability رو ایران زدید خوب یعنی بعد از قبولی شما از سهمیه ایران استفاده کردید پس از این نظر مشکل جدی وجود نداره... حالا اگر تو هند زندگی می کنید خوب باید برید سفارت آمریکا در هند مصاحبه ...اگر نه که باید بهشون نامه بزنید و بگید که یا ادرس رو اشتباه زدید یا محل زندگیتون تغییر کرده و نسبت به اون باید سفارت برای شما انتخاب بشه

میتونم بپرسم c/o چی هست و کجاست ..
رفت تو مخم و واسم سوال شده.
من یک c/o بیشتر بهش بر نخوردم اونم توو نامه قبولیم زیر اسمم هستش که اون هم آدرس کسی هستش که واسم فرم ثبت نام رو پر کرده تو فیلادلفیا -- ولی کیسم ماله آسیاست . پستم ماله آنکاراست .
کلا اگه معنیش رو بگید ممنون میشم . Big Grin
در مورد معنیه c/o در نامتون خوب در این مورد همه چی درسته و شما برنده خوش شانسه لاتاری هستید از سهمیه اسیا WinkBig Grin که خوب چون ادرس شخص دیگری هست ایشون از واژه c/o استفاده کرده .یعنی از طرف شما

در مورد معنیه c/o یعنی care of ... یعنی وقتی استفاده می شه که مثلا شما می خواهید بسته ای رو برای کسی پست کنید ولی مجبورید به ادرس خونه دوست اون شخص بفرستید

care of: used in an address on a letter or package that you are sending to someone at another person's house

This is the American English definition of c/o.macmillandictionary

کلا اگر می خواهید برای دریافت نامه از ادرس شخص دیگری استفاده کنید ادرس شخص مورد نظر را در قسمت in care of فرم پبت نام اولیه لاتاری می نویسید...مثل ثبت نام شماWink
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، mirzamemar ، nikan_sh
(2013-03-21 ساعت 02:44)Mehrdadordi نوشته:  سلام به همه دوستان عزيز و سال نو بر همكي مبارك ....من تابيك هاي بعضي دوستان رو خوندم .. راجع به تمكن مالي كه كفتند از فرم ١٣٤ استفادة كردند !!؟؟ تا اوجايي كه ميدونم بايد يه برينت از بانك به زبان لاتين بفرستيم !!؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز سال نو شما هم مبارک Smile
تمکن مالی شامل هر چیزی که نشون میده شما دارایی هایی دارین مثل سند خونه ، ماشین ، ویلا ،گواهی حسای بانکی و،.. ولی بله برا لاتاری تا اونجایی که دوستان تو سفرنامه هاشون گفتن فقط پرینت حساب بانکی رو ازشون خواستن بنابراین شما از حساب بانکیتون پرینت میگیرید، اگه خواستید میتونید اسنادتون رو هم ترجمه کنید و ببرید ولی تا حالا آفیسر از کسی تخواسته اسناد نشون بدن ، فرم مخصوص کسایی هست که اسپانسر دارن ، موفق باشید
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، rezagh ، Saeedv13 ، گل نهال

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان