موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-19 ساعت 00:12)manila نوشته: (2013-03-18 ساعت 20:40)farhad2705 نوشته: سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از مدتها انتظار ایمیلی برای من اومد که پنل خودتونو برای تاریخ مصاحبه چک کنید من هم چک کردم دیدم تاریخ و مکان مصاحبه مشخص شد فقط از این تعجب کردم که قبلا مکان مصاحبه انکارا ترکیه بود ولی الان میبینم نوشته ارمنستان ایروان به نظر شما دوستان این طبییعیه ایا برای کسی هم چنین چیزی اتفاق افتاده؟
با تشکر فراوان
با سلام و تبریک. دوست عزیز اگر به صفحه انتظار مصاحبه رجوع کنید می بینید که خیلی های دیگه هم مثل شما نوشته اند که محل مصاحبه شون تغییر کرده. این چیز عادی ایه. به نظر میاد بیشتر اون کسانی محل مصاحبه شون عوض میشه که تو آنکارا قرار بوده باشن(البته نه همه) احتمالا آنکارا خیلی شلوغه. موفق باشید.
با سلام و پیشاپیش تبریک سال نو
لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه حالا که محل و زمان مصاحبه برای ما مشخص شد اونم تو ارمنستان حالا باید از کجا شروع کنم و چه مدارکی رو آماده کنم چطوری وقت دکتر تو ارمنستان بگیرم چند روز قبل وقت بگیرم کجا باید برم .شرمنده شاید این سوال تکراری باشه ولی من نمی دونم کجای تاپیک دنبالش بگردم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم. خیلی سر در گمم.
با تشکر
شماره کیس:2013AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی:1می
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمهای سری اول:6-22-2012
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
عکس سفارت ترکیه باید چه جوری باشه؟ چند تا ؟ چند در چند ؟ با حجاب یا بی حجاب ؟ عکس تو پاس میخوره؟
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 6 فروردین مصاحبه دارم و مدارکم رو پست نکردم سفارت . 4 روز قبل از مصاحبه آنکارا خواهم بود . بنظر شما لازم است مدارکی می بایست پست می کردم رو تو این فاصله دستی یا با پست ترکیه بفرستم براشون یا همی جوری برم.؟
ضمنا تو کیس ما یکی اضافه شد (( فرزندم)) ... : دی گرچه مدارکش رو به kcc و سفارت فرستادم اما نمی تونم اون رو همراه ببرم ( مشکل پزشکی دارد و گواهی 2 پزشک و مدارک بستری شدن در بیمارستان رو همرام می برم .اگه نطرتون اینه که مدارک رو قبل از مصاحبه تحویل بدم آیا مدارک نو رسیده که تو وقت ملاقات هم اسمش نیامده ( فقط من و همسرم ) رو براشون بفرستم یا بذارم وقتی رفتم به افسره مدارک و توضیح بدم؟؟؟؟؟
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا :
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان سال نوتون مبارك با بهترين ارزوها براتون ، يك سوال دارم ازتون اگه بجاي انكارا بخوايم دكتر تو استانبول رو بريم ايا همون بيمارستان امريكايي بايد بريم؟! سفارت قبول ميكنه؟!
2013AS0005%%%/تعداد نفر يك/انكارا/ تاريخ مصاحبه هفته دوم اپريل/ يكضرب
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزيز و سال نو بر همكي مبارك ....من تابيك هاي بعضي دوستان رو خوندم .. راجع به تمكن مالي كه كفتند از فرم ١٣٤ استفادة كردند !!؟؟ تا اوجايي كه ميدونم بايد يه برينت از بانك به زبان لاتين بفرستيم !!؟؟؟؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوست
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito