کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-31 ساعت 19:01)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 18:24)sam110 نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرا
در ابتدا سال نو مبارک. امیدوارم امسال آغاز روزهایی باشه که آرزو داشتید Smile

من نیاز به مشاوره و کمک فوری شما دارم. لطف کنید شرایط من رو بخونید و راهنمایی کنید.
کیس ما شامل 3 نفر میشه. برنده اصلی مادرم هستن که در زمان ثبت نام اسم همسرشون و من که پسرشون هستم رو در کیس وارد کردن. نکته مهم اینجاست که من در زمان ثبت نام در لاتاری حدود 21 سال و 7 ماه داشتم و فرض بر این بود که سیستم حتماً اسم من رو حذف میکنه! ولی سیستم اسم من رو نگه داشت و باقی فرزندان رو که بیشتر از 26 سال داشتن حذف کرد.
حالا حدوداً 20 روز دیگه تا مصاحبه مونده و من با این پیش‌فرض که حتماً سایت لاتاری آمریکا یه‌چیز میدونسته که من رو حذف نکرده (!) همه کار کردم: معافیت تحصیلی گرفتم، مدرک خریدم، واکسن، ترجمه.... هرکاری لازم بوده!

حالا سوال من از دوستان عزیز مهاجرسرا اینه که آیا شما کیس مشابه من سراغ دارید که فرزندشون که در زمان ثبت نام بالای 21 سال داشته رو، برده باشن مصاحبه و ویزا هم گرفته باشن براش؟؟
ببخشید که متن طولانی بود :|
سلام دوست عزیز سال نو شما هم مبارک
دوست عزیز کاربری بوده به نام شهلا خانم که این مورد واسشون پیش اومده بود ، ایشون دو پسر داشتن که موقع ثبت نام یکی بالای ۲۱ و دیگری زیر ۲۱ سال بودن ، هنگام مصاحبه هر دو پسرشون بالای ۲۱ سال، تاجایی که یادمه اون پسرشون که موقع ثبت نام زیر ۲۱ سال بود با گرفتن دو تعهد بهش ویزا تعلق گرفت ، ولی پسرشون که بالای ۲۱ سال بود بهش ویزا تعلق نگرفت ، اسم هر دو پسرشون هم تو نامه دوم بود ،

مجدداً سلام به شما
من در جریان کامل کیس شهلا خانوم هستم و اگر خاطرتون باشه شما لطف کردید و به من گفتید همچین کیسی هست. من با ایشون تلفنی صحبت کردم.
من به امیر مهاجر ای‌میل زدم، ایشون گفتن یک نفر بوده که در زمان ثبت نام بالای 21 سال داشته و بهش در نهایت با اصرار زیاد خانواده، ویزا دادن. من از ایشون پرسیدم که آیا همین خانوم شهلا رو نمیگید؟ امیر مهاجر گفتن:تا جایی که یادشونه، یه مورد خیلی استثنائی بوده که یادشون مونده!

حالا من میخوام بدونم کس دیگری رو نمیشناسید که همچین کیسی داشته باشه و فرزند بالای 21 سالشون رو برده باشن مصاحبه؟ (شهلا خانوم کلاً پسر بالای 21 سال رو نبرده بودن)

با توجه به نزدیکی به زمان مصاحبه، نیازمند یاری سبز و فوری شما هستم :|
2013AS59XX/دو نفر+من که بالای 21سال بودم و بهم ویزا ندادنCool/ابوظبی/W4آوریل
تشکر کنندگان: ramin_red ، گل نهال ، Judy Abbott 13
(2013-03-31 ساعت 22:00)KOUROSHAVIN نوشته:  
حالا سوال من از دوستان عزیز مهاجرسرا اینه که آیا شما کیس مشابه من سراغ دارید که فرزندشون که در زمان ثبت نام بالای 21 سال داشته رو، برده باشن مصاحبه و ویزا هم گرفته باشن براش؟؟

منم فک کنم یه جایی خوندم که مهم زمانیه که داری ثبتنام میکنی.چون پروسه ثبتنام تا مصاحبه گاه تا یه سال طول میکشه و برای همین هم باید زمانیکه ثبتنام میکنیم زیر21سال باشیم و هنگام مصاحبه اگه 21سال پرشده باشه مهم نیست ولی کسانیکه زمان ثبتنام 21سال شده باشن متاسفانه ویزا دریافت نمیکنن.حالا میگردم اگه سورسشو پیدا کردم لینک میکنم

دوست عزیز من خودم سورس این مطلب که فرمودید رو در اختیار دارم، آقای امیر مهاجر گفتن یه استثناء بوده، من دنبال اون استثناء هستم.
آخه انصافاً چرا سایت اسم برادرم رو حذف کرد، من رو حذف نکرد؟!! انصافاً انقدر خرج دستمون گذاشته که نگو و نپرس Sad نامردیه تمامه اگه ویزا به من ندن!!
2013AS59XX/دو نفر+من که بالای 21سال بودم و بهم ویزا ندادنCool/ابوظبی/W4آوریل
تشکر کنندگان:
(2013-03-31 ساعت 23:38)DIVE نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 12:46)nimo80 نوشته:  من یه سوال خیلی خیلی مهم دارم میشه خیلی زود جوابمو بدین ، هفته آخر می مصاحبه دارم آنکارا
من کارت ملّیمو دو سه روزه گم کردم ، المثنی هم دو ماه طول می کشه تا صادر بشه ، کسی می دونه که آیا سفارت آمریکا در آنکارا تاییدیه از ثبت احوال رو برای کارت ملی قبول می کنه یا باید حتما اصل کارت ملیم باشه؟ Sad

در مدارک مورد نیاز اسمی از کارت ملی نیومده . شناسنامه کافیه . به خودتون استرس ندین
تو فایل pdf مدارک مورد نیاز انکارا دقیقا از کارت ملی اسم برده (فارسی نوشته شناسنامه و بعدش هم کارت ملی)حالا تو انکارا از بعضی ها خواستن از بعضی ها نخواستند بنظر من پیگیری کنید ببینید چطوری میشه المثنی بگیرید.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، nimo80 ، Saeedv13
سلام دوستان . من مصاحبه ام در ارمنستان هستش و به دلایل مختلف نمیخوام ارز زیادی با خودم ببرم . کسی می دونه چه طور می تونم حساب ارزی باز کنم ؟ توی چه بانکی ؟ آیا بانک ملت که توی ارمنستان شعبه داره به مسافرین (غیر دانشجوها) خدمات می ده ؟ ممنونم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

من فرم 230 رو در تاریخی که در امضام هست به KCC فرستادم . و در اون زمان در قسمت MILITARY SERVICE طبق کارت قدیمیم اطلاعات رو دادم

THIRD LIEUTENANT / CONSCRIPT ( ستوان سوم / وظیفه ) . " تا اینجا همه چیز درسته " .

حالا کارت جدیدم اومده و در این کارت نوشته سرباز و درجه نزده . SOILDER

حالا به نظر شما من چه کار کنم

1. فرم 230 رو طبق کارت جدید UPDATE کنم و به KCC اطلاع بدم و از ترجمه کارت پایان خدمت قدیمی و جدید اسکن واسشون بفرستم .؟

2. یا توی سفارت به افیسر بگم ؟ ممکنه افیسر ازم توضیح اضافی بخواد ؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایی و هم فکریتون
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-04-01 ساعت 01:12)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 22:20)sam110 نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 22:00)KOUROSHAVIN نوشته:  

منم فک کنم یه جایی خوندم که مهم زمانیه که داری ثبتنام میکنی.چون پروسه ثبتنام تا مصاحبه گاه تا یه سال طول میکشه و برای همین هم باید زمانیکه ثبتنام میکنیم زیر21سال باشیم و هنگام مصاحبه اگه 21سال پرشده باشه مهم نیست ولی کسانیکه زمان ثبتنام 21سال شده باشن متاسفانه ویزا دریافت نمیکنن.حالا میگردم اگه سورسشو پیدا کردم لینک میکنم

دوست عزیز من خودم سورس این مطلب که فرمودید رو در اختیار دارم، آقای امیر مهاجر گفتن یه استثناء بوده، من دنبال اون استثناء هستم.
آخه انصافاً چرا سایت اسم برادرم رو حذف کرد، من رو حذف نکرد؟!! انصافاً انقدر خرج دستمون گذاشته که نگو و نپرس Sad نامردیه تمامه اگه ویزا به من ندن!!

یا شانس و یا اقبالCool
الله اعلم و لاغیر

توکل به خدا کن همه چیز درست میشه ایشالله
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: sam110 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-01 ساعت 01:08)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-04-01 ساعت 00:57)hgbeigi نوشته:  سلام دوستان . من مصاحبه ام در ارمنستان هستش و به دلایل مختلف نمیخوام ارز زیادی با خودم ببرم . کسی می دونه چه طور می تونم حساب ارزی باز کنم ؟ توی چه بانکی ؟ آیا بانک ملت که توی ارمنستان شعبه داره به مسافرین (غیر دانشجوها) خدمات می ده ؟ ممنونم

آقا مگه میخوای بری بیزنس؟Big Grin با 3 یا 4 هزار سبزی هم کارت انجام میشه بخدا...Wink

نه قربونت راستش تا دیروز کیسمون یه نفره بود اما الان دو نفر شدیم! حالا هم که کل مملکت این دو روز تعطیله ما هم ارز کافی واسه دو نفر نداریم 14 فروردین هم باید بریم. امروزم دیر رسیدیم فردوسی دلالای محترم هم تشریف نداشتن. به 2 هرزارتا هم قانعیم بخدا!
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-03-31 ساعت 12:46)nimo80 نوشته:  من یه سوال خیلی خیلی مهم دارم میشه خیلی زود جوابمو بدین ، هفته آخر می مصاحبه دارم آنکارا
من کارت ملّیمو دو سه روزه گم کردم ، المثنی هم دو ماه طول می کشه تا صادر بشه ، کسی می دونه که آیا سفارت آمریکا در آنکارا تاییدیه از ثبت احوال رو برای کارت ملی قبول می کنه یا باید حتما اصل کارت ملیم باشه؟ Sad

در مدارک مورد نیاز اسمی از کارت ملی نیومده . شناسنامه کافیه . به خودتون استرس ندین

مرسی از جوابتون ، ولی بعضیا هم می گن لازمه اصل کارت ملی رو داشته باشی Sad گیج شدم والا

(2013-04-01 ساعت 01:01)KOUROSHAVIN نوشته:  
من کارت ملّیمو دو سه روزه گم کردم

همراه مهاجرسرایی.برای سفارت آنکارا دقیقا کارت ملی و شناسنامه بصورت فینگیلیسی عنوان شده که لازمه ترجمه و اصلش همراه متقاضی باشه.حالا شاید آفیسر بخواد یا شاید نخواد.از من که اصل کارت پایان خدمت رو خواست و از نفر قبلیم هم اصل کارت ملی رو خواست.اینها همه به شانس بستگی داره.در مورد درخواست المثنی کارت ملی هم میشه به ثبت احوال بگی یه معامله مهم و سنگین و عجله ای درپیش دارم که بتونی کارت ملی رو سریع دریافت کنی و ضمنا اگه اشتباه نکنم میشه ازشون مدرک موقت گرفت تا اصلش برسه.ضمنا اگه هنگام مصاحبه هم همراهت نباشه فوقش برگ صورتی میگیری تا بعد دوباره براشون ببری...سخ نگیر ..بخدا همش دلواپسیهای بیمورده و حل میشه...مطمئن باش..ضمنا کجای ایران هستی؟بگو ببینم شاید جایی که زندگی میکنی بتونم یه پ ا ر ت ی
برات پیدا کنم..البت قول نمیدم هاWink

ممنووووون از جوابتون ! نمی دونم چرا بعضیا می گن می خواد بعضیا می گن لازم نیست ... حالا این نزدیک رفتن نمی دونم این چه مشکلی بود برام پیش اومد ! Sad من شرق تهران هستم ، البته خودم سعیمو می کنم یه جوری المثنی رو زودتر بگیرم ! ولی اگرم نشد حتما تاییدیه می گیرم و ترجمه می کنم ، امیدوارم قبول کنن ... به هر حال مهم اینه من شماره ی ملی دارم دیگه و سند هم می تونم براشون ببرم !
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
(2013-04-01 ساعت 01:12)DIVE نوشته:  سلام دوستان

من فرم 230 رو در تاریخی که در امضام هست به KCC فرستادم . و در اون زمان در قسمت MILITARY SERVICE طبق کارت قدیمیم اطلاعات رو دادم

THIRD LIEUTENANT / CONSCRIPT ( ستوان سوم / وظیفه ) . " تا اینجا همه چیز درسته " .

1. فرم 230 رو طبق کارت جدید UPDATE کنم و به KCC اطلاع بدم و از ترجمه کارت پایان خدمت قدیمی و جدید اسکن واسشون بفرستم .؟

دوست عزيزم،
لطفا يه مسئله اي رو توي ذهنتون داشته باشيد كه سربازي يكي از مهمترين مواردي كه توي بررسي پرونده شما وجود داره، اينكه شما در سربازي ستوان دوم بوديد يا سرباز، از نگاه خودمون كاملا قابل درك هستش، اما از نگاه اونها، اين تغير، اون هم در اين زمان، حساسيت زيادي ايجاد مي كنه ... و امكان داره پرونده شما رو براي بررسي ها بيشتر دچار مشكل كنه.
اگر خواستيد كه اطلاع بدين ، بهترين زمان روز مصاحبه هستش ... باز هم از نظر من، اينقدر چيز مهمي نيست ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: گل نهال ، DIVE
(2013-04-01 ساعت 08:08)DIVE نوشته:  
(2013-04-01 ساعت 01:21)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-04-01 ساعت 01:12)DIVE نوشته:  سلام دوستان

بذار تجربه خودمو بگم برات:
من پشت کارت پایان خدمتم بالاش یه توضیح داره که مترجم محترم کلا بیخیالش شده بود و من یه روز مونده به پروازم فهمیدم(کلا خیلی با مسائل ور نمیرم)بدو بدو رفتم به مترجم گفتم و اونم یه نسخه دیگه و ایندفعه کامل ترجمه کرد.منم با خودم بردم و روز مصاحبه قبل از سوگند به آفیسرم گفتم که ترجمه کارتم یه همچین مشکلی داره(توضیح ندادم که اصلا نوشتش چی هست)و من الان نسخه ترجمه صحیحشو آوردم.اونم پرسید:همین؟منم گفتم خب آره..گفت:مهم نیست دستتو بگیربالا و قسمتو بخور و والسلامSmile
جالبتراینکه چون روی سند ازدواجم مترجم نوشته بود ریل استیت آفیسر فکر میکرد سند ملکیه و هی میگفت سند ازدواج بیا بالا.یعنی اینکه حتی لاشو وانکرده بودن ببینن توش چی هس...یعنی اینکه هوتوتوCool...کلا آسوده باش و برو مصاحبه و حالشو ببر..Big Grin

ممنونم از جوابتون

سلام ببخشید شما هند زندگی‌ میکنی‌ آخه مام مثل شما زده بود مومبای ما خودمون زادیم آنکارا تو فرم ولی‌ تو نامهٔ زمان مصاحبه زده بودن ابوظبی
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

تشکر کنندگان: گل نهال ، itsmasoud
با سلام به دوستان عزیز

می‌خواستم یه سوال مهم بپرسم که اگه می‌شه دوستان قدیمی‌ بهم کمک کنند ؛

ما ۳ نفر هستیم که باید برای مصاحبه بریم ؛ من ؛ پدر و مادرم (که برندهٔ اصلیه)

حالا مسئله اینه که اگه ویزا بهمون بدن پدر من بخاطر یه سری مسائل نمیتونه تا ۱ سال بره آمریکا و باید ایران باشه ؛

ولی‌ من و مادرم میتونیم پیش از اینکه ۶ ماه تموم بشه آمریکا باشیم؛

می‌خواستم ببینم که اصلا پدر من میتونه این کار رو انجام بده ؟؟ و اگه میتونه راه حلش چیه؟؟

آیا باید این مثلا رو قبل از مصاحبه اعلام کنیم ؟؟ آیا باید روز مصاحبه بگیم ؟؟ یا اینکه بذاریم ویزا رو بدن و بعدش دنبال یه راه حل باشیم ؟؟

خیل ممنون میشم اگه کمکم کنید
شماره کیس: 2013AS7xxx
کنسولگری: Abu Dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 3نفر
کارنت شدن :13/March /2013
مصاحبه: هفته دوم /May
نتیجه: برگه آبی
تاریخ کلیرنس: 15/July/2013
تشکر کنندگان:
(2013-04-01 ساعت 16:44)Happiness Prophet نوشته:  با سلام به دوستان عزیز

حالا مسئله اینه که اگه ویزا بهمون بدن پدر من بخاطر یه سری مسائل نمیتونه تا ۱ سال بره آمریکا و باید ایران باشه ؛

می‌خواستم ببینم که اصلا پدر من میتونه این کار رو انجام بده ؟؟ و اگه میتونه راه حلش چیه؟؟

آیا باید این مثلا رو قبل از مصاحبه اعلام کنیم ؟؟ آیا باید روز مصاحبه بگیم ؟؟ یا اینکه بذاریم ویزا رو بدن و بعدش دنبال یه راه حل باشیم ؟؟

برنده لاتاری کیه ؟ پدرتون ؟
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
تشکر کنندگان: Happiness Prophet

ببینید دوست عزیز تا جایی که میدونم باید همه ی افراد کیس ورود اول به امریکا رو با هم باشن، من تا این حد میدونم که امکان نداره شما برید و پدرتون بعدا بیاد هر سه باید دفعه اول با هم برید
تشکر کنندگان: Happiness Prophet ، Aida.s
(2013-04-01 ساعت 17:08)Judy Abbott 13 نوشته:  

ببینید دوست عزیز تا جایی که میدونم باید همه ی افراد کیس ورود اول به آمریکا رو با هم باشن، من تا این حد میدونم که امکان نداره شما برید و پدرتون بعدا بیاد هر سه باید دفعه اول با هم برید

ممنون؛

میشه لطفا دوستی‌ دیگه که در این مورد بیشتر می‌دونن به من کمک کنند ؟
تشکر کنندگان:
(2013-04-01 ساعت 16:46)ASALI نوشته:  

برنده لاتاری کیه ؟ پدرتون ؟

برنده مادرم است . پدرم و من به عنوان همراه باهاش هستیم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان