کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت برای هر فرد شرط لازمش حضور اولیه در امریکاست.بعداز دریافت گرین کارت میتوانند برگردند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان:
(2013-04-01 ساعت 18:04)پدی نوشته:  دریافت گرین کارت برای هر فرد شرط لازمش حضور اولیه در آمریکاست.بعداز دریافت گرین کارت میتوانند برگردند
می تونه فرد بره و کارهاش رو انجام بده و زودتر از اومدن گرین کارت حتی برگرده و گرین کارتش بره به ادرس دوست یا فامیلش
البته به شخصه یک همچین پیشنهادی به کسی نمی کنم اما خوب امکانش هست
دی CoolBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، ramin_red ، hesam.inanloo ، ikamaly ، Aida.s
(2013-03-31 ساعت 19:01)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 18:24)sam110 نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرا
در ابتدا سال نو مبارک. امیدوارم امسال آغاز روزهایی باشه که آرزو داشتید Smile

من نیاز به مشاوره و کمک فوری شما دارم. لطف کنید شرایط من رو بخونید و راهنمایی کنید.
کیس ما شامل 3 نفر میشه. برنده اصلی مادرم هستن که در زمان ثبت نام اسم همسرشون و من که پسرشون هستم رو در کیس وارد کردن. نکته مهم اینجاست که من در زمان ثبت نام در لاتاری حدود 21 سال و 7 ماه داشتم و فرض بر این بود که سیستم حتماً اسم من رو حذف میکنه! ولی سیستم اسم من رو نگه داشت و باقی فرزندان رو که بیشتر از 26 سال داشتن حذف کرد.
حالا حدوداً 20 روز دیگه تا مصاحبه مونده و من با این پیش‌فرض که حتماً سایت لاتاری آمریکا یه‌چیز میدونسته که من رو حذف نکرده (!) همه کار کردم: معافیت تحصیلی گرفتم، مدرک خریدم، واکسن، ترجمه.... هرکاری لازم بوده!

حالا سوال من از دوستان عزیز مهاجرسرا اینه که آیا شما کیس مشابه من سراغ دارید که فرزندشون که در زمان ثبت نام بالای 21 سال داشته رو، برده باشن مصاحبه و ویزا هم گرفته باشن براش؟؟
ببخشید که متن طولانی بود :|
سلام دوست عزیز سال نو شما هم مبارک
دوست عزیز کاربری بوده به نام شهلا خانم که این مورد واسشون پیش اومده بود ، ایشون دو پسر داشتن که موقع ثبت نام یکی بالای ۲۱ و دیگری زیر ۲۱ سال بودن ، هنگام مصاحبه هر دو پسرشون بالای ۲۱ سال، تاجایی که یادمه اون پسرشون که موقع ثبت نام زیر ۲۱ سال بود با گرفتن دو تعهد بهش ویزا تعلق گرفت ، ولی پسرشون که بالای ۲۱ سال بود بهش ویزا تعلق نگرفت ، اسم هر دو پسرشون هم تو نامه دوم بود ،

دوستان عزیز مهاجرسرا
من در جستجوهای خودم، به این مورد برخوردم که کاربر Senemar راجبه فرزند بالای 21 سالشون سوال پرسیده بودن. اینجوری که ایشون در امضاشون نوشتن ژانویه مصاحبه داشتن. کسی از سرنوشت کیس ایشون خبری نداره؟؟
من هم بهشون ای میل زدم، هم پیام خصوصی، ولی جواب ندادن. کسی با ایشون در ارتباط نیست از طریق دیگه؟

این هم لینک پرسش ایشون و جواب امیر مهاجر
2013AS59XX/دو نفر+من که بالای 21سال بودم و بهم ویزا ندادنCool/ابوظبی/W4آوریل
تشکر کنندگان: ikamaly
(2013-04-01 ساعت 16:44)Happiness Prophet نوشته:  با سلام به دوستان عزیز

می‌خواستم یه سوال مهم بپرسم که اگه می‌شه دوستان قدیمی‌ بهم کمک کنند ؛

ما ۳ نفر هستیم که باید برای مصاحبه بریم ؛ من ؛ پدر و مادرم (که برندهٔ اصلیه)

حالا مسئله اینه که اگه ویزا بهمون بدن پدر من بخاطر یه سری مسائل نمیتونه تا ۱ سال بره آمریکا و باید ایران باشه ؛
ولی‌ من و مادرم میتونیم پیش از اینکه ۶ ماه تموم بشه آمریکا باشیم؛
می‌خواستم ببینم که اصلا پدر من میتونه این کار رو انجام بده ؟؟ و اگه میتونه راه حلش چیه؟؟
آیا باید این مثلا رو قبل از مصاحبه اعلام کنیم ؟؟ آیا باید روز مصاحبه بگیم ؟؟ یا اینکه بذاریم ویزا رو بدن و بعدش دنبال یه راه حل باشیم ؟؟

خیل ممنون میشم اگه کمکم کنید
برنده اصلي بايد حتماً زودتر يا همراه با ديگر اعضاي كيس بره، پدر شما ميتونن تا وقتي كه ويزاشون اعتبار داره بعد از مادرتون وارد اونجا شوند
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: babak_1363 ، ikamaly
سلام دوستان. من ی مشکلی برام پیش اومده میشه راهنماییم کنید لطفا
ما برای ویزای امارت اقدام کردیم ویزای من اومده اما ویزای همسرم هنوز نیومده 4 روز دیگه هم بلیط داریم واسه دبی.
کسی تا حالا همچین مشکلی براش پیش اومده؟چکار میشه کرد؟
در ضمن من 28 اسفند اقدام کردم
2013ASXXX56XX/ابوظبی/هفته دوم اپریل[/i]
تشکر کنندگان: گل نهال ، ikamaly
(2013-03-31 ساعت 22:04)sam110 نوشته:  مجدداً سلام به شما
من در جریان کامل کیس شهلا خانوم هستم و اگر خاطرتون باشه شما لطف کردید و به من گفتید همچین کیسی هست. من با ایشون تلفنی صحبت کردم.
من به امیر مهاجر ای‌میل زدم، ایشون گفتن یک نفر بوده که در زمان ثبت نام بالای 21 سال داشته و بهش در نهایت با اصرار زیاد خانواده، ویزا دادن. من از ایشون پرسیدم که آیا همین خانوم شهلا رو نمیگید؟ امیر مهاجر گفتن:تا جایی که یادشونه، یه مورد خیلی استثنائی بوده که یادشون مونده!

حالا من میخوام بدونم کس دیگری رو نمیشناسید که همچین کیسی داشته باشه و فرزند بالای 21 سالشون رو برده باشن مصاحبه؟ (شهلا خانوم کلاً پسر بالای 21 سال رو نبرده بودن)

با توجه به نزدیکی به زمان مصاحبه، نیازمند یاری سبز و فوری شما هستم :|

دوست عزیز. ایمیلتون رو دریافت کردم و یکبار دیگه با دقت و کلید واژه‌های مختلف گشتم. اما پیدا نمیکنم.
همونطور که در پاسخ ایمیل قبلی به شما گفتم این احتمال وجود داره که من اشتباه کرده باشم و اصلا چنین موردی نبوده که موقع مصاحبه بالای ۲۱ سال داشته باشند.
اما استدلال من اینه:
اگر شخصی فرزندش موقع ثبت نام زیر ۲۱ باشه و موقع برنده شدن بالای ۲۱ که طبق قانون و گفته خودشون از قانون مستثنی میشه و بهش ویزا تعلق میگیره. شخصا در رابطه باهاش خوندم.
پس موردی که من به خاطر دارم که بعد از اصرار خانواده مشروط بر اینکه تا ۵ سال حق ازدواج نداره ویزا بهش دادند نمیتونه موقع ثبت نام زیر ۲۱ بوده باشه. چون اینقدر مشکل و مکافات پیدا نمیشد! تا جاییکه به خاطر دارم این فرزند موقع ثبت نام فقط یکی دو ماه از ۲۱ رد کرده بوده.

اما بازهم مطمئن نیستم. لطفا اگر کسی از دوستان به خاطر داره راهنمایی کنه یا نشونی بده بلکه بتونیم این دوستمون رو راهنمایی کنیم.
تشکر کنندگان: ASALI ، گل نهال ، Soap McTavish ، shimoda ، itsmasoud ، sam110 ، saeid-ss ، ikamaly ، soruosh ، Saeedv13 ، iman63ir ، roeentan
(2013-04-02 ساعت 00:29)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 22:04)sam110 نوشته:  مجدداً سلام به شما
من در جریان کامل کیس شهلا خانوم هستم و اگر خاطرتون باشه شما لطف کردید و به من گفتید همچین کیسی هست. من با ایشون تلفنی صحبت کردم.
من به امیر مهاجر ای‌میل زدم، ایشون گفتن یک نفر بوده که در زمان ثبت نام بالای 21 سال داشته و بهش در نهایت با اصرار زیاد خانواده، ویزا دادن. من از ایشون پرسیدم که آیا همین خانوم شهلا رو نمیگید؟ امیر مهاجر گفتن:تا جایی که یادشونه، یه مورد خیلی استثنائی بوده که یادشون مونده!

حالا من میخوام بدونم کس دیگری رو نمیشناسید که همچین کیسی داشته باشه و فرزند بالای 21 سالشون رو برده باشن مصاحبه؟ (شهلا خانوم کلاً پسر بالای 21 سال رو نبرده بودن)

با توجه به نزدیکی به زمان مصاحبه، نیازمند یاری سبز و فوری شما هستم :|

دوست عزیز. ایمیلتون رو دریافت کردم و یکبار دیگه با دقت و کلید واژه‌های مختلف گشتم. اما پیدا نمیکنم.
همونطور که در پاسخ ایمیل قبلی به شما گفتم این احتمال وجود داره که من اشتباه کرده باشم و اصلا چنین موردی نبوده که موقع مصاحبه بالای ۲۱ سال داشته باشند.
اما استدلال من اینه:
اگر شخصی فرزندش موقع ثبت نام زیر ۲۱ باشه و موقع برنده شدن بالای ۲۱ که طبق قانون و گفته خودشون از قانون مستثنی میشه و بهش ویزا تعلق میگیره. شخصا در رابطه باهاش خوندم.
پس موردی که من به خاطر دارم که بعد از اصرار خانواده مشروط بر اینکه تا ۵ سال حق ازدواج نداره ویزا بهش دادند نمیتونه موقع ثبت نام زیر ۲۱ بوده باشه. چون اینقدر مشکل و مکافات پیدا نمیشد! تا جاییکه به خاطر دارم این فرزند موقع ثبت نام فقط یکی دو ماه از ۲۱ رد کرده بوده.

اما بازهم مطمئن نیستم. لطفا اگر کسی از دوستان به خاطر داره راهنمایی کنه یا نشونی بده بلکه بتونیم این دوستمون رو راهنمایی کنیم.
منم اون سفرنامه رو خوندم که دقیقا گفته بود نباید تا چند سال ازدواج کنه
سعی می کنم پیداش کنم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، Soap McTavish ، sam110 ، امیر مهاجر ، ikamaly ، iman63ir
(2013-04-02 ساعت 00:50)mlo نوشته:  دوستان عزيز كسي بوده كه بعد از ارسال فرمها و قبل از مصاحبه مدرك بيش دانشكاهي رو اخذ كرده باشه? در صورتيكه تو تابيك هاي قبلي بهش برخورديد ممنون ميشم لينكش رو بذاريد...

بله، خیلی ها بودن و مشکلی هم تداشتن. مواردی هم بوده که بعد از مصاحبه مدرک پیش گرفتن و بردن، ویزا هم دادن بهشون.
یه مورد در بچه های ۲۰۱۲ بود که بدون مدرک پیش ویزا گرفت.
یه سری به تاپیکهای ۲۰۱۲ بزنید بخصوص تاپیک کلیرنس، مورد زیاد بوده.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، Soap McTavish ، ikamaly ، iman63ir
(2013-04-02 ساعت 11:50)hosseinh نوشته:  سلام خدمت همه دوستان عزیز و با تبریک سال نو خدمت همه شما عزیزان
من مدتی هست که عضو سایت مهاجرسرا شدم بعد از قبولی اما متاسفانه بدلیل شرایط خاص تقریبا هیچوقت توی این سایت نیامدم بدلیل خدمت سربازی ، مبچه ها من غیر از اون فرمهای اولیه که فرستادم و تایید شد هنوز هیچ کاری انجام ندادم و خیلی عقب هستم اصلا نمیدونم چه کاری باید انجام بدم فقط تنها کاری که کردم به سایت travel رفتم و دیدم برای می تا 7500 کارنت شده و صد در صد 26 فروردین شماره من هم کارنت میشه با توجه به کیسم دوستان لطفا من راهنمایی کنید که از الان به بعد باید چی کار کنم فرمهای اولیه رو فرستادم و تایید شدن و از واکسنها هم فقط دو سری از هپاتیت b رو تزریق کردم لطفا به من بگید چی کار کنم من کلی از جریان لاتاری عقب موندم؟ کارت پایان خدمتم تازه 2 روزه اومده

واكسن mmr و td هم كه دو مرحله ست، بزنيد، به پاستور برويد كه اونجا كارت زرد بين المللي واكسن ميدهند، اونجا بيشتر راهنمابي تون ميكنن، مداركتونم ترجمه كنيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: amir82 ، saeid-ss ، hosseinh ، ikamaly
با درود و تبریک سال نو زبان اصلی‌‌ترین فکرتون باشه در غیر اینصوت در اینجا به‌‌ مشکل میخورید
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: گل نهال ، saeid-ss ، sam110 ، jazirehh ، ikamaly ، KOUROSHAVIN ، mlo ، payam62 ، Aida.s ، roeentan
درود بی پایان خدمت همه دوستان و سروران گرامی
امیدوارم 13 رو به خوبی به در کنیدSmile
سوالی ذهنمو مشغول کرده,ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه:
درنامه اول و دومم,در قسمت درج مشخصات,مقابل عبارت Foreign State Chrageability , IRAN زده شده.
از اونجایی که واژه Chargeability و Eligibility , در پروسه لاتاری 2مفهوم متفاوت دارن,خواستم بپرسم که در نامه های اول و دوم دوستان هم واژه ی IRAN در مقابل عبارت "Foreign State Chrageability" قید شده است یا خیر عبارت دیگه ای نوشته شده است؟
ممنون میشم اگه کسی در این زمینه اطلاعات کاملی داشته باشه و بتونه این موضوع رو کامل روشن کنه
سلام به همگی
دوستان یه سر به تاپیک زیر بزنید اطلاعات مفیدی داخلش هست

http://mohajersara.com/thread-6285.html
تشکر کنندگان: alirezass ، Judy Abbott 13 ، soruosh ، امیر مهاجر ، kouroshd
(2013-04-02 ساعت 12:13)kouroshd نوشته:  درود بی پایان خدمت همه دوستان و سروران گرامی
امیدوارم 13 رو به خوبی به در کنیدSmile
سوالی ضحنمو مشغول کرده,ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه:
درنامه اول و دومم,در قسمت درج مشخصات,مقابل عبارت Foreign State Chrageability , IRAN زده شده.
از اونجایی که واژه Chargeability و Eligibility , در پروسه لاتاری 2مفهوم متفاوت دارن,خواستم بپرسم که در نامه های اول و دوم دوستان هم واژه ی IRAN در مقابل عبارت "Foreign State Chrageability" قید شده است یا خیر عبارت دیگه ای نوشته شده است؟
ممنون میشم اگه کسی در این زمینه اطلاعات کاملی داشته باشه و بتونه این موضوع رو کامل روشن کنه
سلام مرسی دوست عزیز ایشالله واسه شما هم به خوبی بدر کنیدSmile
بله واسه منم این شکلی نوشته
من اطلاع کافی ندارم ولی چیزی که به ذهنم میرسه اینه که
در ثبت نام لاتاری eligibility هست یعنی کشورهایی که میتونن در لاتاری ثبت نام کنن ولی در نامه دوم خوب دیگه نیازی نیست که بنویسن دیگه ایرانیا میتونن شرکت کنن یا نه بنابراین دیگه نوشتن eligibility معنی نداره , و chargeability نوشته میشه که یعنی ایران جایی هست که ما در اون کشوریم و به قولی عهده دار کارای ما دولت ایران هست البته نظر منه این
تشکر کنندگان: گل نهال ، amir82 ، ikamaly ، roeentan
سلام به همه دوستان من اواسط april ایروان مصاحبه دارم
ایا واسه مصاحبه گواهي عدم سوء پيشينه جز مدارک هستش که بهشون نشون بدیم؟
ویزای یه ضرب ایروان april

(2013-04-02 ساعت 14:44)alireza222 نوشته:  سلام به همه دوستان من اواسط april ایروان مصاحبه دارم
ایا واسه مصاحبه گواهي عدم سوء پيشينه جز مدارک هستش که بهشون نشون بدیم؟

گواهی عدم سوء پیشینه از ایران لازم نیست اما اگر توی کشور دیگه ای بیشتر از 12 ماه زندگی کردید از اون کشور بگیرید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، ramin_red ، itsmasoud ، amir82 ، farhad1985 ، ikamaly ، rezagh ، iman63ir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان