موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-03 ساعت 14:19)واله نوشته: سلام دوستان
یه سوال مهم دارم ما چند هفته دیگه باید بریم مصا حبه ولی همسرم که برنده اصلیه دیپلم ردیه تو مدارکمون هم اینو نوشتیم حالا فکر میکنید به خاطر این موضوع تو مصاحبه رد بشیم؟ کسی با این شرایط بوده؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
دوست عزیز سوالتون رو یه جا بپرسید و منتظر بمونید جواب می گیرید
mrr777 عزیز اینجا جوابتون رو دادند
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . یه سوالی برای مصاحبه باید کپی تمام صفحات پاسپورت باشه ( صفحه های سفید ) یا فقط صفحه هایی که مهر داره باید باشه .
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد etroit
A journey of thousand miles begins with a single step
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-03 ساعت 19:51)sam110 نوشته: دوستان عزیز، جهت یادآوری... گفتگوی زیر رو دنبال کنید و اگر اطلاعی دارید در این مورد من رو در جریان بگذارید. ممنون
(2013-04-02 ساعت 00:43)shimoda نوشته: (2013-04-02 ساعت 00:29)امیر مهاجر نوشته: (2013-03-31 ساعت 22:04)sam110 نوشته: مجدداً سلام به شما
...
من به امیر مهاجر ایمیل زدم، ایشون گفتن یک نفر بوده که در زمان ثبت نام بالای 21 سال داشته و بهش در نهایت با اصرار زیاد خانواده، ویزا دادن. من از ایشون پرسیدم که آیا همین خانوم شهلا رو نمیگید؟ امیر مهاجر گفتن:تا جایی که یادشونه، یه مورد خیلی استثنائی بوده که یادشون مونده!
.
.
با توجه به نزدیکی به زمان مصاحبه، نیازمند یاری سبز و فوری شما هستم :|
دوست عزیز. ایمیلتون رو دریافت کردم و یکبار دیگه با دقت و کلید واژههای مختلف گشتم. اما پیدا نمیکنم.
همونطور که در پاسخ ایمیل قبلی به شما گفتم این احتمال وجود داره که من اشتباه کرده باشم و اصلا چنین موردی نبوده که موقع مصاحبه بالای ۲۱ سال داشته باشند.
اما استدلال من اینه:
اگر شخصی فرزندش موقع ثبت نام زیر ۲۱ باشه و موقع برنده شدن بالای ۲۱ که طبق قانون و گفته خودشون از قانون مستثنی میشه و بهش ویزا تعلق میگیره. شخصا در رابطه باهاش خوندم.
پس موردی که من به خاطر دارم که بعد از اصرار خانواده مشروط بر اینکه تا ۵ سال حق ازدواج نداره ویزا بهش دادند نمیتونه موقع ثبت نام زیر ۲۱ بوده باشه. چون اینقدر مشکل و مکافات پیدا نمیشد! تا جاییکه به خاطر دارم این فرزند موقع ثبت نام فقط یکی دو ماه از ۲۱ رد کرده بوده.
اما بازهم مطمئن نیستم. لطفا اگر کسی از دوستان به خاطر داره راهنمایی کنه یا نشونی بده بلکه بتونیم این دوستمون رو راهنمایی کنیم.
منم اون سفرنامه رو خوندم که دقیقا گفته بود نباید تا چند سال ازدواج کنه
سعی می کنم پیداش کنم
من امروز سرچ کردم
اینها رو پیدا کردم
این و این
یادم نیست که این بود یا نه اما اگر چیز دیگه ای پیدا کردم به شما هم اطلاع میدم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-03 ساعت 21:20)KOUROSHAVIN نوشته: (2013-04-03 ساعت 21:15)babak 1234 نوشته: سلام . یه سوالی برای مصاحبه باید کپی تمام صفحات پاسپورت باشه ( صفحه های سفید ) یا فقط صفحه هایی که مهر داره باید باشه .
ولله ما فقط کپی صفحه مشخصات رو دادیم و هیچ مشکلی هم نبود و آفیسر ایرادی نگرفت...کل صفحات پاسپورت؟نه بابا بیخیال
در مدارک مورد نياز ایروان از واژه Full photocopy of passport : یعنی کپی کامل از پاسپورت استفاده کرده ...
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-03 ساعت 22:53)maahtab نوشته: بچه ها سلام ....یک سوالی داشتم اگر یکی از گواهی های مالیاتی اسپانسر حاضر نشه تا روز مصاحبه، و البته تمکن مالی هم کنارش وجود داشته باشه اما خب فقط اون یک گواهی نباشه چه اشکالی پیش میاد؟ ...مال سال 2011 هست ولی مال سال 2012 هنوز حاضر نشده آخه توی آمریکا تا 15 آپریل وقت قانونی دارند و یک اشکالی پیش اومده که ممکنه اسپانسر من نتونه تا مصاحبه برسونه ....خیلی نگران و مضطربم و مصاحبه ام خیلی نزدیک ....ممنون از پاسختون
شما در وهله اول سعي كن مدارك مالي خودتون رو ارايه كنيد. اسبانسر دردسرهاي خاص خودش رو داره . بهترين كار اينه كه مانده حساب ارايه كنيد.
2013AS7XXX
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز،
سوالی در مورد فرم دوم داشتم ازتون:
الان متوجه شدم که توی فرم دوم، قسمت بالا که باید آدرس من باشه، کشور بجای ایتالیا ، ایران تایپ شده که اشتباست! چون من بعد از ثبت نام رفتم ایتالیا.
و جالب اینه که همهٔ آدرس درسته بجز کشور، که به kcc ایمیل زدم و گفتن به سفارت بگو، که سفارت آمریکا تو ناپولی ایمیل نداشت، به نظرتون تماس بگیرم بشون بگم قبل از مصاحبه؟
و دیگه اینکه توی پاین فرم هم قسمت Beneficiaries رو None زده برام، آیا برای همه همینه؟
ممنونم از راهنمایی هاتون
case: 6600
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-03 ساعت 23:28)ora نوشته: سلام به دوستان عزیز،
سوالی در مورد فرم دوم داشتم ازتون:
الان متوجه شدم که توی فرم دوم، قسمت بالا که باید آدرس من باشه، کشور بجای ایتالیا ، ایران تایپ شده که اشتباست! چون من بعد از ثبت نام رفتم ایتالیا.
و جالب اینه که همهٔ آدرس درسته بجز کشور، که به kcc ایمیل زدم و گفتن به سفارت بگو، که سفارت آمریکا تو ناپولی ایمیل نداشت، به نظرتون تماس بگیرم بشون بگم قبل از مصاحبه؟
و دیگه اینکه توی پاین فرم هم قسمت Beneficiaries رو None زده برام، آیا برای همه همینه؟
ممنونم از راهنمایی هاتون
اكر كيس شما يك نفره كه none رو درست زده ولي اكر همراه داريد بايد تو اون قسمت قيد بشه.
2013AS7XXX