کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-02 ساعت 12:13)kouroshd نوشته:  درود بی پایان خدمت همه دوستان و سروران گرامی
سوالی ذهنمو مشغول کرده,ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه:
درنامه اول و دومم,در قسمت درج مشخصات,مقابل عبارت Foreign State Chrageability , IRAN زده شده.
از اونجایی که واژه Chargeability و Eligibility , در پروسه لاتاری 2مفهوم متفاوت دارن,خواستم بپرسم که در نامه های اول و دوم دوستان هم واژه ی IRAN در مقابل عبارت "Foreign State Chrageability" قید شده است یا خیر عبارت دیگه ای نوشته شده است؟
ممنون میشم اگه کسی در این زمینه اطلاعات کاملی داشته باشه و بتونه این موضوع رو کامل روشن کنه
تشکر کنندگان:
(2013-04-03 ساعت 22:25)Ali.US نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 22:05)mlo نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 21:20)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 21:15)babak 1234 نوشته:  سلام . یه سوالی برای مصاحبه باید کپی تمام صفحات پاسپورت باشه ( صفحه های سفید ) یا فقط صفحه هایی که مهر داره باید باشه .

ولله ما فقط کپی صفحه مشخصات رو دادیم و هیچ مشکلی هم نبود و آفیسر ایرادی نگرفت...کل صفحات پاسپورت؟نه بابا بیخیالCool
در مدارک مورد نياز ایروان از واژه Full photocopy of passport : یعنی کپی کامل از پاسپورت استفاده کرده ...

دوست عزیز من از تمام صفحات کپی گرفتم اما در سفارت فقط کپی صفحه اول را از ما خواستن.Sad

ای کاش همش کپی گرفتن از تمام صفحات پاسپورت بود ما فقط 550 هزار هزینه ترجمه کردیمSad
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: mlo ، saeid-ss ، Aida.s ، roeentan
سلام دوستانی که با کارت زرد بین المللی منتها از یه موسسه غیر از پاستور رفتن مدیکال اطلاع دارن اونگان قبول کرده یا نه؟
کیس:6000/سفارت:آنکارا/کارنت:می/
remember:always,FLYYYYY!!!!!!
تشکر کنندگان:
برای ارسال مدارک به سفارت که 15 روز قبل ار مصاحبه انجام میشه ؛ چه مدارکی باید فرستاده بشه ؟ کپی یا ترجمه اصلی باید ارسال بشه ؟ پست معمولا چند روزه می بره ؟ و اینکه مستقیم به خود سفارت باید فرستاده بشه و روی بسته چیزه خاصی باید بنویسیم یا خیر . مرسی
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: ani_sheiton
(2013-04-04 ساعت 13:43)deineath نوشته:  برای ارسال مدارک به سفارت که 15 روز قبل ار مصاحبه انجام میشه ؛ چه مدارکی باید فرستاده بشه ؟ کپی یا ترجمه اصلی باید ارسال بشه ؟ پست معمولا چند روزه می بره ؟ و اینکه مستقیم به خود سفارت باید فرستاده بشه و روی بسته چیزه خاصی باید بنویسیم یا خیر . مرسی
مدارک مورد نیاز تو pdf آنکارا هست ( امضای من pdf آنکارارو بخون)
شما باید اصل ترجمه ی مدارک رو بفرستید، پشت تمامی مدارک ترجمه شده یه کپی از مدارک به زبان فارسی باید وجود داشته باشه که خود دارالترجمه منگنه میکنه
بستگی به پستش داره معمولا ۵ روز بیشتر طول نمیکشه
مدارک رو به آدرس سفارت باید بفرستید، ( آدرس سفارت تو نامه دوم نوشته شده)
روی بسته خوب آدرس باید باشه که خود دفاتر پستی مدارک رو داخل پاکت میذارن و تکمیل میکنن
تشکر کنندگان: babak_1363 ، amir82 ، payam62 ، maahtab ، hesam.inanloo ، deineath ، rezagh ، Saeedv13 ، ani_sheiton ، amairmonre
(2013-04-04 ساعت 13:43)deineath نوشته:  برای ارسال مدارک به سفارت که 15 روز قبل ار مصاحبه انجام میشه ؛ چه مدارکی باید فرستاده بشه ؟ کپی یا ترجمه اصلی باید ارسال بشه ؟ پست معمولا چند روزه می بره ؟ و اینکه مستقیم به خود سفارت باید فرستاده بشه و روی بسته چیزه خاصی باید بنویسیم یا خیر . مرسی

سلام دوست من،
1- بله 15 روز قبل از مصاحبه باید ارسال کنید، اصل مدارک رو همراه خودتون ببرید و فقط ترجمه ها رو ارسال کنید.(من مدارکمو از هولم 30 روز جلو تر فرستادم Big Grinو 4 روزه رسید دستشون با DHL).لیست مدارک رو بارها بچه ها گذاشتن و حتی تو Step5 سایت سفارت هست، لطفاً پست های قبلی رو هم مطالعه کنید.اینم لینکش
http://turkey.usembassy.gov/dv_step5_sen...bassy.html
روی OTHER NATIONALITIES کلیک کنید.
2- من خودم 2 نسخه ترجمه تهیه کردم و یک نسخه رو با پست فرستادم و یک نسخه هم همراهم داشتم. همه ی اون چیزی که پست کرده بودم اونجا بود و نیازی به نسخه ی دوم نشد.
3- مستقیماً به آدرس سفارت ارسال می شه که تو سایت سفارت و حتی او شیت دوم که وقت مصاحبه توش تعیین شده هست و از طرفی یک شماره تماس که اونم شماره تماس سفارت هستو به شرکت پست می دین
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: amir82 ، payam62 ، milad_aae ، Judy Abbott 13 ، deineath ، farhad1985 ، iman63ir
من بابت وضعيت كيسم ايميل زدم أبوظبي ٧ روز ميگذره هنوز جواب ندادن ابوظبي چند روزه جواب ميده؟ من زنگ زدم درست حسابي جواب ندادن. خيلي نگران هستم راه ديگه أي كسي سراغ نداره.
تشکر کنندگان: bayat_r ، shiraz mamali
با سلام به تمامی دوستان
من پاکت مربوط به عکس قفسه سینه را بعد از مصاحبه باز کردم.
اشکالی داره یا نه؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: bayat_r
(2013-04-04 ساعت 15:46)unique نوشته:  با سلام به تمامی دوستان
اشکالی داره یا نه؟

آقا اشکال تو اشکالSad سفارت قبول نمیکنه
باید دوباره بیری دکتر بگیر درست کنه برای
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، ani_sheiton ، bayat_r ، amairmonre ، roeentan
(2013-04-04 ساعت 16:09)alirezass نوشته:  
اشکالی داره یا نه؟

با سلام
بابا دمت گرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cool
((((((( عععععععععجججججججججججججججببببببببببببببببببببببببببب جگری داری))))))))SadSadSadSadSadSadSadSad
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: گل نهال ، alirezass ، alirezass ، ani_sheiton ، amairmonre ، farhad1985 ، roeentan
(2013-04-04 ساعت 14:20)amairmonre نوشته:  من بابت وضعيت كيسم ايميل زدم أبوظبي ٧ روز ميگذره هنوز جواب ندادن ابوظبي چند روزه جواب ميده؟ من زنگ زدم درست حسابي جواب ندادن. خيلي نگران هستم راه ديگه أي كسي سراغ نداره.

سؤال من رو هم يكي جواب بده. يعني هيچكي با أبوظبي تا حالا مكاتبه يا ايميل نزده؟
تشکر کنندگان: bayat_r
(2013-04-04 ساعت 16:47)milad_aae نوشته:  
اشکالی داره یا نه؟

با سلام
((((((( عععععععععجججججججججججججججببببببببببببببببببببببببببب جگری داری))))))))SadSadSadSadSadSadSadSad
ممنون از جوابتون
من بعد از مصاحبه که دیرورز رفتم و کلیرنس هم خوردیم پاکت مربوط به عکس قفسه سینه را باز کردم.
مگر این پاکت رو دیگه کجا باید نشون بدیم؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: bayat_r ، amairmonre ، farhad1985
(2013-04-04 ساعت 17:50)unique نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 16:47)milad_aae نوشته:  
اشکالی داره یا نه؟

با سلام
ممنون از جوابتون
من بعد از مصاحبه که دیرورز رفتم و کلیرنس هم خوردیم پاکت مربوط به عکس قفسه سینه را باز کردم.
مگر این پاکت رو دیگه کجا باید نشون بدیم؟
من هم بیمارستان آمریکایی در استانبول مدیکال را انجام دادم اون عکس سینه را به خودم بازگرداندند که مهم نیست و هیچ ارتباطی به صدور ویزا نداره مهم فقط نتایج مدیکال است که بایستی داخل پاکت در بسته موقع مصاحبه تحویل داده شود . شما اگه مصاحبه شدید و کلیرنس خوردین اون عکس سینه هیچ بدرد نمی خوره اصلاً جای نگرانی نیست با کمال تاسف اینو هم اضافه کنم بعد از گرفتن عکس سینه بیخود بهم گفتند مشکوک است و باید تست توبرکولین بشین (تست کشت خلط سینه که دو ماه بعد نتیجه اش را میدند) با انجام این آزمایش در استانبول و با احتساب هزینه های جنبی رفت و آمد های مکرر به بیمارستان و مسافرت دوباره به کشور ترکیه مبلغ 3.000.000 تومان ناقابل سرم کلاه رفت چونکه اولاً نتایج تست منفی بود ضمناً وقتی عکس سینه را به متخصصین ریه در کشورمان نشان دادم گفتند هیچ چیز مشکوکی در آن بچشم نمی خورد فقط خواستند برای بیمارستان خصوصی استانبول درآمد زایی بشه.!!!!!!!
ممنون از جوابتون. حسابی از نگرانی در اومدیم.Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، amairmonre ، ramin_red ، rezagh
(2013-04-04 ساعت 13:54)Judy Abbott 13 نوشته:  
مدارک مورد نیاز تو pdf آنکارا هست ( امضای من pdf آنکارارو بخون)
شما باید اصل ترجمه ی مدارک رو بفرستید، پشت تمامی مدارک ترجمه شده یه کپی از مدارک به زبان فارسی باید وجود داشته باشه که خود دارالترجمه منگنه میکنه
بستگی به پستش داره معمولا ۵ روز بیشتر طول نمیکشه
مدارک رو به آدرس سفارت باید بفرستید، ( آدرس سفارت تو نامه دوم نوشته شده)
روی بسته خوب آدرس باید باشه که خود دفاتر پستی مدارک رو داخل پاکت میذارن و تکمیل میکنن
ممنون از دوستان ، در مورد صورت حساب بانکی اگه به زبان انگلیسی و نرخ ریال باشه , و اون رو بفرستم چیز دیگه ای هست که در مورد اون لحاظ کنم ؟

و در مورد سوء پیشینه ، من متولد ترکیه و ایرانی هستم ، آیا از ایران سوء پیشینه باید بگیرم ؟ یا از ترکیه ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: amairmonre

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان