کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-04 ساعت 15:46)unique نوشته:  با سلام به تمامی دوستان
من پاکت مربوط به عکس قفسه سینه را بعد از مصاحبه باز کردم.
اشکالی داره یا نه؟
لازم نیست عکس قفسه سینه رو با خودتون به سفارت ببرید و برای مصاحبه لازم نیست... ولی اینکه در ادامه پروسه یعنی موقع ورود به امریکا لازم هست یا نه باید از دوستانی که رفتن بپرسید و اگر لازم بود اقدامات لازم رو انجام بدید
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، amir82 ، گل نهال ، bayat_r ، amairmonre ، farhad1985
بچه ها من برنامه ریزی کردم اگه ی ضرب بگیرم از سفارت ابوظبی از همون جا برم، کسی تجربه ای در این زمینه داره؟؟؟؟؟؟ پرواز به لس آنجلس از امارات؟؟؟؟؟
شماره کیس: 7XXX,تاریخ رویت قبولی: 4MAY ,کنسولگری:ابوظبی, ارسال فرم های اول: MAY 14,تعداد افراد کیس: 1نفر, تاریخ مصاحبه: هفته سوم می دریافت ویزا: ی ضرب 22 می
تشکر کنندگان: ابی هانی ، گل نهال ، bayat_r ، farhad1985
دوستان عزیز
دکتر اونگان به ما فقط 2 تا CD داده ...دخترم نداره !!! این درسته ؟؟؟؟
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
تشکر کنندگان: ابی هانی ، amairmonre
دوستان سلام اين مدرك بيش دانشكاهي همون ديبلم ١٢ سال قديم خودمون ديكه ؟؟ اهه من تو تابيك هاي دوستان ميخونم كه مدرك ديبلم و بيش دانشكاهي ؟؟!!البته من دانشجوي ارشد هستم ؟؟؟؟؟؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: ASALI ، amairmonre
(2013-04-04 ساعت 22:25)Mehrdadordi نوشته:  دوستان سلام اين مدرك بيش دانشكاهي همون ديبلم ١٢ سال قديم خودمون ديكه ؟؟ اهه من تو تابيك هاي دوستان ميخونم كه مدرك ديبلم و بيش دانشكاهي ؟؟!!البته من دانشجوي ارشد هستم ؟؟؟؟؟؟؟

آره همونه ...حتی بهتر از اونا Big Grin
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
تشکر کنندگان: ابی هانی ، پدی ، amairmonre ، farhad1985 ، Mehrdadordi
(2013-04-04 ساعت 22:25)Mehrdadordi نوشته:  دوستان سلام اين مدرك بيش دانشكاهي همون ديبلم ١٢ سال قديم خودمون ديكه ؟؟ اهه من تو تابيك هاي دوستان ميخونم كه مدرك ديبلم و بيش دانشكاهي ؟؟!!البته من دانشجوي ارشد هستم ؟؟؟؟؟؟؟
حله
آمریکا با آغوش باز منتظر شماست دوست عزیز
CoolCoolCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: payam62 ، گل نهال ، bayat_r ، amairmonre ، farhad1985 ، KOUROSHAVIN ، iman63ir
(2013-04-04 ساعت 22:19)ASALI نوشته:  دوستان عزیز
دکتر اونگان به ما فقط 2 تا CD داده ...دخترم نداره !!! این درسته ؟؟؟؟

سلام عزیز
برای افراد زیر 15سال CD داده نمی شودBig GrinCoolTongue
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: گل نهال ، amairmonre ، Judy Abbott 13 ، alirezass ، farhad1985 ، amir82 ، ASALI ، KOUROSHAVIN ، iman63ir
من ۲۰ روز دیگه مصاحبه دارم تازه فهمیدم مدرک پیش دانشگاهیم هست ولی‌ مدرک دیپلم ریزه نمره هستش و یه گواهی موقت به نظرتون چی‌ کار کنم
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

تشکر کنندگان:
(2013-04-04 ساعت 20:23)rezagh نوشته:  
اشکالی داره یا نه؟
لازم نیست عکس قفسه سینه رو با خودتون به سفارت ببرید و برای مصاحبه لازم نیست... ولی اینکه در ادامه پروسه یعنی موقع ورود به آمریکا لازم هست یا نه باید از دوستانی که رفتن بپرسید و اگر لازم بود اقدامات لازم رو انجام بدید
با سلام
آیا عکس قفسه سینه هنگام ورود به آمریکا لازم هست یا نه؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان:
(2013-04-05 ساعت 09:51)unique نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 20:23)rezagh نوشته:  
اشکالی داره یا نه؟
لازم نیست عکس قفسه سینه رو با خودتون به سفارت ببرید و برای مصاحبه لازم نیست... ولی اینکه در ادامه پروسه یعنی موقع ورود به آمریکا لازم هست یا نه باید از دوستانی که رفتن بپرسید و اگر لازم بود اقدامات لازم رو انجام بدید
با سلام
آیا عکس قفسه سینه هنگام ورود به آمریکا لازم هست یا نه؟
CD عکس قفسه سینه را همراه بیاورید. جایی از شما نخواهند خواست . صرفا برای اطلاعات وپرونده پزشکی خودتان بهتر است که بیاورید.
برنده 2012

تشکر کنندگان: unique ، amir82 ، bayat_r
(2013-04-03 ساعت 22:25)Ali.US نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 22:05)mlo نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 21:20)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 21:15)babak 1234 نوشته:  سلام . یه سوالی برای مصاحبه باید کپی تمام صفحات پاسپورت باشه ( صفحه های سفید ) یا فقط صفحه هایی که مهر داره باید باشه .

ولله ما فقط کپی صفحه مشخصات رو دادیم و هیچ مشکلی هم نبود و آفیسر ایرادی نگرفت...کل صفحات پاسپورت؟نه بابا بیخیالCool
در مدارک مورد نياز ایروان از واژه Full photocopy of passport : یعنی کپی کامل از پاسپورت استفاده کرده ...

دوست عزیز من از تمام صفحات کپی گرفتم اما در سفارت فقط کپی صفحه اول را از ما خواستن.Sad

بهتر نیست از تمام صفحات بگیریم که مشکلی پیش نیاد؟

تشکر کنندگان: mlo
(2013-03-31 ساعت 16:37)shimoda نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 16:34)solak نوشته:  سلام به دوستان عزیز
من تازه عضو این سایت شدم.
یک سئوال مهم دارم اگر میشه لطفا من رو راهنمایی کنید.
من دیپلم هنرستان دارم (11 ساله،)پیش دانشگاهی نخواندم ولی هم فوق دیپلم و هم لیسانس دارم، مشکلی پیدا میکنم؟ باید حتما دیپلم 12 ساله باشه؟کسی تا ح[/font][/size]الا این مشکل را داشته؟[size=medium][font=Arial]

دوست عزیز کسانی به مشکل بر می خورند که آخرین مدرک تحصیلی شون دیپلم 11 ساله است
شما مدارک بعدی رو ترجمه کنید و با خودتون ببرید و اصلا نگران نباشید

سلام دوست عزیز من هم مشکل شما رو دارم و خیلی نگرانم اما عمو سعید بهم گفتند چون لیسانس دارم به مشکلی بر نمیخورم و من و کلی خوشحال کردند فقط میمونه یک چیز اونم اینکه ما باید آخرین مدرک و برای مصاحبه ببریم یا هر سه رو (دیپلم ، فوق دیپلم و لیسانس) ؟؟؟؟ اگه کسی بتونه جواب بده ممنون میشم

تشکر کنندگان: گل نهال
quote='Aida.s' pid='301390' dateline='1365142694']
من دیپلم هنرستان دارم (11 ساله،)پیش دانشگاهی نخواندم ولی هم فوق دیپلم و هم لیسانس دارم، مشکلی پیدا میکنم؟ باید حتما دیپلم 12 ساله باشه؟کسی تا ح[/font][/size]الا این مشکل را داشته؟[size=medium][font=Arial]

سلام دوست عزیز من هم مشکل شما رو دارم و خیلی نگرانم اما عمو سعید بهم گفتند چون لیسانس دارم به مشکلی بر نمیخورم و من و کلی خوشحال کردند فقط میمونه یک چیز اونم اینکه ما باید آخرین مدرک و برای مصاحبه ببریم یا هر سه رو (دیپلم ، فوق دیپلم و لیسانس) ؟؟؟؟ اگه کسی بتونه جواب بده ممنون میشم
[/quote]

من و همسرم دو روز پیش در ابوظبی مصاحبه داشتیم .همه مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی و لیسانس رو همرامون برده بودیم .اصلا نگاه هم نکرد فقط گفت آخرین مدرک رو تحویل بدین و ما هم ترجمه لیسانس همسرم که برنده اصلی بود رو دادیم.اصلش رو هم گرفت یک نگاهی کرد اما پس داد.
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: farhad1985 ، Aida.s ، Judy Abbott 13 ، sam110 ، lilac ، bayat_r
(2013-04-05 ساعت 10:58)unique نوشته:  quote='Aida.s' pid='301390' dateline='1365142694']

من و همسرم دو روز پیش در ابوظبی مصاحبه داشتیم .همه مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی و لیسانس رو همرامون برده بودیم .اصلا نگاه هم نکرد فقط گفت آخرین مدرک رو تحویل بدین و ما هم ترجمه لیسانس همسرم که برنده اصلی بود رو دادیم.اصلش رو هم گرفت یک نگاهی کرد اما پس داد.
[/quote]

دوست عزیز شما قبل از مصاحبه همه مدارک تحصیلی رو فرستادید یا فقط آخرین مدرک رو؟

تشکر کنندگان:
دوستان عزیز

قبل از مصاحبه باید مدارک تحصیلی رو بفرستیم ، حالا یه سوال آیا فقط آخرین مدرک تحصیلیو بفرستیم ؟ با ریز نمرات یا بدون ریز نمرات ؟؟

میشه راهنمایی کنید؟

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان