کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-05 ساعت 11:35)Aida.s نوشته:  دوستان عزیز

قبل از مصاحبه باید مدارک تحصیلی رو بفرستیم ، حالا یه سوال آیا فقط آخرین مدرک تحصیلیو بفرستیم ؟ با ریز نمرات یا بدون ریز نمرات ؟؟

میشه راهنمایی کنید؟

دوست من شما اخرين مدرك تحصيلي رو ميفرستين و براي اطمينان ريز نمرات هم با خودتون ميبرين.
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: Aida.s ، amir82 ، unique
(2013-04-05 ساعت 11:39)mlo نوشته:  

قبل از مصاحبه باید مدارک تحصیلی رو بفرستیم ، حالا یه سوال آیا فقط آخرین مدرک تحصیلیو بفرستیم ؟ با ریز نمرات یا بدون ریز نمرات ؟؟

میشه راهنمایی کنید؟

دوست من شما اخرين مدرك تحصيلي رو ميفرستين و براي اطمينان ريز نمرات هم با خودتون ميبرين.

ممنون آخه من همش فکر میکردم باید همه مدارک رو بفرستم ، خیلی لطف کردید

تشکر کنندگان:

میشه راهنمایی کنید؟

سلام دوست عزیز فقط آخرین مدرک رو بفرستید، بقیه رو همراه داشته باشید و اگه خواستن تحویل بدید اگه نخواستن که دیگه با خودتون برگردونید، ریزنمرات رو هم با خودتون ببرید ولی نفرستید
تشکر کنندگان: Aida.s ، amir82 ، گل نهال
(2013-04-03 ساعت 21:40)shimoda نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 19:51)sam110 نوشته:  دوستان عزیز، جهت یادآوری... گفتگوی زیر رو دنبال کنید و اگر اطلاعی دارید در این مورد من رو در جریان بگذارید. ممنون
(2013-04-02 ساعت 00:43)shimoda نوشته:  
(2013-04-02 ساعت 00:29)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 22:04)sam110 نوشته:  مجدداً سلام به شما
...
من به امیر مهاجر ای‌میل زدم، ایشون گفتن یک نفر بوده که در زمان ثبت نام بالای 21 سال داشته و بهش در نهایت با اصرار زیاد خانواده، ویزا دادن. من از ایشون پرسیدم که آیا همین خانوم شهلا رو نمیگید؟ امیر مهاجر گفتن:تا جایی که یادشونه، یه مورد خیلی استثنائی بوده که یادشون مونده!

.
.

با توجه به نزدیکی به زمان مصاحبه، نیازمند یاری سبز و فوری شما هستم :|

دوست عزیز. ایمیلتون رو دریافت کردم و یکبار دیگه با دقت و کلید واژه‌های مختلف گشتم. اما پیدا نمیکنم.
همونطور که در پاسخ ایمیل قبلی به شما گفتم این احتمال وجود داره که من اشتباه کرده باشم و اصلا چنین موردی نبوده که موقع مصاحبه بالای ۲۱ سال داشته باشند.
اما استدلال من اینه:
اگر شخصی فرزندش موقع ثبت نام زیر ۲۱ باشه و موقع برنده شدن بالای ۲۱ که طبق قانون و گفته خودشون از قانون مستثنی میشه و بهش ویزا تعلق میگیره. شخصا در رابطه باهاش خوندم.
پس موردی که من به خاطر دارم که بعد از اصرار خانواده مشروط بر اینکه تا ۵ سال حق ازدواج نداره ویزا بهش دادند نمیتونه موقع ثبت نام زیر ۲۱ بوده باشه. چون اینقدر مشکل و مکافات پیدا نمیشد! تا جاییکه به خاطر دارم این فرزند موقع ثبت نام فقط یکی دو ماه از ۲۱ رد کرده بوده.

اما بازهم مطمئن نیستم. لطفا اگر کسی از دوستان به خاطر داره راهنمایی کنه یا نشونی بده بلکه بتونیم این دوستمون رو راهنمایی کنیم.
منم اون سفرنامه رو خوندم که دقیقا گفته بود نباید تا چند سال ازدواج کنه
سعی می کنم پیداش کنم
من امروز سرچ کردم
اینها رو پیدا کردم
این و این
یادم نیست که این بود یا نه اما اگر چیز دیگه ای پیدا کردم به شما هم اطلاع میدم

Shimoda عزیز، ممنون از سرچ کردنتون. من در زمان پرکردن petition یا همون ثبت نام در لاتاری، 21 سال و 6 ماه داشتم. این دو موردی که شما برام لینک کردید، هر دو موقع ثبت درخواست، زیر 21 سال بودن.
2013AS59XX/دو نفر+من که بالای 21سال بودم و بهم ویزا ندادنCool/ابوظبی/W4آوریل
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، iman63ir
(2013-04-04 ساعت 19:03)deineath نوشته:  [quote='Judy Abbott 13' pid='300887' dateline='1365067452']

ممنون از دوستان ، در مورد صورت حساب بانکی اگه به زبان انگلیسی و نرخ ریال باشه , و اون رو بفرستم چیز دیگه ای هست که در مورد اون لحاظ کنم ؟

و در مورد سوء پیشینه ، من متولد ترکیه و ایرانی هستم ، آیا از ایران سوء پیشینه باید بگیرم ؟ یا از ترکیه ؟

کسی در این باره اطلاع داره ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان:
با سلام و خسته نباشید من یه سوال در مورد پاسپورت داشتم. من پاسپورت خود و خانواده رو ترجم کردم و هنوز پاستور نرفتن(کارنت نشدم) ولی اخر این ما انقضا همه میرسه و باید همه رو عوض کنیم . ایا فرقی می کنه سریاله پاسپورت عوض شه با اونی که تو پاستور و یا ترجمه کدرم؟! یا باید جدیده رو ترجمه کنم؟!( عوض کردنشو که حتما بایدد عوض کنم . نمی دونم دوباره جدید ترجمه کننم؟! پاستور بمونم با پاسپورت جدید برم که اگه شماره سریال زد سریال جدید بزنه؟!
این سیستم ثبت نام Csc هم نیاز به سریال پاسپورت داره؟!الان به نظر اساتید چی کنم؟! !!
ممنون

تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، farshadsh
سلام دوستان
سوالی داشتم درخصوص افرادی که کارنت میشن .آیا تعیین زمان مصاحبه افراد بر اساس کیس نامبرشون تعیین میشه یا در بازه کیس نامبرهای کارنت شده تصادفی انتخاب میشن؟به عبارت دیگر مثلا این دوره که از شماره 7851 به بعد است آیا شماره 7851 ابتدا زمان مصاحبه اش خواهد بود و بعد مثلا کیس نامبر 7950 و یا تصادفی انتخاب میشن؟ با سپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: گل نهال ، Aida.s ، farshadsh
(2013-04-05 ساعت 12:40)mamad_msp نوشته:  با سلام و خسته نباشید من یه سوال در مورد پاسپورت داشتم. من پاسپورت خود و خانواده رو ترجم کردم و هنوز پاستور نرفتن(کارنت نشدم) ولی اخر این ما انقضا همه میرسه و باید همه رو عوض کنیم . ایا فرقی می کنه سریاله پاسپورت عوض شه با اونی که تو پاستور و یا ترجمه کدرم؟! یا باید جدیده رو ترجمه کنم؟!( عوض کردنشو که حتما بایدد عوض کنم . نمی دونم دوباره جدید ترجمه کننم؟! پاستور بمونم با پاسپورت جدید برم که اگه شماره سریال زد سریال جدید بزنه؟!
ممنون
سلام دوست عزیز
اول باید بگم پاسپورت که نیاز به ترجمه نداره! تعویض پاسپورت تقریباً ۱۰ روزه جدید رو میارن تحویل میدن، شما شنبه تشریف ببرید پلیس +۱۰ حتماً پاسپورتاتونو تعویض کنید، در مورد کارنت شدن که نمیدونم کیس نامبرتون در چه حدوداییه ولی اگه مطمئنید این سری کارنت میشید که خوب این سری هفته بعد کارنت میشن بنابراین چندان فرقی نمیکنه منتظر پاسپورت جدید باشید، من خودم واکسنامو نزدم ولی فکر میکنم پاسپورت فقط برا ثبت اطلاعاتتون لازم باشه و شماره پاسپورت رو تو کارت زرد نمینویسن ، در این مورد که شماره پاسپورت رو مینویسن یا نه اطلاع ندارم اگه مینویسن خوب باید منتظر پاسپورت جدید باشید اگه نمینویسن که برید واکسناتونو از شنبه بزنید ،
تشکر کنندگان: farhad1985 ، safarikelay ، bayat_r ، farshadsh ، mamad_msp
(2013-04-05 ساعت 12:40)deineath نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 19:03)deineath نوشته:  [quote='Judy Abbott 13' pid='300887' dateline='1365067452']

ممنون از دوستان ، در مورد صورت حساب بانکی اگه به زبان انگلیسی و نرخ ریال باشه , و اون رو بفرستم چیز دیگه ای هست که در مورد اون لحاظ کنم ؟

و در مورد سوء پیشینه ، من متولد ترکیه و ایرانی هستم ، آیا از ایران سوء پیشینه باید بگیرم ؟ یا از ترکیه ؟

کسی در این باره اطلاع داره ؟

1- اگر صورت حساب به زبان انگلیسی باشه هم نرخ ریال و هم معادل مرجع اون یعنی 1226 تومان رو به دلار اعلام می کنه فقط دقت کن که موجودی شما از خط فقر ا م ر ی ک ا پایینتر نباشه یعنی 18500 دلار . اگه خیلی نگرانی (مثل من که بودم) می تونی یک ملک حتی شده وکالتی به نام خودت بزنی و حتما ترجمه کن
2-سوء پیشنه رو باید از از ترکیه بگیری . از ایران نیازی نیست
موفق باشی
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-04-05 ساعت 12:40)mamad_msp نوشته:  با سلام و خسته نباشید من یه سوال در مورد پاسپورت داشتم.
..........
ممنون

1-پاسپورت نیازی به ترجمه نداره و فقط کپی اون لازم هست
2- اگه سریالش عوض شد به نظر من بهتره که مبلغ ناچیزی بدی که با سریال جدید کارت واکنست رو صادر کنن
3-در ضمن اگه سفارت انکار هستی نیاز به ثبت نام در csc داره (البته به گفته دوستان) ولی به نظر من کیسهای لاتری نیازی به ثبت نام در سایت رو نداره
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، farshadsh ، mamad_msp
(2013-04-05 ساعت 14:03)safarikelay نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 12:40)mamad_msp نوشته:  با سلام و خسته نباشید من یه سوال در مورد پاسپورت داشتم.
..........
ممنون

2- اگه سریالش عوض شد به نظر من بهتره که مبلغ ناچیزی بدی که با سریال جدید کارت واکنست رو صادر کنن
3-در ضمن اگه سفارت انکار هستی نیاز به ثبت نام در csc داره (البته به گفته دوستان) ولی به نظر من کیسهای لاتری نیازی به ثبت نام در سایت رو نداره
3- برا لاتاری هم لازمه Smile
تشکر کنندگان: asal1907 ، safarikelay ، amir82 ، farshadsh ، sam110 ، mamad_msp
(2013-04-05 ساعت 14:19)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 14:03)safarikelay نوشته:  
..........
ممنون

تشکر از جواب شما
باز اگه شما مطمءن هستید حرفی نیست ولی اگه بتونی مرجعش رو به من بگی که از این اشتباه در بیام ممنون می شم التبه شاید من هنوز منبعش رو پیدا نکردم
تشکر کنندگان: amir82 ، Judy Abbott 13 ، farshadsh
(2013-04-05 ساعت 14:30)safarikelay نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 14:19)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 14:03)safarikelay نوشته:  .........
تشکر از جواب شما
باز اگه شما مطمءن هستید حرفی نیست ولی اگه بتونی مرجعش رو به من بگی که از این اشتباه در بیام ممنون می شم التبه شاید من هنوز منبعش رو پیدا نکردم
دوست عزیز
این فایل مرجع اصلی و راهنمای خود سفارت آنکاراست:
http://photos.state.gov/libraries/turkey...%20GSS.pdf
این هم چک لیست مدارک:
http://photos.state.gov/libraries/turkey...urkish.pdf

تو جفتش لزوم ثبت نام CSC رو اشاره کرده
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Saeedv13 ، safarikelay ، Soap McTavish ، iman63ir ، farshadsh ، roeentan
(2013-04-05 ساعت 10:29)smu نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 09:51)unique نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 20:23)rezagh نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 15:46)unique نوشته:  با سلام به تمامی دوستان
من پاکت مربوط به عکس قفسه سینه را بعد از مصاحبه باز کردم.
اشکالی داره یا نه؟
با سلام
آیا عکس قفسه سینه هنگام ورود به آمریکا لازم هست یا نه؟

متاسفانه باید بگم که نبایستی او پاکت رو باز می کردید چون من در ایروان مصاحیه داشتم و خانم انوش به من گفت که این پاکت که حاوی عکس قفسه سینه ات هست رو باز نکن تا ورود به امریکا اما گمون نکنم که باز شدنش چیز مهمی باشه
بله این عکس در حین ورود به امریکا به همراه کارت واکسیناسیون جدید (مال من رو عوض کردند) لازم هست
تشکر کنندگان: farhad1985 ، iman63ir ، گل نهال ، farshadsh
(2013-04-05 ساعت 12:40)mamad_msp نوشته:  با سلام و خسته نباشید من یه سوال در مورد پاسپورت داشتم. من پاسپورت خود و خانواده رو ترجم کردم و هنوز پاستور نرفتن(کارنت نشدم) ولی اخر این ما انقضا همه میرسه و باید همه رو عوض کنیم . ایا فرقی می کنه سریاله پاسپورت عوض شه با اونی که تو پاستور و یا ترجمه کدرم؟! یا باید جدیده رو ترجمه کنم؟!( عوض کردنشو که حتما بایدد عوض کنم . نمی دونم دوباره جدید ترجمه کننم؟! پاستور بمونم با پاسپورت جدید برم که اگه شماره سریال زد سریال جدید بزنه؟!
این سیستم ثبت نام Csc هم نیاز به سریال پاسپورت داره؟!الان به نظر اساتید چی کنم؟! !!
ممنون
دوست عزیز پاسپورت که ترجمه نمی خواد.. اگه پاست رو هم عوض کنی همون شماره سریال قبلی رو برات میزنن..

تشکر کنندگان: ramin_red ، milad_aae ، farhad1985 ، farshadsh ، mamad_msp

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان