کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-05 ساعت 14:51)mahnazii نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 12:40)mamad_msp نوشته:  با سلام و خسته نباشید من یه سوال در مورد پاسپورت داشتم. من پاسپورت خود و خانواده رو ترجم کردم و هنوز پاستور نرفتن(کارنت نشدم) ولی اخر این ما انقضا همه میرسه و باید همه رو عوض کنیم . ایا فرقی می کنه سریاله پاسپورت عوض شه با اونی که تو پاستور و یا ترجمه کدرم؟! یا باید جدیده رو ترجمه کنم؟!( عوض کردنشو که حتما بایدد عوض کنم . نمی دونم دوباره جدید ترجمه کننم؟! پاستور بمونم با پاسپورت جدید برم که اگه شماره سریال زد سریال جدید بزنه؟!
این سیستم ثبت نام Csc هم نیاز به سریال پاسپورت داره؟!الان به نظر اساتید چی کنم؟! !!
ممنون
دوست عزیز پاسپورت که ترجمه نمی خواد.. اگه پاست رو هم عوض کنی همون شماره سریال قبلی رو برات میزنن..

آقا برای من اینطور نبود من پاسم رو عوض کردم شماره سریال عوض شد دقت کنید لطفا Big Grin
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: elhamin ، farhad1985 ، mamad_msp
بچه ها مگه پاسپورت هم ترجمه ميخواد؟
تا اون جايي كه من ميدونم نميخواد.
تو ارسال مدارك به سفارت كپي پاسپورت رو ميذاريم ديگه درسته؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-04-05 ساعت 17:49)shaso نوشته:  بچه ها مگه پاسپورت هم ترجمه ميخواد؟

خير نياز به ترجمه نداره بايد فتوكبي داشته باشين ازش
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: farhad1985 ، nooshshahnar ، shiraz mamali ، shaso ، iman63ir ، farshadsh
سلام، وقتتون به خير، دو تاسوال دارم :1:ممكنه رفتن يكيمون( من و همسرم) واسه گرفتن ويزا دردسرساز بشه ؟؟ 2: در نهايت گرين كارت به جفتمون تعلق مي گيره يا فقط به برنده اصلي تعلق مي گيره؟؟؟
34XX : کیس نامبر
(2013-04-05 ساعت 17:49)shaso نوشته:  بچه ها مگه پاسپورت هم ترجمه ميخواد؟
تا اون جايي كه من ميدونم نميخواد.
تو ارسال مدارك به سفارت كپي پاسپورت رو ميذاريم ديگه درسته؟

نه ترجمه نمی خواد فقط کپی کل صفحه ها رو داشته باشین.. حتی صفحه های سفید.. از بعضی ها فقط صفحه اولش رو میخوان ولی کلش رو کپی بگیرید تا مدارکتون تکمیل باشه..
تشکر کنندگان: farhad1985 ، farshadsh
(2013-04-05 ساعت 19:37)sahar-k نوشته:  سلام، وقتتون به خير، دو تاسوال دارم :1:ممكنه رفتن يكيمون( من و همسرم) واسه گرفتن ويزا دردسرساز بشه ؟؟ 2: در نهايت گرين كارت به جفتمون تعلق مي گيره يا فقط به برنده اصلي تعلق مي گيره؟؟؟
دوست عزيز به هر كدام از شما جداگانه گر ي ن كارت ميدن
بيشتر موارد درد سر ساز شده. ولي شما ميتوني وكالت نامه بگيريد او ن هم به تركي ترجمه كنيد و با خودتون ببريد شايد ميسر باشه
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: sahar-k ، گل نهال ، farhad1985 ، Aida.s ، farshadsh
(2013-04-05 ساعت 09:51)unique نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 20:23)rezagh نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 15:46)unique نوشته:  با سلام به تمامی دوستان
من پاکت مربوط به عکس قفسه سینه را بعد از مصاحبه باز کردم.
اشکالی داره یا نه؟
لازم نیست عکس قفسه سینه رو با خودتون به سفارت ببرید و برای مصاحبه لازم نیست... ولی اینکه در ادامه پروسه یعنی موقع ورود به آمریکا لازم هست یا نه باید از دوستانی که رفتن بپرسید و اگر لازم بود اقدامات لازم رو انجام بدید
با سلام
آیا عکس قفسه سینه هنگام ورود به آمریکا لازم هست یا نه؟

دکتر به ما گفت اگه به مشکل پزشکی در آمریکا بر بخورید ممکنه ازتون عکس رو بخوان تا ببینن قبلن هم مشکل بوده یا در آمریکا بوجود اومده (فکر نکنم در حالت عادی نیاز بشه)
با این حال بهتره از بچه هایی که سفر کردن بپرسی تا خیالت راحت بشه
یه پیغام خصوصی به افشین عزیز بده بپرس تو فرودگاه خواستن یا نه
پ ن : لطفا از این به بعد هم به هیچ عنوان پاکت هایی که مهر دارن رو باز نکنید چون ممکن به مشکلات شدیدی روبرو بشی چون از این پاکتا یکی هم با ویزا میدن که باید همونجوری در فرودگاه تحویل بدین Wink
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: lilac ، گل نهال ، unique ، farhad1985 ، shaso ، farshadsh
دوستان عزیز کسی پرینت csc رو بدون مشکل گرفته؟! من هربار میگیرم نصف صفحه سفید میشه! قلق داره؟ :دی
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
(2013-04-05 ساعت 22:11)escutcheon نوشته:  دوستان عزیز کسی پرینت csc رو بدون مشکل گرفته؟! من هربار میگیرم نصف صفحه سفید میشه! قلق داره؟ :دی
دوست عزیز اکثرا پرینت با مشکل مواجه شده و راه حلش رو دوست عزیزمون آقای فضلی تو امضاشون گذاشتن دانلود کنید و ببینید
تشکر کنندگان: escutcheon ، Soap McTavish ، deineath ، گل نهال ، amir82 ، farhad1985 ، farshadsh
(2013-04-05 ساعت 22:28)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 22:11)escutcheon نوشته:  دوستان عزیز کسی پرینت csc رو بدون مشکل گرفته؟! من هربار میگیرم نصف صفحه سفید میشه! قلق داره؟ :دی
دوست عزیز اکثرا پرینت با مشکل مواجه شده و راه حلش رو دوست عزیزمون آقای فضلی تو امضاشون گذاشتن دانلود کنید و ببینید

ممنون جودی جان، فقط آقای فضلی رو نمیتونم پیدا کنم
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، farhad1985 ، Aida.s ، farshadsh
سلام و عرض ادب خدمت دوستان مهربان
برای ترجمه مدارک لیست اقای بیات را مشاهده کردم ولی مطلبی راجع به سوابق کاری و آموزشی شخص برنده و مدارک تحصیلی فرزندان آورده نشده است یعنی برای مصاحبه با این مدارک نیازی نیست؟از محل کار نیز نامه ای مبنی بر اشتغال به کار نیازی نیست؟ باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: bayat_r ، farhad1985 ، Aida.s ، farshadsh
دوستان تمكن مالي ٦ ماه اعتبار داره ؟ من حدود ٢ ماه ديكه مصاحبه دارم ..ميخوام زودتر بفرستم تمكن مالي رو و ساير مداركمو ؟؟؟؟؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-04-05 ساعت 22:37)escutcheon نوشته:  

پروفایل آقای فضلی عزیز Wink
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، lilac ، گل نهال ، farhad1985 ، Aida.s ، farshadsh
(2013-04-05 ساعت 22:37)escutcheon نوشته:  

ایناهاشم!!! پیدام کردی؟؟؟؟
دوست عزیز مشکلی نداره مال خودم هم همینجوریست !!! صفحه اول نصف بیشترش سفیده و خالی Big GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: lilac ، iman63ir ، deineath ، گل نهال ، amir82 ، farhad1985 ، Aida.s ، farshadsh
(2013-04-05 ساعت 23:08)Mehrdadordi نوشته:  دوستان تمكن مالي ٦ ماه اعتبار داره ؟ من حدود ٢ ماه ديكه مصاحبه دارم ..ميخوام زودتر بفرستم تمكن مالي رو و ساير مداركمو ؟؟؟؟؟؟
زودتر نفرست نزدیک یک ماه مونده بفرست Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: iman63ir ، amir82 ، farhad1985 ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان