2013-04-06 ساعت 00:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-06 ساعت 00:15 توسط safarikelay.)
(2013-04-05 ساعت 14:39)amir82 نوشته:امیر جان سلام(2013-04-05 ساعت 14:30)safarikelay نوشته:دوست عزیز(2013-04-05 ساعت 14:19)Judy Abbott 13 نوشته:تشکر از جواب شما(2013-04-05 ساعت 14:03)safarikelay نوشته: .........3- برا لاتاری هم لازمه
3-در ضمن اگه سفارت انکار هستی نیاز به ثبت نام در csc داره (البته به گفته دوستان) ولی به نظر من کیسهای لاتری نیازی به ثبت نام در سایت رو نداره
این فایل مرجع اصلی و راهنمای خود سفارت آنکاراست:
تو جفتش لزوم ثبت نام CSC رو اشاره کرده
ممنون که من رو از اشتباهی کردم اگاه ساختی
برای تنبیه خودم رفتم تحقیق کردم که:
در مورد سفارت آنکارا و ابوضبی هیچ بحثی نیست ، همگی هم قبول داریم که باید csc نام نویسی کرده باشند و به صراحت هم توی خود سایت هر دو تا سفارت و هم توی لیست مدارک مورد نیازشون (pdf)واسه ویزای لاتاری قید شده که در csc اسم نویسی کنند.
حالا میریم سراغ سفارت ایروان که من اونجا مصاحبه داشتم و همین موضوع باعث شد که من اشتباه کنم
چند تا دلیل دارم که نیازی به نام نویسی در csc واسه ویزای لاتاری نیازی نیست (برای ایروان):
1- ویزای عیر مهاجرتی:
pdf مربوطه هیچ نامی از ثبت نام در سایت کذایی نکرده
http://armenia.usembassy.gov/non-immigrant_visas.html
*سفارت امریکا در ایراوان ازروز 7 1 دسامبر 2012 ، نحوه جدیدی برای درخواست ویزا و گرفتن وقت مصاحبه اتخاذ خواهد کرد. این تغییرات مراحل درخواست و به نتیجه رسیدن ویزای غیر مهاجرتی آمریکا را سریعتر خواهند کرد.*
2- ویزای مهاجرتی:
لینک زیر مدارک مورد نیاز سفارت ایروان برای ویزای مهاجرتی آورده شده ،که تعداد مختلفی داره و یک نوعش هم ویزای لاتاری هستش و برای هر نوع ویزای مهاجرتی یه pdfجداگانه گذاشته . در پایین صفحه هم pdf مدارک مورد نیاز سفارت برای ویزای لاتاری قرار داده شده (همون چیزی که باعث شد من اشتباه کنم) که توش اسمی از cscنبرده
http://armenia.usembassy.gov/immigrant_r...ments.html
3- توی سایت csc وقتی که مراحل نام نویسی رو پیش میریم (برای سفارت ارمنستان) وقتی به مرحله انتخاب ویزا میرسیم اصلا هیچ گونه گزینه ای مبنی بر انتخاب ویزای لاتاری و جود ندارد
با تشکر از دوستان
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی