کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-05 ساعت 14:39)amir82 نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 14:30)safarikelay نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 14:19)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 14:03)safarikelay نوشته:  .........
3-در ضمن اگه سفارت انکار هستی نیاز به ثبت نام در csc داره (البته به گفته دوستان) ولی به نظر من کیسهای لاتری نیازی به ثبت نام در سایت رو نداره
3- برا لاتاری هم لازمه Smile
تشکر از جواب شما
دوست عزیز
این فایل مرجع اصلی و راهنمای خود سفارت آنکاراست:

تو جفتش لزوم ثبت نام CSC رو اشاره کرده
امیر جان سلام
ممنون که من رو از اشتباهی کردم اگاه ساختی
برای تنبیه خودم رفتم تحقیق کردم که:
در مورد سفارت آنکارا و ابوضبی هیچ بحثی نیست ، همگی هم قبول داریم که باید csc نام نویسی کرده باشند و به صراحت هم توی خود سایت هر دو تا سفارت و هم توی لیست مدارک مورد نیازشون (pdf)واسه ویزای لاتاری قید شده که در csc اسم نویسی کنند.
حالا میریم سراغ سفارت ایروان که من اونجا مصاحبه داشتم و همین موضوع باعث شد که من اشتباه کنم
چند تا دلیل دارم که نیازی به نام نویسی در csc واسه ویزای لاتاری نیازی نیست (برای ایروان):
1- ویزای عیر مهاجرتی:
pdf مربوطه هیچ نامی از ثبت نام در سایت کذایی نکرده
http://armenia.usembassy.gov/non-immigrant_visas.html
*سفارت امریکا در ایراوان ازروز 7 1 دسامبر 2012 ، نحوه جدیدی برای درخواست ویزا و گرفتن وقت مصاحبه اتخاذ خواهد کرد. این تغییرات مراحل درخواست و به نتیجه رسیدن ویزای غیر مهاجرتی آمریکا را سریعتر خواهند کرد.*

2- ویزای مهاجرتی:
لینک زیر مدارک مورد نیاز سفارت ایروان برای ویزای مهاجرتی آورده شده ،که تعداد مختلفی داره و یک نوعش هم ویزای لاتاری هستش و برای هر نوع ویزای مهاجرتی یه pdfجداگانه گذاشته . در پایین صفحه هم pdf مدارک مورد نیاز سفارت برای ویزای لاتاری قرار داده شده (همون چیزی که باعث شد من اشتباه کنم) که توش اسمی از cscنبرده
http://armenia.usembassy.gov/immigrant_r...ments.html

3- توی سایت csc وقتی که مراحل نام نویسی رو پیش میریم (برای سفارت ارمنستان) وقتی به مرحله انتخاب ویزا میرسیم اصلا هیچ گونه گزینه ای مبنی بر انتخاب ویزای لاتاری و جود ندارد
با تشکر از دوستان
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
تشکر کنندگان: amir82 ، Judy Abbott 13 ، farhad1985 ، iman63ir ، farshadsh
(2013-04-05 ساعت 23:12)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 22:37)escutcheon نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 22:28)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 22:11)escutcheon نوشته:  دوستان عزیز کسی پرینت csc رو بدون مشکل گرفته؟! من هربار میگیرم نصف صفحه سفید میشه! قلق داره؟ :دی
دوست عزیز اکثرا پرینت با مشکل مواجه شده و راه حلش رو دوست عزیزمون آقای فضلی تو امضاشون گذاشتن دانلود کنید و ببینید

ممنون جودی جان، فقط آقای فضلی رو نمیتونم پیدا کنم
ایناهاشم!!! پیدام کردی؟؟؟؟
دوست عزیز مشکلی نداره مال خودم هم همینجوریست !!! صفحه اول نصف بیشترش سفیده و خالی Big GrinBig Grin
عذر ميخوام برينت من هم نصفه سفيده !!!؟ اخه قبول ميكنن ازمون ؟ لوكو confirmation رو نمياره ؟؟!!
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-04-05 ساعت 22:45)sadfar نوشته:  سلام و عرض ادب خدمت دوستان مهربان
برای ترجمه مدارک لیست اقای بیات را مشاهده کردم ولی مطلبی راجع به سوابق کاری و آموزشی شخص برنده و مدارک تحصیلی فرزندان آورده نشده است یعنی برای مصاحبه با این مدارک نیازی نیست؟از محل کار نیز نامه ای مبنی بر اشتغال به کار نیازی نیست؟ باسپاس

خیر، نیازی نیست.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Aida.s ، Solmazzz ، farshadsh
سلام دوستان من تازه فهمیدم که باید در csc ثبت نام کنم ، چه موقع باید این کار رو انجام بدم ؟ بعد از کارنت شدن؟؟؟ اصلا این csc دقیقاً چیه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

(2013-04-06 ساعت 03:18)Aida.s نوشته:  سلام دوستان من تازه فهمیدم که باید در csc ثبت نام کنم ، چه موقع باید این کار رو انجام بدم ؟ بعد از کارنت شدن؟؟؟ اصلا این csc دقیقاً چیه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
بله بعد از کارنت شد ، البته اگر ارمنستان باشه سفارت شما نیازی نیست ، حالا منتظر باشید کارنت بشید نامه دوم بیاد قطعی بشه ساعت و روز مصاحبه و خود سفارت بعد ثبت نام کنید
راهنمای ثبت نام توسط اقای فضلی تهیه شده لینکش در امضای من هست.
درضمن به طور خلاصه شما یک مرکز پستی انتخاب می کنید تا وقتی که پاس از شما گرفتن ، بعد ویزا رو می زنن توی پاس، پاس می ره به اون مرکز پستی بایک سری مدارک دیگه ،به شما از طریق همین سی اس سی و ایمیل اطلاع داده می شه که خوب حالا رسیده و شما باید برید بگیرید
ثبت نام درش واجب هست اما به موقع نه زودتر
شاد و خندان باشید
دیCoolBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
بچه ها جون براي سفر به آمريكا ما تا چقدر ميتونيم بار ببريم؟؟؟؟ چند كيلو بايد باشه؟ و اينكه چند كيلو تو كابين ميشه برد؟ ممنون ميشم اگه جواب بديد.البته هر نفر چقدر ميتونه ببره.
(2013-04-06 ساعت 11:51)my2220 نوشته:  بچه ها جون براي سفر به آمريكا ما تا چقدر ميتونيم بار ببريم؟؟؟؟ چند كيلو بايد باشه؟ و اينكه چند كيلو تو كابين ميشه برد؟ ممنون ميشم اگه جواب بديد.البته هر نفر چقدر ميتونه ببره.
ایرلاین ها متفاوتن، معمولاً یا یه چمدون ۲۳ یا دوتا ۲۳ کیلو ، و داخل هواپیما یه ۸ کیلو
باید بری سایت لاینی که انتخاب کردین ببینید چون سایزها هم متفاوته
ترکیش یه چمدون ۲۳ بود تا پارسال الانو نمیدونم ولی klm نه ، ۲تا ۲۳ بود ، البته بار اضافی هم میتونین ببری ، بهتره از ترافیک بار فرودگاه امام بپرسین،
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، iman63ir ، گل نهال ، Solmazzz ، nina22 ، discovery ، farshadsh ، my2220 ، Niushagh
(2013-04-06 ساعت 11:51)my2220 نوشته:  بچه ها جون براي سفر به آمريكا ما تا چقدر ميتونيم بار ببريم؟؟؟؟ چند كيلو بايد باشه؟ و اينكه چند كيلو تو كابين ميشه برد؟ ممنون ميشم اگه جواب بديد.البته هر نفر چقدر ميتونه ببره.
بستگی به ایرلاین که سفر می کنید داره
موقعی که بلیط می گیرید دقیقا بهتون می گن که چقدر و چگونه می تونید ببریدBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، my2220
شايد بد نباشه يك نگاهي بندازي
http://mohajersara.com/thread-5861.html
http://mohajersara.com/thread-1572.html
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، my2220 ، farshadsh ، soruosh
(2013-04-06 ساعت 12:08)mohammad fazli نوشته:  
شايد بد نباشه يك نگاهي بندازي
http://mohajersara.com/thread-5861.html
http://mohajersara.com/thread-1572.html

ممنون دوسته عزيز ولي ننوشته چند كيلو مي تونيم ببريم؟؟؟ اين بيشتر در مورد اثاثيه بود اما من منظورم كلا همه چيه. چمدونامون چند كيلو باشد
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، farshadsh
(2013-04-05 ساعت 22:28)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 22:11)escutcheon نوشته:  دوستان عزیز کسی پرینت csc رو بدون مشکل گرفته؟! من هربار میگیرم نصف صفحه سفید میشه! قلق داره؟ :دی
دوست عزیز اکثرا پرینت با مشکل مواجه شده و راه حلش رو دوست عزیزمون آقای فضلی تو امضاشون گذاشتن دانلود کنید و ببینید

دوست عزیز مشکلی نیست، صفحه اول نصفش سفیده
تشکر کنندگان: گل نهال ، Soap McTavish ، ramin_red ، farshadsh
بچه ها من یه سوال برام پیش اومده...من تو دانشگاه آزاد کار می کنم.می خواستم بدونم آفیسر اینو تشخیص می ده که دانشگاه آزاد یه مرکز خصوصی یا نه؟لطفاً جواب بدید...
شماره کیس:**2013AS000059
تعداد افراد:2نفر
تاریخ مصاحبه:هفته چهارم April
سفارت:ابوظبی
مقصد:وگاسCool
ویزا:یک ضرب
تاریخ پرواز:4sep 2013

اگر کار دولتی داشته باشی و از طرف دولت بخوان شما رو به یکی از کشورهای اروپایی (محدوده شینگن) بفرستند در حالیکه که یک ماه و نیم دیگه مصاحبه داری شما اینکارو انجام میدین؟ به نظر شما رفتن به این سفر معایب داره یا مزایا بچه هایی که تجربه دارند میشه راهنمایی کنند
(2013-04-06 ساعت 15:13)s.pm نوشته:  بچه ها من یه سوال برام پیش اومده...من تو دانشگاه آزاد کار می کنم.می خواستم بدونم آفیسر اینو تشخیص می ده که دانشگاه آزاد یه مرکز خصوصی یا نه؟لطفاً جواب بدید...
خوب تشخیص بده مگه چی میشه؟!
اینقدر خودتونو درگیر این مسائل نکنید دوستان
تشکر کنندگان: bayat_r
(2013-04-06 ساعت 15:19)amairmonre نوشته:  اگر کار دولتی داشته باشی و از طرف دولت بخوان شما رو به یکی از کشورهای اروپایی (محدوده شینگن) بفرستند در حالیکه که یک ماه و نیم دیگه مصاحبه داری شما اینکارو انجام میدین؟ به نظر شما رفتن به این سفر معایب داره یا مزایا بچه هایی که تجربه دارند میشه راهنمایی کنند
اگه شما فکر میکنید با اینکار کلیرنس میخورید و یه ضرب نمیگیرید باید بگم بستگی به نظر آفیسر داره، هر کاری ماموریت داره اینو همه میدونن ، من هیچ وقت مسافرت رو از دست نمیدم حالا چه کاری باشه چه سیاحتی
البته تصکمیم گیرنده نهایی خودتون هستید
تشکر کنندگان: Niushagh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان