کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام
ساله نو همه مبارک
امکان این وجود داره که خدایی نکرده ویزا ها تموم شه و به ما نرسه؟
مورد هایی بوده قبلا این طوری؟چون ما کلیرنس بشیم شاید 1 یا 2 ماه حتی 3 ماه وقت بگیره و 55000 ویزا تموم شه؟
تشکر کنندگان:
(2013-04-06 ساعت 17:43)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 15:13)s.pm نوشته:  بچه ها من یه سوال برام پیش اومده...من تو دانشگاه آزاد کار می کنم.می خواستم بدونم آفیسر اینو تشخیص می ده که دانشگاه آزاد یه مرکز خصوصی یا نه؟لطفاً جواب بدید...
خوب تشخیص بده مگه چی میشه؟!
اینقدر خودتونو درگیر این مسائل نکنید دوستان

من به خاطر این نگرانم که اگه ندونه دانشگاه آزاد خصوصی هست کلیرنس بخورم.
شماره کیس:**2013AS000059
تعداد افراد:2نفر
تاریخ مصاحبه:هفته چهارم April
سفارت:ابوظبی
مقصد:وگاسCool
ویزا:یک ضرب
تاریخ پرواز:4sep 2013

تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
(2013-04-06 ساعت 18:15)s.pm نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 17:43)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 15:13)s.pm نوشته:  بچه ها من یه سوال برام پیش اومده...من تو دانشگاه آزاد کار می کنم.می خواستم بدونم آفیسر اینو تشخیص می ده که دانشگاه آزاد یه مرکز خصوصی یا نه؟لطفاً جواب بدید...
خوب تشخیص بده مگه چی میشه؟!
اینقدر خودتونو درگیر این مسائل نکنید دوستان

من به خاطر این نگرانم که اگه ندونه دانشگاه آزاد خصوصی هست کلیرنس بخورم.

دوست عزیز خیلی از کسانی که کلیر خوردند اصلا کار دولتی نداشتند
و این چیزی نیست که بتونید در موردش کاری کنید
تعداد کسانی که ویزای یه ضرب گرفتند نسبت به کسانی که کلیر خوردند خیلی کمه و اونقدر ها هم که فکر می کنید اتفاق بدی نیست
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
دوستان مهاجر سرایی عزیز یه سوال من مدارکم رو کامل فرستادم سفارت به هر ترجمه یه کپی از مدارک هم ضمیمه هست مثلا کارت ملی ترجمه و کپی کارت ارسال شده حالا روز مصاحبه باز کپی از مدارک لازمه؟؟؟؟
تنها سندی که کپی نداره و من یه نسخه اصل فرستادم برگه تمکن مالیه باقی مدارک با کپی ارسال شدن.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، amairmonre
(2013-04-06 ساعت 18:16)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 18:02)sami0 نوشته:  سلام
ساله نو همه مبارک
مورد هایی بوده قبلا این طوری؟چون ما کلیرنس بشیم شاید 1 یا 2 ماه حتی 3 ماه وقت بگیره و 55000 ویزا تموم شه؟

کمممممممک......کممممممک....لطفا به سئوال من زود پاسخ بدین...ممکنه روزی که میریم مصاحبه پامون پیچ بخوره؟ممکنه هنگام مصاحبه یهو آفیسرمون خبر مرگ ننشو بشنوه و مارو رد کنه؟ممکنه بعداز مصاحبه آ م ر ی ک ا به ا ی ر ا ن حمله کنه؟ممکنه که کنسول موقع امضای پای ویزا اسهال(ببخشید)بشه و کلا نتونه امضا کنه؟ممکنه چاپخونه ای که ویزا رو چاپ میکنه ورشکست شه؟اونوخ ماها چه خاکی بسرمون بریزیم؟لطفا جوابمو بدین وگرنه ممکنه شب بیام توی خوابتون و خفتون کنم.....
راستی ممکنه سال نو مبارک باشه؟

برای ما 2013 ایها هیچی بعید نیست Big Grin خوده من وقت مصاحبه نزدیک بود پام بره روی یه مین باقی مونده از جنگهای جهانی دوم Tongue
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: shimoda ، گل نهال ، farshadsh ، sam110 ، farhad1985 ، KOUROSHAVIN ، ani_sheiton ، amairmonre
(2013-04-06 ساعت 19:28)iman63ir نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 18:16)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 18:02)sami0 نوشته:  سلام
ساله نو همه مبارک

کمممممممک......کممممممک....لطفا به سئوال من زود پاسخ بدین...ممکنه روزی که میریم مصاحبه پامون پیچ بخوره؟ممکنه هنگام مصاحبه یهو آفیسرمون خبر مرگ ننشو بشنوه و مارو رد کنه؟ممکنه بعداز مصاحبه آ م ر ی ک ا به ا ی ر ا ن حمله کنه؟ممکنه که کنسول موقع امضای پای ویزا اسهال(ببخشید)بشه و کلا نتونه امضا کنه؟ممکنه چاپخونه ای که ویزا رو چاپ میکنه ورشکست شه؟اونوخ ماها چه خاکی بسرمون بریزیم؟لطفا جوابمو بدین وگرنه ممکنه شب بیام توی خوابتون و خفتون کنم.....
راستی ممکنه سال نو مبارک باشه؟

برای ما 2013 ایها هیچی بعید نیست Big Grin خوده من وقت مصاحبه نزدیک بود پام بره روی یه مین باقی مونده از جنگهای جهانی دوم Tongue
منم نزدیک بود توی مصاحبه با شال گردنم که دورم گره خورده بود خفه بشم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
دوستان مهاجرسرايي سلام كارت ملي من داره تاريخ اعتبارش تموم مي شه و رد ضمن كد پستي مربوط به منزل قبليه براي عوض كردن هم وقت كافي ندارمممم ممكنه به مشكل بر بخورم ولي كدپستي هاي جديدم را در فرم ها براشون فرستادم ممكنه يه هم فكري با من كنيد ممنون
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-04-06 ساعت 19:22)vmware نوشته:  دوستان مهاجر سرایی عزیز یه سوال من مدارکم رو کامل فرستادم سفارت به هر ترجمه یه کپی از مدارک هم ضمیمه هست مثلا کارت ملی ترجمه و کپی کارت ارسال شده حالا روز مصاحبه باز کپی از مدارک لازمه؟؟؟؟
تنها سندی که کپی نداره و من یه نسخه اصل فرستادم برگه تمکن مالیه باقی مدارک با کپی ارسال شدن.
دوست عزیز روز مصاحبه کپی لازم نیست و اصل مدارک لازمه نگران نباشید
در ضمن دوست عزیز کپی مدارک همونایی باید باشه که داالترجمه منگنه کرده و کپی دیگه ای لازم نیس
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، shimoda ، mrr777 ، farhad1985 ، Saeedv13 ، farshadsh ، rezagh ، soruosh
(2013-04-06 ساعت 17:53)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 15:19)amairmonre نوشته:  اگر کار دولتی داشته باشی و از طرف دولت بخوان شما رو به یکی از کشورهای اروپایی (محدوده شینگن) بفرستند در حالیکه که یک ماه و نیم دیگه مصاحبه داری شما اینکارو انجام میدین؟ به نظر شما رفتن به این سفر معایب داره یا مزایا بچه هایی که تجربه دارند میشه راهنمایی کنند
اگه شما فکر میکنید با اینکار کلیرنس میخورید و یه ضرب نمیگیرید باید بگم بستگی به نظر آفیسر داره، هر کاری ماموریت داره اینو همه میدونن ، من هیچ وقت مسافرت رو از دست نمیدم حالا چه کاری باشه چه سیاحتی
البته تصکمیم گیرنده نهایی خودتون هستید

کار دولتی ح س ا س زا هستش حالا این کار یه مقدار هم در یک سازمان و ارگان ح س ا س هم باشه اون موقع چی؟ یه عده میگن اکه سفر بری و پاست ویزا شنگن بخوره خوبه یه عده میگن از طرف دولت میری و اون ها براشون مهمه که کجا رفتی و امکان داره اگه کلیر بخوری زمانش طولانی بشه
تشکر کنندگان: گل نهال ، ani_sheiton ، farshadsh
دوستان مهاجرسرايي سلام كارت ملي من داره تاريخ اعتبارش تموم مي شه و رد ضمن كد پستي مربوط به منزل قبليه براي عوض كردن هم وقت كافي ندارمممم ممكنه به مشكل بر بخورم ولي كدپستي هاي جديدم را در فرم ها براشون فرستادم ممكنه يه هم فكري با من كنيد ممنون

(2013-04-06 ساعت 23:02)Niushagh نوشته:  دوستان مهاجرسرايي سلام كارت ملي من داره تاريخ اعتبارش تموم مي شه و رد ضمن كد پستي مربوط به منزل قبليه براي عوض كردن هم وقت كافي ندارمممم ممكنه به مشكل بر بخورم ولي كدپستي هاي جديدم را در فرم ها براشون فرستادم ممكنه يه هم فكري با من كنيد ممنون

ببخشيدددد سؤال تكراري پرسيدم جوابمو پيدا كردم Ali dv 2013 اين سؤال و پرسيده بودن و جوابش اين بود كه اشكاكي نداره كه كد پستي مون رو عوض نكرديمممم ممنون از تمام دست أندر كاران
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: sam110 ، گل نهال ، farshadsh ، r_ent

دانشگاهها کلاً دولتی حساب میشه..

(2013-04-06 ساعت 23:02)Niushagh نوشته:  دوستان مهاجرسرايي سلام كارت ملي من داره تاريخ اعتبارش تموم مي شه و رد ضمن كد پستي مربوط به منزل قبليه براي عوض كردن هم وقت كافي ندارمممم ممكنه به مشكل بر بخورم ولي كدپستي هاي جديدم را در فرم ها براشون فرستادم ممكنه يه هم فكري با من كنيد ممنون

ببخشيدددد سؤال تكراري پرسيدم جوابمو پيدا كردم Ali dv 2013 اين سؤال و پرسيده بودن و جوابش اين بود كه اشكاكي نداره كه كد پستي مون رو عوض نكرديمممم ممنون از تمام دست أندر كاران

نه اعتبارش مهمه و نه کد پستی پشتش
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، farhad1985 ، Niushagh ، amairmonre ، r_ent
دوستان مامیخواهیم زمینی برای مصاحبه به ارمنستان بریم کسی میدونه چطور می تونم ارز دولتی بگیرم .اصلا به سفر زمینی ارز دولتی تعلق میگیره.لطفا راهنمایی کنید.متشکرم.
(2013-04-06 ساعت 03:57)sadeghi897 نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 03:18)Aida.s نوشته:  سلام دوستان من تازه فهمیدم که باید در csc ثبت نام کنم ، چه موقع باید این کار رو انجام بدم ؟ بعد از کارنت شدن؟؟؟ اصلا این csc دقیقاً چیه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
بله بعد از کارنت شد ، البته اگر ارمنستان باشه سفارت شما نیازی نیست ، حالا منتظر باشید کارنت بشید نامه دوم بیاد قطعی بشه ساعت و روز مصاحبه و خود سفارت بعد ثبت نام کنید
راهنمای ثبت نام توسط اقای فضلی تهیه شده لینکش در امضای من هست.
درضمن به طور خلاصه شما یک مرکز پستی انتخاب می کنید تا وقتی که پاس از شما گرفتن ، بعد ویزا رو می زنن توی پاس، پاس می ره به اون مرکز پستی بایک سری مدارک دیگه ،به شما از طریق همین سی اس سی و ایمیل اطلاع داده می شه که خوب حالا رسیده و شما باید برید بگیرید
ثبت نام درش واجب هست اما به موقع نه زودتر
شاد و خندان باشید
دیCoolBig Grin

سلام به دوستان خوب،

من یه سوال داشتم، یعنی‌ برای کسانی‌ که مصاحبشون تو این ۲ ۳ کشور نیست، نیزی به ثبت نام در csc نیست؟
چون من در ناپولی مصاحبه دارم، بنظرتون نیزی هست که ثبت نم کنم یا نه؟

اگر کسی تجربه داره و میدون که معمولان چند روز بعد پاسپورت رو سفارت‌های تو کشور‌های اروپایی تحویل میدان، لطفا به من بگه، می‌خوام برای بلیط خریدن اقدام کنم،
بازم ممنون،

موفق و مویّد باشید
case: 6600
(2013-04-07 ساعت 00:31)ora نوشته:  سلام به دوستان خوب،

من یه سوال داشتم، یعنی‌ برای کسانی‌ که مصاحبشون تو این ۲ ۳ کشور نیست، نیزی به ثبت نام در csc نیست؟
چون من در ناپولی مصاحبه دارم، بنظرتون نیزی هست که ثبت نم کنم یا نه؟

اگر کسی تجربه داره و میدون که معمولان چند روز بعد پاسپورت رو سفارت‌های تو کشور‌های اروپایی تحویل میدان، لطفا به من بگه، می‌خوام برای بلیط خریدن اقدام کنم،
بازم ممنون،

موفق و مویّد باشید

به نظرم به جای اینکه منتظر بشید یه نفر پیدا بشه که جدیدا اونجا مصاحبه شده باشه, به سفارتتون ایمیل بزنید
اغلب خیلی سریع جواب می دن
تشکر کنندگان: rezagh ، Saeedv13 ، گل نهال ، bayat_r ، iman63ir ، farshadsh ، farhad1985 ، soruosh
(2013-04-07 ساعت 00:26)BEROLIN نوشته:  دوستان مامیخواهیم زمینی برای مصاحبه به ارمنستان بریم کسی میدونه چطور می تونم ارز دولتی بگیرم .اصلا به سفر زمینی ارز دولتی تعلق میگیره.لطفا راهنمایی کنید.متشکرم.

به سفر های زمینی ارز دولتی تعلق نمیگیره
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
تشکر کنندگان: shimoda ، iman63ir ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان