2013-04-07 ساعت 06:26
(2013-04-06 ساعت 20:50)amairmonre نوشته:دوست عزیز مطمئن هستم که علل اصلی کلیرنس خوردن رو که حاصل بررسی اماری و تجربه و منابع بعضا شفاهی بعضا مکتوب اساتید و دوستان هست را میدانید. اما بدانید همه اینها قطعی نیست اما معمولا پستهای مهم دولتی و تحصیل و کار در رشته های خاص و مسافرت به کشورهای خاص کلیرنس را بدنبال داره . تعداد مسافرت یا شینگن بودن ویزا و ... در برابر هدف مسافرت و مقصد اهمیت کمتری دارد. و نظر نهایی با افیسر است و کلیرنس خوردن چیز وحشتناکی نیست و بیشتر دوستان بعد مدت زمانی معین کلیر می شن ولی در کل توصیه می شه از کارهایی که باعث شک و تردید افیسر و ایجاد دردسر در توضیح دادن برای شما میشه حد الاامکان خودداری کنید. و در کل بدانید معمولا داشتن ویزا ی شینگن در پاس امتیازی برای تسهیل در گرفتن گرین کارت محسوب نمیشه . با توجه به عوامل دخیل در کلیرنس و وضعیت شما که احتمالا پست حساس دولتی در ارگان حساس دارید کلیرنس خوردن قطعی به نظر می رسد. ولی این سفر ممکن است طول کلیرنس شما را افزایش دهد و این کمی خطر ناک است. در نهایت تصمیم با شماست. این سفر چقدر در سرنوشت مالی و کاری شما اهمیت دارد؟ ایا ارزش افزایش ریسک کلیرنس خوردن یا طو لانی شدن مدت کلیرنس را دارد؟ توجه کنید گفتم" افزایش ریسک "یعنی به طور عادی هر کسی احتمال کلیرنس خوردن داردو مدت ان مقداری تقریبا حدس زدنی است از 2 هفته تا چند ماه .پاسخ به این دو سوال شما را از نگرانی و تردید خواهد رهاند. با سپاس(2013-04-06 ساعت 17:53)Judy Abbott 13 نوشته:(2013-04-06 ساعت 15:19)amairmonre نوشته: اگر کار دولتی داشته باشی و از طرف دولت بخوان شما رو به یکی از کشورهای اروپایی (محدوده شینگن) بفرستند در حالیکه که یک ماه و نیم دیگه مصاحبه داری شما اینکارو انجام میدین؟ به نظر شما رفتن به این سفر معایب داره یا مزایا بچه هایی که تجربه دارند میشه راهنمایی کننداگه شما فکر میکنید با اینکار کلیرنس میخورید و یه ضرب نمیگیرید باید بگم بستگی به نظر آفیسر داره، هر کاری ماموریت داره اینو همه میدونن ، من هیچ وقت مسافرت رو از دست نمیدم حالا چه کاری باشه چه سیاحتی
البته تصکمیم گیرنده نهایی خودتون هستید
کار دولتی ح س ا س زا هستش حالا این کار یه مقدار هم در یک سازمان و ارگان ح س ا س هم باشه اون موقع چی؟ یه عده میگن اکه سفر بری و پاست ویزا شنگن بخوره خوبه یه عده میگن از طرف دولت میری و اون ها براشون مهمه که کجا رفتی و امکان داره اگه کلیر بخوری زمانش طولانی بشه
برنده 2012