کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-07 ساعت 18:54)KOUROSHAVIN نوشته:  با یه نگاه اجمالی به پستهای این تاپیک به این نتیجه رسیدم که اکثر بروبچ که آنکارا مصاحبه دارن و داشتن از جمله خودم اگه به این صفحه که لینکشو گذاشتم یه سربزنن و با حوصله مطالعه اش کنن دیگه لازم نیست اینهمه پستهای تکراری و در پاره ای موارد آبدوغ خیاری اینجا بذارنBig Grinخداییش اکثر سئوالها توش پاسخ داده شده و فارسی هم هست که دیگه هیچ بهونه ای نباشهTongue
مخلصات...چاکرات..نوکرات

صفحه فارسی سفارت آمریکا در آنکارا
مرسی کوروش عزیز
بله شما راس میگید ولی اگه تو این صفحه به تمام سوالات جواب داده شده بود دیگه مهاجرسرا باید تعطیل میشد ,اونجا یه سری کلیات هست ولی اینجا جز به جز توضیح داده میشه ,قبول دارم بعضی سوالات تکراریه , ولی در بعضی شرایط آدم نا خودآگاه مجبور میشه سوالات تکراری بکنه,من تشویق نمیکنم که دوستان بیان سوالات تکراری بکننا ولی دوست دارم دوستان با حوصله و دقیق سوالارو بخونن ,من خودم بیشتر سوالای تکراریو به صورت خصوصی جواب میدم و به دوستان یادآوری میکنم که تاپیکها رو بخونن چون سوالاشون جواب داده شده,
و در ضمن کوروش عزیز پیغام خصوصی دارینBig Grin
تشکر کنندگان: nina22 ، KOUROSHAVIN ، farshadsh ، rezagh ، amairmonre ، farhad1985 ، hesam.inanloo
سلام دوستاي گلم
امروز كه مدارك رو از ترجمه گرفتم متوجه شدم كارت ملي ام مهلتش تموم شده ٢ سال قبل
ايا مشكلي پيش مياد؟
٢- مداركي كه واسه سفارت ميفرستيم ترجمه از هر كدوم كافيه يا بايد يه كپي هم بذاريم؟
ممنون
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-04-07 ساعت 20:37)shaso نوشته:  سلام دوستاي گلم
ايا مشكلي پيش مياد؟
٢- مداركي كه واسه سفارت ميفرستيم ترجمه از هر كدوم كافيه يا بايد يه كپي هم بذاريم؟
ممنون

سلام عزیز
1- اولا خودت گلیBig Grin
2- اصلا مهم نیست از ما اصلا کارت ملی رو نخواست .(ضمنا آفیسر ها میدونن
که تعویض کارت ملی بخاطر هوشمند شدن تاریخش منقضی شده وطول می کشه ) مثل شما زیاد هستند.TongueWink
3- به هر ترجمه یه کپی ضمیمه هست دیگه Wink کپی دیگه لازم نیستBig GrinTongue
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: shaso ، farshadsh ، hesam.inanloo
با یه نگاه اجمالی به پستهای این تاپیک به این نتیجه رسیدم که اکثر بروبچ که آنکارا مصاحبه دارن و داشتن از جمله خودم اگه به این صفحه که لینکشو گذاشتم یه سربزنن و با حوصله مطالعه اش کنن دیگه لازم نیست اینهمه پستهای تکراری و در پاره ای موارد آبدوغ خیاری اینجا بذارنBig Grinخداییش اکثر سئوالها توش پاسخ داده شده و فارسی هم هست که دیگه هیچ بهونه ای نباشهTongue

سؤالات اگه تكراري هم باشه باعث ميشه ريويو بشه شما هم صبور باش و نه بي حوصله و كساني كه اينجا دارند مطالعه مي كنند بيكار نيستند اينم برا خودش يه كار نتيجه اون در اينده مشخص خواهد شد
تشکر کنندگان: farshadsh ، nooshshahnar
ايا مشكلي پيش مياد؟
ممنون

سلام عزیز جان
1-خیر مشکلی نیست
2-بله از هر مدرک یه نسخه ترجمه کافیه بغیر از سند ازدواج که دو سری ترجمه میخواد و به ترجمه مدارک یک سری کپی پیوست میشه و همون رو قبول میکنن...کپی به غیر از اون,اینطور که دوستان میگن نیازی نیست البته کپی پاسپورت رو باید خودتون تهیه کنید.
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: shaso ، farshadsh
(2013-04-07 ساعت 21:09)farhad1985 نوشته:  
ايا مشكلي پيش مياد؟
ممنون

سلام عزیز جان
1-خیر مشکلی نیست
2-بله از هر مدرک یه نسخه ترجمه کافیه بغیر از سند ازدواج که دو سری ترجمه میخواد و به ترجمه مدارک یک سری کپی پیوست میشه و همون رو قبول میکنن...کپی به غیر از اون,اینطور که دوستان میگن نیازی نیست البته کپی پاسپورت رو باید خودتون تهیه کنید.
مرسي از جوابتون
كپي كه به ترجمه وسله كپي از فارسي مدرك ترجمه شده است ديگه يا كپي خود ترجمه هم بايد باشه؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
(2013-04-07 ساعت 21:15)shaso نوشته:  
ايا مشكلي پيش مياد؟
ممنون

سلام عزیز جان
1-خیر مشکلی نیست
مرسي از جوابتون
كپي كه به ترجمه وسله كپي از فارسي مدرك ترجمه شده است ديگه يا كپي خود ترجمه هم بايد باشه؟

نه کافی هست فقط سند ازدواج که دو سری ترجمه میخواد
تشکر کنندگان: shaso ، گل نهال ، farshadsh ، farhad1985
دوستاي گلم ببخشيد امروز سوالم زيلده
برگه تمكن مالي رو هم ترجمه كرده ميفرستيم يا با خودمون ميبريم؟
(2013-04-07 ساعت 21:29)shaso نوشته:  دوستاي گلم ببخشيد امروز سوالم زيلده
برگه تمكن مالي رو هم ترجمه كرده ميفرستيم يا با خودمون ميبريم؟
اگه تمکن مالی که از بانک گرفتین انگلیسی هست باید یه کپی ازش پست کنین و اصلش رو هنگام مصاحبه با خودتون ببرین.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، گل نهال ، farshadsh ، farhad1985 ، KOUROSHAVIN ، shaso
(2013-04-07 ساعت 21:21)milad_aae نوشته:  
ايا مشكلي پيش مياد؟
ممنون

سلام عزیز جان
1-خیر مشکلی نیست
مرسي از جوابتون

جالب اینجاست که همه میگن از سند ازدواج دوسری ترجمه بگیرین ولی در حین مصاحبه در ایروان از ما یکسری به همراه اصلشو خواستن واز بقیه کسانی که اونجا بودن هم فقط همون یکسری را خواستند.نه تنهاازسندازدواج بلکه از بقیه مدارک هم فقط یکسری ترجمه بیشتر نخواستن.موفق باشید.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: farhad1985 ، shaso ، nooshshahnar
(2013-04-07 ساعت 21:35)Ali.US نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 21:21)milad_aae نوشته:  
ايا مشكلي پيش مياد؟
ممنون

سلام عزیز جان
1-خیر مشکلی نیست
مرسي از جوابتون

جالب اینجاست که همه میگن از سند ازدواج دوسری ترجمه بگیرین ولی در حین مصاحبه در ایروان از ما یکسری به همراه اصلشو خواستن واز بقیه کسانی که اونجا بودن هم فقط همون یکسری را خواستند.نه تنهاازسندازدواج بلکه از بقیه مدارک هم فقط یکسری ترجمه بیشتر نخواستن.موفق باشید.

سلام عزیز دل برادر Big Grin
این صحبتها برای آنکارا هست Big Grin مگه برا ایروان باید مدارک پست بشه؟؟؟؟CoolTongue
تشکر کنندگان: farshadsh ، KOUROSHAVIN
با سلام
دوستان عزیز من سفارتی که قبلا انتخاب کردم آنکارا میباشد اما شنیدم که بیشتر اونهایی که آنکارا بودن میفرستن ایروان درسته؟
چون من هنوز مدرک تحصیلیم آماده نشده و ممکنه تا یکی دو ماه دیگه آماده بشه برا همین اگه آنکارا باشم نمیرسم مدرک و ریز نمراتم رو 2هفته قبل وقتم پست کنم.به نظرتون چکار کنم؟
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
(2013-04-07 ساعت 23:59)morvarid1364 نوشته:  با سلام
دوستان عزیز من سفارتی که قبلا انتخاب کردم آنکارا میباشد اما شنیدم که بیشتر اونهایی که آنکارا بودن میفرستن ایروان درسته؟
چون من هنوز مدرک تحصیلیم آماده نشده و ممکنه تا یکی دو ماه دیگه آماده بشه برا همین اگه آنکارا باشم نمیرسم مدرک و ریز نمراتم رو 2هفته قبل وقتم پست کنم.به نظرتون چکار کنم؟

یه تعداد رو احتمالا می فرستند ایروان یه تعداد هم ابوظبی
اگر آنکارا بودید هم مهم نیست مدارکی رو که آماده دارید پست کنید مدرک تحصیلی تون رو با خودتون ببرید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، nina22 ، rezagh ، farshadsh ، iman63ir ، KOUROSHAVIN
سلام
کارنت شدید؟
(2013-04-08 ساعت 00:02)milad_aae نوشته:  سلام
کارنت شدید؟

سلام میلاد جان
کی یا کیا کارنت شدند؟؟؟؟
Wink
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: milad_aae ، farshadsh ، iman63ir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان