کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-08 ساعت 00:08)shimoda نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 00:02)milad_aae نوشته:  سلام
کارنت شدید؟

سلام میلاد جان
کی یا کیا کارنت شدند؟؟؟؟
Wink
سلام عزیز
سوالم از morvarid1364 بود .ممنون از توجه تونShyShy
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، ramin_red
(2013-04-06 ساعت 12:21)my2220 نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 12:08)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 11:51)my2220 نوشته:  بچه ها جون براي سفر به آمريكا ما تا چقدر ميتونيم بار ببريم؟؟؟؟ چند كيلو بايد باشه؟ و اينكه چند كيلو تو كابين ميشه برد؟ ممنون ميشم اگه جواب بديد.البته هر نفر چقدر ميتونه ببره.
شايد بد نباشه يك نگاهي بندازي
http://mohajersara.com/thread-5861.html
http://mohajersara.com/thread-1572.html

ممنون دوسته عزيز ولي ننوشته چند كيلو مي تونيم ببريم؟؟؟ اين بيشتر در مورد اثاثيه بود اما من منظورم كلا همه چيه. چمدونامون چند كيلو باشد

دوست عزیز
وقتی بلیط رو خریداری کنید اونجا مینویسه که چقدر بار میتونید با خودتون ببرید.
هر ایرلاینی متفاوته.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، farshadsh ، Soap McTavish ، soruosh
موقع لاگین csc چند بار برام این پیغام اومده ==

مشکلات در قسمت های ذیل وجود دارد:

Our records indicate that you currently have an active appointment scheduled at another location. You cannot have two active visa application appointments. In order to schedule a new appointment, you must first cancel your existing appointment. Click here to log in and cancel your existing appointment at the other location.

کسی به این بر خورده ؟
NOTE: The non-immigrant visa application fee is not transferable. You will need to pay a new fee if you choose to change the application location
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-04-08 ساعت 01:32)deineath نوشته:  موقع لاگین csc چند بار برام این پیغام اومده ==

Our records indicate that you currently have an active appointment scheduled at another location. You cannot have two active visa application appointments. In order to schedule a new appointment, you must first cancel your existing appointment. Click here to log in and cancel your existing appointment at the other location.

کسی به این بر خورده ؟
NOTE: The non-immigrant visa application fee is not transferable. You will need to pay a new fee if you choose to change the application location
به وفور
الکی یه چیزی میگه ، مخصوصاً اینکه شما وقتت رو عوض کردی ،
یادم رفت بپرسم ایمیل اومد واستون؟ وقتی زمان رو عوض میکنی بلافلصله یه ایمیل میاد واستون
تشکر کنندگان: deineath ، rezagh ، shimoda ، farshadsh ، Soap McTavish
(2013-04-08 ساعت 01:37)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 01:32)deineath نوشته:  موقع لاگین csc چند بار برام این پیغام اومده ==

کسی به این بر خورده ؟
به وفور
الکی یه چیزی میگه ، مخصوصاً اینکه شما وقتت رو عوض کردی ،
یادم رفت بپرسم ایمیل اومد واستون؟ وقتی زمان رو عوض میکنی بلافلصله یه ایمیل میاد واستون

بله ایمیل اومد . مجدد وقت رو باید عوض کنم البته . خیلی پیچیده شده امشب D:

الان متوجه شدم که اسم و فامیلم در ثبت نام csc فاصله بین کلمات رعایت نشده . چی کار میشه کرد ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، itsmasoud ، farshadsh
سلام دوستان
چند وقت پیش یکی در مورد آقای ر- د نوشته بود که تو کار گرفتن گرین کارت و اینهاست .دیروز ایشون حرف جالبی زد.میگفت اگه ثبت نام لاتاری رو به ما بسپارید ما با تغییر توی یه سری IP ها یه کاری میکنیم که شانستون 4 برابر بشه!!!من که از این بحثهای تخصصی و کامپیوتری سر در نمیارم اما حد اقل اینو میفهمم که هر کاری هم که بکنن تقلب محسوب میشه و احتمالا اون شخص تا ابد از گرفتن ویزا محروم میشه.عجیبه ها!!!!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: itsmasoud ، farshadsh ، pooya.n ، iman63ir ، گل نهال ، Ali.US ، lilac
(2013-04-08 ساعت 02:18)r91 نوشته:  سلام دوستان
چند وقت پیش یکی در مورد آقای ر- د نوشته بود که تو کار گرفتن گرین کارت و اینهاست .دیروز ایشون حرف جالبی زد.میگفت اگه ثبت نام لاتاری رو به ما بسپارید ما با تغییر توی یه سری IP ها یه کاری میکنیم که شانستون 4 برابر بشه!!!من که از این بحثهای تخصصی و کامپیوتری سر در نمیارم اما حد اقل اینو میفهمم که هر کاری هم که بکنن تقلب محسوب میشه و احتمالا اون شخص تا ابد از گرفتن ویزا محروم میشه.عجیبه ها!!!!

تحت هیچ شرایطی شانس هیچ کس چند برابر نمیشه. شما از کشوری که ثبت نام میکنید در لاتاری شرکت داده میشید و سهمیه ی شما همینه که هست. این فقط کلکه پوله بیشتر گرفتن از مردمه. مواظب باشید گول نخورید.
بچه ها عجله دارم باید برم بانک جای دیگه بهم جواب ندادن 170 تا برای 3 نفر و سند خونه که فقط ترجمه کنم کافیه
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، farshadsh ، lilac
(2013-04-08 ساعت 08:41)honey rahmati نوشته:  بچه ها عجله دارم باید برم بانک جای دیگه بهم جواب ندادن 170 تا برای 3 نفر و سند خونه که فقط ترجمه کنم کافیه

برو به سلامت زیاد هم هست
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
برای 2 نفر چه میزان موجودی کافیه؟
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: iman63ir
(2013-04-08 ساعت 11:18)edge نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 11:13)byousefi_p نوشته:  برای 2 نفر چه میزان کافیه؟

بر اساس تجربياتي كه ما ها داشتيم واسه ي هر نفر 30 هزار دلار به بالا
70 هزار دلار ميتونه چيز خوب و منطقي باشه Smile

80-90 میلیون کافیه تازه زیادم هستSmile. البته هرچی بیشتر بهتر
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: shimoda ، kasrafo ، Judy Abbott 13 ، amir82
(2013-04-08 ساعت 11:47)iman63ir نوشته:  

من الان یه سوال برام پیش اومد،
تا حالا کسی‌ بوده که بخاطر میزان موجودی رد بشه؟
من خیلی‌ بعید میدونم که کسیو بخاطر ۱۰ تا پایین بالا راد کنن،
می‌خوام بدونم آیا کسی‌ بوده که رد شده باشه؟
و میدونین که تو بانک با نرخ دولتی خودشون که کذائی هم هست بهتون معادل دلار رو میدان، ولی‌ فکر کنم خود سفارتیا بدونن که این نرخ واقعی‌ نیست، آیا تا حالا از کسی‌ پرسیدن؟
case: 6600
تشکر کنندگان: iman63ir
سلام
كسي از بانك رفاه تمكن گرفته؟
اصلا فرقي ميكنه كه از كدوم بانك بگيريم؟
و چه نوع حسابي باشه؟
ممنون
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
سلام. یک سوال دارم و اگر تکراری است عذر می خواهم. آیا فردی که گرین کارت دارد در هنگام ورود به آمریکا می تواند با خود و در چمدان خود فرش گذاشته و وارد آمریکا کند و البته در هنگام ورود اظهار هم کند؟ آیا قانونی است؟ آیا کسی می تواند فوری پاسخ دهد؟ با تشکر فراوان
تشکر کنندگان:
(2013-04-08 ساعت 12:11)ora نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 11:47)iman63ir نوشته:  

من الان یه سوال برام پیش اومد،
تا حالا کسی‌ بوده که بخاطر میزان موجودی رد بشه؟
من خیلی‌ بعید میدونم که کسیو بخاطر ۱۰ تا پایین بالا راد کنن،
می‌خوام بدونم آیا کسی‌ بوده که رد شده باشه؟
و میدونین که تو بانک با نرخ دولتی خودشون که کذائی هم هست بهتون معادل دلار رو میدان، ولی‌ فکر کنم خود سفارتیا بدونن که این نرخ واقعی‌ نیست، آیا تا حالا از کسی‌ پرسیدن؟

معمولا اگه موجودی کم باشه نقص مدرک میخورید و باید مدارک مالی بیشتری ارائه بدید و کیس رد نمیشه. اونا نرخ واقعی د.ل ارو بهتر از ماها میدونن. سال پیش بچه ها برای یه نفر نزدیک 25 میلیون میبردن اما الان 40-50 میبرن برای همینه.
هرچند که من همین امروز یه سفرنامه خوندم فقط 20 میلیون تمکن مالی برده البته + سند خونه و ویزای یکضرب هم گرفته Wink
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: shimoda ، amir82 ، گل نهال

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان