کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-08 ساعت 13:28)anxious نوشته:  سلام. یک سوال دارم و اگر تکراری است عذر می خواهم. آیا فردی که گرین کارت دارد در هنگام ورود به آمریکا می تواند با خود و در چمدان خود فرش گذاشته و وارد آمریکا کند و البته در هنگام ورود اظهار هم کند؟ آیا قانونی است؟ آیا کسی می تواند فوری پاسخ دهد؟ با تشکر فراوان

اینجا رو بخونید
و بهتره که توی تاپیک کلمه ی "فرش" رو سرچ کنید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: iman63ir ، anxious ، Danoosh ، r_ent
(2013-04-08 ساعت 13:34)iman63ir نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 12:11)ora نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 11:47)iman63ir نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 11:18)edge نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 11:13)byousefi_p نوشته:  برای 2 نفر چه میزان کافیه؟

بر اساس تجربياتي كه ما ها داشتيم واسه ي هر نفر 30 هزار دلار به بالا
70 هزار دلار ميتونه چيز خوب و منطقي باشه Smile

80-90 میلیون کافیه تازه زیادم هستSmile. البته هرچی بیشتر بهتر

من الان یه سوال برام پیش اومد،
تا حالا کسی‌ بوده که بخاطر میزان موجودی رد بشه؟
من خیلی‌ بعید میدونم که کسیو بخاطر ۱۰ تا پایین بالا راد کنن،
می‌خوام بدونم آیا کسی‌ بوده که رد شده باشه؟
و میدونین که تو بانک با نرخ دولتی خودشون که کذائی هم هست بهتون معادل دلار رو میدان، ولی‌ فکر کنم خود سفارتیا بدونن که این نرخ واقعی‌ نیست، آیا تا حالا از کسی‌ پرسیدن؟

معمولا اگه موجودی کم باشه نقص مدرک میخورید و باید مدارک مالی بیشتری ارائه بدید و کیس رد نمیشه. اونا نرخ واقعی د.ل ارو بهتر از ماها میدونن. سال پیش بچه ها برای یه نفر نزدیک 25 میلیون میبردن اما الان 40-50 میبرن برای همینه.
هرچند که من همین امروز یه سفرنامه خوندم فقط 20 میلیون تمکن مالی برده البته + سند خونه و ویزای یکضرب هم گرفته Wink

آخه راستش، من اینجا توی ایران یه حساب بنیک باز کردم همون روز هم ۲۸ تا ریختم توش و پرینت گرفتم، اما چون توی ایتالیا هستم می‌خوام یه حساب از اونجا هم ببرم واسه همین فکر کردم که دیگه لازم نیست اینو بیشتر کنم، شما فکر می‌کنین بهتره که بیشتر باشه؟
case: 6600
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزيز
امروز موردي پيش اومد كه خواستم اينجا مطرح كنم شايد مفيد باشه
بانك به ما گفت برگه تمكن واسه شهرستان از مركز ت ه ر ان صادر ميشه
ما بايد از اينجا تقاضا بديم بره اونجا مهر برجسته بخوره از اونجا تحويل بگيريم.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
(2013-04-07 ساعت 18:44)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 18:34)amairmonre نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 17:32)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 16:24)amairmonre نوشته:  بچه ها ابوظبی ایمیل منو هنوز جواب نداده و با احتساب امروز 10 روز میگذره و 3 بار ایمیل زدم و یک بار هم زنگ که گذاشت رو پیغامگیر صوتی و من پیغامم رو گذاشتم گفتند 3 روز کاری بهت جواب میدیم. هنوز جواب نیومده من هم هنوز CSC ثبت نام نکردم و تقریبا 1 ماه دیگه مصاحبه دارم. چه کنم ؟ کمک کنید لطفا
برا مکاتبه هم از سایت
www.abudhabiivo.net استفاده کردم و 2 بار هم ایمیلی که بار اول برا من فرستادند و با همون با KCC مکاتبه کردم رو هم فرستادم که نظر اونهارو هم مستقیم ببیننند که ایمیل سریع اومد با همین سایتی که بالا براتون گذاشتم مکاتبه کنم و من هم همونطور که گفتم 3 با ایمیل زدم با همین روش و با گذشت 10 روز جواب نیومده.
کمکSad
سلام
من ارسالتون رو دوبار خوندم ولی متوجه نشدم که برا چه کاری ایمیل زدید و جواب نگرفتید؟
شما برا چه کاری ایمیل زدید؟ تغییر مکان؟

1.من بعد قبولی ازدواج. 2.ارسال مجدد فرم ها در 20 اکتبر2012 3.گرفتن تاییدیه از رسیدن مدارک و کامل بودنشان در 26 اکتبر 2012 4. کارنت شدن 12 مارچ 5. آمدن نامه دوم 14 مارچ 6. نبودن نام همسرم در نامه دوم 7. ایمیل به کی سی سی در 14 مارچ 8. از دست ما خارج است با سفارت مکاتبه کندر همون 14 مارچ 9. به ابوظبی ایمیل دادم 15 مارچ 10. هیچ اطلاعاتی هنوز و تا الان دست ما نرسیده با KCC مکاتبه کن 17 مارچ (جواب ابوظبی) 11. همین ایمیل ابوظبی رو فوروارد کردم کی سی سی در 17 مارچ و گفتم چه کنم عمو جان 12. کی سی سی گفت پسرم به قرآن اطلاعات همسر شما کامله و رسیده دست ما و ما در کیست لحاظ کردیم در 19 مارچ 13. همین ایمیل رو دقیقا جمله اونارو با مشخصات اپراتوری که ایمیل رو جواب داده برا ابوظبی فرستادم 29 مارچ (با مشورت دوستان با تجربه گفتند شاید هنوز کیست به دست ابوظبی نرسیده چون مصاحبه من آنکارا بود که بعد شد ابو عمو ظبی) 14. مجددا ایمیل کردم اول آپریل 15. و باز هم ایمیل دادم 6 آپریل 16. امیدوارم حالا متوجه شده باشید 17. به قول همسرم اللرونتون درد نکنه کمک کنید
سلام
خوب شما تمام مراحل رو انجام دادید نمیدونم چرا اسم همسرتونو ننوشتن شما به نظر من تمامی مکاتبات رو همراه داشته باشید ,حتما ازشون پرینت بگیرید
والا کاری نمونده که شما نکنید که من بگم فلان کار رو هم بکنید
همین رو میتونم بگم که ایشالله زودی جواب بدن

با سلام
ابوظبی ایمیل منو جواب داد و این متن رو برا من گذاشته. به نظرتون من باید چه کنم؟
Sir we do NOT review case files before the day of interview.

This email is UNCLASSIFIED

مگه میشه تا روز قبل مصاحبه کیس ها نتونند یه نگاه بنداز بگن مشکلش چی هست. من برا اینکه همسرم تو موقع مصاحبه مشکلی براش پیش نیاد نیاز هست دوباره مدارک ازدواج رو با فرم ها رو بفرستم؟
تشکر کنندگان:
(2013-04-08 ساعت 13:28)anxious نوشته:  سلام. یک سوال دارم و اگر تکراری است عذر می خواهم. آیا فردی که گرین کارت دارد در هنگام ورود به آمریکا می تواند با خود و در چمدان خود فرش گذاشته و وارد آمریکا کند و البته در هنگام ورود اظهار هم کند؟ آیا قانونی است؟ آیا کسی می تواند فوری پاسخ دهد؟ با تشکر فراوان
سلام من پارسال توریستی که رفتم و واسه خونه ی دادشم یه فرش بردم ,فرش ابریشمی سایزش دقیق یادم نیست 2.5*3.5 بود گویا وزنش 15 کیلو ,مشکلی پیش نیومد حتی نپرسیدن چیه و چرا آوزدی
البته تاکید میکنم توریستی بود بدون گرین کارد
تشکر کنندگان: anxious ، گل نهال
بچه ها فوريهه
كمك
ما شهرستانيم بانك ميگه اگه ميخواييد مهر برجسته بخوره و انگليسي باشه بايد بره تهران
در غير اين صورت ما ميديم ببريد ترجمه
چكار كنيم؟؟؟؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها چه صفحه هایی از پاسپورت رو باید کپی بگیریم همه اش رو ؟
چه صفحه هایی از عقدنامه رو باید ترجمه کنیم صفحه اول یا تمام صفحاتش رو ؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-04-08 ساعت 15:15)amairmonre نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 16:24)amairmonre نوشته:  بچه ها ابوظبی ایمیل منو هنوز جواب نداده و با احتساب امروز 10 روز میگذره و 3 بار ایمیل زدم و یک بار هم زنگ که گذاشت رو پیغامگیر صوتی و من پیغامم رو گذاشتم گفتند 3 روز کاری بهت جواب میدیم. هنوز جواب نیومده من هم هنوز CSC ثبت نام نکردم و تقریبا 1 ماه دیگه مصاحبه دارم. چه کنم ؟ کمک کنید لطفا
برا مکاتبه هم از سایت
www.abudhabiivo.net استفاده کردم و 2 بار هم ایمیلی که بار اول برا من فرستادند و با همون با KCC مکاتبه کردم رو هم فرستادم که نظر اونهارو هم مستقیم ببیننند که ایمیل سریع اومد با همین سایتی که بالا براتون گذاشتم مکاتبه کنم و من هم همونطور که گفتم 3 با ایمیل زدم با همین روش و با گذشت 10 روز جواب نیومده.
کمکSad
سلام
من ارسالتون رو دوبار خوندم ولی متوجه نشدم که برا چه کاری ایمیل زدید و جواب نگرفتید؟

1.من بعد قبولی ازدواج. 2.ارسال مجدد فرم ها در 20 اکتبر2012 3.گرفتن تاییدیه از رسیدن مدارک و کامل بودنشان در 26 اکتبر 2012 4. کارنت شدن 12 مارچ 5. آمدن نامه دوم 14 مارچ 6. نبودن نام همسرم در نامه دوم 7. ایمیل به کی سی سی در 14 مارچ 8. از دست ما خارج است با سفارت مکاتبه کندر همون 14 مارچ 9. به ابوظبی ایمیل دادم 15 مارچ 10. هیچ اطلاعاتی هنوز و تا الان دست ما نرسیده با KCC مکاتبه کن 17 مارچ (جواب ابوظبی) 11. همین ایمیل ابوظبی رو فوروارد کردم کی سی سی در 17 مارچ و گفتم چه کنم عمو جان 12. کی سی سی گفت پسرم به قرآن اطلاعات همسر شما کامله و رسیده دست ما و ما در کیست لحاظ کردیم در 19 مارچ 13. همین ایمیل رو دقیقا جمله اونارو با مشخصات اپراتوری که ایمیل رو جواب داده برا ابوظبی فرستادم 29 مارچ (با مشورت دوستان با تجربه گفتند شاید هنوز کیست به دست ابوظبی نرسیده چون مصاحبه من آنکارا بود که بعد شد ابو عمو ظبی) 14. مجددا ایمیل کردم اول آپریل 15. و باز هم ایمیل دادم 6 آپریل 16. امیدوارم حالا متوجه شده باشید 17. به قول همسرم اللرونتون درد نکنه کمک کنید
سلام
خوب شما تمام مراحل رو انجام دادید نمیدونم چرا اسم همسرتونو ننوشتن شما به نظر من تمامی مکاتبات رو همراه داشته باشید ,حتما ازشون پرینت بگیرید

با سلام

مگه میشه تا روز قبل مصاحبه کیس ها نتونند یه نگاه بنداز بگن مشکلش چی هست. من برا اینکه همسرم تو موقع مصاحبه مشکلی براش پیش نیاد نیاز هست دوباره مدارک ازدواج رو با فرم ها رو بفرستم؟

دوست عزیز،‌ بودن کسانی که مشکل شما رو داشتن و زمان مصاحبه مشکلشون حل شده. حتی سفرنامه ای رو خوندم که همسرشونو به خاطر نبودن اسمش به سفارت راه ندادن ولی ایشون بعد از ورود به سفارت و صحبت با افیسر اجازه ورود همسرشون رو گرفتن و مصاحبشون بی مشکل پیش رفته بود.
بهتره نگران نباشید هر مشکلی هم باشه ظاهرا شما تا پیش از مصاحبه کاری نمی تونید انجام بدید، پس مدارکتون رو کامل کنید چند تا عکس هم از مراسم عروسی دوستان توصیه کرده بودند همراه داشته باشید و با انرژی مثبت تشریف ببرید مصاحبه.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، amairmonre
(2013-04-08 ساعت 15:28)shaso نوشته:  بچه ها فوريهه
كمك
ما شهرستانيم بانك ميگه اگه ميخواييد مهر برجسته بخوره و انگليسي باشه بايد بره تهران
چكار كنيم؟؟؟؟
خوب بگیرید ببرید داالترجمه فرقی نمیکنه، ولی من فکر نمیکنما ، شاید منظورشون اینه که باید از تهران تایید بکنن بعد مهر کنن و بدن به شما ، فارسی رو هم باید از تهران بگیرید یا اونو مهر برجسته میزنن،؟
تشکر کنندگان: shaso
(2013-04-08 ساعت 15:15)amairmonre نوشته:  
برا مکاتبه هم از سایت
کمکSad
سلام

سلام

با سلام

دوست عزیز،‌ بودن کسانی که مشکل شما رو داشتن و زمان مصاحبه مشکلشون حل شده. حتی سفرنامه ای رو خوندم که همسرشونو به خاطر نبودن اسمش به سفارت راه ندادن ولی ایشون بعد از ورود به سفارت و صحبت با افیسر اجازه ورود همسرشون رو گرفتن و مصاحبشون بی مشکل پیش رفته بود.
بهتره نگران نباشید هر مشکلی هم باشه ظاهرا شما تا پیش از مصاحبه کاری نمی تونید انجام بدید، پس مدارکتون رو کامل کنید چند تا عکس هم از مراسم عروسی دوستان توصیه کرده بودند همراه داشته باشید و با انرژی مثبت تشریف ببرید مصاحبه.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، iman63ir ، amairmonre
(2013-04-08 ساعت 17:20)saeid-ss نوشته:  سلام بچه ها چه صفحه هایی از پاسپورت رو باید کپی بگیریم همه اش رو ؟

عقدنامه رو خود دارالترجمه ها میدونن کجارو باید ترجمه کنن، در مورد پاسپورت هم ، والا آنکارا صراحتاً گفته صفحه مشخصات ولی ابوظبی گویا کل صفحات رو میخوان، شما صفحات مشخصات به همراه صفحاتی که مهر و ویزا دارن رو کپی کن، صفحات خالی اخه به چه دردشون میخوره ؟ !
تشکر کنندگان: asal1907 ، shaso ، amairmonre ، amir82 ، saeid-ss
(2013-04-08 ساعت 13:08)shaso نوشته:  سلام
كسي از بانك رفاه تمكن گرفته؟
اصلا فرقي ميكنه كه از كدوم بانك بگيريم؟
و چه نوع حسابي باشه؟
ممنون

هیچ فرقی نمی کند.

مشکلی پیش نمی آید من یکی از دوستانم این کار را کرد. می گفت با اینکه اظهار کرده بود فرش همراهش است اصلا چمدانش را هم باز نکرده اند.

(2013-04-08 ساعت 17:20)saeid-ss نوشته:  سلام بچه ها چه صفحه هایی از پاسپورت رو باید کپی بگیریم همه اش رو ؟

در مورد پاسپورت ها میدونم که باید تمام صفحات رو کپی گرفت و برابر اصل کرد.
تشکر کنندگان: گل نهال ، saeid-ss ، amairmonre
(2013-04-08 ساعت 17:39)Judy Abbott 13 نوشته:  
كمك
چكار كنيم؟؟؟؟
خوب بگیرید ببرید داالترجمه فرقی نمیکنه، ولی من فکر نمیکنما ، شاید منظورشون اینه که باید از تهران تایید بکنن بعد مهر کنن و بدن به شما ، فارسی رو هم باید از تهران بگیرید یا اونو مهر برجسته میزنن،؟

بانك ميگه يا ميفرستيم تهران از اونجا بزيد بگيريد اونوقت هم انگليسييه هم مهر برجسته داره
يا اينكه از اينجا صادر ميكنيم كه فارسييه و مهرش برجسته نيست اونوقت بايد ببريم ترجمه
حالا چكار كنيم كدومش بهتره؟
تشکر کنندگان:
(2013-04-08 ساعت 17:56)shaso نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 17:39)Judy Abbott 13 نوشته:  
كمك
چكار كنيم؟؟؟؟

بانك ميگه يا ميفرستيم تهران از اونجا بزيد بگيريد اونوقت هم انگليسييه هم مهر برجسته داره
يا اينكه از اينجا صادر ميكنيم كه فارسييه و مهرش برجسته نيست اونوقت بايد ببريم ترجمه
حالا چكار كنيم كدومش بهتره؟
من اگه بودم مبدادم دارالترجمه , ولی اگه تهران اومدن سختتون نیس بیاید تهران ,در هر صورت فرق چندانی نمیکنه

(2013-04-08 ساعت 17:43)kayra1388 نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 13:08)shaso نوشته:  سلام
كسي از بانك رفاه تمكن گرفته؟
اصلا فرقي ميكنه كه از كدوم بانك بگيريم؟
و چه نوع حسابي باشه؟
ممنون

هیچ فرقی نمی کند.

مشکلی پیش نمی آید من یکی از دوستانم این کار را کرد. می گفت با اینکه اظهار کرده بود فرش همراهش است اصلا چمدانش را هم باز نکرده اند.

در مورد پاسپورت ها میدونم که باید تمام صفحات رو کپی گرفت و برابر اصل کرد.
دوستان کجا گفته کپی برابر اصل باشه؟! یعنی اینو از کجا میگین ,؟
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، shaso ، amir82 ، farshadsh ، ramin_red
با سلام خدمت دوستان عزیز و دوس داشتنی مهاجرسرا.
من موندم واقعاً اگه این سایت با این آدمای باحال نبود، سرنوشت چند نفر عوض نمیشد.
یه سوال داشتم کیس من یه نفره هست واسه کاهش هزینه کسی هست که تور رو با هم بگیریم. یادم رفت بگم هفته سوم اردیبهشت 92، ابوظبی
شماره کیس ##2013AS70/ مصاحبه ابوظبی/ تعداد کیس 1 نفر/ تاریخ مصاحبه May W2/ مقصد کالیفرنیا/ Update 2 times/کلیر 14 Aug/بعد از 93 روز طولانییییییییییی
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، babak_1363 ، Judy Abbott 13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان