کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-08 ساعت 17:56)shaso نوشته:  بانك ميگه يا ميفرستيم تهران از اونجا بزيد بگيريد اونوقت هم انگليسييه هم مهر برجسته داره
يا اينكه از اينجا صادر ميكنيم كه فارسييه و مهرش برجسته نيست اونوقت بايد ببريم ترجمه
حالا چكار كنيم كدومش بهتره؟

دوست عزیز
ما هم یک روز پول رو توی حساب گذاشتیم و مانده حساب گرفتند و بعد گفتند باید فکس کنیم تهران
ما دیگه پول رو از توی حساب برداشتیم
و بعد از 5 روز نامه با سربرگ و مهر اومد
بانک صادرات هم بود
به نظرم اگه عجله ندارید از بانک بگیرید بهتره
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، shaso ، iman63ir ، Soap McTavish ، amir82 ، farshadsh ، babak_1363
با سلام
ابوظبی ایمیل منو جواب داد و این متن رو برا من گذاشته. به نظرتون من باید چه کنم؟
Sir we do NOT review case files before the day of interview.

This email is UNCLASSIFIED

مگه میشه تا روز قبل مصاحبه کیس ها نتونند یه نگاه بنداز بگن مشکلش چی هست. من برا اینکه همسرم تو موقع مصاحبه مشکلی براش پیش نیاد نیاز هست دوباره مدارک ازدواج رو با فرم ها رو بفرستم؟
[/quote]

دوست عزیز،‌ بودن کسانی که مشکل شما رو داشتن و زمان مصاحبه مشکلشون حل شده. حتی سفرنامه ای رو خوندم که همسرشونو به خاطر نبودن اسمش به سفارت راه ندادن ولی ایشون بعد از ورود به سفارت و صحبت با افیسر اجازه ورود همسرشون رو گرفتن و مصاحبشون بی مشکل پیش رفته بود.
بهتره نگران نباشید هر مشکلی هم باشه ظاهرا شما تا پیش از مصاحبه کاری نمی تونید انجام بدید، پس مدارکتون رو کامل کنید چند تا عکس هم از مراسم عروسی دوستان توصیه کرده بودند همراه داشته باشید و با انرژی مثبت تشریف ببرید مصاحبه.
[/quote]

به نظرتون نیاز هستش بنده دوباره ترجمه عقدنامه و فرم های DS-230 خودم و همسرم رو بفرستم برا سفارت تا برا همسرم هم مجوز ورود به سفارت صادر بشه
تشکر کنندگان: farshadsh ، babak_1363
دوستان عزيزم ميدونم سوالم تكرارييه
ولي من اين روز ها استرس بدي دارم و بعضي چيز ها يادم ميره و نميدونم كجا دنبالش بگردم
تعداد عكس هايي كه بايد بفرستيم چند تاست و تو سفارت چند تا از ما ميخوان
دكتر چند تا ميخواد.
مرسي
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-04-08 ساعت 18:22)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 17:56)shaso نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 17:39)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 15:28)shaso نوشته:  بچه ها فوريهه
كمك
ما شهرستانيم بانك ميگه اگه ميخواييد مهر برجسته بخوره و انگليسي باشه بايد بره تهران
در غير اين صورت ما ميديم ببريد ترجمه
چكار كنيم؟؟؟؟
خوب بگیرید ببرید داالترجمه فرقی نمیکنه، ولی من فکر نمیکنما ، شاید منظورشون اینه که باید از تهران تایید بکنن بعد مهر کنن و بدن به شما ، فارسی رو هم باید از تهران بگیرید یا اونو مهر برجسته میزنن،؟

بانك ميگه يا ميفرستيم تهران از اونجا بزيد بگيريد اونوقت هم انگليسييه هم مهر برجسته داره
يا اينكه از اينجا صادر ميكنيم كه فارسييه و مهرش برجسته نيست اونوقت بايد ببريم ترجمه
من اگه بودم مبدادم دارالترجمه , ولی اگه تهران اومدن سختتون نیس بیاید تهران ,در هر صورت فرق چندانی نمیکنه

(2013-04-08 ساعت 17:43)kayra1388 نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 13:08)shaso نوشته:  سلام
كسي از بانك رفاه تمكن گرفته؟
اصلا فرقي ميكنه كه از كدوم بانك بگيريم؟
و چه نوع حسابي باشه؟
ممنون

هیچ فرقی نمی کند.

(2013-04-08 ساعت 13:28)anxious نوشته:  سلام. یک سوال دارم و اگر تکراری است عذر می خواهم. آیا فردی که گرین کارت دارد در هنگام ورود به آمریکا می تواند با خود و در چمدان خود فرش گذاشته و وارد آمریکا کند و البته در هنگام ورود اظهار هم کند؟ آیا قانونی است؟ آیا کسی می تواند فوری پاسخ دهد؟ با تشکر فراوان
مشکلی پیش نمی آید من یکی از دوستانم این کار را کرد. می گفت با اینکه اظهار کرده بود فرش همراهش است اصلا چمدانش را هم باز نکرده اند.

(2013-04-08 ساعت 17:20)saeid-ss نوشته:  سلام بچه ها چه صفحه هایی از پاسپورت رو باید کپی بگیریم همه اش رو ؟
چه صفحه هایی از عقدنامه رو باید ترجمه کنیم صفحه اول یا تمام صفحاتش رو ؟

در مورد پاسپورت ها میدونم که باید تمام صفحات رو کپی گرفت و برابر اصل کرد.
دوستان کجا گفته کپی برابر اصل باشه؟! یعنی اینو از کجا میگین ,؟

ازدوستان عزیزم خواهش میکنم اگر در مورد چیزی اطلاع کافی ندارند پاسخ اشتباه ندهند.عزیزدلم اولأ که در سفارت فقط کپی صفحه اول را از شما میگیرند.ثانیأ اصلأنیازی ندارید کپی را برابر اصل کنیدوچنین چیزی در هیچ کدام از سفارتخانه ها وجود ندارد. در مورد عقدنامه هم باید تمام صفحات ترجمه بشه ودر ضمن نیازی نیست درهر کدام از پرونده زوجین یک ترجمه باشه، فقط یک نسخه کافیست. اینهااز تجربیات خودم در ایروان است. موفق باشید
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، amir82 ، farhad1985 ، saeid-ss
(2013-04-08 ساعت 21:39)Ali.US نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 18:22)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 17:56)shaso نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 17:39)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 15:28)shaso نوشته:  بچه ها فوريهه
كمك
ما شهرستانيم بانك ميگه اگه ميخواييد مهر برجسته بخوره و انگليسي باشه بايد بره تهران
در غير اين صورت ما ميديم ببريد ترجمه
چكار كنيم؟؟؟؟
خوب بگیرید ببرید داالترجمه فرقی نمیکنه، ولی من فکر نمیکنما ، شاید منظورشون اینه که باید از تهران تایید بکنن بعد مهر کنن و بدن به شما ، فارسی رو هم باید از تهران بگیرید یا اونو مهر برجسته میزنن،؟

بانك ميگه يا ميفرستيم تهران از اونجا بزيد بگيريد اونوقت هم انگليسييه هم مهر برجسته داره
من اگه بودم مبدادم دارالترجمه , ولی اگه تهران اومدن سختتون نیس بیاید تهران ,در هر صورت فرق چندانی نمیکنه

(2013-04-08 ساعت 17:43)kayra1388 نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 13:08)shaso نوشته:  سلام
كسي از بانك رفاه تمكن گرفته؟
اصلا فرقي ميكنه كه از كدوم بانك بگيريم؟
و چه نوع حسابي باشه؟
ممنون

هیچ فرقی نمی کند.

(2013-04-08 ساعت 13:28)anxious نوشته:  سلام. یک سوال دارم و اگر تکراری است عذر می خواهم. آیا فردی که گرین کارت دارد در هنگام ورود به آمریکا می تواند با خود و در چمدان خود فرش گذاشته و وارد آمریکا کند و البته در هنگام ورود اظهار هم کند؟ آیا قانونی است؟ آیا کسی می تواند فوری پاسخ دهد؟ با تشکر فراوان
مشکلی پیش نمی آید من یکی از دوستانم این کار را کرد. می گفت با اینکه اظهار کرده بود فرش همراهش است اصلا چمدانش را هم باز نکرده اند.

(2013-04-08 ساعت 17:20)saeid-ss نوشته:  سلام بچه ها چه صفحه هایی از پاسپورت رو باید کپی بگیریم همه اش رو ؟
چه صفحه هایی از عقدنامه رو باید ترجمه کنیم صفحه اول یا تمام صفحاتش رو ؟

در مورد پاسپورت ها میدونم که باید تمام صفحات رو کپی گرفت و برابر اصل کرد.
دوستان کجا گفته کپی برابر اصل باشه؟! یعنی اینو از کجا میگین ,؟

ازدوستان عزیزم خواهش میکنم اگر در مورد چیزی اطلاع کافی ندارند پاسخ اشتباه ندهند.عزیزدلم اولأ که در سفارت فقط کپی صفحه اول را از شما میگیرند.ثانیأ اصلأنیازی ندارید کپی را برابر اصل کنیدوچنین چیزی در هیچ کدام از سفارتخانه ها وجود ندارد. در مورد عقدنامه هم باید تمام صفحات ترجمه بشه ودر ضمن نیازی نیست درهر کدام از پرونده زوجین یک ترجمه باشه، فقط یک نسخه کافیست. اینهااز تجربیات خودم در ایروان است. موفق باشید
انکارا 2 نسخه ترجمه عقدنامه رو میخواد تو فایل PDF گفته.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: گل نهال ، Ali.US ، milad_aae ، farhad1985 ، farshadsh
دوستان سلام
من پاسپورتم تاریخ اعتبارش تا بهمنه اواسط اردیبهشت هم دارم میرم ابوظبی واسه مصاحبه ، تاریخش مشکل دار نیست ؟ اگه عوض کنم چند وقته پاس جدید میاد ؟ فرم csc رو چکار کنم که با شماره پاسپورت الانم ثبت نام کردم ؟ اصلا باید عوض منم یا نه ؟
یادم نبود راستی پاسپورتم رو دادم برای ویزای دبی، چکار کنمممم ؟Sad
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
تشکر کنندگان:
(2013-04-08 ساعت 20:46)shaso نوشته:  دوستان عزيزم ميدونم سوالم تكرارييه
ولي من اين روز ها استرس بدي دارم و بعضي چيز ها يادم ميره و نميدونم كجا دنبالش بگردم
تعداد عكس هايي كه بايد بفرستيم چند تاست و تو سفارت چند تا از ما ميخوان
دكتر چند تا ميخواد.
مرسي
سلام Smile
استرس نداشته باشین .اینقدر ساده برگزار میشه که بعدا پشیمون میشید وبه خودتون میخندید.(مثل ما)Big GrinBig Grin
2 تا دکتر و 2 تا دیگه هم سفارت (5*5) حتماWinkCool
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: shaso ، farhad1985 ، farshadsh ، babak_1363 ، soruosh ، Judy Abbott 13
دوستان یه سوال
اگه ایمیلی که موقع ثبت نام دادیم با اونی که باش مدارکو ارسال میکنیم فرق کنه مشکلی هست؟
اخه من ایمیل ثبت ناممو یادم نمیاد چی زدم! :-D
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: farshadsh ، babak_1363
سلام دوستان
من در فرم محل خدمت همسرم رو army نوشتم در صورتيكه سپاه خدمت كرده ميتونم روز مصاحبه قبل از قسم اقرار به اشتباه كنم يا اينكه ايميل بزنم؟ البته هنوز كارنت نشديم
و سوال دوم اينكه ميتونم محل مصاحبه رو از آنكارا به ابوظبي تغيير دهم چون دوستم اونجا ساكنه با توجه به كيس نامبر بالا
آيا اينكار به صلاح هست يا خير
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
(2013-04-09 ساعت 00:49)fromu2farzad نوشته:  دوستان سلام
من پاسپورتم تاریخ اعتبارش تا بهمنه اواسط اردیبهشت هم دارم میرم ابوظبی واسه مصاحبه ، تاریخش مشکل دار نیست ؟ اگه عوض کنم چند وقته پاس جدید میاد ؟ فرم csc رو چکار کنم که با شماره پاسپورت الانم ثبت نام کردم ؟ اصلا باید عوض منم یا نه ؟
یادم نبود راستی پاسپورتم رو دادم برای ویزای دبی، چکار کنمممم ؟Sad
خودم جوابش رو پیدا کردم، مشکلی نداره، میزارم اینجا شاید یکی دیگه هم همچین مشکلی داشته باشه Smile

My old passport has already expired. My visa to travel to the United States is still valid but in my expired passport. Do I need to apply for a new visa with my new passport?
No. If your visa is still valid you can travel to the United States with your two passports, as long as the visa is valid, not damaged, and is the appropriate type of visa required for your principal purpose of travel. (Example: tourist visa, when your principal purpose of travel is tourism). Both passports (the valid and the expired one with the visa) should be from the same country and type (Example: both Uruguayan regular passports, both official passports, etc.). When you arrive at the United States port of entry (POE) the Customs and Border Protection Immigration Officer will check your visa in the old passport and if s/he decides to admit you into the United States they will stamp your new passport with an admission stamp along with the annotation "VIOPP" (visa in other passport). Do not try to remove the visa from your old passport and stick it into the new valid passport. If you do so, your visa will no longer be valid.
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
تشکر کنندگان: shimoda ، گل نهال ، bayat_r ، farshadsh ، Saeedv13 ، babak_1363 ، usa lover ، Judy Abbott 13
سلام به دوستای گلم
توی فرم های سری اول من آدرس جایی که میخوان برای گرین کارت رو خالی گذاشته بودم...حالا یه آدرس پیدا کردم و یه مورد دیگه اینکه محل تولد پدر همسرم رو زدم کرمانشاه در صورتیکه توی شناسنامه همسرم نوشته شده باختران (همون کرمانشاه سابق) ...به نظر شما الان دوباره فرمها رو پر کنم و با خودم ببرم مصاحبه یا اصلا کاری نکنم و هر موردی که توی فرمها هست که باید عوض بشه و آپدیت بشه رو بذارم همون موقع دستی توی مصاحبه جلوی آفیسر درستشون کنم؟ آفیسر اجازه اینکارو میده که همون جا اشتباهات توی فرمها رو درست کنم؟
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: babak_1363 ، farshadsh
سلام ،كمك ،فوري
١- اگر تاريخ افتتاح حساب همون روز گرفتن برگه تمكن باشه مشكلي پيش مياد؟
٢- برنده اصلي ٩٠ و همراه ٥٠ تومان كافييه؟
مرسي
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh ، bayat_r
(2013-04-09 ساعت 10:54)shaso نوشته:  سلام ،كمك ،فوري
مرسي

نه بگید من الان همه چیز رو فروختم و پول کردم
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: farshadsh ، nina22 ، shaso ، گل نهال ، Judy Abbott 13
(2013-04-09 ساعت 11:48)bayat_r نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 10:54)shaso نوشته:  سلام ،كمك ،فوري
مرسي

نه بگید من الان همه چیز رو فروختم و پول کردم
مبلغ كافييه؟
تشکر کنندگان: bayat_r ، farshadsh
سلام به همگی
یه سوال من این آدرس رو رو نقشه پیدا نکردم ، اگه کسی میدونه میفرسته
PTT - ADLİYESARAYIPTT -ANK. MERKEZI

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان