کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دوستان سلام ..... من امروز مصاحبه داشتم و يك ضررررررررررررب گرفتم ... براي همتون بهترين رو ارزو ميكنم .... مرسي از مديران سايت و همگي دوستان كه با راهنمايي هاتون كمك حالم بوديد.
2013AS0005%%%/تعداد نفر يك/انكارا/ تاريخ مصاحبه هفته دوم اپريل/ يكضربCool
دوستان یه سوال
اگه ایمیلی که موقع ثبت نام دادیم با اونی که باش مدارکو ارسال میکنیم فرق کنه مشکلی هست؟
اخه من ایمیل ثبت ناممو یادم نمیاد چی زدم! :-D
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: bayat_r ، farshadsh
(2013-04-09 ساعت 12:58)wesburland نوشته:  دوستان سلام ..... من امروز مصاحبه داشتم و يك ضررررررررررررب گرفتم ... براي همتون بهترين رو ارزو ميكنم .... مرسي از مديران سايت و همگي دوستان كه با راهنمايي هاتون كمك حالم بوديد.

با عرض تبریک . دو تاسوال؟ خرج در ترکیه متوسط روزانه هر نفر چقدر میشه؟می دونید ptt-05 ADLİYESARAYIPTT -ANK. MERKEZI کجاست رو نقشه؟
بازم خیلی خیلی تبریک
تشکر کنندگان: elhamin ، رضا امیر ، farshadsh
(2013-04-09 ساعت 13:41)e76779 نوشته:  سلام دوستان عزيز
من خدمت سربازي را در نيروي ا-ن-ت-ظ-ا-مي در فرم 230 درج كردم ولي از آنجا مامور به خدمت در سازمان ز-ن-د-ا-ن-ه-ا شدم،
و در كارت پايان خدمت محل ترخيص را سازمان مربوطه اعلام كردم.
بنظر اساتيد و مديران محترم سايت اين موضوع را قبل از قسم خوردن به افيسر اعلام كنم يا نه؟

مهم نیست بیخیال باش
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: shaso ، ramin_red ، e76779 ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، amairmonre
(2013-04-09 ساعت 13:01)ali_am76 نوشته:  دوستان یه سوال
اگه ایمیلی که موقع ثبت نام دادیم با اونی که باش مدارکو ارسال میکنیم فرق کنه مشکلی هست؟
اخه من ایمیل ثبت ناممو یادم نمیاد چی زدم! :-D

مهم نیس دوست عزیز
منم همین کارو کردم مشکلی هم نبود
تشکر کنندگان: e76779 ، farshadsh ، amairmonre ، ali_am76 ، shaso
در ترکیه موقع مدیکال هزینه رو به لیر میگیرن یا به دلار؟اگه به دلار میگیرن چرا مابقی رو لیر میدن؟یهو به لیر تبدیل کنم ببرم؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: nina22
(2013-04-09 ساعت 14:14)ani_sheiton نوشته:  در ترکیه موقع مدیکال هزینه رو به لیر میگیرن یا به دلار؟اگه به دلار میگیرن چرا مابقی رو لیر میدن؟یهو به لیر تبدیل کنم ببرم؟
از ما که دلار گرفتن و باقی موندشو به لیر پس دادن.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، Soap McTavish
(2013-04-09 ساعت 14:24)nina22 نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 14:14)ani_sheiton نوشته:  در ترکیه موقع مدیکال هزینه رو به لیر میگیرن یا به دلار؟اگه به د ل ا ر میگیرن چرا مابقی رو لیر میدن؟یهو به لیر تبدیل کنم ببرم؟

مرسی نینا جون دقیقا منظورم همین بود خوب وقتی مابقی رو لیر میده چرا از همون اول بهش لیر ندیم؟
من حیفم میاد این د ل ا ر ه ا ی نازنینمو بدم بهشونBig Grin
راستی الان آنکارا صورتی کلیرنسه؟آبی رد؟سفید یکضرب؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: nina22 ، farshadsh ، Soap McTavish
(2013-04-09 ساعت 13:29)anoush55 نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 12:58)wesburland نوشته:  دوستان سلام ..... من امروز مصاحبه داشتم و يك ضررررررررررررب گرفتم ... براي همتون بهترين رو ارزو ميكنم .... مرسي از مديران سايت و همگي دوستان كه با راهنمايي هاتون كمك حالم بوديد.

با عرض تبریک . دو تاسوال؟ خرج در ترکیه متوسط روزانه هر نفر چقدر میشه؟می دونید ptt-05 ADLİYESARAYIPTT -ANK. MERKEZI کجاست رو نقشه؟
بازم خیلی خیلی تبریک
مرسي والا خرج رو كه نميدونم بستگي به خودت داره ولي من هتل شبي ٥٠ دلار گرفتم و خيلي هم راضيم ازش سرويس و اينترنت و تميزي همه چي خوب از اتاپ بلوار و بقيه كه ديدم خيلي بهتره يعني به ٥ دلار تفاوت عاليه و هر وعده غذا هم بين ٢٠ تا ٢٥ هزار اب ميخوره من اهل خريد نيستم و بيشتر دنبال شركت هايي بودم كه به كارم مربوطه و رقتم ببينم چيكار ميكنن و چيز جديد ياد بگيرم ... با تاكسي و هم با اتوبوس اين ور اون ور رفتم كه ميدونيين اتوبوس به صرفه تر هست. ادرسي هم كه گفتين بلد نيستم. واسهptt سخت گيرًنباشين چون يك بار بايد برين ارزش فكر كردن نداره
2013AS0005%%%/تعداد نفر يك/انكارا/ تاريخ مصاحبه هفته دوم اپريل/ يكضربCool
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، nina22 ، farshadsh ، soruosh ، amairmonre ، amir82 ، حامد
(2013-04-09 ساعت 01:53)Leila12020 نوشته:  سلام دوستان
من در فرم محل خدمت همسرم رو army نوشتم در صورتيكه سپاه خدمت كرده ميتونم روز مصاحبه قبل از قسم اقرار به اشتباه كنم يا اينكه ايميل بزنم؟ البته هنوز كارنت نشديم
و سوال دوم اينكه ميتونم محل مصاحبه رو از آنكارا به ابوظبي تغيير دهم چون دوستم اونجا ساكنه با توجه به كيس نامبر بالا
آيا اينكار به صلاح هست يا خير
سلام دوست عزیز 
در مورد سوال اولتون خیلی اطلاعات ندارم ولی میتونید فرمها رو دوباره پر کنید و روز مصاحبه تحویل بدید ,و به نطر من نیازی نیست ایمیل بزنید همون روز با خودتون فرمارو ببرید
در مورد سوال دومتون بله میتونید تغییر بدید,یه ایمیل به KCC بزنید و محلتون رو عوض کنید( برا اینکار تاپیک تغییر مکان و زمان مصاحبه رو بخونید )
صلاحش رو هم خودتون باید تصمیم بگیریدShy
تشکر کنندگان: nina22 ، farshadsh ، shimoda
(2013-04-09 ساعت 14:30)ani_sheiton نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 14:14)ani_sheiton نوشته:  در ترکیه موقع مدیکال هزینه رو به لیر میگیرن یا به دلار؟اگه به د ل ا ر میگیرن چرا مابقی رو لیر میدن؟یهو به لیر تبدیل کنم ببرم؟

مرسی نینا جون دقیقا منظورم همین بود خوب وقتی مابقی رو لیر میده چرا از همون اول بهش لیر ندیم؟
من چون سعی میکنم افکارم مثبت باشه فکر میکنم چون بنده خداها پول خرد ندارن به لیر پس میدنBig Grin
برای ما که کلیرنس خوردیم برگه صورتی دادن.فردای همون روز به یکی از دوستان که رد شدن برگه قرمز داده بودن(اونجور که خودشون گفتن)و فکر میکنم برگه سفید یک ضرب باشه.دوستان اگه اشتباه میکنم تصحیح کنن.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال ، Judy Abbott 13 ، shaso ، ani_sheiton
(2013-04-09 ساعت 15:03)nina22 نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 14:30)ani_sheiton نوشته:  

من چون سعی میکنم افکارم مثبت باشه فکر میکنم چون بنده خداها پول خرد ندارن به لیر پس میدنBig Grin
برای ما که کلیرنس خوردیم برگه صورتی دادن.فردای همون روز به یکی از دوستان که رد شدن برگه قرمز داده بودن(اونجور که خودشون گفتن)و فکر میکنم برگه سفید یک ضرب باشه.دوستان اگه اشتباه میکنم تصحیح کنن.
قرمز چرا داده بودن به طرف؟
اره سفید یک ضرب هست ، من سفید گرفتم
با تچکر
یک خوشحال هستم Big GrinCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، Judy Abbott 13 ، ani_sheiton ، farhad1985 ، nina22
(2013-04-09 ساعت 12:36)anoush55 نوشته:  سلام به همگی
یه سوال من این آدرس رو رو نقشه پیدا نکردم ، اگه کسی میدونه میفرسته
PTT - ADLİYESARAYIPTT -ANK. MERKEZI

دوست اين ptt آدرس اينه:
دوست عزيز آدرسش خيلي سر راست مدون كيزيلاي رو به سمت پايين ميري همون بلوار آتاتورك.
پايين دادگستري هستش يا همون عدالت خانه.
ببين بلوار آتاتورك طولانيه. بالاي بلوار سمت سفارت و مطب دكتر ميره اما قسمت پايينش سمت دادگستري.
شما مي توني از ميدون كيزيلاي اتوبوس سوار شي و به راننده بگي مي خواي بري عدليه سراي كه ميگه بيا بالا Big Grin
سمت چپ خيابان يه ساختمون بسيار بزرگ هست كه بالاش نوشته عدليه سراي و PTT زير اون ساختمون قرار داره.
اينم بگم بعد از اينكه اتوبوس سوار شدي دقيقا يادم نيست ايستگاه چندم بايد پياده شي اما مي رسي به يه پل رو گذر بزرگ. ( شايد دومي يا سومي ايستگاه) هر ايستگاهي كه نزديك پل داشت پياده شد. از رو پل هوايي رد ميشي مي ري اونور خيابان. ptt داخل خود ساختمون عدليه سراي هست قيسمت زيرينش يا همون زير زمين
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، farshadsh ، milad_aae ، lilistar ، ashakibafar ، soruosh ، anoush55
(2013-04-09 ساعت 19:17)my2220 نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 12:36)anoush55 نوشته:  سلام به همگی

دوست اين ptt آدرس اينه:
دوست عزيز آدرسش خيلي سر راست مدون كيزيلاي رو به سمت پايين ميري همون بلوار آتاتورك.
ببين بلوار آتاتورك مثل روده عمر طولانيه. بالاي بلوار سمت سفارت و مطب دكتر ميره اما قسمت پايينش سمت دادگستري.
شما مي توني از ميدون كيزيلاي اتوبوس سوار شي و به راننده بگي مي خواي بري عدليه سراي كه ميگه بيا بالا Big Grin
سمت چپ خيابان يه ساختمون بسيار بزرگ هست كه بالاش نوشته عدليه سراي و PTT زير اون ساختمون قرار داره.
اينم بگم بعد از اينكه اتوبوس سوار شدي دقيقا يادم نيست ايستگاه چندم بايد پياده شي اما مي رسي به يه پل رو گذر بزرگ. ( شايد دومي يا سومي ايستگاه) هر ايستگاهي كه نزديك پل داشت پياده شد. از رو پل هوايي رد ميشي مي ري اونور خيابان. ptt داخل خود ساختمون عدليه سراي هست قيسمت زيرينش يا همون زير زمين
دوست عزيز مرسي از پاسخ كاملتون
اين همون ptt 5 ديگه؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-04-09 ساعت 20:03)shaso
سلام به همگی
[/quote' نوشته:  
دوست اين ptt آدرس اينه:
ببين بلوار آتاتورك مثل روده عمر طولانيه. بالاي بلوار سمت سفارت و مطب دكتر ميره اما قسمت پايينش سمت دادگستري.
دوست عزيز مرسي از پاسخ كاملتون
اين همون ptt 5 ديگه؟
[/quote]

بله دوست عزيز
تشکر کنندگان: shaso ، farshadsh ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان