کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-17 ساعت 10:04)mychael نوشته:  سلام و خسته نباشید به همه بچه های مهاجر سرا
ما زمان مصاحبه مون----- می . می خواستم بپرسم اگه نخوایم زمان مصاحبه رو تغییر بدیم باز هم باید در csc ثبت نام کنیم و یا اینکه با سفارت آمریکا در ترکیه تماس بگیریم واسه confirm کردن زمان مصاحبه ؟

سلام دوست عزیز
اولا زمان دقیق مصاحبه رو ننویسن تقریبی بگین کافیه، ارسالتون رو ویرایش کنید
نه دوست عزیز شما باید ثبت نام کنید ، شما در csc ثبت نام میکنید برا تعیین دفتر پستی و تحویل مدارک ، علاوه بر این شما برا تغییر زمان هم میتونید از این سیستم استفاده کنید ،
و نیازی نیست به سفارت یا جای دیگه اطلاع بدید،

(2013-04-17 ساعت 12:16)واله نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 11:43)واله نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 01:08)واله نوشته:  سلام دوستان

این سوالمو جای دیگه ای هم پرسیدم ولی هرکسی یه نظری داره بالاخره سند را برای ارزش گذاری ببریم یا نه؟ما باید زودتر مدارکمونو بدیم ترجمه

اگر جای خاصی میدونید پیام بدید ممنون میشم یه جا سوال کردیم مبلغ بالایی گفتند

در مورد فرمی که باید انکارا بفرستیم پایین صفحه ادرس و شماره تلفن تو آمریکا رو

خواستند ما که نداریم چی کار کنیم خالی بذاریم ؟ممنون که جواب میدین

تو فرم حتماً باید یه آدرسی بنویسید، از دوستاتون کمک بگیرید ، نباید خالی بذارید
در مورد ارزشگذاری هم همونطوری که گفتین هر کسی نظری داره، اگه هزینه اش براتون مسئله ای نیست برید ارزشگذاری در هر صورت تصمیم با خودتونه، ولی اگه تمکن مالی خوبی دارید نیازی به این کارا نیس
تشکر کنندگان: shimoda ، گل نهال ، shaso ، KOUROSHAVIN ، Soap McTavish ، niko ، واله ، hana_fd
(2013-04-16 ساعت 18:00)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 17:48)ramtin228 نوشته:  از دوستان و اساتید این سایت سوالی دارم که امیدئارم منو راهنمایی کنند:من یکی از دوستام برنده لاتاری است و کاراشو خودم دارم براش از طزیق راهنماییهای دوستان و این سایت انجام می دم؛مشکلی که پیش اومده اینه که :اصولا تاریخ تولدش توی پاسپورت اشتباه تبدیل شده(از طرف اداره گذرنامه) . توی شناسنامه چیز دیگه ایه،حالا هم کارنت شدن و رفتن برای ترجمه مدارک،به دار الترجمه موضوع روگفتند که تاریخ شناسنامه رو بر مبنای تاریخ گذرنامه ترجمه کنند که دارالترجمه قبول نکرده،حالا چیکار باید بکنند،آخه روز ثبت نام بر مبنای تاریخ تولد توی پاسپورت ثبت نام کردند و این مغایرت پیش می اره؟؟؟؟؟؟؟؟اگر برن پاسپورت جدید بگیرن(و تاریخ تولد اصلاح بشه) ،برای مصاحبشون مشکلی پیش نمی اد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون

چقدر تغییر ، اگه چند روز اینور اونور باشه ، اصولاً مشکلی نخواهد بود ، دارالترجمه ها هم اصولا بر حسب تاریخ پاسپورت ترجمه میکنن حالا چرا قبول نکردن نمیدونم
چقدر تغییر وجود داره؟
سلام دوست من
من تاریخ تولدم موقع ثبت نام اولیه 1 بود که اشتباه بود و توی پاسپورت و فرم هام 4 بود که درست بود.قبل از قسم مصاحبه اینو به آفیسرم که خانم سارا بود گفتم.به من گفت برای ما ملاک پاسپورتتون هست که تاریخش چیه.به نظر من هر چه سریعتر به اداره گذرنامه مراجعه کنه و تاریخ پاسپورت رو درست کنه.اگر شهرستان هستید به تهران برید تا سریعتر کارها انجام بشه.
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان: گل نهال ، niko ، Judy Abbott 13
(2013-04-17 ساعت 15:19)sami0 نوشته:  سلام
بچه ها من تو فرم ها و تو نامه قبولیم آدرس خونمو ناقص دادم یعنی خیابون فرعی مون نیست
حالا که میخوام مدارکم رو پست کنم واسه سفارت باید دوباره فرم ها رو پر کنم و اصلاح کنم آدرس رو؟
اصلا بچه ها فکر میکنید نیاز به اصلاح داره آدرسمون تو ایران؟

نه
لزومی نداره اینقدر سخت بگیری دوست عزیز
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، shaso
(2013-04-17 ساعت 19:14)mani.iht نوشته:  دوستان سلام

من همین الان نامهٔ دوم اومد،ابوظبی هست.نیمهٔ دوم ژوئن

اما یه چیزی هست که نگرانم کرده.من زمان ثبت نام تمام اطلاعات رو دقیقا از روی پاسپورت زدم و همچنین تو فرمها اما الان که نامهٔ دوم اومده پسوند فامیل همسرم رو نزده تو نامه دوم.و بالاش زده

If documents are listed below as incomplete, please present the completed documents at the time of interview.

نگرانم خیلی‌

مشکلی نیست ، برای من هم جا به جایی بوده . حتما نامه اصلی رو همراه ببرید و قبل از مصاحبه آپدیت فرم هارو مجددا داشته باشید .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: rezagh
(2013-04-17 ساعت 19:14)mani.iht نوشته:  دوستان سلام

من همین الان نامهٔ دوم اومد،ابوظبی هست.نیمهٔ دوم ژوئن

اما یه چیزی هست که نگرانم کرده.من زمان ثبت نام تمام اطلاعات رو دقیقا از روی پاسپورت زدم و همچنین تو فرمها اما الان که نامهٔ دوم اومده پسوند فامیل همسرم رو نزده تو نامه دوم.و بالاش زده

If documents are listed below as incomplete, please present the completed documents at the time of interview.

نگرانم خیلی‌
نه دوست عزیز نگران نباشید ، خوب اگه فرما رو دقیق میدونید که درست پر کردید خوب اشتباه از طرف اوناس و اصلاً نگران نباشید همون روز مصاحبه میتونید بگید اینکه چیزی نیس اشتباهای تاریخی رو هم بهش خیلی توجه نکردن
تشکر کنندگان: rezagh ، Soap McTavish
(2013-03-30 ساعت 17:39)Happiness Prophet نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 21:29)Happiness Prophet نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 18:30)Abolfazl kiamanesh نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 18:39)Happiness Prophet نوشته:  سلام دوستان

من یه سوال برام پیش اومده ؛ لطفا کمک کنید

اینطور که من بررسی کردم همه‌‌جا گفته شده که اسپانسر باید برای هر فرد به صورت جداگانه ۱ فرم I-134 پر کنه ؛
درحالی که اگر به بنده ۳ در این فرم نگاه کنید می‌بینید که باید نام یک نفر و همرهان اون نوشته بشه و در واقع اسپانسر تمام اونها رو ساپورت می‌کنه
مثلا در کیس ما ؛ مادرم به عنوان نفر اصلی‌ و من و پدرم هم به عنوان همسر و فرزندش اسممون نوشته می‌شه و بنابرین ما هم تحت ساپورت قرار میگیریم ؛
با توجه به این توضیحات می‌شه به من بگید چرا باید برای هر نفر ۱ فرم جدا پر بشه ؟؟

ممنون میشم که دوستای با تجربه کمکم کنند

بهیچوجه لازم نیست برای هرنفر یک فرم پر بشه .من هم کیسم 3 نفره بود اسپانسر برای سه تامون یک فرم پر کرده بود که اسم وتاریخ تولد ونسبت ما باهاش نوشته شده بود بردیم و پذیرفته شد فقظ کپی فرم 134 و فرم مالیاتی را با پست بفرستید و اصل را با خودتون موقع مصاحبه ببرید

ممنون از جوابت

حالا که شما این مسیر رو رفتید می‌خوام 2 تا سوال بپرسم ؛

کسی‌ که می‌خواد سپانسر ما بشه میگه با توجه به شرایط مالیش نمیتونه بیشتر از 2 نفر رو ساپورت کنه ؛

1) خواستم ببینم در اینصورت می‌شه در فرم فقط اسم 2 نفر از 3 نفر رو نوشت ؛ این مساله برای گرفتن ویزا در روز مصاحبه مشکل درست نمی‌کنه ؟

2) اگر می‌شه این کار رو کرد می‌شه بگید چطور باید قسمتی‌ که اسم نفرات رو بنویسیم رو پر کنیم ؟

خیلی‌ ممنون از کمکت

می‌شه لطفا یکی‌ از دوستان باتجربه جواب منو بده ؟ من هنوز منتظر جواب سوالام هستم ؛

ممنون

(2013-03-28 ساعت 21:29)Happiness Prophet نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 18:30)Abolfazl kiamanesh نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 18:39)Happiness Prophet نوشته:  سلام دوستان

من یه سوال برام پیش اومده ؛ لطفا کمک کنید

اینطور که من بررسی کردم همه‌‌جا گفته شده که اسپانسر باید برای هر فرد به صورت جداگانه ۱ فرم I-134 پر کنه ؛
درحالی که اگر به بنده ۳ در این فرم نگاه کنید می‌بینید که باید نام یک نفر و همرهان اون نوشته بشه و در واقع اسپانسر تمام اونها رو ساپورت می‌کنه
مثلا در کیس ما ؛ مادرم به عنوان نفر اصلی‌ و من و پدرم هم به عنوان همسر و فرزندش اسممون نوشته می‌شه و بنابرین ما هم تحت ساپورت قرار میگیریم ؛
با توجه به این توضیحات می‌شه به من بگید چرا باید برای هر نفر ۱ فرم جدا پر بشه ؟؟

ممنون میشم که دوستای با تجربه کمکم کنند

بهیچوجه لازم نیست برای هرنفر یک فرم پر بشه .من هم کیسم 3 نفره بود اسپانسر برای سه تامون یک فرم پر کرده بود که اسم وتاریخ تولد ونسبت ما باهاش نوشته شده بود بردیم و پذیرفته شد فقظ کپی فرم 134 و فرم مالیاتی را با پست بفرستید و اصل را با خودتون موقع مصاحبه ببرید

ممنون از جوابت

حالا که شما این مسیر رو رفتید می‌خوام 2 تا سوال بپرسم ؛

کسی‌ که می‌خواد سپانسر ما بشه میگه با توجه به شرایط مالیش نمیتونه بیشتر از 2 نفر رو ساپورت کنه ؛

1) خواستم ببینم در اینصورت می‌شه در فرم فقط اسم 2 نفر از 3 نفر رو نوشت ؛ این مساله برای گرفتن ویزا در روز مصاحبه مشکل درست نمی‌کنه ؟

2) اگر می‌شه این کار رو کرد می‌شه بگید چطور باید قسمتی‌ که اسم نفرات رو بنویسیم رو پر کنیم ؟

خیلی‌ ممنون از کمکت

می‌شه لطفا یکی‌ از دوستان باتجربه جواب منو بده ؟ من هنوز منتظر جواب سوالام هستم ؛

ممنون

من واقعاً نمیدونم میشه بجای 3 نفر 2 نفر را نوشت یا نه ولیکن اسپانسر شما بخاطر اینکه تمام مسئولیت افراد تقبل شده مثل درمان و هر جریمه ای که به شما تعلق بگیره بعهده اوست حتماً ترسیده واینکاررا نکرده ، به هرحال شما میتونید کمبوداون فرمهای اسپانسررا با تمکن مالی جبران کنید
تشکر کنندگان:
(2013-04-17 ساعت 03:55)rezagh نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 20:46)hana_fd نوشته:  سلام
دوستان تا حالا کسی بوده که با حجاب رفته باشه مصاحبه و ویزا هم گرفته باشه
من می خوام با حجاب برم ولی نمی دونم چرا یدفعه مضطرب شدم Sad
اکثر اطرافیانم هم می گن بدون حجاب برو، ریسک نکن Sad(((

با سلام

تو سفارت در ابوظبی من که یادمه با حجاب هم بین افراد وجود داشت... در ضمن خود خانم های عرب هم که برای مصاحبه اومده بودن حجاب داشتن

وقتی توی فرم هایی که برای سفارت فرستادیم ازمون درباره دینمون و مذهبمون سوال نشده و خود افیسر هم چیزی نمی پرسه مطمئنا از نظر اونا این مسئله جزئ موارد مهم نیست و چیز شخصی هست.
هر جوری که مایلید برید مصاحبه و مدارکتون را کامل همراه داشته باشید ....اصلا استرس نداشته باشید واقعا وقتی می رید توی سفارت فکر می کنید اومدید یکی از شعب بانک های خودمون Wink کلا شبیه بانکهSmile
البته با این تفاوت که مثلا شما یکی از صاحبان حساب خوش شانس هستید و در قرعه کشی جوایز اون بانک برنده شدیدWinkBig Grin
مشکلی نیست من یکی از دوستانم هم با حجاب رفته بود. الان هم آ م ر ی ک ا است. هر جور که دوست دارید برید.
شماره کیس:---7-----2013/رویت قبولی: 2 می/کنسولگری:آنکارا بود شد ابوظبی/تعداد افراد :3 نفر/کارنت 11 مارس 2013/مصاحبه: اواسط می/ نتیجه برگه قرمزSad
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، A_F79
با سلام و درود دوستان
من تازه متوجه شدم که برنده شدم کیس نامبرم حدوذا 9600 به نظر شما مشکلی پیدا نمیکنم ، مدارک هم 5 روزه فرستادم .و فرد بدست kcc میرسه
تشکر کنندگان: payam62 ، گل نهال ، soruosh
سلام درستان عزيزم چند تا سوال واسم پيش اومده
١- ايا كيس نامبر رو بالي مداركي كه ميفرستيم بنويسيم؟
٢- نامه دوم و نامه كيس نامبر رو هم پست كنيم؟
٣- اگر اقايون ريش داشته باشن تو عكسي كه ميفرستيم و موقع مصاحبه ( البته ريش نصفه ) مشكلي پيش مياد؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
صفحه ي اخر اين تاپيك چرا نمي اد؟

(2013-04-18 ساعت 13:15)bahram272 نوشته:  با سلام و درود دوستان
من تازه متوجه شدم که برنده شدم کیس نامبرم حدوذا 9600 به نظر شما مشکلی پیدا نمیکنم ، مدارک هم 5 روزه فرستادم .و فرد بدست kcc میرسه

نگران نباشيد
فكر نميكنم مشكلي پيش بياد.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13

سلام دوست عزیز نگران نباشید ، خوشبختانه شمارتون هنوز کارنت نشده هرچند اگه کارنت هم میشد شما تا آخر سپتامبر وقت دارین،
انشالله ماه بعدی کارنت میشید، شما الان اگه فردا مدارکتون برسه دست kcc حداقل 5 هفته زمان میبره بررسی کنن و ماه بعد که کارنت شدید ایشالله نامه ی دومتون هم میرسه، تقریباً ۱۰ ام هر ماه میلادی کارنتی های جدید رو اعلام میکنن و تقریباً از سه چهار روز بعدش نامه های دوم میرسه ، اصلاً نگران نباشید هنوز دیر نشده اتفاقا خوب شد واستون اینهمه که ماها منتظر بودیم شما نمیمونی؛)

(2013-04-18 ساعت 14:47)shaso نوشته:  سلام درستان عزيزم چند تا سوال واسم پيش اومده
١- ايا كيس نامبر رو بالي مداركي كه ميفرستيم بنويسيم؟
٢- نامه دوم و نامه كيس نامبر رو هم پست كنيم؟
٣- اگر اقايون ريش داشته باشن تو عكسي كه ميفرستيم و موقع مصاحبه ( البته ريش نصفه ) مشكلي پيش مياد؟
سلام
۱-بله بنویسید
۲-تو pdf آنکارا جز موارد ارسالی نیست ولی اگه این مسئله نگرانتون میکنه میتونید بفرستید
۳-نه دوست عزیز ، اگه نمونه عکسها رو هم ببینید خواهید دید که مشکلی نیس هر جوری دوست دارید بفرستید یعنی هر جوری که هستید ، اگه ریش دارید همونجوری بفرستید چون روز مصاحبه اگه ریش داشته باشید و تو عکس نداشته باشید خوب به هر حال آدم یه تغییراتی میکنه دیگه با ریش و بدون ریش، شما هر جوری هستید همونجوری هم عکس بگیرید
تشکر کنندگان: shaso ، shimoda ، Saeedv13

اولا تبریک بابت قبولی.ثانیا برو جلو ما باهاتیم.ثالثا هیچ مشکلی پیش نمیآد.در لاتاری 2012یکی از دوستان من در ماه می(اردیبهشت) متوجه قبولیش شد ودر ماه جولای رفت برای مصاحبه ودرسپتامبرهم ویزاشو گرفت.الآن هم آمریکاست.موفق باشید.Big Grin
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، sami0 ، Judy Abbott 13 ، amairmonre ، honey rahmati ، soruosh ، shaso ، niko ، KOUROSHAVIN ، jazirehh
دوستان گلم لطفأ اگر کسی از محتوای پاکت زرد اطلاعی داره ممنون میشم توضیح دهد
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، soruosh
(2013-04-16 ساعت 23:29)ipiran نوشته:  دوستان عزيز سؤالى داشتم كه خيلى منو نگران كرده و ممنون مى شم كسى سؤالمو جواب بده،ما پس از دريافت ويزا و پاكت زرد رنگ، متوجه شديم يكى از پا كت هاى زرد در پشتش مهرى ندا رد.به نظر شما چه كار كنم؟

حتما این مورد رو از سفارت سوال کنید تا به امید خدا بعدا مشکلی پیش نیاد براتون....
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، farshadsh
دوستان گل فرق ایروان با ابوظبی و آنکارا چیه ؟ درسته که مدیکال ایروان یک ساله است یعنی یک سال برای رفتن به آمریکا زمان داریم؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان: farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان