موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من تو فرم ds 230 اشکالاتی داشتم که تصحیح کردم با ایمیل اسکن کردم فرستادم ایا باید اونم ببرم سفارت؟
پرینت از ایمیلشو؟ برگه اصلیو گم کردم
لطفا راهتمای کنیین
ممنون
کیس نامبر :2013as....8700
محل مصاحبه:ایروان
مصاحبه: 20 june ویزا : یکضرب
مقصد : هیستون
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-18 ساعت 19:23)sce نوشته: (2013-04-18 ساعت 19:06)saeid-ss نوشته: دوستان گل فرق ایروان با ابوظبی و آنکارا چیه ؟ درسته که مدیکال ایروان یک ساله است یعنی یک سال برای رفتن به آمریکا زمان داریم؟
فرقش اینه که فعلا ابوظبی نشون داده که بهتره.
در مورد مدیکال هم می گن ایروان 1 سال اعتبار داره.ولی این ربطی به رفتن نداره.شما در هر حالت باید تا مدت زمان انقضای ویزاتون که ایشالا زود میبینیش بری اونور.حالا اگه مدیکالت اکسپایر بشه دوباره باید سر کیسه رو شل کنی و بری واسه تمدید مدیکال.همین.
(2013-04-18 ساعت 19:09)gitialyari نوشته: بچه ها من تو فرم ds 230 اشکالاتی داشتم که تصحیح کردم با ایمیل اسکن کردم فرستادم ایا باید اونم ببرم سفارت؟
پرینت از ایمیلشو؟ برگه اصلیو گم کردم
لطفا راهتمای کنیین
ممنون
به نظر من یه نسخه اصلاح شده مطابق اسکنی که فرستادی آماده کن و با خودت ببر.ضمنا پرینت ایمیل هم همراهت باشه.
ممنون دوست عزیز یعنی مدت اعتبار ویزا در ایروان هم 6 ماهه هست یا یک ساله هست؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه مشکلی دارم ..... مشکلم هم اینه .. من فرم های اولیه رو فرستادم ... تقریبا دوماه پیش ایمیل زدم به KCC که آقا من قصد ازدواج دارم .. اونها هم جواب دادن .. مشکلی نیست ازدواج کن و مدارکت رو آپدیت کن .. بنده هم عقد نامه و بقیه فرم ها را توسط ایمیل براشون فرستادم ... دوباره هم ایمیل دادم که آقا مدارک جدید رسیده و قابل قبوله ؟ .. اون بندگان خدا هم گفتن .. ردیفه.. حالا که کارنت شدم و نامه دومم اومده تو قسمت Beneficiaries خورده none و اسم همسرم اضافه نشده ... پیگیر قضیه نامه زیر رو براشون ایمیل کردم :
Dear Sir / Madam
As you pointed out in an EMAIL ,i send the related documents to add my wife to my case before scheduled an appointment for my case .
now my case is current and An appointment has been scheduled for me BUT my spouse's name is not mentioned in the Section Beneficiaries .
Please Inform Me That , Did you add my wife to my case and what can i do now ?
Best Regards
امروز KCC پیرو نامه بالا .. این ایمیل رو داده :
Thank you for your inquiry.
KCC will accept this information via postal mail, email, or fax. Information received at KCC after interview scheduling will be forwarded to the Embassy or the applicant may carry this information with them to their interview appointment.
من کف کردم .. یعنی چی ....... به نظر شما منظورشون چیه ؟ آیا لازمه با سفارت یه هماهنگی بکنم ؟
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-19 ساعت 02:31)Given نوشته: دوستان من یه مشکلی دارم ..... مشکلم هم اینه .. من فرم های اولیه رو فرستادم ... تقریبا دوماه پیش ایمیل زدم به KCC که آقا من قصد ازدواج دارم .. اونها هم جواب دادن .. مشکلی نیست ازدواج کن و مدارکت رو آپدیت کن .. بنده هم عقد نامه و بقیه فرم ها را توسط ایمیل براشون فرستادم ... دوباره هم ایمیل دادم که آقا مدارک جدید رسیده و قابل قبوله ؟ .. اون بندگان خدا هم گفتن .. ردیفه.. حالا که کارنت شدم و نامه دومم اومده تو قسمت Beneficiaries خورده none و اسم همسرم اضافه نشده ... پیگیر قضیه نامه زیر رو براشون ایمیل کردم :
Dear Sir / Madam
As you pointed out in an EMAIL ,i send the related documents to add my wife to my case before scheduled an appointment for my case .
now my case is current and An appointment has been scheduled for me BUT my spouse's name is not mentioned in the Section Beneficiaries .
Please Inform Me That , Did you add my wife to my case and what can i do now ?
Best Regards
امروز KCC پیرو نامه بالا .. این ایمیل رو داده :
Thank you for your inquiry.
KCC will accept this information via postal mail, email, or fax. Information received at KCC after interview scheduling will be forwarded to the Embassy or the applicant may carry this information with them to their interview appointment.
من کف کردم .. یعنی چی ....... به نظر شما منظورشون چیه ؟ آیا لازمه با سفارت یه هماهنگی بکنم ؟
معمولا اینطوره که بعد از نامه دوم دیگه شما با KCC کاری نداری و بهتره که با سفارت تماس بگیری . معمولا تماس تلفنی اول بگیری و از پاسخگویی فارسیشون بپرسی تا راهنمایین کنن بهتره . بعد احتمالا میگه این چیزایی که میگم رو برای کنسول ایمیل کن .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-19 ساعت 11:41)naarestan نوشته: سلام
من تازه کارنت شدم و وقت سفارتم معلوم شده: ابوظبی هستم و در خردادماه انشالله.
چند تا سؤال دارم:
۱. چرا همهی سفرنامههای کیسهایی که ابوظبی مصاحبه داشتند، رفتند دوبی هتل گرفتند و دوبی کار مدیکال انجام دادند؟ مگه خود ِ ابوظبی فرودگاه و هتل و بیمارستان نداره که آدم مستقیم همونجا فرود بیاد؟! چون گویا دوساعتی راه هست از دوبی تا سفارت در ابوظبی و این موضوع، برای کسایی که ۸و۹صبح وقت مصاحبه دارن، یه کم استرسزاست.
۲. اگر برای مدیکال بخوایم بریم NMC، نیازی به وقت قبلی نیست؟ (مثل آنکارا و دکتر اونگان؟). من از چند روز پیش که نامههای دوم اومدند، ایمیل دادم به NMC برای گرفتن وقت و هنوز هیچ جوابی دریافت نکردم ازشون! همینجوری بدون وقت باید برم؟!
۳. با توجه به اینکه هیچ مدرکی رو نیاز نیست به سفارت در ابوظبی پست کنیم، یعنی همهی همهی مدارک رو روز سفارت باید با خودمون ببریم؟
۴. توی سفرنامهی یکی از دوستان ۲۰۱۱، خوندم که گفتند کلیرنس خوردیم چون هم خودم (آقاهه) توی جای دولتی کار میکردم و هم خانمم توی دانشگاه دولتی درس خونده بوده! من خیلی تعجب کردم! اولین باری بود که همچین چیزی میشنیدم! یعنی واقعا ممکنه چون دانشگاه دولتی درس خوندی، کلیر بخوری؟
سلام
1- هتل و اقامت در ابوظبی گرون در میاد و از طرفی دبی جاهای دیدنی زیادی داره.
2- nmc نیاز به وفت گرفتن نداره توی سفرنامه Bayat عزیز هم نوشته.
3-بله شما همه مدارکتون رو با خودتون ببرید به سفارت ونیاز به پست نیست.
4-کلیرانس هیچ روند مشخصی نداره , ولی کار در جای دولتی و سربازی و تحصیل در رشته های حساس از جمله مواردی هست که باعث کلیرانس میشه منم تا حالا نشنیده بودم که کسی به خاطر تحصیل در دانشکاه دولتی کلیرانس بخوره شاید ایشون رشته تحصیلیشون حساس بوده.
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. دوستان سفر نامه دوستان در ابوظبي كجا ميتونم بخونم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-19 ساعت 17:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-20 ساعت 01:14 توسط Saeedv13.)
سلام دوستان
بالا خره نامه دومم اومد هفته اول جون آنکارا
حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترتیب کارها رو نمیدونم وقتم کمه.
لطفا خلاصه وار مواردو بگید
***هشدار*** از درج تاریخ دقیق سفر، مصاحبه، مشخصات فردی واقعی، شماره تلفن یا هر گونه اطلاعاتی که منجر به شناسایی هویت واقعی شما می شود در انجمن ها خودداری کنید. بی توجهی به این موضوع ممکن است عواقب ناخوشایند و جبران ناپذیری برای شما داشته باشد. سعید
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-19 ساعت 14:56)poetry نوشته: سلام. دوستان سفر نامه دوستان در ابوظبي كجا ميتونم بخونم؟
اينجا رو مطالعه بفرماييد
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.