کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-19 ساعت 17:38)سونیک نوشته:  سلام دوستان
بالا خره نامه دومم اومد .... آنکارا

حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترتیب کارها رو نمیدونم وقتم کمه.
لطفا خلاصه وار مواردو بگید

توی بولتن ویزا کامل نوشتم بخونید
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: farshadsh ، سونیک ، shaso ، Judy Abbott 13
(2013-04-19 ساعت 17:38)سونیک نوشته:  سلام دوستان
بالا خره نامه دومم اومد ..... آنکارا
حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترتیب کارها رو نمیدونم وقتم کمه.
لطفا خلاصه وار مواردو بگید
1- مدارک رو اماده کنی (شناسایی، دانشگاهی، سربازی، ازدواج،طلاق، تمکن مالی،عکس، ثبت نام ptt ، ترجمه مدارک و ...اسپانسر اگر داری البته نیاز نیست و.....)
2- بلیط و هتل
3-پول به مقدار کافی

حالا راهنمایی
مدارک بستگی به سفارت داره خلاصه باید با توجه به سفارتی که می ری ببینی چی می خوان ، راه حلش هم خوندن سفرنامه دوستانی است که رفتن به سفارت مذکور ، لیست مدارک در امضای بیات هم هست این هم لینکش
http://8pic.ir/images/h4edzksdphsm95q8yb9b.jpg
لینک گردش کاری لاتاری
http://mohajersara.com/user-36762.html
ولی تغییراتی داره واسه سفارت های دیگه جزئی ، مدارک رو برای انکارا حداقل 15 روز قبل از زمان مصاحبه باید بفرستی و خیلی جزئیات دیگه که باید خودت با مطالعه تاپیک های مرتبط پیدا کنی
ببین دوست عزیز
قراره بری اون طرف دنیا مستقل یا با خانواده با هم زندگی کنید، بهتره کمی مسئله رو جدی بگیرید و چند ساعتی مطالعه کنید تا با خیال راحت بری مصاحبه
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-04-19 ساعت 14:48)unique نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 12:25)saeid-ss نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 11:41)naarestan نوشته:  سلام
من تازه کارنت شدم و وقت سفارتم معلوم شده: ابوظبی هستم و در خردادماه انشالله.

چند تا سؤال دارم:
۱. چرا همه‌ی سفرنامه‌های کیس‌هایی که ابوظبی مصاحبه داشتند، رفتند دوبی هتل گرفتند و دوبی کار مدیکال انجام دادند؟ مگه خود ِ ابوظبی فرودگاه و هتل و بیمارستان نداره که آدم مستقیم همونجا فرود بیاد؟! چون گویا دوساعتی راه هست از دوبی تا سفارت در ابوظبی و این موضوع، برای کسایی که ۸و۹صبح وقت مصاحبه دارن، یه کم استرس‌زاست.
۲. اگر برای مدیکال بخوایم بریم NMC، نیازی به وقت قبلی نیست؟ (مثل آنکارا و دکتر اونگان؟). من از چند روز پیش که نامه‌های دوم اومدند، ایمیل دادم به NMC برای گرفتن وقت و هنوز هیچ جوابی دریافت نکردم ازشون! همینجوری بدون وقت باید برم؟!
۳. با توجه به اینکه هیچ مدرکی رو نیاز نیست به سفارت در ابوظبی پست کنیم، یعنی همه‌ی همه‌ی مدارک رو روز سفارت باید با خودمون ببریم؟
۴. توی سفرنامه‌ی یکی از دوستان ۲۰۱۱، خوندم که گفتند کلیرنس خوردیم چون هم خودم (آقاهه) توی جای دولتی کار می‌کردم و هم خانمم توی دانشگاه دولتی درس خونده بوده! من خیلی تعجب کردم! اولین باری بود که همچین چیزی می‌شنیدم! یعنی واقعا ممکنه چون دانشگاه دولتی درس خوندی، کلیر بخوری؟
سلام
1- هتل و اقامت در ابوظبی گرون در میاد و از طرفی دبی جاهای دیدنی زیادی داره.
2- nmc نیاز به وفت گرفتن نداره توی سفرنامه Bayat عزیز هم نوشته.
3-بله شما همه مدارکتون رو با خودتون ببرید به سفارت ونیاز به پست نیست.
4-کلیرانس هیچ روند مشخصی نداره , ولی کار در جای دولتی و سربازی و تحصیل در رشته های حساس از جمله مواردی هست که باعث کلیرانس میشه منم تا حالا نشنیده بودم که کسی به خاطر تحصیل در دانشکاه دولتی کلیرانس بخوره شاید ایشون رشته تحصیلیشون حساس بوده.

من و همسرم به همون دلایلی که خود شما در مورد اقامت در ابوظبی ذکر کردین 5شب هتل رو در ابوظبی گرفتیم و مدیکال رو هم همونجا انجام دادیم که 100 درهم نفری اگر واکسن نخورین از دوبی ارزون تر در میاد اما در کل چندان فرقی با دوبی نداره و این سلیقه ای هست که کجا رو می خواین انتخاب کنین .
و روز مصاحبه هم دوستانی که دوبی بودن زودتر رسیده بودن.
در ضمن فقط پرواز قطری میره ابوظبی که خیلی گرون هست و ما هم رفت و برگشتمون از دوبی بود.

پس در هرحال، مجبور میشیم پول تراسفر از دوبی به ابوظبی و بالعکس رو پرداخت کنیم؛ حالا یا برای رفتن از فرودگاه دوبی به هتل در ابوظبی و بالعکس، و یا برای رفتن به سفارت در ابوظبی و برگشت به دوبی.
مگر اینکه با پروازهای گرون قطری بریم که اونم باز خب خیلی گرون درمیاد.
با توجه به راهنمایی‌های عالی ِ دوستان
فکر میکنم دقیقا بهترین راه، گرفتن هتل و انجام‌دادن مدیکال در دوبی هست و اینکه از ۵صبح روز مصاحبه آدم راه بیفته سمت سفارت در ابوظبی. این راهیه که خیلیا تا الان رفتن و به‌صرفه‌ترین راهه دوستان
Smile
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: گل نهال ، suren ، farshadsh ، lilac
(2013-04-19 ساعت 16:18)Mehrdadordi نوشته:  دوستان سلام ، من نامه تمكن مالي رو كرفتم از بانك باساركاد ، خيلي شيك و تر و تميز Smile ١٢٠ تا ريختم به حساب كه البته با ١٢٢٦ حساب كرد ، ولي فكر كنم افيسر با نرخ ازاد حساب كنه ميشه حدوده ٣٧ هزار دلار .. خوبه ؟؟؟؟ سهام شركت خودم رو هم دارم كه ميخام ايشالا اونجا نياز بود نشون بدم .... سند خونه و ارزشكذارى رو با توجه به تجربه دوستان قبلي كنسل كردم .... دوستان با تجربه نظر بدن لطفا...

شما از امضاتون نميشه فهميىد كيستون چند نفره است يعني اين تمكن مالي مربوط به چند نفره اگه يك نفر يا دو نفر باشه خوبه به شرط اينكه نگيد ميخواهيد اونجا بريد دانشگاه اونوقت افسر مصابه كننده ميگه كمه
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، گل نهال ، farshadsh ، Given ، Judy Abbott 13 ، Mehrdadordi
دوستان
همونطور که میدونیم همگی، سفارت امریکا در آنکارا در سایت خودش کیس‌نامبرهایی را که قرار مصاحبه دارند، میگذاره در این آدرس:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
من برای سفارت امریکا در ابوظبی در سایتشون همچین چیزی پیدا نکردم! از کجا میشه فهمید الان دارن چه کیس‌نامبرهایی رو مصاحبه میکنند و اینکه آدم بتونه ببینه که شمارش اونجا اعلام شده؟

خب مسلمه که نامه دوم دستمونه و میدونیم مکان و زمان مصاحبه رو؛ ولی در سفرنامه‌ی یکی از دوستان خوندم که قبل از مصاحبه (نمیدوم چقدر قبلش بوده) بهشون ایمیل زده سفارت و تاریخ مصاحبه رو یکی دو روز عقب جلو کرده و ساعت مصاحبه رو هم نیم ساعت بالاپایین برده!
میخوام ببینم همچین قسمتی نداره سفارت ابوظبی که بریم اونو چک کنیم؟؟؟
چون ایمیل خیلی مطمئن نیست و ممکنه هزار اتفاق بیفته براش و شما نبنینش (الان من دچار وسواس ِ سفارت‌طور شدم! خودم میدونم! ولی لطفاً‌ به‌روم نیارید D: )
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran
با سلام
دوستان اینکه برای تمکن مالی یکروز پول توی حسابمون بریزیم و نامه از بانک بگیریم اشکالی نداره که این پول یکجا همان روز واریز شده
اصلا نامه تمکن مالی که بانک مبده گردش حساب را در یک دوره مثلا یکماهه نشان میده یا فقط مانده حساب را تایید میکند (بدون اشاره به تاریخ واریز وجه )؟
کسی نمونه ان را داره بذاره تو سایت ببینیم؟
تشکر کنندگان:
فقط مانده حساب را ذکر میکنند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: shaso ، payam62 ، Judy Abbott 13 ، mdna ، bayat_r
(2013-04-20 ساعت 00:13)سونیک نوشته:  با سلام
دوستان اینکه برای تمکن مالی یکروز پول توی حسابمون بریزیم و نامه از بانک بگیریم اشکالی نداره که این پول یکجا همان روز واریز شده
اصلا نامه تمکن مالی که بانک مبده گردش حساب را در یک دوره مثلا یکماهه نشان میده یا فقط مانده حساب را تایید میکند (بدون اشاره به تاریخ واریز وجه )؟
کسی نمونه ان را داره بذاره تو سایت ببینیم؟

تا اونجا که می دونم نه اشکالی نداره
دوستانی بودند که همین کار رو کردند و آفیسر سفارت اشکالی از این بابت ازشون نگرفت

حتی یکیشون یک ضرب گرفت

من خودم با اسپانسر گرفتم
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
(2012-05-02 ساعت 19:41)butb0rn نوشته:  سلام
من ثبت نام کردم و شماره ۱۶ رقمی هم گرفتم ولی الان برای دیدن نتایج میرم میگه که این شماره اشتباه است
چیکار کنم؟ کسی میدونه؟
تشکر کنندگان:
(2013-04-20 ساعت 07:50)bahram272 نوشته:  
(2012-05-02 ساعت 19:41)butb0rn نوشته:  سلام
من ثبت نام کردم و شماره ۱۶ رقمی هم گرفتم ولی الان برای دیدن نتایج میرم میگه که این شماره اشتباه است
چیکار کنم؟ کسی میدونه؟

پرسشتون رو دقیق‌تر بپرسید لطفا دوست عزیز
کجا ثبت نام کردید؟ سی اس سی منظورتونه؟ اگر آره، برید به پیج خود ِ CSC و سؤال رو بپرسید چون این موضوع خودش تاپیک مخصوص خودش رو داره
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان:
(2013-04-17 ساعت 11:40)yasser_1360 نوشته:  با سلام
دوستان عزيز ميبخشيد اگه جاي سوالم اينجا نيست.
كسي استاد خصوصي خيلي خوب هم از لحاظ كاري و هم هزينه اي واسه speaking مخصوصا اگه native باشه بهتره سراغ داره؟

خواهشمندم نفرماييد خودت بخون يا فلان كتاب يا فلان نرم افزار رو بگير.

ممنون
سلام
پیشنهاد میکنم خودتون بخونید يا فلان كتاب يا فلان نرم افزار رو بگيرید.
Big Grin
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: MEH.T
(2013-04-19 ساعت 23:24)mdna نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 16:18)Mehrdadordi نوشته:  دوستان سلام ، من نامه تمكن مالي رو كرفتم از بانك باساركاد ، خيلي شيك و تر و تميز Smile ١٢٠ تا ريختم به حساب كه البته با ١٢٢٦ حساب كرد ، ولي فكر كنم افيسر با نرخ ازاد حساب كنه ميشه حدوده ٣٧ هزار دلار .. خوبه ؟؟؟؟ سهام شركت خودم رو هم دارم كه ميخام ايشالا اونجا نياز بود نشون بدم .... سند خونه و ارزشكذارى رو با توجه به تجربه دوستان قبلي كنسل كردم .... دوستان با تجربه نظر بدن لطفا...

شما از امضاتون نميشه فهميىد كيستون چند نفره است يعني اين تمكن مالي مربوط به چند نفره اگه يك نفر يا دو نفر باشه خوبه به شرط اينكه نگيد ميخواهيد اونجا بريد دانشگاه اونوقت افسر مصابه كننده ميگه كمه

من يك نفر هستم .. مرسي از راهنماييتون..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، mdna ، MEH.T
120 تا واسه یه نفر !!!!؟؟؟؟

یکی از دوستان برای سه نفر 95 تا گرفته بود

از شون قبول کرده بودن

(2013-04-20 ساعت 10:24)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 23:24)mdna نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 16:18)Mehrdadordi نوشته:  دوستان سلام ، من نامه تمكن مالي رو كرفتم از بانك باساركاد ، خيلي شيك و تر و تميز Smile ١٢٠ تا ريختم به حساب كه البته با ١٢٢٦ حساب كرد ،

شما از امضاتون نميشه فهميىد كيستون چند نفره است

من يك نفر هستم .. مرسي از راهنماييتون..
تشکر کنندگان: گل نهال ، MEH.T
تا انجای که من سفرنامه ها رو خواندم و یک بار هم سوال کردم.
برای هر نفر حداقل 45-50 بایستی باشد.
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، MEH.T
(2013-04-20 ساعت 10:47)hassanes نوشته:  تا انجای که من سفرنامه ها رو خواندم و یک بار هم سوال کردم.
برای هر نفر حداقل 45-50 بایستی باشد.

احتمال داره اگر زیاد از حد تمکن مالی نشون بدید دلیلش رو ازتون بخوان و تاثیر منفی بذاره
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، shaso ، jazirehh ، MEH.T

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان