کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام دوستان خوبم
لطفا فایل فرم ویزای ارمنستان را برایم بفرستید. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان:

(2013-04-20 ساعت 11:36)yousef_eidi نوشته:  با سلام خدمت دوستان من کارت واکسنمو از مرکز بهداشت تبریز گرفتم بهمم گفت این کافیه نمیخواد بری پاستور تهران .خواستم ببینم بچه هایی که تو ابوظبی مصاحبه داشتن دکتر شوگلا قبول کرده کارت مراکز بهداشت شهرستانهارو یا نه حتما باید از پاستور تهران باشه.

دوستان من برنده اصلی هستم ایا واسه خانمم هم باید نامه تمکن مالی بگیرم یا نه؟و چند روز قبل مصاحبه باشه نامه؟

سلام دوست عزيز
براي برنده اصلي و همراه هر دو جداگانه نامه تمكن بگيريد بهتره
ما كه اين كارو كرديم ولي ح س ا ب برنده اصلي بيشتر باشه
از ١ ماه مونده به مصاحبه ميتونيد بگيريد
موفق باشيد
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: yousef_eidi ، farshadsh ، amairmonre ، nooshshahnar ، sce
(2013-04-20 ساعت 10:59)sadfar نوشته:  سلام دوستان خوبم
لطفا فایل فرم ویزای ارمنستان را برایم بفرستید. باسپاس

سلام . لطفا اینجا رو مطالعه کنيد
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: sadfar ، farshadsh
سلام
کیس ما 4 نفره است ( 2 فرزند 7 و 11.5 ساله) تمکن مالی 110 + سند خانه+دو خودرو به نظر مشکلی نداریم؟ باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: farshadsh ، mlo ، nooshshahnar
سلام بچه ها
اگر كسي تركي بلد باشه ايا بهتره با اونگان تركي صحبت كنيم يا فرقي نميكنه؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: payam62 ، amairmonre ، farshadsh ، KOUROSHAVIN
(2013-04-20 ساعت 13:15)shaso نوشته:  سلام بچه ها
فرقی نمی کنه ترکی ،و اینگلیسی می شه صحبت کرد
اگر بلدی که مشکلی نیست خوب صحبت کن
Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: shaso ، Soap McTavish ، soruosh ، amairmonre ، farshadsh ، KOUROSHAVIN ، nooshshahnar ، babak_1363
(2013-04-20 ساعت 02:02)Sh_Mohajer نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 00:13)سونیک نوشته:  با سلام
دوستان اینکه برای تمکن مالی یکروز پول توی حسابمون بریزیم و نامه از بانک بگیریم اشکالی نداره که این پول یکجا همان روز واریز شده
اصلا نامه تمکن مالی که بانک مبده گردش حساب را در یک دوره مثلا یکماهه نشان میده یا فقط مانده حساب را تایید میکند (بدون اشاره به تاریخ واریز وجه )؟
کسی نمونه ان را داره بذاره تو سایت ببینیم؟

تا اونجا که می دونم نه اشکالی نداره
دوستانی بودند که همین کار رو کردند و آفیسر سفارت اشکالی از این بابت ازشون نگرفت

حتی یکیشون یک ضرب گرفت

من خودم با اسپانسر گرفتم
من در بانک پاسارگاد حساب باز کردم و همون روز بلافاصله 22 میلیون ریختم به حساب و فرداش تمکن مالی رو بهم دادند. البته فقط قانون بانک این بود که باید 48 ساعت از افتتاح حساب بگذره که با اصرار من اونا 24 ساعته یعنی یه روز بعد بهم دادند.
با وجود اینکه من این مقدار پول رو برای کیس یک نفره ریخته بودم اما یه هفته مونده به مصاحبه ما دو نفر شدیم باز هم همین تمکن رو به سفارت ارائه دادم. آفیسر هم هیچ اشاره ای به مقدارش نکرد و اصلن راجع به اون چیزی نگفت. ما کلیر خوردیم بخاطر مدارک ازدواجمون ولی بعید بدونم نمکن تاثیری در این قضیه تاثیری داشت چون حتمن آفیسر میگفت. در ضمن در تمکن مالی من تاریخ افتتاح حساب رو هم نوشته بودند. ولی مشکلی پیش نیومد.
تشکر کنندگان: amairmonre ، farshadsh ، nooshshahnar ، so_ar
(2013-04-20 ساعت 13:13)sadfar نوشته:  سلام
کیس ما 4 نفره است ( 2 فرزند 7 و 11.5 ساله) تمکن مالی 110 + سند خانه+دو خودرو به نظر مشکلی نداریم؟ باسپاس
سلام دوست عزیز نه چه مشکلی کافیه Rolleyes
تشکر کنندگان: sadfar ، گل نهال ، mdna ، mlo ، amairmonre ، farshadsh ، shaso ، KOUROSHAVIN ، babak_1363
(2013-04-20 ساعت 15:08)payam62 نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 13:25)sadeghi897 نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 13:15)shaso نوشته:  سلام بچه ها
فرقی نمی کنه ترکی ،و اینگلیسی می شه صحبت کرد
اگر بلدی که مشکلی نیست خوب صحبت کن
Cool

البته شاید ترکی حرف زدن باعث کمتر چاپیده شدن بشه Big Grin . اگه قسمت من شد که برم زیارت اونگان ، یه تستی میکنم Cool شاید جواب داد . یکی از رفقا رفته بود و با 200 تا سبزی قضیه رو تموم کرده بود .

سلام من خودم ترکی صحبت کردم با دکتر ازمایش+ معایته 150$ شد
تشکر کنندگان: گل نهال ، sadeghi897 ، farshadsh ، shaso ، Judy Abbott 13 ، KOUROSHAVIN ، payam62 ، Aida.s ، babak_1363
دوستان عزیز مدت زمان اعتبار مدیکال با اعتبار ویزا فرق میکنه ؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان: farshadsh
سلام دوستان.ممنون از راهنماییهایی که می کنید.همسر من یکی از برندگان لاتاری هست و تاریخ مصاحبه و محل اون چند روز پیش مشخص شده.سوالی دارم از پیشکسوتان که اگه لطف کنند و جواب بدهند ممنون میشم.اگر همسر من حکم دادگاه در موردی در داشته باشه مثلا در زمینه کاری .آیا ما باید زمان مصاحبه در موردش صحبت کنیم و این چقدر می تونه در روند چک امنیتی بعدش تاثیر بگذاره

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان من یه جایی تو صفحات سایت خوندم که به ویزای مهاجرتی ارز مسافرتی تعلق نمیگیره میخواستم بدونم این مورد درسته یا نه؟؟؟حالا اونها از کجا میفهمن که ما داریم مهاجرتی میریم؟؟؟؟راستی به سفر زمینی ارز مسافرتی تعلق نمیگیره؟؟؟؟
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر

تشکر کنندگان: battosai
(2013-04-20 ساعت 20:06)nyayesh نوشته:  سلام دوستان.ممنون از راهنماییهایی که می کنید.همسر من یکی از برندگان لاتاری هست و تاریخ مصاحبه و محل اون چند روز پیش مشخص شده.سوالی دارم از پیشکسوتان که اگه لطف کنند و جواب بدهند ممنون میشم.اگر همسر من حکم دادگاه در موردی در داشته باشه مثلا در زمینه کاری .آیا ما باید زمان مصاحبه در موردش صحبت کنیم و این چقدر می تونه در روند چک امنیتی بعدش تاثیر بگذاره
اصلا اين مسايل را مطرح نكنيد.... درصورتيكه خودتان راجع به اين قضيه صحبت نكنيد اصلا در روند چک امنیتی تاثيري نداره....
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: battosai ، گل نهال
(2013-04-20 ساعت 20:10)سلی نوشته:  سلام
دوستان من یه جایی تو صفحات سایت خوندم که به ویزای مهاجرتی ارز مسافرتی تعلق نمیگیره میخواستم بدونم این مورد درسته یا نه؟؟؟حالا اونها از کجا میفهمن که ما داریم مهاجرتی میریم؟؟؟؟راستی به سفر زمینی ارز مسافرتی تعلق نمیگیره؟؟؟؟

بله درسته ویزای مهاجرتی ارز تعلق نمیگیره ...نمیدونم از کجا میفهمن ولی خب میفهمن... شما میتونی بری ارمنستان بگیری اما برای آمریکا نه .
تشکر کنندگان: سلی ، گل نهال
(2013-04-20 ساعت 20:12)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-04-20 ساعت 20:10)سلی نوشته:  سلام

بله درسته ویزای مهاجرتی ارز تعلق نمیگیره ...نمیدونم از کجا میفهمن ولی خب میفهمن... شما میتونی بری ارمنستان بگیری اما برای آمریکا نه .

در مورد سفر زمینی چطور؟؟
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان