کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-26 ساعت 00:50)lonelyman نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 00:27)سونیک نوشته:  
(2013-04-25 ساعت 09:41)sadfar نوشته:  سلام دوستان
نمی دونم چرا سوالات من از سایت حذف می شود؟! علیهذا برای مصاحبه مدرک تحصیلی دو فرزندم که کلاس ششم ابتدایی و اول ابتدائی هستند نیاز است؟
باسپاس

سلام دوستان عزیز
این سوال را نیز دیروز پرسیدم که حذف شد! مجددا آن را ثبت می کنم. با توجه به کاهش شدید قیمت جهانی طلا و اینکه فروش آن در حال حاضر صحیح به نظر نمی رسد آیا می توان طلا را به طلافروشی برد و فاکتور به روز برای آن صادر کرد و بعد از مهر طلا فروشی برای ترجمه اقدام آن کرد و به افیسر جهت تمکن مالی ارائه داد ؟آیا این مدرک قابل قبول است؟ باسپاس
سلام دوست عزیز
باسپاس از پاسختون شما اسناد ملکی که بردید را ارزش گذاری کرده بودید؟ما هم می خواهیم یک سند خانه + دوسند خودرو ( اینهارا بدون ارزش گذاری و فقطترجمه کردیم)+گواهی بانک به مبلغ 70 میلیون+ فاکتور طلا به مبلغ 40 میلیون ببریم. سوالمون این هست با توجه به اینکه شما مصاحبه رفتید و فضای آنجا را دیدید این کار را انجام بدهیم و یا طلاها را تبدیل به پول کنیم و در حساب بگذاریم ؟
مدرک تحصیلی بچه ها سوال من هم هست.....

دوست عزيز بديهي است كه هرچه مداركتون كاملتر باشه بهتر ما گواهي براي بچه ها گرفتيم و داديم ترجمه و برديم . در مورد طلا هم نميدونم كسي تا حالا اينكارو كرده يا نه ولي ما گواهي بانك نداشتيم و دو تا سند خونه برديم و وقتي آفيسر گفت گواهي بانكتون كو؟ من گفتم چون ارزش پول ايران مدام داره كم ميشه ما پولمون رو تبديل به ملك كرديم و آفيسر هم قبول كرد فقط پرسيد ميتونيد زود بفروشيد ملكتون رو و آيا قصد فروشش رو داريد وقتي ميخوايد بريد آمريكا ما گفتيم البته .
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-04-26 ساعت 10:33)sadfar نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 00:50)lonelyman نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 00:27)سونیک نوشته:  
(2013-04-25 ساعت 09:41)sadfar نوشته:  سلام دوستان
نمی دونم چرا سوالات من از سایت حذف می شود؟! علیهذا برای مصاحبه مدرک تحصیلی دو فرزندم که کلاس ششم ابتدایی و اول ابتدائی هستند نیاز است؟
باسپاس

سلام دوستان عزیز
این سوال را نیز دیروز پرسیدم که حذف شد! مجددا آن را ثبت می کنم. با توجه به کاهش شدید قیمت جهانی طلا و اینکه فروش آن در حال حاضر صحیح به نظر نمی رسد آیا می توان طلا را به طلافروشی برد و فاکتور به روز برای آن صادر کرد و بعد از مهر طلا فروشی برای ترجمه اقدام آن کرد و به افیسر جهت تمکن مالی ارائه داد ؟آیا این مدرک قابل قبول است؟ باسپاس
سلام دوست عزیز
باسپاس از پاسختون شما اسناد ملکی که بردید را ارزش گذاری کرده بودید؟ما هم می خواهیم یک سند خانه + دوسند خودرو ( اینهارا بدون ارزش گذاری و فقطترجمه کردیم)+گواهی بانک به مبلغ 70 میلیون+ فاکتور طلا به مبلغ 40 میلیون ببریم. سوالمون این هست با توجه به اینکه شما مصاحبه رفتید و فضای آنجا را دیدید این کار را انجام بدهیم و یا طلاها را تبدیل به پول کنیم و در حساب بگذاریم ؟
مدرک تحصیلی بچه ها سوال من هم هست.....

دوست عزيز بديهي است كه هرچه مداركتون كاملتر باشه بهتر ما گواهي براي بچه ها گرفتيم و داديم ترجمه و برديم . در مورد طلا هم نميدونم كسي تا حالا اينكارو كرده يا نه ولي ما گواهي بانك نداشتيم و دو تا سند خونه برديم و وقتي آفيسر گفت گواهي بانكتون كو؟ من گفتم چون ارزش پول ايران مدام داره كم ميشه ما پولمون رو تبديل به ملك كرديم و آفيسر هم قبول كرد فقط پرسيد ميتونيد زود بفروشيد ملكتون رو و آيا قصد فروشش رو داريد وقتي ميخوايد بريد آمريكا ما گفتيم البته .

ما كه اسناد ملك و خودرو رو ارزش گذاري نكرديم و البته لازم هم نبود خب بنظر من شما با توجه به تعداد افراد كيس اون گواهي براي طلا رو هم بگيريد كار كه از محكمكاري عيب نميكنه و لطفاً بعد از مصاحبه اين تجربه رو كه گواهي طلا به كار اومد يا نه رو در اختيار ساير دوستان هم بگذاريد و صد البته نگران مدارك مالي نباشيد البته با توجه به فرموده آفيسر به بنده ، حتماً يك كپي از تمامي مدارك مالي رو براي سلير افراد كيس حتي بچه ها بگذاريد، يكي از دوستان من براي اسناد مالي فقط يك سند خونه و يك سند ماشين رو ترجمه كرد برد و كيسشون ٢ نفر بود و ويزاشو هم گرفت. موفق باشيد.

(2013-04-26 ساعت 09:59)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-25 ساعت 19:04)hazrat نوشته:  سلام به همگی 2 تا سوال آیا برای ارسال مدارک به آنکارا عکس هم نیاز و دوم آیا اصل ترجمه ها رو بفرستیم یا کپی
با سپاس

دوست عزیز شما بهتره فایل زیر را حتما مطالعه کنید
برای هر نفر باید 2تا عکس 5*5 بفرستی
بهتره کلا تمام ترجمه هات را دو سری بگیری که یکیشو با پست بفرستی یکیشم با خودت ببری
http://photos.state.gov/libraries/turkey...%20GSS.pdf

البته جسارتاً يادآوري ميكنم در صورتي مه متاهل هستيد اصل ترجمه سند ازدواج براي خودتون و همسرتون بايد جداگانه در پرونده بگذاريد.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: sadfar ، farshadsh ، shaso
سلام دوستان.کیس ما 3 نفره هستش و من کلاً یک سری گواهی موجودی برای حساب و ملکی که به مام خودمه و یکی هم برا ی حساب و ملک به نام همسرم تهیه کردم و کپی رو فرستادم تو فایل آنکارا هم اون چیزی که نوشته بود من تصورم این بود که منظورش ارسال مدارک مالی جداگانه برای هر نفر هست یعنی مال خودم جدا و مال همسرم هم جدا.اما الان یکی از دوستان گفتن که از کل مدارک باید به تعداد اعضا نسخه تهیه کنیم.حالا من این کار رو نکردم ، چه اتفاقی تو سفارت میفته؟مصاحبه رو عقب میاندازن؟یا مصاحبه میشیم و بعدا مدارک رو میفرستیم؟ضمن اینکه این قضیه اونقدر مهم هست یا از این جور چیزا چشم پوشی میشه؟آخه اونها اون همه نسخه رو عملاً میخوان چیکار؟مثلاً تو فایل نوشته باید املاک ارزش گذاری بشه ولی اکثر دوستان نکردن و ازشون هم نخواستن یعنی ظاهراًاز بعضی چیزها چشم پوشی میکنن.به هر حال اگه نظراتتون رو در مورد اینکه تو سفارت چه اتفاقی میافته بگین ممنون میشم واقعاً ذهنم درگیر شده و فرصت تهیه مدارک و ترجمه سند و ... ندارم.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان:
(2013-04-26 ساعت 12:07)r91 نوشته:  سلام دوستان.کیس ما 3 نفره هستش و من کلاً یک سری گواهی موجودی برای حساب و ملکی که به مام خودمه و یکی هم برا ی حساب و ملک به نام همسرم تهیه کردم و کپی رو فرستادم تو فایل آنکارا هم اون چیزی که نوشته بود من تصورم این بود که منظورش ارسال مدارک مالی جداگانه برای هر نفر هست یعنی مال خودم جدا و مال همسرم هم جدا.اما الان یکی از دوستان گفتن که از کل مدارک باید به تعداد اعضا نسخه تهیه کنیم.حالا من این کار رو نکردم ، چه اتفاقی تو سفارت میفته؟مصاحبه رو عقب میاندازن؟یا مصاحبه میشیم و بعدا مدارک رو میفرستیم؟ضمن اینکه این قضیه اونقدر مهم هست یا از این جور چیزا چشم پوشی میشه؟آخه اونها اون همه نسخه رو عملاً میخوان چیکار؟مثلاً تو فایل نوشته باید املاک ارزش گذاری بشه ولی اکثر دوستان نکردن و ازشون هم نخواستن یعنی ظاهراًاز بعضی چیزها چشم پوشی میکنن.به هر حال اگه نظراتتون رو در مورد اینکه تو سفارت چه اتفاقی میافته بگین ممنون میشم واقعاً ذهنم درگیر شده و فرصت تهیه مدارک و ترجمه سند و ... ندارم.

بنظر مشکل خاصی نیست و جای نگرانی نداره ، اگر مجموع سرمایه شما به حد نصاب برسه و مشکل نباشه تو صورتحساب نیازی به سند و .. نیست . در ضمن ارزشگذاری سند خیلی هم خواسته نشده و فقط ترجمه و داشتنش کافی بوده . اینکه مصاحبه بخاطر چند برگی و این چیزا تعویق بیافته اصلا جای نگرانی داره
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: farshadsh ، r91 ، amairmonre
سلام دوستان
مدارك ما ديروز رسيده سفارت ولي سيس اپديت نشده
نگرانم
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: shimoda ، farshadsh
من از برندگان لاتری 2013 هستم و 20 روز دیگه مساحبه دارم. تقریبا 4 سال پیش به مدت 1 سال کانادا زندگی کردم و تازه متوجه شدم که باید عدم سو پیشینه از کانادا بگیرم و با خودم به مساحبه ببرم, از کجا سوپیشینه رو بگیرم؟ و اگر نبرم چه اتفاقی میفته؟
7### ابوظبی هفته سوم می! کلیرنس 19 سپتامبر
(2013-04-26 ساعت 13:18)saraus2013 نوشته:  من از برندگان لاتری 2013 هستم و 20 روز دیگه مساحبه دارم. تقریبا 4 سال پیش به مدت 1 سال کانادا زندگی کردم و تازه متوجه شدم که باید عدم سو پیشینه از کانادا بگیرم و با خودم به مساحبه ببرم, از کجا سوپیشینه رو بگیرم؟ و اگر نبرم چه اتفاقی میفته؟

باید از سفارت کانادا بگیرید باهاشون تماس بگیرید و این رو بپرسید
اگر نبرید نقص مدرک می خورید و اگر پروسه ی اداری یا کلیر نخورید بهتون می گن هر وقت عدم سوء پیشینه رو بیارید ویزا می گیرید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: farshadsh ، lonelyman ، r_ent ، amairmonre
(2013-04-26 ساعت 13:24)shimoda نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 13:18)saraus2013 نوشته:  من از برندگان لاتری 2013 هستم و 20 روز دیگه مساحبه دارم. تقریبا 4 سال پیش به مدت 1 سال کانادا زندگی کردم و تازه متوجه شدم که باید عدم سو پیشینه از کانادا بگیرم و با خودم به مساحبه ببرم, از کجا سوپیشینه رو بگیرم؟ و اگر نبرم چه اتفاقی میفته؟

اگر نبرید نقص مدرک می خورید و اگر پروسه ی اداری یا کلیر نخورید بهتون می گن هر وقت عدم سوء پیشینه رو بیارید ویزا می گیرید

سفارت کانادا در ایران بسته است
به قول شیرازیا: مولشون بده عامو (Mowleshoon bede amoo)
تا بخوان در پاکتو باز کنن، بخونن، بزارن تو پاکت، کامپیوترو روشنش کنن...
عجله نکنید
موفق باشید
(2013-04-26 ساعت 12:54)shaso نوشته:  سلام دوستان
مدارك ما ديروز رسيده سفارت ولي سيس اپديت نشده
نگرانم
تشکر کنندگان: shimoda ، farshadsh ، Judy Abbott 13 ، shaso ، soruosh
(2013-04-26 ساعت 12:17)deineath نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 12:07)r91 نوشته:  سلام دوستان.کیس ما 3 نفره هستش و من کلاً یک سری گواهی موجودی برای حساب و ملکی که به مام خودمه و یکی هم برا ی حساب و ملک به نام همسرم تهیه کردم و کپی رو فرستادم تو فایل آنکارا هم اون چیزی که نوشته بود من تصورم این بود که منظورش ارسال مدارک مالی جداگانه برای هر نفر هست یعنی مال خودم جدا و مال همسرم هم جدا.اما الان یکی از دوستان گفتن که از کل مدارک باید به تعداد اعضا نسخه تهیه کنیم.حالا من این کار رو نکردم ، چه اتفاقی تو سفارت میفته؟مصاحبه رو عقب میاندازن؟یا مصاحبه میشیم و بعدا مدارک رو میفرستیم؟ضمن اینکه این قضیه اونقدر مهم هست یا از این جور چیزا چشم پوشی میشه؟آخه اونها اون همه نسخه رو عملاً میخوان چیکار؟مثلاً تو فایل نوشته باید املاک ارزش گذاری بشه ولی اکثر دوستان نکردن و ازشون هم نخواستن یعنی ظاهراًاز بعضی چیزها چشم پوشی میکنن.به هر حال اگه نظراتتون رو در مورد اینکه تو سفارت چه اتفاقی میافته بگین ممنون میشم واقعاً ذهنم درگیر شده و فرصت تهیه مدارک و ترجمه سند و ... ندارم.

بنظر مشکل خاصی نیست و جای نگرانی نداره ، اگر مجموع سرمایه شما به حد نصاب برسه و مشکل نباشه تو صورتحساب نیازی به سند و .. نیست . در ضمن ارزشگذاری سند خیلی هم خواسته نشده و فقط ترجمه و داشتنش کافی بوده . اینکه مصاحبه بخاطر چند برگی و این چیزا تعویق بیافته اصلا جای نگرانی داره

دوست گرامي، شما درست متوجه شديد و بايد جداگانه باشد و كپي براي همه براي اينه كه جدا كردن سخته مثلاً براي يه نفر سند باشه براي يه نفر حساب بانكي پس بچه چي؟ پس ميشه يه كپي از اونا رو براي بچه هم تو روز مصاحبه برد والبته ممكنه اصلاً آفيسر شما اون رو نخواد ولي بنظر من كپي همراتون باشه . هر چيزي كه كم فرستاده باشيد اصلاً مهم نيست فقط بايد روز مصاحبه با خودتون ببريد و جاي هيچ نگراني نيست.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
تشکر کنندگان: farshadsh ، r91 ، morvarid1364 ، Saeedv13
(2013-04-26 ساعت 13:30)saraus2013 نوشته:  

دوست عزيز يكنفر مثل شما رو من تو آنكارا ديدم كه قبلاً استراليا زندگي كرده بود و چون عدم سو پيشينه نگرفته بود نقص مدرك خورد و گفتن برو بيار، بنظرم بايد سايت اداره مربوطه تو كانادا را پيدا كنيد و براشون ايميل بزنيد و درخواستتون رو ارائه بديد چون اون بنده خدا هم همين كارو كرده بود ولي چون دير اقدام كرده بود نتيجش به زمان مصاحبه نرسيد. پس زودتر بايد انجام بديد. موفق باشيد.
تشکر کنندگان: amir82 ، Ladan-m ، farshadsh ، Judy Abbott 13 ، milad_aae

من هم باید از سفارت انگلیس می گرفتم
که اون هم توی ایران بسته است, اما گرفتم
تنها کسی که می تونه بهتون بگه دقیقا باید چیکار کنید سفارت هست
اگر براتون می ارزه باهاشون تماس بگیرید (توی یه کشور دیگه با ایمیل یا تلفن) و بپرسید باید چیکار کنید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، farshadsh ، Judy Abbott 13 ، amir82 ، milad_aae
سلام
سوال من در مورده گرفتن گواهی سابقه کار هست
من پرسیدم ترجمه گواهی رو در صورت دادن روزنامه رسمی شرکت مهر تائیدیه میزنند, حالا میخوام بدونم که آیا مهر تائیدیه لازمه برای گواهی سابقه کار؟
یعنی ترجمه کافیه؟
تشکر کنندگان:
(2013-04-26 ساعت 15:41)lonelyman نوشته:  

دوست عزيز يكنفر مثل شما رو من تو آنكارا ديدم كه قبلاً استراليا زندگي كرده بود و چون عدم سو پيشينه نگرفته بود نقص مدرك خورد و گفتن برو بيار، بنظرم بايد سايت اداره مربوطه تو كانادا را پيدا كنيد و براشون ايميل بزنيد و درخواستتون رو ارائه بديد چون اون بنده خدا هم همين كارو كرده بود ولي چون دير اقدام كرده بود نتيجش به زمان مصاحبه نرسيد. پس زودتر بايد انجام بديد. موفق باشيد.

من هم با جواب دوستمون موافقم، اگه سفارت بسته است حتما اداره مربوط به این کارو از اینترنت پیدا کن و باهاشون مکاتبه یا فکس کن،من خودم برای سفارت آلمان همین کارو کردم چون سفارت آلمان گفت که باید آدرس آلمان داشته باشی‌ که این مدرک به خارج از آلمان صادر نمی‌شه و من هم آدرس دوستامو دادم و بده ۴هفته +۲۸€ مدرک برام صادر شد.

(2013-04-26 ساعت 16:26)Ladan-m نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 15:41)lonelyman نوشته:  

من هم با جواب دوستمون موافقم، اگه سفارت بسته است حتما اداره مربوط به این کارو از اینترنت پیدا کن و باهاشون مکاتبه یا فکس کن،من خودم برای سفارت آلمان همین کارو کردم چون سفارت آلمان گفت که باید آدرس آلمان داشته باشی‌ که این مدرک به خارج از آلمان صادر نمی‌شه و من هم آدرس دوستامو دادم و بده ۴هفته +۲۸€ مدرک برام صادر شد.

ولی‌ اگر به جایی‌ نرسیدی و تا موقع مصاحبه نتونستی کاری کنی‌، وقتی‌ رفتی‌ ترکیه یا دبی یا.... از سفارت کانادا تو اون کشور حتما سوال کن بهت کمک می‌کنن که چی‌ کار کنی‌.
موفق باشی‌.
کیس نامبر: 2013AS000098xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: مادرید • کارنت: 10می • تاریخ مصاحبه : 9 جولای • مقصد: San Diego Wink
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، shimoda ، farshadsh ، lonelyman
سلام
دوستان من مدارکم را دادم برای ترجمه
الان میبینم تاریخ های فارغ التحصیلی که تو مدرک ترجمه شده است با فرم های که من فرستادم 2 3 ماه عقب جلو شده است . ویا سال 1 سال جلو رفته است.

به نظرتان فرم جدید بنویسم و یا موقع مصاحبه بگویم؟
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
تشکر کنندگان: shaso

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان