موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-26 ساعت 17:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-26 ساعت 17:38 توسط shimoda.)
(2013-04-26 ساعت 16:12)sami0 نوشته: سلام
سوال من در مورده گرفتن گواهی سابقه کار هست
من پرسیدم ترجمه گواهی رو در صورت دادن روزنامه رسمی شرکت مهر تائیدیه میزنند, حالا میخوام بدونم که آیا مهر تائیدیه لازمه برای گواهی سابقه کار؟
یعنی ترجمه کافیه؟
اصلا احتیاجی به سابقه کار نیست
(2013-04-26 ساعت 17:27)hassanes نوشته: سلام
دوستان من مدارکم را دادم برای ترجمه
الان میبینم تاریخ های فارغ التحصیلی که تو مدرک ترجمه شده است با فرم های که من فرستادم 2 3 ماه عقب جلو شده است . ویا سال 1 سال جلو رفته است.
به نظرتان فرم جدید بنویسم و یا موقع مصاحبه بگویم؟
من هم تاریخ ها رو دقیق نزده بودم
همه اش با حدس و گمان بود که اشتباه هم بود
اما درستش نکردم و اعلام هم نکردم
مشکلی هم نبود
اما بعضی از دوستان فرم رو درست کردند و بردند
تصمیم با شماست
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-26 ساعت 15:30)lonelyman نوشته: (2013-04-26 ساعت 12:17)deineath نوشته: [quote='r91' pid='317549' dateline='1366961838']
سلام دوستان.کیس ما 3 نفره هستش و من کلاً یک سری گواهی موجودی برای حساب و ملکی که به مام خودمه و یکی هم برا ی حساب و ملک به نام همسرم تهیه کردم و کپی رو فرستادم تو فایل آنکارا هم اون چیزی که نوشته بود من تصورم این بود که منظورش ارسال مدارک مالی جداگانه برای هر نفر هست یعنی مال خودم جدا و مال همسرم هم جدا.اما الان یکی از دوستان گفتن که از کل مدارک باید به تعداد اعضا نسخه تهیه کنیم.حالا من این کار رو نکردم ، چه اتفاقی تو سفارت میفته؟مصاحبه رو عقب میاندازن؟یا مصاحبه میشیم و بعدا مدارک رو میفرستیم؟ضمن اینکه این قضیه اونقدر مهم هست یا از این جور چیزا چشم پوشی میشه؟آخه اونها اون همه نسخه رو عملاً میخوان چیکار؟مثلاً تو فایل نوشته باید املاک ارزش گذاری بشه ولی اکثر دوستان نکردن و ازشون هم نخواستن یعنی ظاهراًاز بعضی چیزها چشم پوشی میکنن.به هر حال اگه نظراتتون رو در مورد اینکه تو سفارت چه اتفاقی میافته بگین ممنون میشم واقعاً ذهنم درگیر شده و فرصت تهیه مدارک و ترجمه سند و ... ندارم.
بنظر مشکل خاصی نیست و جای نگرانی نداره ، اگر مجموع سرمایه شما به حد نصاب برسه و مشکل نباشه تو صورتحساب نیازی به سند و .. نیست . در ضمن ارزشگذاری سند خیلی هم خواسته نشده و فقط ترجمه و داشتنش کافی بوده . اینکه مصاحبه بخاطر چند برگی و این چیزا تعویق بیافته اصلا جای نگرانی داره
دوست گرامي، شما درست متوجه شديد و بايد جداگانه باشد و كپي براي همه براي اينه كه جدا كردن سخته مثلاً براي يه نفر سند باشه براي يه نفر حساب بانكي پس بچه چي؟ پس ميشه يه كپي از اونا رو براي بچه هم تو روز مصاحبه برد والبته ممكنه اصلاً آفيسر شما اون رو نخواد ولي بنظر من كپي همراتون باشه . هر چيزي كه كم فرستاده باشيد اصلاً مهم نيست فقط بايد روز مصاحبه با خودتون ببريد و جاي هيچ نگراني نيست.
[/quot
ممنونم یعنی کپی تمکن کافیه؟چون الان که دیگه بانک به اون تاریخ قبلی گواهی نمیده.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-26 ساعت 18:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-26 ساعت 18:19 توسط hassanes.)
(2013-04-26 ساعت 17:37)shimoda نوشته: (2013-04-26 ساعت 16:12)sami0 نوشته: سلام
من پرسیدم ترجمه گواهی رو در صورت دادن روزنامه رسمی شرکت مهر تائیدیه میزنند, حالا میخوام بدونم که آیا مهر تائیدیه لازمه برای گواهی سابقه کار؟
یعنی ترجمه کافیه؟
الان میبینم تاریخ های فارغ التحصیلی که تو مدرک ترجمه شده است با فرم های که من فرستادم 2 3 ماه عقب جلو شده است . ویا سال 1 سال جلو رفته است.
مشکلی هم نبود
تصمیم با شماست
دوست عزیز
آیا شما کلر خوردین؟
دوستان به نظرتان فرم جدید ببرم و یا نه ؟ من سربازی هم نرفتم نمی خواهم به خود و بی جهت کلر شم.
لطفا راهنمایی کنید.!
دوستانی که فرم جدید می دهند کلر نشده اند؟
بنظرتان موقع مصاحبه بهتر نیست آن موقع بگویم که اشتباه کردیم در محاسبات؟
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-26 ساعت 18:15)hassanes نوشته: دوست عزیز
آیا شما کلر خوردین؟
دوستان به نظرتان فرم جدید ببرم و یا نه ؟ من سربازی هم نرفتم نمی خواهم به خود و بی جهت کلر شم.
لطفا راهنمایی کنید.!
من کلیر خوردم و کلیر شدم
این مساله ربطی به کلیر خوردن نداره
اما اگر نگرانید می تونید یه بار فرم درست رو پرینت بگیرید و قبل از مصاحبه با بقیه ی مدارک تحویل بدید
و اصلا هم نیازی به توضیح دادنش به آفیسر نیست
مصاحبه خیلی خیلی ساده تر از اونیه که فکر می کنید
یه گپ کوتاه با آفیسر, تبریک و تمام
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میشه بگین اید لیستی که بالای صفحه ADMINISTRATIVE PROCESS STATUS سمت راست هست چیه؟همون جایی که نوشتهclick here to chck your number
توی این آدرس:http://turkey.usembassy.gov/iv_administrative_process_status.html
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-26 ساعت 18:15)hassanes نوشته: (2013-04-26 ساعت 17:37)shimoda نوشته: (2013-04-26 ساعت 16:12)sami0 نوشته: سلام
یعنی ترجمه کافیه؟
مشکلی هم نبود
تصمیم با شماست
دوست عزیز
آیا شما کلر خوردین؟
لطفا راهنمایی کنید.!
دوست عزيز بهترين اگر فرم را تغيير دهيد و قرار باشد ويزاي يضرب بگيريد ديگر نميگيريد چون فرم جديد است و احتياج به بررسي دارد و اگر هم مغايرت رو اعلام نكنيد ممكن است طي بررسي متوجه بشوند و دچار مشكل جدي شويد بتظر من بهترين راه اينه كه وقتي قبل از مصاحبه ازتون ميپرسن ميخوايد فرم رو تغيير بديد و اصلاحي داريد بگيد نه و وقتي آفيسري كه باهاتون مصاحبه ميكنه ميگه قسم بخوريد بهش بگيد قبل از اينكه قسم بخورم ميخواستم بگم تو نوشتن فرمم ابن اشتباه رو كردو و درستش اينه، به همين راحتي! من اين رو تو آنكارا به يكي از دوستان شب قبل از مصاحبش گفتم و ايشون بجاي عوض كردن فرم كاري كه من گفتم رو كرد و خوشبختانه يضرب هم ويزاش رو گرفت. موفق باشيد.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان خواهش میکنم اگر رفرنس معتبری برای مدارک مورد نیاز ابوظبی دارند بفرمایند ، من یه فایل پی دی اف در http://www.travel.state.gov/pdf/suppleme...3-0704.pdf دیدم با نام ABD-APP-ENGL-0003-0704 که متنی داره با عنوان APPOINTMENT LETTER FOR IMMIGRANT VISA APPLICANTS لیست مدارک مورد نیاز رو چنین نوشته :
Valid Passport(s)
Birth Certificate(s)
Adoption Decree(s) (if applicable)
Marriage Certificate (if married)
Death Certificate(s) (if applicable)
Divorce Certificate(s) (if applicable)
Police Certificate(s)
Court Record(s) (if applicable)
Evidence of Support
Medical Examination Information
Photographs
هیچ اشاره ای هم به اینکه برای ایرانیها چی میخواد یا نمیخواد نکرده . در جای دیگری http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html اینگونه نوشته شده :
1.The visa applicant's original passport and two (2) photocopies;
2.An ORIGINAL marriage certificate plus two (2) photocopies of all pages and an English translation plus two (2) photocopies of the translation;
3.An ORIGINAL divorce certificate or decree plus two (2) photocopies of all pages and an English translation plus two (2) photocopies of the translation;
4.The visa applicant's birth certificate plus one (1) photocopy of all pages and an English translation and one (1) photocopy of the translation;
5.One (1) color photograph of the petitioner plus four (4) color photographs of the visa applicant, taken within 30 days of the date of this petition. The photos must be 5cm x 5cm glossy, un-retouched, not mounted and on a white background.
6.A police clearance certificate from the countries in which the visa applicant lived for more than one year after the age of 16. Please note this is not needed for the UAE or Iran;
7.A medical examination from one of the U.S. Embassy-approved panel physicians. Please refer to the Medical Examination Webpage on this site for further information;
8.Proof of the petitioner's financial support for the visa applicant and the petitioner's domicile in the United States, including Form I-864, Affidavit of Support, U.S. Federal Tax Returns for the three (3) most recent years, and proof of employment;
9.The required fees mentioned above; and
10.The required, fully completed I-130 and DS-230 parts I and II forms.
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز، هفتهٔ پیش نامهٔ دوم من اومد، ولی دیروز برام ایمیل زدن که تاریخ مصاحبت رو اشتباهی زادیم، و یه تاریخ جدید توی ایمیل برام اعلام کردن،
میخواستم ببینم برای کسی هم این ایمیل اومده تا الان یا نه؟؟؟
نامهٔ دومم رو دوباره چک کردم، ولی اون تاریخ قبلی رو برداشتن و تاریخ جدیدی نزاشتن !!!
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-27 ساعت 02:29)amir82 نوشته: (2013-04-27 ساعت 02:18)rose_2000 نوشته: دوستان عزیز، هفتهٔ پیش نامهٔ دوم من اومد، ولی دیروز برام ایمیل زدن که تاریخ مصاحبت رو اشتباهی زادیم، و یه تاریخ جدید توی ایمیل برام اعلام کردن،
میخواستم ببینم برای کسی هم این ایمیل اومده تا الان یا نه؟؟؟
نامهٔ دومم رو دوباره چک کردم، ولی اون تاریخ قبلی رو برداشتن و تاریخ جدیدی نزاشتن !!!
تاریخ قبلی مصاحبه شما احتمالا روز یکشنبه بوده، و نیاز بوده تصحیح بشه. برای چند نفر دیگه از دوستان هم متاسفانه این اتفاق افتاده:
http://mohajersara.com/post-317140.html#pid317140
http://mohajersara.com/post-317208.html#pid317208
البته برای من شنبه بود که خودم هم تعجب کردم.
ممنونم دوست عزیر
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)