کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام دوستان عزیز
می خواستم بدونم کسانی که گرین کارت دارند در سال چند بار می توانند به امریکا رفت و امد بکنند؟
اصولا" پروسه ی زمانی سیتیزن شدن به چه صورت است ؟
تشکر کنندگان: sce
(2013-04-27 ساعت 04:56)پویان ازاد نوشته:  سلام دوستان عزیز
می خواستم بدونم کسانی که گرین کارت دارند در سال چند بار می توانند به آمریکا رفت و امد بکنند؟
اصولا" پروسه ی زمانی سیتیزن شدن به چه صورت است ؟

محدودیتی در دفعات رفت و آمد به امریکا با گرین کارت وجود ندارد اما نباید از گرین کارت به عنوان یک ویزای مولتی استفاده شود چون ممکن است در این صورت گرین کارت شما باطل شود.
برای سیتیزن شدن باید دارنده گرین کارت به مدت ۵ سال (۳ سال برای مهاجرین از طریق ازدواج) در امریکا اقامت داشته باشد و ۳۰ ماه(۱۸ ماه برای مهاجرین از طریق ازدواج) از این ۵ سال حضور فیزیکی در امریکا داشته و بیش از ۶ ماه امریکا را در ۵ سال گذشته ترک نکرده باشد.
همچنین باید حداقل ۳ ماه از اقامت شما در یک ایالت گذشته باشد تا بتوانید در انجا درخواست سیتیزن شدن بدهید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh ، payam62 ، amir82 ، ma300me ، enchantress_boy ، Given ، amairmonre ، Saeedv13
سلام .
میشه بگین اگه کسی مدرک جدیدی بخواد تو فرمهاش اضافه کنه باید چیکار کنه. یعنی اگه قبلا تو فرمهاش ننوشته باشه باید تو سفارت تحویل بده یا نه؟
مثل لیسانس یا پیش دانشگاهی
تشکر کنندگان:
(2013-04-27 ساعت 01:39)sadeghi897 نوشته:  لیست مدارک در امضای بیات هسCool

بله صادقی گرامی ، جدول مدارکی که بیات عزیز تهیه کرده اند نیازمندیهای هر سه سفارت رو پوشش میده و تفاوتهایی با خواسته های ابوظبی در اون مشهوده ، برای نمونه در فایل پی دی اف پیش گفته APPOINTMENT LETTER FOR IMMIGRANT VISA APPLICANTS نوشته شده عکسها باید 35 در 40 میلیمتر و سه رخ باشند .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: kasrafo ، farshadsh
(2013-04-27 ساعت 07:09)vorojak60 نوشته:  سلام .
میشه بگین اگه کسی مدرک جدیدی بخواد تو فرمهاش اضافه کنه باید چیکار کنه. یعنی اگه قبلا تو فرمهاش ننوشته باشه باید تو سفارت تحویل بده یا نه؟
مثل لیسانس یا پیش دانشگاهی

خوب فرمارو دوباره پر میکنه و روز مصاحبه تحویل میده، مشکلی هم بوجود نمیاد
تشکر کنندگان: kasrafo ، mlo ، farshadsh ، payam62 ، shaso ، soruosh
دوستان اگر کسی اخیرا گذرنامه اش رو تعویض کرده ممنون میشم اگر اعلام کنن گذرنامه جدید چند روزه به دستشون رسیده.
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان:
(2013-04-25 ساعت 16:06)manila نوشته:  
(2013-04-25 ساعت 00:01)Ladan-m نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 19:15)sadeghi897 نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 19:07)ma300me نوشته:  ســـــــــــــــــــــلام دوستــــــــــــــــــــان.

همسر من 3 سال پیش به مدت 1 سال اقامت امارات رو داشت و بعد کنسل شد. آیا باید به خاطر این 1 سال گواهی عدم سوء پیشینه بگیره ؟؟ میشه همینجا از سفارت امارات بگیره؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
مرسسسسسسسسسسسییییییییییییییییییی
بله باید بگیره
اینکه چه جوری نمی دونم احتمال داره از سفارت امارات هم بتونه بگیره، راحت ترین کار سر زدن به سفارت یا تماس با سفارت امارات می باشد.Cool

بله سفارت هر کشوری مسئول این موضوع هست،من خودم از سفارت آلمان گواهی سؤ پیشینه گرفتم ۴ هفته طول کشید البته من الان اسپانیا هستم ولی‌ فرقی‌ نداره هرچه زودتر اقدام کنید.
دوست عزیز منظورتون اینه که همسرتون اجازه اقامت امارات رو داشتند یا اونجا هم مقیم بودند؟ اگردر اونجا اقامت داشتند که بله باید عدم سوء پیشینه بگیرند ولی اگر فقط اجازه اقامتش رو داشتند ولی اونجا زندگی نکردن که قضیه باید فرق بکنه Smile) درسه دوستان؟

نه مانیلای عزیز ایشون اونجا زندگی نکردن . ما پرس و جو کردیم فرقی نمیکنه که اونجا زندگی کرده باشه یا نه. در ضمن اگه اینجا از سفارت اقدام کنیم پروسش طولانیه. بنابر این احتمالا مدارک رو ببریم امارات و از اونجا اقدام کنیم که سریعتر انجام بشه.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: farshadsh ، sce
سلام دوستان برای من یک شنبه و در ابو ظبی هست و هیچتغییر و میلی هم نیومده.
یعنی میل می یاد یک شنبه رو جا به جا کنن یا اینکه یک شنبه بازه؟!
(2013-04-27 ساعت 02:44)rose_2000 نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 02:29)amir82 نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 02:18)rose_2000 نوشته:  دوستان عزیز، هفتهٔ پیش نامهٔ دوم من اومد، ولی‌ دیروز برام ایمیل زدن که تاریخ مصاحبت رو اشتباهی‌ زادیم، و یه تاریخ جدید توی ایمیل برام اعلام کردن،

می‌خواستم ببینم برای کسی‌ هم این ایمیل اومده تا الان یا نه؟؟؟

نامهٔ دومم رو دوباره چک کردم، ولی‌ اون تاریخ قبلی‌ رو برداشتن و تاریخ جدیدی نزاشتن !!!

تاریخ قبلی مصاحبه شما احتمالا روز یکشنبه بوده، و نیاز بوده تصحیح بشه. برای چند نفر دیگه از دوستان هم متاسفانه این اتفاق افتاده:
http://mohajersara.com/post-317140.html#pid317140
http://mohajersara.com/post-317208.html#pid317208

البته برای من شنبه بود که خودم هم تعجب کردم.
ممنونم دوست عزیر

تشکر کنندگان: sce
(2013-04-27 ساعت 10:54)mamad_msp نوشته:  سلام دوستان برای من یک شنبه و در ابو ظبی هست و هیچتغییر و میلی هم نیومده.
یعنی میل می یاد یک شنبه رو جا به جا کنن یا اینکه یک شنبه بازه؟!
سفارت ابوظبی یکشنبه بازه، جمعه و شنبه رو تعطیلن...

اون مشکل تغییر تاریخ مصاحبه تا جایی که دیدم فقط برای دوستانی که مصاحبه شون آنکاراست پیش اومده.
تشکر کنندگان: shaso ، payam62 ، shiraz mamali ، soruosh ، farshadsh ، niko ، rezagh ، Given ، sce ، Soap McTavish ، MEH.T
(2013-04-27 ساعت 07:33)efah نوشته:  

بله صادقی گرامی ، جدول مدارکی که بیات عزیز تهیه کرده اند نیازمندیهای هر سه سفارت رو پوشش میده و تفاوتهایی با خواسته های ابوظبی در اون مشهوده ، برای نمونه در فایل پی دی اف پیش گفته APPOINTMENT LETTER FOR IMMIGRANT VISA APPLICANTS نوشته شده عکسها باید 35 در 40 میلیمتر و سه رخ باشند .
دوست عزیز
یه نگاهی به قسمت مدارک لازم در این صفحه بندازید ,صراحتا نوشته The photos must be 5cm x 5cm
تشکر کنندگان: farshadsh ، niko ، sce ، Soap McTavish ، enchantress_boy ، MEH.T ، efah
(2013-04-27 ساعت 11:33)MEH.T نوشته:  سلام به همگی

من میخوام مدرک ارزش گذاری برای آپارتمانم از کارشناس بگیرم ، کسی هست که قبلا این مدرک رو گرفته باشه و بتونه اینجا Upload کنه؟؟؟
ممنون میشم

من اینکارو کردم.اگه خواستی پیغام خصوصی بده تا واست توضیح بدم.
ولی در کل می تونم بگم با توجه به تجربه دوستان لازم نیست.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: lilac ، Judy Abbott 13 ، farshadsh ، MEH.T ، jazirehh
(2013-04-27 ساعت 15:01)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 07:33)efah نوشته:  

دوست عزیز
یه نگاهی به قسمت مدارک لازم در این صفحه بندازید ,صراحتا نوشته The photos must be 5cm x 5cm

به نظر من در مورد لیست مدارک مورد نیاز بهترین مرجع امضای بیات عزیز هست.اولا به خاطر اینکه این فهرست تمام مدارک مورد نیز رو واسه تمام سفارتها پوشش میده.در ثانی همونطوری که میدونین وب سایت ابوظبی در این مورد اصلا به روز نیست.آنکارا هم که واسه لاتاری 2013 دستورالعمل جداگانه داره تا مدتها و حتی با شروع مصاحبه برندگان 2013 پی ذی اف خودشو به روز نکرده بود.من خودم هزینه مصاحبه رو اول از اونجا یه رقم دیگه میدیدم.در مورد ابوظبی هم که قربونش برم تعطیلن و هر چند فهرست مدارک مورد نیاز ویزای مهاجرتیو عنوان کرده ولی اصلا حتی اشاره ای به کارت ملی و پایان خدمت نکرده.ضمنا در مورد عکس که باید 5 در 5 باشه خدمت دوستان بگم که من با بیمارستان دوبی مکاتبه کردن و اونا هم گفتند عکس مدیکال هم باید هم سایز پاسپورت باشه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: niko ، Judy Abbott 13 ، shaso ، payam62 ، farshadsh ، bayat_r ، efah
من 80 میلیون تمکن مالی گرفتم برای 2 نفر به نظرتون کافیه؟
ممنون
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: گل نهال ، rouzbehdarvishi ، payam62
(2013-04-27 ساعت 16:43)sce نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 11:33)MEH.T نوشته:  سلام به همگی

من میخوام مدرک ارزش گذاری برای آپارتمانم از کارشناس بگیرم ، کسی هست که قبلا این مدرک رو گرفته باشه و بتونه اینجا Upload کنه؟؟؟
ممنون میشم

من اینکارو کردم.اگه خواستی پیغام خصوصی بده تا واست توضیح بدم.
ولی در کل می تونم بگم با توجه به تجربه دوستان لازم نیست.
موفق باشین.

دوست عزيز ما ارزش گذاري نكرديم و لازم هم نبود.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: farshadsh ، Aida.s ، MEH.T ، jazirehh
سلام به همه ي دوستان
من مدت زيادي تركيه بودم و ديپلم هم إز أو نجا گرفتم حالا براي ترجمه رسمي نياز به تأييدها دارد ، به نظر شما بأيد چه كار كنم
تأله گواهي عدم سو پيشينه هم بأيد بگيرم كه نمي دونم إز كجا بأيد تهيئه كنم ،به نظريون سفارت ميده يا بأيد برم تركيه

با توجه به اين كه به وقت مساحه كم مونده ، خيلي برام سخت هست برم تركيه

كسي تجربه داره توي اين موضوع
ممنون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان