موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-27 ساعت 17:06)soroushmm نوشته: من 80 میلیون تمکن مالی گرفتم برای 2 نفر به نظرتون کافیه؟
ممنون
بله . برای دوستان دیگه همین مقدار کافی بوده .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-27 ساعت 18:05)babak b نوشته: سلام به همه ي دوستان
من مدت زيادي تركيه بودم و ديپلم هم إز أو نجا گرفتم حالا براي ترجمه رسمي نياز به تأييدها دارد ، به نظر شما بأيد چه كار كنم
تأله گواهي عدم سو پيشينه هم بأيد بگيرم كه نمي دونم إز كجا بأيد تهيئه كنم ،به نظريون سفارت ميده يا بأيد برم تركيه
با توجه به اين كه به وقت مساحه كم مونده ، خيلي برام سخت هست برم تركيه
كسي تجربه داره توي اين موضوع
ممنون
من پرسیده بودم از ترکیه گفتن که ساکنین اونجا به نزدیک ترین دادگاه عدله محل زندگیشون با پاسپورت مراجعه کنن و کسانی که خارج از کشور هستن به کنسولگری و سفارت ترکیه در کشور حاضر مراجعه کنند .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-27 ساعت 00:47)mangoolkhan نوشته: سلام دوستان
دو سه تا سوال داشتم لطفا صاحبنظران کمک کنند:
1 - چطور میتونم زمان مصاحبه را توی سایت سفارت ابوظبی چک کنم؟
2- نظرتون چیه که از الان جوابهای فرم 9 سوالی را آماده کنم که اگه بهم دادن آماده داشته باشم؟
3- کسی میتونه سوالات (9 سوالی )را برام بفرسته؟
سلام
صاحب نظران نظری ندارند؟
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-27 ساعت 21:42)mangoolkhan نوشته: (2013-04-27 ساعت 00:47)mangoolkhan نوشته: سلام دوستان
دو سه تا سوال داشتم لطفا صاحبنظران کمک کنند:
1 - چطور میتونم زمان مصاحبه را توی سایت سفارت ابوظبی چک کنم؟
2- نظرتون چیه که از الان جوابهای فرم 9 سوالی را آماده کنم که اگه بهم دادن آماده داشته باشم؟
3- کسی میتونه سوالات (9 سوالی )را برام بفرسته؟
سلام
صاحب نظران نظری ندارند؟
در جواب سوال دوم.هنوز مشخص نیست که به شما این فرم رو میدن یا نه.برای ما خیلی طول کشید تا فرم رو پر کردیم.چون سفرهای خارجه زیاد بود و باید تاریخهاشم مینوشتیم و تاریخها پاک شده بودن و اداره گذرنامه هم همکاری نکردن.ولی شما هر چه زودتر جوابهارو بشون ایمیل کنید کار پروندتون زودتر راه میفته.
برای جواب سوال 3 هم این تاپیک رو مطالعه کنید.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-27 ساعت 22:26)Aida.s نوشته: (2013-04-27 ساعت 17:49)lonelyman نوشته: (2013-04-27 ساعت 16:43)sce نوشته: (2013-04-27 ساعت 11:33)MEH.T نوشته: سلام به همگی
من میخوام مدرک ارزش گذاری برای آپارتمانم از کارشناس بگیرم ، کسی هست که قبلا این مدرک رو گرفته باشه و بتونه اینجا Upload کنه؟؟؟
ممنون میشم
من اینکارو کردم.اگه خواستی پیغام خصوصی بده تا واست توضیح بدم.
ولی در کل می تونم بگم با توجه به تجربه دوستان لازم نیست.
موفق باشین.
دوست عزيز ما ارزش گذاري نكرديم و لازم هم نبود.
سلام
توی pdf آنکارا نوشته که لازمه (ارزش گذاری ) چطور میگید لازم نیست،
دوست گرامي من فقط تجربه خودم رو بيان كردم كه بدون هيچ گواهي بانكي فقط با سند آنهم بدون ارزشگذاري رفتم آنكارا و آفيسر هم فقط گفت خونتون تو تهرانه؟ گفتم بله و ايشون گفت اقدام كردي براي فروش خونه منم گفتم خونه تو ايران زود فروش ميره شما ويزا رو كه داديد ميفر شم و ايشون با تاكيد پرسيد بخوايد بريد آمريكا ميفروشيد؟ بنده هم عرض كردم البته ميفروشم و ديگه مشكلي نبود البته ايشون آدرسش رو هم پرسيد و فكر ميكنم همون موقع تو نت نگاه كرد ببينه كجاي تهرانه. البته من هم به توصيه دوستانم ارزشگزاري نكردم. بازهم البته شما مختاريد و اميدوارم موفق و پيروز باشيد.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-28 ساعت 02:09)Aida.s نوشته: (2013-04-27 ساعت 23:36)lonelyman نوشته: (2013-04-27 ساعت 22:26)Aida.s نوشته: (2013-04-27 ساعت 17:49)lonelyman نوشته: (2013-04-27 ساعت 16:43)sce نوشته: من اینکارو کردم.اگه خواستی پیغام خصوصی بده تا واست توضیح بدم.
ولی در کل می تونم بگم با توجه به تجربه دوستان لازم نیست.
موفق باشین.
دوست عزيز ما ارزش گذاري نكرديم و لازم هم نبود.
سلام
توی pdf آنکارا نوشته که لازمه (ارزش گذاری ) چطور میگید لازم نیست،
دوست گرامي من فقط تجربه خودم رو بيان كردم كه بدون هيچ گواهي بانكي فقط با سند آنهم بدون ارزشگذاري رفتم آنكارا و آفيسر هم فقط گفت خونتون تو تهرانه؟ گفتم بله و ايشون گفت اقدام كردي براي فروش خونه منم گفتم خونه تو ايران زود فروش ميره شما ويزا رو كه داديد ميفر شم و ايشون با تاكيد پرسيد بخوايد بريد آمريكا ميفروشيد؟ بنده هم عرض كردم البته ميفروشم و ديگه مشكلي نبود البته ايشون آدرسش رو هم پرسيد و فكر ميكنم همون موقع تو نت نگاه كرد ببينه كجاي تهرانه. البته من هم به توصيه دوستانم ارزشگزاري نكردم. بازهم البته شما مختاريد و اميدوارم موفق و پيروز باشيد.
وای خدای من ،بخدا من دیگه گیج شدم که چی کار کنم یکی از دوستان نوشته بودن که از اونا ارزش گذاری رو خواستن و سند رو نخواستن واسه همین گفتم ، اما ممنون که تجربتون رو به ما گفتید
از ما هم ارزشگذاري رو خواست و سند رو نخواست.چرا گيج ميشيد؟ كاري رو انجام بديد كه فكر ميكنيد درسته و مشكلي بهمراه نداره.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید...
من ویزام رو گرفتم و تصمیم دارم فعلا هر ۶ ماه یک بار برم آمریکا و برگردم تا لیسانسم تو ایران تموم شه. بعدش برای ادامه تحصیل برم آمریکا. اگر من هر ۶ ماه یک بار برم آمریکا و برگردم بعد ۱ سال in stateمیشم؟:دی
آیا میتونم کاری کنم که تواین این یکی دو سالی که باید برم و بیام in state شم؟:دی