کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-05-02 ساعت 20:44)hector9069 نوشته:  با سلام خدمت دوستان . من لاتاری 2013 قبول شدم . کیس نامبر من 4 رقمیه .تا کی وقت دارم که فرم ها رو بفرستم؟
و این که محل و تاریخ مصاحبه چیه؟ یا بعد از ارسال مدارک مشخص میشه که تاریخ مصاحبه چه روزیه ؟
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه.

من تازه امروز دیدم که برنده شدم نمی دونم یعنی چی کیس نامبرم 3 یا 4 رقمیه، برام توضیح میدین، به نظرتون شانس دارم؟
شماره کیس: 2013AS9xxx
تاریخ رویت: 2May 2013
ارسال مدارک: 8May 2013
افراد کیس: 2 نفر
تاریخ مصاحبه: هفته اول آگوست
تشکر کنندگان: payam62 ، shaso ، گل نهال
(2013-04-28 ساعت 08:57)Betti نوشته:  
(2012-05-02 ساعت 20:44)hector9069 نوشته:  با سلام خدمت دوستان . من لاتاری 2013 قبول شدم . کیس نامبر من 4 رقمیه .تا کی وقت دارم که فرم ها رو بفرستم؟
و این که محل و تاریخ مصاحبه چیه؟ یا بعد از ارسال مدارک مشخص میشه که تاریخ مصاحبه چه روزیه ؟

من تازه امروز دیدم که برنده شدم نمی دونم یعنی چی کیس نامبرم 3 یا 4 رقمیه، برام توضیح میدین، به نظرتون شانس دارم؟

لطفاً شماره کیس نامبر رو بدون دورقم آخر اعلام کنید و هر چه سریعتر مدارک مورد نیاز رو به KCC بفرستید . هنوز دیر نشده .
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: payam62 ، Judy Abbott 13 ، shaso ، farshadsh ، گل نهال ، lonelyman
(2013-04-27 ساعت 23:43)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 19:54)babak b نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 19:17)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 18:05)babak b نوشته:  سلام به همه ي دوستان
من مدت زيادي تركيه بودم و ديپلم هم إز أو نجا گرفتم حالا براي ترجمه رسمي نياز به تأييدها دارد ، به نظر شما بأيد چه كار كنم
تأله گواهي عدم سو پيشينه هم بأيد بگيرم كه نمي دونم إز كجا بأيد تهيئه كنم ،به نظريون سفارت ميده يا بأيد برم تركيه

با توجه به اين كه به وقت مساحه كم مونده ، خيلي برام سخت هست برم تركيه

كسي تجربه داره توي اين موضوع
ممنون
دوست عزیز مدرکتون به چه زبانی هست؟
در مورد ترجمه، فقط مهر مترجم کافیه اگه تاییدیه رو واسه مهر دادگستری و وزارت میخوان نیازی به این کار نیست
در مورد سوپیشینه هم به سفارت ترکیه در ایران میتونید مراجعه کنید ولی نمیدونم چه مدت طول بکشه با توجه به کمی وقت
محل مصاحبه تون کجاست؟

با تشكر
مدرك به زبان تركي هست
مصاحبته در أبوظبي هست
ولي اگر فقت مهر ترجمه كافي بأشه بأزم خيلي جلو هستم
بله دوست عزیز فقط مهر مترجم کافیه،

سلام به همه ي دوستان
ممنون از راهنمايي هاي مفيد

در مورد مدارك دادگاه بگم كه امروز اول وقت زنگ زدم سفارت تركيه در تهران ، مسوول اونجا خيلي خوب به من گوش داد و گفت با مدارك اقامت و پاسپورتم برم سفارت ، در مدت يك روز هم گواهي رو مهر شده تحويل ميدن

اگر كس ديگري هم هست كه همچين مشكلي داره ميتوه به همين شكل به سفارت مربوط مراجعه كنه

ممنون از همه
تشکر کنندگان: payam62 ، Judy Abbott 13 ، amir82 ، farshadsh ، lonelyman ، roeentan ، Saeedv13
(2013-04-28 ساعت 08:57)Betti نوشته:  

از تو امضای من مراحل کار رو ببینید
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، amir82 ، nooshshahnar ، farshadsh ، گل نهال ، Saeedv13
(2013-04-28 ساعت 11:47)Aida.s نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 08:13)nina22 نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 02:09)Aida.s نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 23:36)lonelyman نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 22:26)Aida.s نوشته:  سلام

توی pdf آنکارا نوشته که لازمه (ارزش گذاری ) چطور میگید لازم نیست،

دوست گرامي من فقط تجربه خودم رو بيان كردم كه بدون هيچ گواهي بانكي فقط با سند آنهم بدون ارزشگذاري رفتم آنكارا و آفيسر هم فقط گفت خونتون تو تهرانه؟ گفتم بله و ايشون گفت اقدام كردي براي فروش خونه منم گفتم خونه تو ايران زود فروش ميره شما ويزا رو كه داديد ميفر شم و ايشون با تاكيد پرسيد بخوايد بريد آمريكا ميفروشيد؟ بنده هم عرض كردم البته ميفروشم و ديگه مشكلي نبود البته ايشون آدرسش رو هم پرسيد و فكر ميكنم همون موقع تو نت نگاه كرد ببينه كجاي تهرانه. البته من هم به توصيه دوستانم ارزشگزاري نكردم. بازهم البته شما مختاريد و اميدوارم موفق و پيروز باشيد.Tongue

وای خدای من ،بخدا من دیگه گیج شدم که چی کار کنم یکی از دوستان نوشته بودن که از اونا ارزش گذاری رو خواستن و سند رو نخواستن واسه همین گفتم ، اما ممنون که تجربتون رو به ما گفتید
از ما هم ارزشگذاري رو خواست و سند رو نخواست.چرا گيج ميشيد؟Smile كاري رو انجام بديد كه فكر ميكنيد درسته و مشكلي بهمراه نداره.

ممنون ، میشه فرمت نامه ارزشگذاری رو اینجا قرار بدید ؟؟؟؟ ممنون میشم

دوستان

میشه فرمت نامه ارزشگذاری رو اینجا قرار بدید؟؟؟؟

دوست عزيز.
نامه ارزشگذاري فرمت خاصي نداره.بسته به تقاضاي شما،يكي از كارشناسان رسمي دادگستري يا كارشناس رسمي قوه قضاييه تو سربرگ خودش واستون مينويسه.اين كه ميشه نمونه اين فرم رو اينجا گذاشت يا نه،با توجه به احتمال سوء استفاده احتمالي فكر نكنم كار درستي باشه.اما لطفا مراحلي كه من ميگم رو انجام بدين به جاي اينكه مرتب واسه خودتون ناراحتي ايجاد كنين.
برين به دفتر كانون كارشناسان رسمي دادگستري يا كانون كارشناسان رسمي قوه قضاييه شهرتون.(من به شخصه به دومي مراجعه كردم).درخواست خودتونو بدين.اونا يه كارشناس ميفرستن واسه بازديد كه معمولا با خودتون مياد محل.اگه بگين واسه چه كاري ميخواين بيشتر هم ارزشگذاري ميكنه.ايشون جوابو ميدن به كنون و اونا هم به شما تحويل ميدن.هزينه اينكار هم بسته به ارزش ملك شما متفاوته.
ولي بازم تاكيد ميكنم كه گرفتن نامه تمكن مالي كافي تضمين كننده هست و بهتره الكي هزينه نكنين.
موفق باشين.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، nooshshahnar ، MEH.T ، Aida.s ، amairmonre ، lonelyman ، farshadsh ، Saeedv13 ، mrr777 ، efah

سلام من تازه فهمیدم که پذیزفته شدم، به نظرت هنوز وقت هست و اینکه چیکار کنم الان؟ نکنه خیلی دیر باشه
شماره کیس: 2013AS9xxx
تاریخ رویت: 2May 2013
ارسال مدارک: 8May 2013
افراد کیس: 2 نفر
تاریخ مصاحبه: هفته اول آگوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، ایلیا8118 ، lonelyman ، farshadsh ، mrr777
(2013-04-28 ساعت 13:20)Betti نوشته:  

سلام من تازه فهمیدم که پذیزفته شدم، به نظرت هنوز وقت هست و اینکه چیکار کنم الان؟ نکنه خیلی دیر باشه

دوست عزیز شما این سوالو صفحه ی قبل هم پرسیده بودید
بهتره به جوابی که آقای بیات بهتون دادن توجه کنید
سعی کنید مراحل رو هر چه زودتر انجام بدین و وقت رو با سوال پرسیدن از دست ندید
موفق و پیروز باشید
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: payam62 ، گل نهال ، amairmonre ، sce ، ایلیا8118 ، jazirehh ، lonelyman ، bayat_r ، farshadsh

(2013-04-28 ساعت 13:36)Betti نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 13:29)nooshshahnar نوشته:  

موفق و پیروز باشید
من تازه عضو فروم شدم، بلد نیسم جوابامو پیدا کنمSad

موفق و پیروز باشید

هنوزم جوابه آقای بیات رو پیدا نکردم

آدرس زیرو کلیک کن
http://mohajersara.com/thread-5177-post-...#pid319433
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: payam62 ، sadeghi897 ، Given ، گل نهال ، amir82 ، sce ، ایلیا8118 ، roeentan ، farshadsh
(2013-04-28 ساعت 13:42)nooshshahnar نوشته:  

موفق و پیروز باشید

(2013-04-28 ساعت 13:20)Betti نوشته:  سلام من تازه فهمیدم که پذیزفته شدم، به نظرت هنوز وقت هست و اینکه چیکار کنم الان؟ نکنه خیلی دیر باشه

موفق و پیروز باشید

هنوزم جوابه آقای بیات رو پیدا نکردم

آدرس زیرو کلیک کن
http://mohajersara.com/thread-5177-post-...#pid319433

به ادرس بالا برو و روي گردش کاری لاتاری و تاپیک مرتبط كليك كن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، sadeghi897 ، Given ، گل نهال ، amir82 ، shaso ، sce ، ایلیا8118 ، yasaman1111 ، lonelyman ، roeentan ، farshadsh
(2013-04-27 ساعت 19:24)Artin_xx نوشته:  ببخشید یعنی من که الان 38 ساله هستم و ویزای پزشکی انگلیس رو در سن 12 سالگی و 17 سالگی ( 2 بار ) گرفتم رفتم اونجا واسه درمان وبار اول 8 ماه و بار دوم 3 ماه اونجا بودم واسه درمان باید عدم سوپیشینه بگیرم ؟؟ و البته یه بارم سال 2006 ویزای توریستی انگلیس رو گرفتم رفتم 10 روز اونجا بودم .
عدم سو پیشینه میخواد ؟؟

کسی جواب سوال منو نمیدونه لطفا" ؟؟

تشکر کنندگان: sce
این فرمول زمان بندی واسه گرفتن عدم سوپیشینه رو امیرمهاجر تو یه پست خیلی خوب توضیح داده بودن، از دوستان اگر کسی لینکش رو پیدا کرد بزاره واسه این دوستمون، اگر هم که خود امیرمهاجر پیدا شد که بهتر
موفق باشید
(2013-04-28 ساعت 14:19)Artin_xx نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 19:24)Artin_xx نوشته:  ببخشید یعنی من که الان 38 ساله هستم و ویزای پزشکی انگلیس رو در سن 12 سالگی و 17 سالگی ( 2 بار ) گرفتم رفتم اونجا واسه درمان وبار اول 8 ماه و بار دوم 3 ماه اونجا بودم واسه درمان باید عدم سوپیشینه بگیرم ؟؟ و البته یه بارم سال 2006 ویزای توریستی انگلیس رو گرفتم رفتم 10 روز اونجا بودم .
عدم سو پیشینه میخواد ؟؟

تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، KOUROSHAVIN ، sce ، ایلیا8118
(2013-04-28 ساعت 14:19)Artin_xx نوشته:  
عدم سو پیشینه میخواد ؟؟

من در این حد اطلاع دارم که تو PDF ها نوشته
1-اگه محل مصاحبه تون آنکاراست : برای افراد 16 سال و بالای 16 سال اگه حداقل 1سال اقامت در خارج از کشور داشتید باید گواهی سو پیشینه بگیرید ,
2- اگه محل مصاحبه تون ایروانه : مثل بالاس ولی اینجا نگفته 16 سال وبالای 16 سال ,
ابوطبی رو نمیدونم
تشکر کنندگان: گل نهال ، Artin_xx ، KOUROSHAVIN ، farmiz ، sce ، nooshshahnar ، roeentan ، Saeedv13 ، Aida.s
(2013-04-28 ساعت 12:31)Leila12020 نوشته:  سلام دوستان
من يه ايميل به كي سي سي زدم و درخواست كردم كه مكان مصاحبه منو از آنكارا به ابوظبي تغيير
بدن. بعد از يك هفته هنوز جوابي به من ندادن. با توجه به اينكه هنوز كارنت نشدم بايد منتظر جواب
باشم؟ يا اينكه اونا بعد از كارنت شدنم مكان رو توي نامه دوم تغيير ميدن؟لازم هست دوباره ايميل
بدم؟
لطفا من راهنمايي كنيد

بعد از کارنت شدن یه ایمیل برات میاد. اگه تو اون ایمیل محل مصاحبه تغییر کرده بود دیگه همه چی اکی هست. اگه نبود که بازم امتحان کن. منتها ممکنه یه مقدار مصاحبت عقب بیفته.
شماره کیس: تاریخ رویت قبولی: کنسولگری: ارسال فرمهای سری اول: پست: کارنت شدن کیس: مصاحبه: دریافت کلیرنس: دریافت ویزا: ورود به آمریکا: به زودی
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، ایلیا8118 ، nooshshahnar ، lonelyman ، Saeedv13
(2013-04-28 ساعت 15:39)imancando نوشته:  
من يه ايميل به كي سي سي زدم و درخواست كردم كه مكان مصاحبه منو از آنكارا به ابوظبي تغيير
بدن. بعد از يك هفته هنوز جوابي به من ندادن. با توجه به اينكه هنوز كارنت نشدم بايد منتظر جواب
باشم؟ يا اينكه اونا بعد از كارنت شدنم مكان رو توي نامه دوم تغيير ميدن؟لازم هست دوباره ايميل
بدم؟
لطفا من راهنمايي كنيد

بعد از کارنت شدن یه ایمیل برات میاد. اگه تو اون ایمیل محل مصاحبه تغییر کرده بود دیگه همه چی اکی هست. اگه نبود که بازم امتحان کن. منتها ممکنه یه مقدار مصاحبت عقب بیفته.
پس منتظر جواب ايميلم نباشم اگه بخوان بدون اطلاع تغيير ميدن
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: MEH.T ، sce ، ایلیا8118 ، Aida.s
(2013-04-28 ساعت 15:37)Leila12020 نوشته:  
بدم؟
لطفا من راهنمايي كنيد
دوستان كسي جواب منو نميده؟
لیلای عزیز سوالتونو تو تاپیک تغییر زمان جواب دادم
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، گل نهال ، shaso ، sce ، ایلیا8118 ، lonelyman ، Aida.s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان