کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-27 ساعت 18:05)babak b نوشته:  سلام به همه ي دوستان
من مدت زيادي تركيه بودم و ديپلم هم إز أو نجا گرفتم حالا براي ترجمه رسمي نياز به تأييدها دارد ، به نظر شما بأيد چه كار كنم
تأله گواهي عدم سو پيشينه هم بأيد بگيرم كه نمي دونم إز كجا بأيد تهيئه كنم ،به نظريون سفارت ميده يا بأيد برم تركيه

با توجه به اين كه به وقت مساحه كم مونده ، خيلي برام سخت هست برم تركيه

كسي تجربه داره توي اين موضوع
ممنون
سفارت ترکیه در ایران میده ، مراجعه کنید با مدارک و پاسپورت
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، ramin_red ، Aida.s ، lonelyman ، payam62 ، amairmonre
دوستان تاریخ مصاحبه من در روز یکشنبه در انکاراست. دوستان عریز تو صفحه های قبلی گفتن شاید تغییر کنه این تاریخ. همین الان چک کردم تغییر نکرده بود .خواهش میکنم راهنمایی کنید .ایا روز یکشنبه سفارت انکارا تعطیله؟کسی یکشنبه مصاحبه کرده؟
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
تشکر کنندگان:
(2013-04-28 ساعت 14:13)Aida.s نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 13:01)sce نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 11:47)Aida.s نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 08:13)nina22 نوشته:  
(2013-04-28 ساعت 02:09)Aida.s نوشته:  وای خدای من ،بخدا من دیگه گیج شدم که چی کار کنم یکی از دوستان نوشته بودن که از اونا ارزش گذاری رو خواستن و سند رو نخواستن واسه همین گفتم ، اما ممنون که تجربتون رو به ما گفتید
از ما هم ارزشگذاري رو خواست و سند رو نخواست.چرا گيج ميشيد؟Smile كاري رو انجام بديد كه فكر ميكنيد درسته و مشكلي بهمراه نداره.

ممنون ، میشه فرمت نامه ارزشگذاری رو اینجا قرار بدید ؟؟؟؟ ممنون میشم

دوستان

میشه فرمت نامه ارزشگذاری رو اینجا قرار بدید؟؟؟؟

دوست عزيز.
نامه ارزشگذاري فرمت خاصي نداره.بسته به تقاضاي شما،يكي از كارشناسان رسمي دادگستري يا كارشناس رسمي قوه قضاييه تو سربرگ خودش واستون مينويسه.اين كه ميشه نمونه اين فرم رو اينجا گذاشت يا نه،با توجه به احتمال سوء استفاده احتمالي فكر نكنم كار درستي باشه.اما لطفا مراحلي كه من ميگم رو انجام بدين به جاي اينكه مرتب واسه خودتون ناراحتي ايجاد كنين.
برين به دفتر كانون كارشناسان رسمي دادگستري يا كانون كارشناسان رسمي قوه قضاييه شهرتون.(من به شخصه به دومي مراجعه كردم).درخواست خودتونو بدين.اونا يه كارشناس ميفرستن واسه بازديد كه معمولا با خودتون مياد محل.اگه بگين واسه چه كاري ميخواين بيشتر هم ارزشگذاري ميكنه.ايشون جوابو ميدن به كنون و اونا هم به شما تحويل ميدن.هزينه اينكار هم بسته به ارزش ملك شما متفاوته.
ولي بازم تاكيد ميكنم كه گرفتن نامه تمكن مالي كافي تضمين كننده هست و بهتره الكي هزينه نكنين.
موفق باشين.

مرسی از راهنماییتون ، خوب میتونید نامه رو بگذارید قسمتهایی که مربوط به اطلاعات شخصی شماست و پاک کنید Tongue
اصلا احتیاج نیست که برین کانون کارشناسان دادگستری.یه کارسناس قیمت گذاری بپیدا کنین، خودشون وارد هستن.میان ملک رو میبینن.یه کپی سند هم بشون میدین یه نامه با سربرگ و مهر خودش بتون میدن. کپی برابر اصل پروانه کارشناس رو هم میتونین ضمیمش کنین.قیمت هم میتونین بالا و پایین کنین و چونه بزنین.ولی یک درصد کل قیمت رو مزد میگیرن.این برگه مهر دادگستری نمیخوره ولی دارالترجمه مهر میکنه.بنگاه های املاک هم اینکارو انجام میدن.ما کارشناسی کردیم.ولی همان طور که بچه ها گفتن کاره اضافه ایه.فقط موجودی حساب ببرین بدون دردسر و هزینه اضافی.
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: Aida.s ، ایلیا8118 ، lonelyman ، amir82 ، sce ، farshadsh ، Ali.US
(2013-04-28 ساعت 20:06)ramin5165 نوشته:  دوستان تاریخ مصاحبه من در روز یکشنبه در انکاراست. دوستان عریز تو صفحه های قبلی گفتن شاید تغییر کنه این تاریخ. همین الان چک کردم تغییر نکرده بود .خواهش میکنم راهنمایی کنید .ایا روز یکشنبه سفارت انکارا تعطیله؟کسی یکشنبه مصاحبه کرده؟

به نظر من همین سوالارو ایمیل بزنین از سفارت بپرسین.
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: lonelyman ، milad_aae ، amir82 ، farshadsh
(2013-04-28 ساعت 20:06)ramin5165 نوشته:  دوستان تاریخ مصاحبه من در روز یکشنبه در انکاراست. دوستان عریز تو صفحه های قبلی گفتن شاید تغییر کنه این تاریخ. همین الان چک کردم تغییر نکرده بود .خواهش میکنم راهنمایی کنید .ایا روز یکشنبه سفارت انکارا تعطیله؟کسی یکشنبه مصاحبه کرده؟

سلام

ایمیلتون رو چک کنید، ما هم مثل شما بودیم برامون ایمیل اومد و تاریخ مصاحبه جلو افتاد

بچه‌ها سلام

من یک خانم محجبه هستم؛ولی مدل حجابم چادر و مانتوروسری نیست. از کلاه (و گاهی شال‌های با مدل‌های خاص) و لباس‌های یقه‌دار و آستین‌بلند استفاده می‌کنم. یعنی می‌خوام بگم مدل حجابم اینجوری نیست که با چادر یا مانتووروسری برم مصاحبه‌ی سفارت. ولی شنیدم که ممکنه به‌خاطر حجاب بهم ویزا ندن کلا و کیسم رو رد کنند (مخصوصاً به‌خاطر بمب‌گذاری اخیر در بوستون) یا اینکه کلیرنس خیلی طولانی بخورم.

سؤالم اینه که «آیا کسی بوده یا هست که شرایط مشابه من رو داشته باشه؟ آیا شما مورد رو سراغ داشته یا دارید؟ و اینکه آیا بهش ویزا ندادن و این‌ها؟»
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: lonelyman ، گل نهال ، amairmonre ، tajhizgaran ، Aida.s ، farshadsh ، mrr777
(2013-04-28 ساعت 22:55)naarestan نوشته:  بچه‌ها سلام

من یک خانم محجبه هستم؛ولی مدل حجابم چادر و مانتوروسری نیست. از کلاه (و گاهی شال‌های با مدل‌های خاص) و لباس‌های یقه‌دار و آستین‌بلند استفاده می‌کنم. یعنی می‌خوام بگم مدل حجابم اینجوری نیست که با چادر یا مانتووروسری برم مصاحبه‌ی سفارت. ولی شنیدم که ممکنه به‌خاطر حجاب بهم ویزا ندن کلا و کیسم رو رد کنند (مخصوصاً به‌خاطر بمب‌گذاری اخیر در بوستون) یا اینکه کلیرنس خیلی طولانی بخورم.

سؤالم اینه که «آیا کسی بوده یا هست که شرایط مشابه من رو داشته باشه؟ آیا شما مورد رو سراغ داشته یا دارید؟ و اینکه آیا بهش ویزا ندادن و این‌ها؟»

1- در سفارت ابوظبی خانمهای عرب حجاب کامل دارند و مشکلی نبود
2- آزادی یعنی اینکه شما حق دارید هرجور که دوست دارید تشریف ببرید و کلاً پوشیه نباید استفاده کنید که چهره کاملاً مشخص باشد
3- من تا حالا موردی ندیدم که به این خاطر مردود شود و این مسئله خلاف آزادیهای انسان هست پس خیالتون راحت مشکلی نیست
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: lonelyman ، shimoda ، amir82 ، ASALI ، DIVE ، niko ، گل نهال ، amairmonre ، r91 ، rezagh ، naarestan ، nina22 ، Judy Abbott 13 ، Aida.s ، nooshshahnar ، farshadsh ، roeentan ، sadeghi897 ، mrr777 ، dv2016
(2013-04-28 ساعت 22:55)naarestan نوشته:  بچه‌ها سلام

سلام
من موردی رو سراغ دارم که با روسری به مصاحبه رفته بود و الان هم آم ر ی ک ا ست. ببین اونا به د م و ک راس ی به معنای واقعی معتقدند و هرگز غقاید شخصی انسانها در مورد مذهب و س ی ا س ت زیر سوال نمی برند
شماره کیس:---7-----2013/رویت قبولی: 2 می/کنسولگری:آنکارا بود شد ابوظبی/تعداد افراد :3 نفر/کارنت 11 مارس 2013/مصاحبه: اواسط می/ نتیجه برگه قرمزSad
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، naarestan ، payam62 ، Aida.s ، nooshshahnar ، farshadsh
بیمه درمانی و پزشکی
دوستان ممنون می شوم اطاعاتی در مورد بیمه های مسافرتی به مابدهید
بيمه mapfre و اكسا ایران را تحریم کرده اند وفقط sos هست كه ميشه از ايران بیمه مسافرتی برای مدت کوتاه گرفت آیا كسي تا حالا در ا. مر.يكا از اينها توانسته استفاده كنه؟اصلا كار منطقي اي هست؟
اگر نه به چه صورت خود را برای مدت کوتاه اقامت در آمریکا بیمه کنیم

باز هم ممنونم
تشکر کنندگان:
سلام به همگی لطفا منو راهنمایی کنید من مدارکم رو با DHL برای سفارت آنکارا فرستادم (18 روز زودتر) الان به کجا میل بزنم ببینم رسیده یا نه
تشکر کنندگان: sce ، lonelyman ، farshadsh
(2013-04-29 ساعت 11:38)hazrat نوشته:  سلام به همگی لطفا منو راهنمایی کنید من مدارکم رو با DHL برای سفارت آنکارا فرستادم (18 روز زودتر) الان به کجا میل بزنم ببینم رسیده یا نه
میتونید از طریق کد پیگیریی که دارید در سایت www.dhl.com وضعیت مرسولتون رو پیگیری کنید...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، farshadsh ، payam62 ، Aida.s ، sce ، lonelyman
(2013-04-29 ساعت 11:51)mlo نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 11:38)hazrat نوشته:  سلام به همگی لطفا منو راهنمایی کنید من مدارکم رو با DHL برای سفارت آنکارا فرستادم (18 روز زودتر) الان به کجا میل بزنم ببینم رسیده یا نه
میتونید از طریق کد پیگیریی که دارید در سایت www.dhl.com وضعیت مرسولتون رو پیگیری کنید...

کد رو میدونم ممنون منظورم از سفارت تایید چطوری بگیرم
تشکر کنندگان: sce ، lonelyman
سلام به همه ی دوستان عزیز.
من3 تا مشکل واسم پیش اومده که استرس شدیدی داره بهم وارد میکنه. و نیاز به راهنمایی شما دارم. لطفا منو راهنمایی کنید.
1-من تازه متوجه شدم که سال فارغ شدن من از تحصیل در دوره ی کارشناسی رو در فرم اشتباه وارد کردم. یعنی بجای 2013 زدم 2012 این برام مشکل ساز میشه؟
2-من خرداد ماه فارغ میشم و تا اون تاریخ به من مدرک اصلی رو نمیدن. با دانشگاه صحبت کردم گفتن فقط ریز نمره به من میدن که قابل ترجمه هستش. این رو سفارت به عنوان مدرک کارشناسی قبول میکنه؟
3-من دوره ی دیپلم خودم رو تو فرم وارد نکردم. فقط دوره ی کاردانی و کارشناسی رو وارد کردم. من وقت مصاحبه مدرک دیپلمم رو باید ارائه کنم؟

من خرداد ماه وقت مصاحبه دارم
شماره کیس: **85
کنسولگری:ایروان
تاریخ مصاحبه:12jun
دریافت ویزا:15Aguste
ورود به آمریکا:---
دریافت گرین گرین کارت:---
تشکر کنندگان: sce ، lonelyman
(2013-04-29 ساعت 12:06)hazrat نوشته:  

نیازی به تایید از سفارت نیست ,شما با پیگیری از طریق سایت دی اچ ال متوجه خواهید شد که مدارک به دستشون رسیده یا نه ,اگر هم که میخواهید کاملا مطمئن شید صبر کنید مدارک که رسید سفارت و delivered نوشت اونوقت ایمیل بزنید و بپرسید ,
(هر چند نیازی به این کار نیست )
تشکر کنندگان: farshadsh ، mlo ، Saeedv13 ، گل نهال ، Aida.s ، sce ، lonelyman ، hazrat
(2013-04-29 ساعت 12:06)hazrat نوشته:  

باید به سفارت ایمیل بفرستید. البته یه کار تشریفاتیه . چون اگر DHL تایید بده مطمئا رسیده . ولی میتونید با اين آدرس webmasterankara@state.gov مکاتبه کنید... موفق باشید
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: farshadsh ، hazrat ، Aida.s ، sce ، lonelyman

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان