کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-29 ساعت 12:59)rezalahiji نوشته:  سلام به همه ی دوستان عزیز.
من3 تا مشکل واسم پیش اومده که استرس شدیدی داره بهم وارد میکنه. و نیاز به راهنمایی شما دارم. لطفا منو راهنمایی کنید.
1-من تازه متوجه شدم که سال فارغ شدن من از تحصیل در دوره ی کارشناسی رو در فرم اشتباه وارد کردم. یعنی بجای 2013 زدم 2012 این برام مشکل ساز میشه؟
2-من خرداد ماه فارغ میشم و تا اون تاریخ به من مدرک اصلی رو نمیدن. با دانشگاه صحبت کردم گفتن فقط ریز نمره به من میدن که قابل ترجمه هستش. این رو سفارت به عنوان مدرک کارشناسی قبول میکنه؟
3-من دوره ی دیپلم خودم رو تو فرم وارد نکردم. فقط دوره ی کاردانی و کارشناسی رو وارد کردم. من وقت مصاحبه مدرک دیپلمم رو باید ارائه کنم؟

من خرداد ماه وقت مصاحبه دارم
1- تاریخش مهم نیست
2- کافیه
3- ببرید
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: shimoda ، rezalahiji ، nooshshahnar ، farshadsh ، گل نهال ، payam62 ، ابی هانی ، Aida.s ، sce ، lonelyman ، jazirehh
ما دونفریم که خانومم برنده شده شاید نتونیم گواهی تمکن جور کنیم ولی یه خونه 50 متری تو تهران به نام من و یه 70 متری تو شهرستان وکالتی بنام همسرمه دادیم ترجمه بدون ارزش گذاری آیا با این وضع میشه آفیسر رو راضی کرد؟ ممنون میشم که جوابمو بدین
تشکر کنندگان: sce ، lonelyman
(2013-04-26 ساعت 12:07)r91 نوشته:  سلام دوستان.کیس ما 3 نفره هستش و من کلاً یک سری گواهی موجودی برای حساب و ملکی که به مام خودمه و یکی هم برا ی حساب و ملک به نام همسرم تهیه کردم و کپی رو فرستادم تو فایل آنکارا هم اون چیزی که نوشته بود من تصورم این بود که منظورش ارسال مدارک مالی جداگانه برای هر نفر هست یعنی مال خودم جدا و مال همسرم هم جدا.اما الان یکی از دوستان گفتن که از کل مدارک باید به تعداد اعضا نسخه تهیه کنیم.حالا من این کار رو نکردم ، چه اتفاقی تو سفارت میفته؟مصاحبه رو عقب میاندازن؟یا مصاحبه میشیم و بعدا مدارک رو میفرستیم؟ضمن اینکه این قضیه اونقدر مهم هست یا از این جور چیزا چشم پوشی میشه؟آخه اونها اون همه نسخه رو عملاً میخوان چیکار؟مثلاً تو فایل نوشته باید املاک ارزش گذاری بشه ولی اکثر دوستان نکردن و ازشون هم نخواستن یعنی ظاهراًاز بعضی چیزها چشم پوشی میکنن.به هر حال اگه نظراتتون رو در مورد اینکه تو سفارت چه اتفاقی میافته بگین ممنون میشم واقعاً ذهنم درگیر شده و فرصت تهیه مدارک و ترجمه سند و ... ندارم.
روز مصاحبه قبل این که برگه صورتی رو به ما بده گفت بعد از تمام شدن مراحل اداری و وقتی برای گرفتن ویزا مراجعه کردین سه سری کپی از مدارک مالی (حساب بانکی و ارزشگذاری ملک) براشون ببرم. گفت هر عضوی از کیس باید یک سری کپی مدارک مالی داخل پرونده اش باشه. تو برگه صورتی هم در قسمت Others همین رو نوشته بود. منم قبل از رفتن به سفارت اصل گواهی بانکی و اصل ارزشگذاری ملک رو سه سری زیراکس گرفتم و تحویل دادم. ویزاها رو هم گرفتم و مشکل خاصی نبود. اتفاقاً برای خودمم سئوال بود که مگر تو سفارت دستگاه زیراکس پیدا نمیشه و مدتی فکرم مشغول بود که شاید منظورش گرفتن تمکن مالی برای تک تک اعضای کیس بوده ولی ظاهراً فقط سه سری زیراکس ساده ازمون خواسته بود و به خیر گذشت.
دوستانی هم که در زمینه ارزشگذاری ملک تردید دارند باید بگم که اتفاقاً سند منزل و ترجمه شو به ما پس داد ولی ارزشگذاری رو ازمون قبول کرد. من قبلاً هم بارها این رو گفتم که در زمینه تمکن مالی اولویت اول حساب بانکی، بعد اسپانسر و بعد سند ملکی هست. شما اگر حساب بانکی قوی داشته باشید و طبق آمار خط فقر آمریکا یک سال بتونین بدون شغل در اونجا زندگی کنین لزومی به داشتن اسپانسر و سند ملکی ندارین ولی اگر حسابتون قوی نیست باید یک جوری با اسپانسر یا سند ملکی جبرانش کنین. تصور من این هست که حساب بانکی ما (97 میلیون برای 4 نفر) زیاد راضیش نکرده و برای همین هم ارزشگذاری ملک رو ازمون گرفت و از همه مدارک مالی هم برای همه اعضا کپی گرفت. دیروز که از آنکارا بر می گشتم با دو برادر در فرودگاه هم کلام شدم که یکیشون برنده لاتاری بود (کیس 1 نفره). ایشون برای خودش تنها 20 میلیون موجودی بانکی برده بود با سند زمین و آپارتمان گویا ولی آفیسر بهش گفته بود که تمکن مالیش کم هست و سند ها رو هم قبول نکرده بود و گفته بود باید دفعه دیگه اسپانسر بیاره. یعنی نقص مدارک مالی. بنده های خدا خیلی دپرس و ناراحت بودن. در صورتی که نه سربازی رفته بود و نه کار دولتی داشت و احتمال یک ضرب گرفتنش زیاد بود. خلاصه این که مدارک مالیتون رو با دقت و حساب کتاب تنظیم کنین. از آمار خط فقر استفاده کنید. دلار رو با قیمت آزاد در نظر بگیرید. از مدارک مالی برای همه اعضاء کیس کپی همراه داشته باشید. تا ممکنه اسپانسر نگیرین و تا ممکنه اسناد ملک رو ارزشگذاری کنین (حتی توسط بنگاهی محل). اگر امکان داره موجودی حساب بانکی رو از بانک های خصوصی بگیرید. امیدوارم که دیگه جای سئوالی برای کسی نمونده باشه و مجبور نشیم برای بار n ام به سئوالات تکراری جواب بدیم. موفق باشید.
تشکر کنندگان: Given ، Judy Abbott 13 ، گل نهال ، farshadsh ، alirezass ، mrr777 ، Hedieh20 ، payam62 ، ابی هانی ، amir82 ، niko ، Aida.s ، sce ، bayat_r
سلام دوستان
یه سوالی دارم! اصل مدرک پیش دانشگاهیو دانشگاه من گرفته! میخاستم بپرسم برای مصاحبه اگه دانشگاه اصل مدرکو نده و کپی برابر اصل فقط باشه مشکلی هست؟ در ضمن پایان خدمت هم دارم من!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
(2013-04-29 ساعت 15:20)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 12:07)r91 نوشته:  سلام دوستان.کیس ما 3 نفره هستش و من کلاً یک سری گواهی موجودی برای حساب و ملکی که به مام خودمه و یکی هم برا ی حساب و ملک به نام همسرم تهیه کردم و کپی رو فرستادم تو فایل آنکارا هم اون چیزی که نوشته بود من تصورم این بود که منظورش ارسال مدارک مالی جداگانه برای هر نفر هست یعنی مال خودم جدا و مال همسرم هم جدا.اما الان یکی از دوستان گفتن که از کل مدارک باید به تعداد اعضا نسخه تهیه کنیم.حالا من این کار رو نکردم ، چه اتفاقی تو سفارت میفته؟مصاحبه رو عقب میاندازن؟یا مصاحبه میشیم و بعدا مدارک رو میفرستیم؟ضمن اینکه این قضیه اونقدر مهم هست یا از این جور چیزا چشم پوشی میشه؟آخه اونها اون همه نسخه رو عملاً میخوان چیکار؟مثلاً تو فایل نوشته باید املاک ارزش گذاری بشه ولی اکثر دوستان نکردن و ازشون هم نخواستن یعنی ظاهراًاز بعضی چیزها چشم پوشی میکنن.به هر حال اگه نظراتتون رو در مورد اینکه تو سفارت چه اتفاقی میافته بگین ممنون میشم واقعاً ذهنم درگیر شده و فرصت تهیه مدارک و ترجمه سند و ... ندارم.
روز مصاحبه قبل این که برگه صورتی رو به ما بده گفت ....برای بار n ام به سئوالات تکراری جواب بدیم. موفق باشید.

عمو جان سلام من به تنهای برنده شدم میخواستم بدون بعد از اینکه کلیرنس میشم به امید خدا و مراجعه میکنم برای گرفتن ویزا باز باید نامه بانک رو بهشون بدیم یا نه چون نامه رو از من گرفت و بهم نداد من هم اصلا یادم نبود که دو نسخه بگیرم از اول حتی یادم نبود ازش یه کپی بگیرم یادم رفتSad حالا استرس کلیرنس یه طرف و نامه بانک یه طرف دیگهBig Grin البته تو اون برگه صورتی علامت نزده میخواد یعنی اصلا نقص مدارک ندارم
من حالا تو اون حسابی که ازش تمکن گرفتم پول نیست باید از یه حساب دیگه تمکن بگیرم نمیدونم قبول میکنن یا نه حساس نشن یه وقت
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13 ، payam62 ، Aida.s ، sce ، lonelyman
ما ....می ساعت 7 از امام خمینی پرواز داریم و ساعت 10.30 از دکتر اونگان وقت گرفتیم به نظرم دیرتر میرسیم تا مستقر بشیم و بریم به نظر شما دوباره میل بزنیم و ساعتشو تغییر بدیم یا مهم نیست؟ ما یه زن و شوهرییم جوابمونو چند روزه میدن اگه 5شنبه بریم مطب ؟سه شنبشم روز مصاحبمونه

تشکر کنندگان: payam62 ، Aida.s ، lonelyman ، گل نهال
(2013-04-29 ساعت 15:49)ali_am76 نوشته:  سلام دوستان
یه سوالی دارم! اصل مدرک پیش دانشگاهیو دانشگاه من گرفته! میخاستم بپرسم برای مصاحبه اگه دانشگاه اصل مدرکو نده و کپی برابر اصل فقط باشه مشکلی هست؟ در ضمن پایان خدمت هم دارم من!

--------------------------------------------------------------------------------
برای مدرکت بهتره کارت ملیتو گرو بزاری بگی واسه جایی لازم دارم بعد بری المثی کارت ملیتو بگیری
تشکر کنندگان: ali_am76 ، farshadsh ، sce ، lonelyman
(2013-04-29 ساعت 16:13)alirezass نوشته:  عمو جان سلام من به تنهای برنده شدم میخواستم بدون بعد از اینکه کلیرنس میشم به امید خدا و مراجعه میکنم برای گرفتن ویزا باز باید نامه بانک رو بهشون بدیم یا نه چون نامه رو از من گرفت و بهم نداد من هم اصلا یادم نبود که دو نسخه بگیرم از اول حتی یادم نبود ازش یه کپی بگیرم یادم رفتSad حالا استرس کلیرنس یه طرف و نامه بانک یه طرف دیگهBig Grin البته تو اون برگه صورتی علامت نزده میخواد یعنی اصلا نقص مدارک ندارم
من حالا تو اون حسابی که ازش تمکن گرفتم پول نیست باید از یه حساب دیگه تمکن بگیرم نمیدونم قبول میکنن یا نه حساس نشن یه وقت
نه دیگه علیرضا. اگر تو برگه صورتی چیزی رو علامت نذاشته یعنی همه چی مرتبه و فقط پاسپورتت، برگه صورتی و برگه ثبت نام PTT رو تحویل میدی و انشاءالله خیلی زود ویزاتو می گیری. نگرانی به خودت راه نده.
تشکر کنندگان: ابی هانی ، Judy Abbott 13 ، niko ، Aida.s ، alirezass ، sce ، farshadsh ، گل نهال
دوستان سلام. من از برندگان 2010 هستم که با همسر سابقم وارد آمریکا شدیم (البته برنده اصلی من بودم). بعد از چند ماهی به ایران بازگشتیم و از هم جدا شدیم.بعد از چند ماه من دوباره به آمریکا بازگشتم و به مدت حدود دو سال در آنجا بودم. در حال حاضر برای 2 ماه در ایران هستم. آیا حالا من میتونم با شخص دیگری در ایران ازدواج کنم و او را به آمریکا ببرم. در حال حاضر من گرین کارت دارم. لطفاً اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید. سپاس
تشکر کنندگان: sce ، گل نهال ، ramin_red
(2013-04-29 ساعت 18:05)drkamrani1 نوشته:  دوستان سلام. من از برندگان 2010 هستم که با همسر سابقم وارد آمریکا شدیم (البته برنده اصلی من بودم). بعد از چند ماهی به ایران بازگشتیم و از هم جدا شدیم.بعد از چند ماه من دوباره به آمریکا بازگشتم و به مدت حدود دو سال در آنجا بودم. در حال حاضر برای 2 ماه در ایران هستم. آیا حالا من میتونم با شخص دیگری در ایران ازدواج کنم و او را به آمریکا ببرم. در حال حاضر من گرین کارت دارم. لطفاً اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید. سپاس

سلام. طبق گفته های بچه ها توی پستهای قدیمی تر،
اگه گرین کارت داشته باشین بعد از 2-3 سال (فکر میکنم 2 سال) خانمتون رو میتونید به امریکا بیارید، ولی اگه سیتی زن میبودین 1 سال طول میکشید.
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
تشکر کنندگان: sce ، lonelyman ، farshadsh ، گل نهال ، iman63ir ، drkamrani1
یه سوال فنی:
دوست من پیش دانشگاهی داره و البته حدود 40-50 واحد دانشگاهی رو گذرونده اما انصراف داده از دانشگاه.
سوال اینه که چون شبانه درس میخونده مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیش رو با فاصله ی 6ماه گرفته. یعنی مثلا بهمن دیپلم گرفته، بعد پیش1 رو اسفند ماه امتحان داده و خرداد یا شهریور سال بعد پیش2 رو امتحان داده و مدرکش رو گرفته.
در واقع از اول ابتدایی تا زمانی که مدرک پیش دانشگاهی رو گرفته، شده 11 سال و 6 ماه! ( بدون احتساب تجدید شدن و یکسال ردی )
با توجه به اینکه حداقل باید 12 سال تحصیل داشته باشه آیا واسش مشکل ساز میشه؟ اصلا اون چند واحد دانشگاهی بدردش میخوره؟
یا شانس و یا اقبال...
امید آخرین دارایی هر انسانیست...
(2013-04-29 ساعت 19:08)Voroujak نوشته:  یه سوال فنی:
دوست من پیش دانشگاهی داره و البته حدود 40-50 واحد دانشگاهی رو گذرونده اما انصراف داده از دانشگاه.
سوال اینه که چون شبانه درس میخونده مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیش رو با فاصله ی 6ماه گرفته. یعنی مثلا بهمن دیپلم گرفته، بعد پیش1 رو اسفند ماه امتحان داده و خرداد یا شهریور سال بعد پیش2 رو امتحان داده و مدرکش رو گرفته.
در واقع از اول ابتدایی تا زمانی که مدرک پیش دانشگاهی رو گرفته، شده 11 سال و 6 ماه! ( بدون احتساب تجدید شدن و یکسال ردی )
با توجه به اینکه حداقل باید 12 سال تحصیل داشته باشه آیا واسش مشکل ساز میشه؟ اصلا اون چند واحد دانشگاهی بدردش میخوره؟

همین که پیش دانشگاهی داره کافیه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، rezagh ، Aida.s ، sce ، farshadsh ، lonelyman ، گل نهال ، Voroujak ، iman63ir
(2013-04-29 ساعت 18:28)miladtorfi نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 18:05)drkamrani1 نوشته:  دوستان سلام. من از برندگان 2010 هستم که با همسر سابقم وارد آمریکا شدیم (البته برنده اصلی من بودم). بعد از چند ماهی به ایران بازگشتیم و از هم جدا شدیم.بعد از چند ماه من دوباره به آمریکا بازگشتم و به مدت حدود دو سال در آنجا بودم. در حال حاضر برای 2 ماه در ایران هستم. آیا حالا من میتونم با شخص دیگری در ایران ازدواج کنم و او را به آمریکا ببرم. در حال حاضر من گرین کارت دارم. لطفاً اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید. سپاس

سلام. طبق گفته های بچه ها توی پستهای قدیمی تر،
اگه گرین کارت داشته باشین بعد از 2-3 سال (فکر میکنم 2 سال) خانمتون رو میتونید به آمریکا بیارید، ولی اگه سیتی زن میبودین 1 سال طول میکشید.

سلام دوست عزیز ،

میتونید وقتی که ازدواج کردید برای همسرتون اقدام کنید که با گرین کارت حداقل زمانش 2 یا 3 سال هست ( توجه داشته باشید "حداقل" ) اما معمولا 4 سال هم طول میکشه ، میتونید به صفحه ازدواج بعد از برنده شدن در لاتاری مراجعه کنید اونجا دوستان کامل توضیح دادند البته با احترام به دوست عزیزی که در بالا پاسخ دادند باید بگم که حتی با داشتن سیتیزنی هم نمیشه در مدت یکسال همسرتون رو ببرید کم کم 2 سال اما سرعت پرونده در سیتزنی بیشتر هستش. البته این زمانها همه به میزان ویزاهای درخواستی در یکسال بستگی داره که البته سالیانه تعداد زیادی برای گرفتن ویزای ازدواج اقدام میکنند.

تشکر کنندگان: sce ، farshadsh ، lonelyman ، گل نهال ، iman63ir ، payam62 ، miladtorfi ، drkamrani1
سلام و درود دوستان عزیز . برای پرداخت 165 دل. ا .ر برای گرین .... اون کاغذی رو که دادن برای خودم و خانمم قسمت نام و نام خانوادگی صحیحه ولی برای پسرم که زیر 10 ساله به جای نام و نام خانوادگی روز و تاریخ مصاحبه رو نوشته !
می شه راهنمایی بفرمایید که آیا برای سایرین هم چنین موردی پیش اومده و درسته یا نه ؟ سپاس بیکران
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
تشکر کنندگان: lonelyman ، farshadsh ، Aida.s
سلام دوستان
لطفا دعوام نكنيد
همسر من هميشه ريش پرفسوري داره،حالا نميدونيم اگه با ريش بره مصاحبه مشكلي پيش مياد يا هيچ تاثيري نداره؟
كمك كنيد
ممنون
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: lonelyman ، kasrafo ، farshadsh ، Aida.s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان