موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
ما دونفریم که خانومم برنده شده شاید نتونیم گواهی تمکن جور کنیم ولی یه خونه 50 متری تو تهران به نام من و یه 70 متری تو شهرستان وکالتی بنام همسرمه دادیم ترجمه بدون ارزش گذاری آیا با این وضع میشه آفیسر رو راضی کرد؟ ممنون میشم که جوابمو بدین
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوالی دارم! اصل مدرک پیش دانشگاهیو دانشگاه من گرفته! میخاستم بپرسم برای مصاحبه اگه دانشگاه اصل مدرکو نده و کپی برابر اصل فقط باشه مشکلی هست؟ در ضمن پایان خدمت هم دارم من!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-29 ساعت 16:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-29 ساعت 16:42 توسط Saeedv13.)
(2013-04-29 ساعت 15:20)Saeedv13 نوشته: (2013-04-26 ساعت 12:07)r91 نوشته: سلام دوستان.کیس ما 3 نفره هستش و من کلاً یک سری گواهی موجودی برای حساب و ملکی که به مام خودمه و یکی هم برا ی حساب و ملک به نام همسرم تهیه کردم و کپی رو فرستادم تو فایل آنکارا هم اون چیزی که نوشته بود من تصورم این بود که منظورش ارسال مدارک مالی جداگانه برای هر نفر هست یعنی مال خودم جدا و مال همسرم هم جدا.اما الان یکی از دوستان گفتن که از کل مدارک باید به تعداد اعضا نسخه تهیه کنیم.حالا من این کار رو نکردم ، چه اتفاقی تو سفارت میفته؟مصاحبه رو عقب میاندازن؟یا مصاحبه میشیم و بعدا مدارک رو میفرستیم؟ضمن اینکه این قضیه اونقدر مهم هست یا از این جور چیزا چشم پوشی میشه؟آخه اونها اون همه نسخه رو عملاً میخوان چیکار؟مثلاً تو فایل نوشته باید املاک ارزش گذاری بشه ولی اکثر دوستان نکردن و ازشون هم نخواستن یعنی ظاهراًاز بعضی چیزها چشم پوشی میکنن.به هر حال اگه نظراتتون رو در مورد اینکه تو سفارت چه اتفاقی میافته بگین ممنون میشم واقعاً ذهنم درگیر شده و فرصت تهیه مدارک و ترجمه سند و ... ندارم.
روز مصاحبه قبل این که برگه صورتی رو به ما بده گفت ....برای بار n ام به سئوالات تکراری جواب بدیم. موفق باشید.
عمو جان سلام من به تنهای برنده شدم میخواستم بدون بعد از اینکه کلیرنس میشم به امید خدا و مراجعه میکنم برای گرفتن ویزا باز باید نامه بانک رو بهشون بدیم یا نه چون نامه رو از من گرفت و بهم نداد من هم اصلا یادم نبود که دو نسخه بگیرم از اول حتی یادم نبود ازش یه کپی بگیرم یادم رفت حالا استرس کلیرنس یه طرف و نامه بانک یه طرف دیگه البته تو اون برگه صورتی علامت نزده میخواد یعنی اصلا نقص مدارک ندارم
من حالا تو اون حسابی که ازش تمکن گرفتم پول نیست باید از یه حساب دیگه تمکن بگیرم نمیدونم قبول میکنن یا نه حساس نشن یه وقت
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-29 ساعت 16:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-29 ساعت 18:47 توسط Judy Abbott 13.)
ما ....می ساعت 7 از امام خمینی پرواز داریم و ساعت 10.30 از دکتر اونگان وقت گرفتیم به نظرم دیرتر میرسیم تا مستقر بشیم و بریم به نظر شما دوباره میل بزنیم و ساعتشو تغییر بدیم یا مهم نیست؟ ما یه زن و شوهرییم جوابمونو چند روزه میدن اگه 5شنبه بریم مطب ؟سه شنبشم روز مصاحبمونه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام. من از برندگان 2010 هستم که با همسر سابقم وارد آمریکا شدیم (البته برنده اصلی من بودم). بعد از چند ماهی به ایران بازگشتیم و از هم جدا شدیم.بعد از چند ماه من دوباره به آمریکا بازگشتم و به مدت حدود دو سال در آنجا بودم. در حال حاضر برای 2 ماه در ایران هستم. آیا حالا من میتونم با شخص دیگری در ایران ازدواج کنم و او را به آمریکا ببرم. در حال حاضر من گرین کارت دارم. لطفاً اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید. سپاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-29 ساعت 18:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-29 ساعت 18:33 توسط miladtorfi.)
(2013-04-29 ساعت 18:05)drkamrani1 نوشته: دوستان سلام. من از برندگان 2010 هستم که با همسر سابقم وارد آمریکا شدیم (البته برنده اصلی من بودم). بعد از چند ماهی به ایران بازگشتیم و از هم جدا شدیم.بعد از چند ماه من دوباره به آمریکا بازگشتم و به مدت حدود دو سال در آنجا بودم. در حال حاضر برای 2 ماه در ایران هستم. آیا حالا من میتونم با شخص دیگری در ایران ازدواج کنم و او را به آمریکا ببرم. در حال حاضر من گرین کارت دارم. لطفاً اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید. سپاس
سلام. طبق گفته های بچه ها توی پستهای قدیمی تر،
اگه گرین کارت داشته باشین بعد از 2-3 سال (فکر میکنم 2 سال) خانمتون رو میتونید به امریکا بیارید، ولی اگه سیتی زن میبودین 1 سال طول میکشید.
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال فنی:
دوست من پیش دانشگاهی داره و البته حدود 40-50 واحد دانشگاهی رو گذرونده اما انصراف داده از دانشگاه.
سوال اینه که چون شبانه درس میخونده مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیش رو با فاصله ی 6ماه گرفته. یعنی مثلا بهمن دیپلم گرفته، بعد پیش1 رو اسفند ماه امتحان داده و خرداد یا شهریور سال بعد پیش2 رو امتحان داده و مدرکش رو گرفته.
در واقع از اول ابتدایی تا زمانی که مدرک پیش دانشگاهی رو گرفته، شده 11 سال و 6 ماه! ( بدون احتساب تجدید شدن و یکسال ردی )
با توجه به اینکه حداقل باید 12 سال تحصیل داشته باشه آیا واسش مشکل ساز میشه؟ اصلا اون چند واحد دانشگاهی بدردش میخوره؟
یا شانس و یا اقبال...
امید آخرین دارایی هر انسانیست...
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-29 ساعت 19:08)Voroujak نوشته: یه سوال فنی:
دوست من پیش دانشگاهی داره و البته حدود 40-50 واحد دانشگاهی رو گذرونده اما انصراف داده از دانشگاه.
سوال اینه که چون شبانه درس میخونده مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیش رو با فاصله ی 6ماه گرفته. یعنی مثلا بهمن دیپلم گرفته، بعد پیش1 رو اسفند ماه امتحان داده و خرداد یا شهریور سال بعد پیش2 رو امتحان داده و مدرکش رو گرفته.
در واقع از اول ابتدایی تا زمانی که مدرک پیش دانشگاهی رو گرفته، شده 11 سال و 6 ماه! ( بدون احتساب تجدید شدن و یکسال ردی )
با توجه به اینکه حداقل باید 12 سال تحصیل داشته باشه آیا واسش مشکل ساز میشه؟ اصلا اون چند واحد دانشگاهی بدردش میخوره؟
همین که پیش دانشگاهی داره کافیه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و درود دوستان عزیز . برای پرداخت 165 دل. ا .ر برای گرین .... اون کاغذی رو که دادن برای خودم و خانمم قسمت نام و نام خانوادگی صحیحه ولی برای پسرم که زیر 10 ساله به جای نام و نام خانوادگی روز و تاریخ مصاحبه رو نوشته !
می شه راهنمایی بفرمایید که آیا برای سایرین هم چنین موردی پیش اومده و درسته یا نه ؟ سپاس بیکران
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه - ورود به sfo/ca:می2013
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
لطفا دعوام نكنيد
همسر من هميشه ريش پرفسوري داره،حالا نميدونيم اگه با ريش بره مصاحبه مشكلي پيش مياد يا هيچ تاثيري نداره؟
كمك كنيد
ممنون
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضرب، سفرنامه