کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-04-29 ساعت 21:59)shaso نوشته:  سلام دوستان
لطفا دعوام نكنيد
همسر من هميشه ريش پرفسوري داره،حالا نميدونيم اگه با ريش بره مصاحبه مشكلي پيش مياد يا هيچ تاثيري نداره؟
كمك كنيد
ممنون

هیچ تاثیری نداره نگران نباشید
(2013-04-29 ساعت 16:20)mychael نوشته:  ما ....می ساعت 7 از امام خمینی پرواز داریم و ساعت 10.30 از دکتر اونگان وقت گرفتیم به نظرم دیرتر میرسیم تا مستقر بشیم و بریم به نظر شما دوباره میل بزنیم و ساعتشو تغییر بدیم یا مهم نیست؟ ما یه زن و شوهرییم جوابمونو چند روزه میدن اگه 5شنبه بریم مطب ؟سه شنبشم روز مصاحبمونه

دوست عزيز بنظرم بهتره ايميل بزنيد و باهاشون هماهنگ كنيد و هرروزي كه صبح بريد خدمت دكتر فردا عصرش جوابش رو ميدن و حداكثر پس فرداش .Tongue

(2013-04-29 ساعت 14:39)mychael نوشته:  ما دونفریم که خانومم برنده شده شاید نتونیم گواهی تمکن جور کنیم ولی یه خونه 50 متری تو تهران به نام من و یه 70 متری تو شهرستان وکالتی بنام همسرمه دادیم ترجمه بدون ارزش گذاری آیا با این وضع میشه آفیسر رو راضی کرد؟ ممنون میشم که جوابمو بدین
دوست عزيز شايد بنظر سخت بياد ولي غير ممكن نيست من تو چند صفحه قبلتر توضيح دادم كه من هم سند خونه و ناشين ترجمه كردم و در جواب آفيسر كه پرسيد گواهي بانك؟ گفتم چون ارزش پول تو ايران مدام مياد پائين ما سرمايمون رو تبديل به ملك كرديم و ايشون هم قبول كرد ولي اگر بتونيد براي ١ ساعت هم كه شده از كسي پول بگيريد و بريزيد تو بانك و گواهي بگيريد راحتتره. البته يكي از دوستان من تو ٢٠١٢ هم فقط با يك سند خونه و ماشين كارش راه افتاد. نگران نباشيد هيچ مشكلي نيست و كارها خيلي ساده تر از اوني پيش ميره كه فكرش رو ميكنيد.Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: Aida.s ، shaso ، farshadsh ، miladtorfi
(2013-04-29 ساعت 22:12)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 21:59)shaso نوشته:  سلام دوستان
لطفا دعوام نكنيد
همسر من هميشه ريش پرفسوري داره،حالا نميدونيم اگه با ريش بره مصاحبه مشكلي پيش مياد يا هيچ تاثيري نداره؟
كمك كنيد
ممنون

هیچ تاثیری نداره نگران نباشید

لطفاً اينقدر نگران نباشيد اين چيزا اصلاً مهم نيست و اين رو بياد داشته باشين كه آفيسرها خيلي منطقي تر از اوني هستند كه فكرش رو ميكنيد.Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
تشکر کنندگان: Aida.s ، shaso ، farshadsh
سلام
دوستان من هنوز بعد از 12 سال شرکت مداوم نتونستم به شما بپیوندم اما امسال که برای خواهرم برای اولین بار ثبت نام کردم قبول شد. چون سنش کم است و زبان انگلیسی قوی ندارد از ابتدا تا الان تمامی کارهاش رو من انجام دادم و فقط باهاش ترکیه نرفتم و پدرم به همراهش رفت. خوشبختانه کلیر نخورد و امروز پاسپورتش رو به همراه ویزا از دفتر پستی در آنکارا گرفت و پروسه اش تمام شد. باور کنید آنقدر در طول این یکسال درگیر این مسئله بودم که انگار خودم برنده شده بودم.
به هرحال وظیفه خودم میدونم از مدیران این سایت و تمامی دوستانی که با راهنمایی های خود کمک کردند تا این پروسه به خوبی تمام شد تشکر کنم و امیدوارم تمامی دوستان به نتیجه دلخواه برسند.
دلیل اینکه این مطلب رو اینجا مینویسم اینه که تاپیک مرتبطی پیدا نکردم و اگر دوستان میدونند کجا باید این مطلب رو انتقال بدم لطف کنند راهنمایی کنند.
با آنکه سالهاست قصد رفتن دارم اما مطمئنم که خواهم رفت.
تشکر کنندگان: amir82 ، kasrafo ، lonelyman ، Ali.US ، گل نهال ، Given ، سلی ، mlo ، lilac ، mrr777 ، niko ، sami0 ، iman63ir ، nooshshahnar ، farshadsh ، ali usa ، gbtm ، ashakibafar
(2013-04-29 ساعت 23:15)Last chance نوشته:  سلام
دوستان من هنوز بعد از 12 سال شرکت مداوم نتونستم به شما بپیوندم اما امسال که برای خواهرم برای اولین بار ثبت نام کردم قبول شد. چون سنش کم است و زبان انگلیسی قوی ندارد از ابتدا تا الان تمامی کارهاش رو من انجام دادم و فقط باهاش ترکیه نرفتم و پدرم به همراهش رفت. خوشبختانه کلیر نخورد و امروز پاسپورتش رو به همراه ویزا از دفتر پستی در آنکارا گرفت و پروسه اش تمام شد. باور کنید آنقدر در طول این یکسال درگیر این مسئله بودم که انگار خودم برنده شده بودم.
به هرحال وظیفه خودم میدونم از مدیران این سایت و تمامی دوستانی که با راهنمایی های خود کمک کردند تا این پروسه به خوبی تمام شد تشکر کنم و امیدوارم تمامی دوستان به نتیجه دلخواه برسند.
دلیل اینکه این مطلب رو اینجا مینویسم اینه که تاپیک مرتبطی پیدا نکردم و اگر دوستان میدونند کجا باید این مطلب رو انتقال بدم لطف کنند راهنمایی کنند.

دوست عزيز ضمن تبريك بمناسبت اينكه خواهرتون ويزا رو گرفتن اميدوارم امسال خودتون قبول بشيد كه ديگه براي ايشون هم نگران نباشيد. Tongue
تشکر کنندگان: Last chance ، Aida.s ، گل نهال ، farshadsh
(2013-04-29 ساعت 19:25)shimoda نوشته:  یه سوال فنی:
دوست من پیش دانشگاهی داره و البته حدود 40-50 واحد دانشگاهی رو گذرونده اما انصراف داده از دانشگاه.
سوال اینه که چون شبانه درس میخونده مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیش رو با فاصله ی 6ماه گرفته. یعنی مثلا بهمن دیپلم گرفته، بعد پیش1 رو اسفند ماه امتحان داده و خرداد یا شهریور سال بعد پیش2 رو امتحان داده و مدرکش رو گرفته.
در واقع از اول ابتدایی تا زمانی که مدرک پیش دانشگاهی رو گرفته، شده 11 سال و 6 ماه! ( بدون احتساب تجدید شدن و یکسال ردی )
با توجه به اینکه حداقل باید 12 سال تحصیل داشته باشه آیا واسش مشکل ساز میشه؟ اصلا اون چند واحد دانشگاهی بدردش میخوره؟

همین که پیش دانشگاهی داره کافیه
[/quote]
الان دغدغه ش فقط این مدرک پیش دانشگاهیش هست.
یعنی بخاطر اون 6ماه بهش گیر نمیدن؟ که مثلا تو 11سال و 6ماه تحصیل کردی و مدرکتو گرفتی و نه 12سال!؟
همینجوریش استرسی هست تو حالت نرمال، دیگه این قوز بالا قوز نشه واسش!
مرسی.
یا شانس و یا اقبال...
امید آخرین دارایی هر انسانیست...
تشکر کنندگان:
(2013-04-27 ساعت 15:01)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 07:33)efah نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 01:39)sadeghi897 نوشته:  لیست مدارک در امضای بیات هسCool

بله صادقی گرامی ، جدول مدارکی که بیات عزیز تهیه کرده اند نیازمندیهای هر سه سفارت رو پوشش میده و تفاوتهایی با خواسته های ابوظبی در اون مشهوده ، برای نمونه در فایل پی دی اف پیش گفته APPOINTMENT LETTER FOR IMMIGRANT VISA APPLICANTS نوشته شده عکسها باید 35 در 40 میلیمتر و سه رخ باشند .
دوست عزیز
یه نگاهی به قسمت مدارک لازم در این صفحه بندازید ,صراحتا نوشته The photos must be 5cm x 5cm

بله ، سپاسگذارم که یادآوری کردید ، و من هم این تفاوت رو با ایمیل از سفارت آمریکا در ابوظبی پرسیدم ولی متأسفانه جواب گنگی دادند .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: farshadsh ، sce ، ali usa
با سلام خدمت شما من می خواستم بدونم که الان من کارنتیم اومده و کشوری هم که باید برم مشخص شده میتونم با خانوادم برم آمریکا یا نمیشه
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، farshadsh ، sce
(2013-04-30 ساعت 09:18)mahsa1 نوشته:  با سلام خدمت شما من می خواستم بدونم که الان من کارنتیم اومده و کشوری هم که باید برم مشخص شده میتونم با خانوادم برم آمریکا یا نمیشه
اصولا وقتی به افراد مجرد ویزا می دن
برای هیچ فردی ا ز افراد خانواده تا شیش ماه شما نمی تونید اقدام کنید برای ویزا
این رو در برگه سفیدی که سفارت می ده نوشته
با این حال
فرض هم کنیم که این قانون نباشه Big Grin
فقط افراد داخل هر کیس می تونن به امریکا برن
بقیه باید جدا اقدام کنن برای ویزای توریستی و بیش از شیش ماه هم نمی شه بمونن پیش شما
به نظر می رسه فعلا باید تنها سفر کنید.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، niko ، shaso ، Soap McTavish ، iman63ir ، Judy Abbott 13 ، 3pideh ، bayat_r ، farshadsh ، sce ، Given ، ramin_red
بچه ها .اگه دکتر اونگان پرسید جراحی داشتید یا نه.من مچ دستم رو که کیست داشته جراحی کردم در آوردمش به نظرتون بگم؟حالا اگه قرار باشه بگم کیست رو چه ترجمه ای کنم بگم مچ دست من کیست داشته؟ Big Grin
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: farshadsh
سلام دوستان
ميخواستم بدونم براي گرفتن ويزا از pttاگه ترجمه تركي وكالت نامه را براي همسرت وترجمه شناسنامه بچه ها را ببري ممكنه بازم بهت ايراد بگيرن؟ و اگه 2شنبه پاساتو بدي تا 4 شنبه به دستت ميرسه؟
کیس نامبر:2013as3900.تاریخ مصاحبه:w2 feb. آنکارا مدت انتظار:70 روز
تشکر کنندگان: farshadsh
اگر كسي قبلا ازدواج كرده و بعد دوباره با همسرش ازدواج كرده باشه و موقع ثبت نام اوليه نوشته بوده متاهل در حالي كه طلاق گرفته بوده و بعد از دريافت نامه اول قبولي دوباره ازدواج كرده حالا احتمالش هست رد بخوره؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
(2013-04-30 ساعت 13:09)aminsh نوشته:  اگر كسي قبلا ازدواج كرده و بعد دوباره با همسرش ازدواج كرده باشه و موقع ثبت نام اوليه نوشته بوده متاهل در حالي كه طلاق گرفته بوده و بعد از دريافت نامه اول قبولي دوباره ازدواج كرده حالا احتمالش هست رد بخوره؟
نه
اگر هر مرحله که بوده باشه راستش رو گفته باشه دلیل وجود نداره که کیس شما رد بشه
مگر اینکه در مرحله ای دروغ گفته باشید که اون موقع ناجور می شه Smile
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: shaso ، farshadsh
(2013-04-30 ساعت 13:23)sadeghi897 نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 13:09)aminsh نوشته:  اگر كسي قبلا ازدواج كرده و بعد دوباره با همسرش ازدواج كرده باشه و موقع ثبت نام اوليه نوشته بوده متاهل در حالي كه طلاق گرفته بوده و بعد از دريافت نامه اول قبولي دوباره ازدواج كرده حالا احتمالش هست رد بخوره؟
نه
اگر هر مرحله که بوده باشه راستش رو گفته باشه دلیل وجود نداره که کیس شما رد بشه
مگر اینکه در مرحله ای دروغ گفته باشید که اون موقع ناجور می شه Smile

اخه تاريخ ازدواج بعد از دريافت نامه اول قبولي بوده و همچنين توي ثبت نام اوليه نوشته شده بوده متاهل
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh
(2013-04-30 ساعت 11:22)ani_sheiton نوشته:  بچه ها .اگه دکتر اونگان پرسید جراحی داشتید یا نه.من مچ دستم رو که کیست داشته جراحی کردم در آوردمش به نظرتون بگم؟حالا اگه قرار باشه بگم کیست رو چه ترجمه ای کنم بگم مچ دست من کیست داشته؟ Big Grin

دقیقا باید همین جمله را بگویید.my wrist had cystWink
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، گل نهال ، farshadsh ، Aida.s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان