موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-02 ساعت 13:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-02 ساعت 13:53 توسط roeentan.)
(2012-06-02 ساعت 11:15)shani89 نوشته: شما با ایمل فرستادید فرمها رو پر کردید اسکن کردید و عکس رو با فرمت 5*5 اتچ کردید ؟
بله همین کارا رو که گفتید کردم.
اینجا و اینجا هم دربارش توضیح دادم
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مدارك تحصيلي كسي كه برنده اصلي نيست هم لازمه كه ارايه بشه؟
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
2012-06-02 ساعت 20:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-02 ساعت 20:19 توسط frozen mind.)
(2012-05-31 ساعت 14:04)soheila_chem نوشته: جای تاسف داره که جای دوستی به نام smith که بسیار با حوصله و دوستانه و از روی سند و مدرک بچه ها رو راهنمایی می کرد تو این پست بویژه خالیه. من متعجبم از این که به چه دلیل مدیران محترم سایت smith رو از فعالیت محروم کردن و چیزی که باعث تاسفه اینه که اعمال نظر شخصی صورت بگیره.....
به هر حال ایشون اعلام کردن که از طریق ایمیلشون باز هم آماده پاسخ دادن به همه بچه های مهاجرسرایی هستن و تو زمینه لاتاری بویژه هر کمکی بتونن به بچه ها میکنن. آدرس ایمیل رو از پروفایل smith میتونید بردارید...
از مدیران محترم هم خواهشمندم به این راحتی مانع فعالیت دوستان فعالی که با سند و مدرک بقیه رو راهنمایی میکنن نشن....ما همه اینجا برا راهنمایی گرفتن و دادن دوستانه دور هم جمع شدیم و اطلاعات افراد با تجربه واقعا" برامون ذی قیمته....
دوست عزیز، لطفا زود قضاوت نکنین.
این انجمن با هدف اطلاع رسانی غیرانتفاعی ایجاد شده و از هیچکس نه بابت عضویت پولی دریافت میشه و نه بابت ارائه اطلاعات. همونطور که می بینین، تعدادی از ایرانیان خواهان مهاجرت یا در حال مهاجرت اینجا به طور دوستانه و داوطلب دور هم جمع شدن و دارن به همدیگه کمک می کنن. خودشون تولید کننده اطلاعات و در عین حال مصرف کننده اون هستن.
ما از فعالیت انسان دوستانه و واقعا «غیرانتفاعی» همه دوستان به گرمی استقبال می کنیم.
اما اگر از هر کاربری شواهد و مدارکی دال بر فعالیت سودجویانه به دست بیاریم، بی تردید از فعالیت آن شخص جلوگیری می کنیم.
در این مورد بخصوص، در انجمن مدیران بحث شد و به این نتیجه رسیدیم که فعالیت ایشون با اساسنامه مهاجرسرا و مقررات این انجمن (که همه ما در بدو عضویت اونو پذیرفتیم) همخوانی نداره. بنابراین هیچگونه اعمال نظر شخصی - به زعم شما - صورت نگرفته. این به این معنی نیست که خدای ناکرده ایشون کار بدی انجام می دادن، نخیر، فعالیتهای ایشون در جهت کمک به هموطنان بود اما با اساسنامه مهاجرسرا همخوانی نداشت.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سئوال دارم.اسم همسر من تو شناسنامش اینجوری: امیرحسین ولی تو فرم اینطوری نوشت: امئرحسئن.به نظرتون میل بزنم kcc اطلاع بدم.ممنون پیشاپیش.
رتبه:
122
3 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه و البته تشکر بابت تمام راهنمایی ها
من چند سالی توی لاتاری ثبت نام می کردم و از دست قضا امسال باکیس نامبر بین 1000 تا 1020 انتخاب شدم و متاسفانه هیچ اطلاعاتی در مورد روال های کاری و مراحلی که باید طی می شد نداشتم که الان با مطالعه بخش زیادی از پست های این سایت حتی می تونم تصور کنم بعد از وارد شدن چه کارهایی باید انجام بدم.
پس از همه تشکر می کنم و امیدوارم اون هایی که تو این دوره انتخاب شدن با موفقیت مراحل رو پشت سر بگذارند و کسایی هم که فعلا کیس نامبرشون در نیومده توی مرحله بعدی اعلام نتایج برنده بشند.
یک سوالی دارم.
من سال پیش یک سفر به لندن داشتم. بخش زیادی از مدارکم ترجمه شده. مدارک ترجمه شده من روی سربرگ قوه قضاییه هست اما مهر و تمبر نداره! چون خود من پیگیر این ترجمه ها نبودم نمی دونم دقیقا چرا این اتفال افتاده و البته سفارت انگلستان با تمام سخت گیری هاش این ها رو قبول کرد و ویزا رو هم داد.
الان که برای ترجمه یک سری مدارک به دارالترجمه رفتم بهم گفتند که اصلا این چیزی که هست مشکل قانونی داره و ما یا ترجمه رسمی می دیم که روی سربرگ قوه قضاییه هست و مهر می خوره یا روی سربرگ خودمون با مهر و امضای دارالترجمه.
سوالی که برای من پیش اومده اینکه با توجه به این موضوع که مشخصا تایید مهردادگستری برای ترجمه ها لازم نیست آیا ترجمه در سربرگ خود دارالترجمه قابل قبول است یا این جایی که من رفتم اطلاعات غلط داده بهم و عملا ترجمه ها باید روی سربرگ قوه قضایی درج بشند حتی اگر مهر و تمبر نخورند؟
ممنون