موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-04 ساعت 00:24)jordanir نوشته: (2012-06-04 ساعت 00:07)nana2013 نوشته: سلام دوستان
می خواستم بدونم برای مشکل من که اسم دختر 11 ماهم رو زمان پر کردن فرمهای اولیه لاتاری ننوشتم، و مثلا قراره کیسم رد بشه، منو برای مصاحبه میخوان و اونجا بهم کارت قرمز میدن یا اصلا منو برای مصاحبه دعوت نمی کنن؟ حداقل اگر دومی باشه بهتره! دیگه هزینه نمی کنم!!
با توجه به مورد مشابه در سال ۲۰۱۲ احتمال زیاد شما را برای مصاحبه دعوت و به شما برگه قرمز میدهند ولی من جای شما باشم البته اگر تصمیمم رفتن باشه! باز هم شانسم رو امتحان میکنم. کل هزینه هم براتون (اگر اقتصادی عمل کنید) برای ۳ نفر ۲ الی ۳ میلیون میشه. اونهم میتونید فرض کنید یه سفر تفریحیه.
ممنونم. من یک نامه به kcc نوشتم و با مدارکمم هم همون نامه رو دوباره ارسال کردم. امیدی هست اونها بگن چون بهشون زودتر اطلاع دادم و قصد دروغ گفتن نداشتم و اشتباه سهوی بوده، ردم نکنن یا قطعا ردم؟ تا حالا کسی این مشکل رو داشته؟ یا اگر داشته شاید به kcc اطلاع نداده که ردش کردن.
شماره کیس: 2013AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی : May-05-2012
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد: سه نفر
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال که جایی توضیحی درباره اش ندیدم: آیا قبل از مصاحبه باید پولی پرداخت کنیم؟ اگر بله چقدر و به چه حسابی؟ چون معمولا قبل از رفتن به سفارتخانه باید این کار صورت گرفته بشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
شما بعد از فرستادن فرم ها باید هر ماه بولتن ویرا رو چک کنید تا شماره کیستون کارنت بشه وقتی کارنت میشه شما یک ایمیل از سفارت دریافت می کنید که چه روز و چه ساعت و کجا برید مصاحبه و هم چنین تو سایت سفارت انکارا یا دبی هم تو قسمت interview schedule i هم این تاریخ و زمان مشخص می شه .
شما تو این مدت یعنی قبل از مصاحبه سعی کنید دنبال واکسناتون باشین و مدام سفرنامه ها و سوالات بچه های سال قبل رودنبال کنید.
شماره کيس: 2012AS00039xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: Aug 2011
تاريخ مصاحبه: jun
تاريخ دريافت کليرنس: Jul
تاريخ دريافت ويزا:َAug
تعداد نفرات کيس : 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال فنی داشتم زمان ثبت نام اولیه شماره پاسپورتم ازمون میخواستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکم عجیب سوالم میدونم ولی چون یادم نیس پورسیدم.مرسی
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-04 ساعت 22:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-22 ساعت 09:07 توسط Omidooo.)
[/align][/color]
سلام به همگی دوستان عزیز
با آرزوی موفقیت برای همگی شرکت کنندگان لاتاری 2013
من یکی از پذیرفته شدگان مرحله اول 2013 هستم و یه سوال دارم
فرم DSP122 رو اشتباها برای تمامی افراد خانواده پر کردم و ارسال کردم در صورتی که این فرم باید برای برنده اصلی پر میشد
این میتونه اشکالی واسم ایجاد کنه ؟ باید فرمها رو دوباره پر کنم و بفرستم؟ یا اینکه اشکالی نداره چون اضافه فرستاده شده
یه وال دیگه هم دارم:
سفر به کشورهایی مثل لبنان میتونه مشکلی برای برندگان ایجاد کنه؟ من برای تعطیلات عید به لبنان سفر توریستی داشتم
سفر به لبنان اشکالی داره برای ورود به امریکا؟
از اینکه به سوالات ما جواب میدین و راهنمایی میکنین ممنون
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2012-06-04 ساعت 22:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-22 ساعت 09:08 توسط Omidooo.)
(2012-06-04 ساعت 22:27)sh_aytak نوشته: [/align][/color]
سلام به همگی دوستان عزیز
با آرزوی موفقیت برای همگی شرکت کنندگان لاتاری 2013
من یکی از پذیرفته شدگان مرحله اول 2013 هستم و یه سوال دارم
فرم DSP122 رو اشتباها برای تمامی افراد خانواده پر کردم و ارسال کردم در صورتی که این فرم باید برای برنده اصلی پر میشد
این میتونه اشکالی واسم ایجاد کنه ؟ باید فرمها رو دوباره پر کنم و بفرستم؟ یا اینکه اشکالی نداره چون اضافه فرستاده شده
یه وال دیگه هم دارم:
سفر به کشورهایی مثل لبنان میتونه مشکلی برای برندگان ایجاد کنه؟ من برای تعطیلات عید به لبنان سفر توریستی داشتم
سفر به لبنان اشکالی داره برای ورود به امریکا؟
از اینکه به سوالات ما جواب میدین و راهنمایی میکنین ممنون
خیر مشکلی نیست فوقش می ندازن دور
اگر توریستی بوده نه! اونا ته توش رو در میارن که توریستی بوده یا نه!
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، clearance شامل حال کیا میشه؟