موضوعها: 0
رتبه:
65
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-05 ساعت 15:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-05 ساعت 15:45 توسط babak_1363.)
سلام دوستان،
من تو مشخصات مدارک تحصیلیم برای دبیرستان اسم جائیو نوشتم که سه سال دبیرستانمو گذروندم و نه اسم پیش دانشگاهیمو! (از لحاظ تعداد سال تمام 4 سال رو با عنوان همون دیرستا نم نوشتم!)دیگه اینکه من درحال حاضر اصل دانشنامه لیسانس و فوق لیسانسمو دارم و اینکه الانم دانشجوی PhD هستم به نظرتون بخش مربوط به دیپلم و پیش دانشگاهیمو اصلاح کنم و بهشون اعلام کنم یا اینکه نمیخواد؟!! فرمامو هم قبلا پست کردم!
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام علیکم
سوال بنده در مورد این که: میتونیم از زمان ورود به خاک آمریکا طبق گفته دوستان 30 ماه رو کامل بمونیم و دیگه بر نگردیم و یه دفعه سیتیزن رو دریافت کنی
به عبارتی 30 ماه از زمان ورود رو بمونی و بعد 30 ماه سیتیزن رو بگیری یا اینکه آش خاله جان هستش 5 سال باید طی بشه؟؟؟
پیشاپیش تشکر از بابت راهنمایی
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-05 ساعت 18:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-05 ساعت 18:35 توسط byousefi_p.)
چند تا سوال داشتم، دوستان لطف میکنن جوابشو بهم بدن
1- موقع اخذ شناسنامه فامیلمو ثبت احوال اشتباهی نوشته بوده و ما رفتیم اصلاحش کردیم. نهایتا در توضیحات نوشته اصلاح شده و نه اینکه تغییر پیدا کرده به همین دلیل من هم تو فامیلی قبلی N/A زدم. حالا به نظر دوستان اطلاع بدم یا پیش آفیسر توضیح بدم یا تا هیچ سوالی نکردن هیچی نگم.
2- شغل همسرمو بجای house wife زدم house keeper اینو چه کنم.
3- من دانشجوی شهرستان بودم ولی چون مدام میومدم و میرفتم تو اون جایی که میگه 16 سال پیش تا حالا کجا بودی، زدم تهران. البته تو محل تحصیلم زدم کجا بودم. این داستان نشه؟
در نهایت خوشحال میشم از نظراتتون بهره مند بشم.
تو مطالعاتی که این اواخر داشتم متوجه شدم دوستان عزیز در مورد سیتیزنی سوالاتی داشتن. برای آشنایی بیشتر با این داستان در حالی که الان وقتش نیست ولی مطلبی از آقای توکلی در یکی از تاپیکها پیدا کرم که ((عیناً)) تقدیم میکنم. امید است با خوندن این مطلب کلیه سوالات مرتفع گردد.
برای روشن شدن بحث 4 سال چاره ای نیست تا بحث سیتیزن شدن را یک بار دیگه مرور کنیم
ببین بعد از ورود به امریکا برای گرفتن تبعیت بایدشما ظرف یک تایم پنج ساله حداقل نصفش را(یعنی حداقل سی ماه) را در یو اس باشی به شرطیکه گپهای بیشتر از شش ماه خارج از امریکا نباشید در این پنج سال.
شروع این پنج سال اولین روز ورود شما به امریکاست.
حالا شما بار اول میروید امریکا ومثلاظرف دو سه هفته گرین کارت وسوشیال و ریانتری پرمیت را میگیرید وبرمیگردید ایران که طبعا دو سال خارج از امریکا هستید بعد که برمیگردید طبیعتا قانون شش ماهتان ابطال شده و پنج سال شما مجدد از همین تاریخ طبق قاعده باید شروع شود.خب!
حالا! چون بچه خوبی بودی و اجازه ری انتری گرفته اید یا نمیدونم به هر دلیل دیگه ای که خود اداره مهاجرت امریکا صلاح میدونه میاد به شما این اوانس را میده که گرچه دو سال بیرون از امریکا بوده اید و الان که برگشتهاید باید دوباره پروسه تایم پنج ساله را طی کنید که حداقلش سی ماه در امریکا باشید و..........که در بالا گفتم ولی این غیبت دو ساله شما یک سال محسوب بیشتر نمیشه و انگار شما یک سال هم از تایم سیتیزن شدنتان گذشته است و چهار سال بعد میتوانید درخواست سیتیزن شدن بکنید
از اینجا به بعدش راخودم هم نمیدونم و شک دارم که حالا در این چهار سالی که پیش رو داریم برای سیتیزن شدن
1-ایا باید سی ماه را پر کنیم
2- یا اینکه این اداره مهاجرت امریکا انقدر دوست داشتنیه که یک سال امتیازی که به ما داده را از سی ماه کم میکنه و هجده ماه بیشتر از ما برای سیتیزن شدن اقامت در امریکا نمیخواد که دیگه بیش از حد خوش به حالمون میشه و.......
که حدس میزنم فرض اول درست تر باشه و باید سی ماه را طی چهار سال پر کنیم
و در خاتمه این نظر وبرداشت من از موضوع ری انتری پرمیت است صد در صد نمیتونم روی این بحث چهار سال مطمعن باشم ولی مسلم میدونم که به زودی همه دستگیرمون میشه که اوضاع از چه قراره.............
در ضمن اون سوالی که پرسیدید شمااول بار که وارد امریکا شدید باید پنج سال از ورودتان بگذره تا واجد گرفتن سیتیزن شیبپی شوید اگر در همان بار اول دو سال ونیم در امریکا بمانید درسته که سی ماه را پرکردید اما دوست عزیز هنوز پنج سالتان که تمام نشده پس نمیتوانید درخواست تبعیت یعنی سی تیزن شدن بدهید مگر انکه پنج سال از ورودتان به امریکا بگذرد
پس برای سیتیزن شدن سه شرط لازم است:
1- پنج سال از اولین تاریخ ورودتان به امریکا بگذرد
2-حداقل سی ماه از این پنج سال را در امریکا حضور داشته باشید به شرطیکه
3-هیچگاه در این پریود پنج ساله شش ماه بیشتر خارج از امریکا نباشید
با مطرح کردن شرط سوم پاسخ دوستانی که اعتقاد دارند دارنده گرین کارت بیشتر از یک سال نباید خارج از امریکا باشند وشش ماه جایی اشاره نشده است داده میشود
چون در فرم سیتیزن شیپی ستونی وجود دارد که از شما اقامتهای بیش از شش ماه را در خارج از امریکا جویا میشوند نه بیشتر از یکسال را
بدرود
اولی مقیم داءم است که به اختصار پی ار میگیم ودومی را مقیم پیوسته ترجمه میکنم که به اختصار سی ار میگم
حالات مختلف خروج از امریکا رابررسی کنیم
1- اگربعد از در یافت گرین کارت بیشتر از یک سال خارج از امریکا باشیم هم ویژگی پی ار و هم ویژگی سی ار را ازدست میدهیم که قصه اش مشخصه.....
2-اگر کمتر از شش ماه خارج از امریکا باشیم هم پی ار (مقیم داعم)و هم سی ار(مقیم متداوم)هستیم
3- اگر بیشتر از شش ماه ولی زیر یک سال خارج باشیم دیگه سی ار نیستیم چون شرط تداوم اقامت مان عدم خروجمان بیش از شش ماه از امریکاست اما هنوز پی ار هستیم چون برای انکه ابطال اقامت دایم فرد صورت بگیرد باید دارنده گرین کارت بیش از یک سال خارج از امریکا باشد
4-گرین کارد هولدر ری انتری پرمیت میگیرد ودو سال خارج از امریکا مانده است وقتی برگردد کماکان وضعیت اقامت داءمش محفوظ مانده است تو گویی این خروج دو ساله تاثیری در ابطال گرین کارد نداشته
برای حفظ گرین کارت شما باید پی ار بتونی باقی بمونی یعنی بیش از یک سال خارج از امریکا نباشی ولی برای از هم نگسیختن تایم پنج ساله سیتیزن شیپی خود باید سی ار باشید یعنی همانطور که گفتم بیش از شش ماه خارج از امریکا نباشید
حالا میپرسید رفرنسم چیه باشه اشکالی نداره میگم.رفرنسم اداره یو اس سی ای اس است که دو ماه پیش حضورا رفتم و اینا را ازشون پرسیدم
روده دراز ی کردم چه کنم که خراب مهاجر سرام واز اون بدتر خراب امریکا....................
راستی اگه کسی اون 3 تا سوال بالا را جواب بده ممنونش میشم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من فرم اصلی خودم را امضا کردم اما قسمت اول فرم های دومDS-230 (دو قسمتی)که برای هر سه نفر مون پر کردم رو بدون امضا فرستادم به هوای اینکه گفته بودند بعدا حضوری امضا کنید دخترم هم 10 ساله است شما فکر میکنید من چکار کنم مدارک رو هم 15 می ارسال کردم.آیا میشه هر دو قسمت فرم را حضوری در سفارت امضا کرد یا الان دوباره مدارک بفرستم؟
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من خارج از کشور زندگی ميکنم
من نه کارت معافی دارم و نه سربازی رفتم..در واقع مشمول هستم و اگه ايران برگردم بايد برم سربازی...توی فرم ها قسمت سربازی رو نوشتم N/A
حالا بنظر شما روز مصاحبه مشکلی پيش نمياد ..چون شما نوشتين يا کارت معافيت و يا پايان خدمت و من هيچ کدوم رو ندارم چون نه معافم و نه سربازی رفتم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-04 ساعت 20:30)nagoo نوشته: یک سوال فنی داشتم زمان ثبت نام اولیه شماره پاسپورتم ازمون میخواستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکم عجیب سوالم میدونم ولی چون یادم نیس پورسیدم.مرسی
نه !!!
**CN:2013AS0000*0
رویت قبولی :3 می 2012
ارسال فرمهای سری اول: 20 می-ارامکس
دریافت تاییدیه دریافت:
سفارت : انکارا
مصاحبه: انشالا..
افرادکیس: 1
هزینه ها :10تومان عکس+ 55تومن ارسال+70 تمدید پاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید من تو فرم ها شماره تلفن محل کارمونوشتم ، کارم آزاده ، حقیقتا شماره درست حسابیم نداره به نظرتون مشکل پیش نمیاد؟
مرسی
شماره کیس: 2013x7xxx
شماره کیس: 201200046XXX
تاریخ ارسال مدارک 2013: 23 می2012
تاریخ ارسال مدارک 2012 : 11آگوست 2012
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر
ورود به آمریکا :25 سپتامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-05 ساعت 20:58)mchi8en2 نوشته: سلام دوستان
من خارج از کشور زندگی ميکنم
من نه کارت معافی دارم و نه سربازی رفتم..در واقع مشمول هستم و اگه ايران برگردم بايد برم سربازی...توی فرم ها قسمت سربازی رو نوشتم N/A
حالا بنظر شما روز مصاحبه مشکلی پيش نمياد ..چون شما نوشتين يا کارت معافيت و يا پايان خدمت و من هيچ کدوم رو ندارم چون نه معافم و نه سربازی رفتم
هیچ مشکلی پیش نمیاد من هم مشکلم تقریبا شبیه شما بود خیالت تخت
فکر کنم تو همین تاپیک در موردش صحبت شده
شماره کیس: 2013x7xxx
شماره کیس: 201200046XXX
تاریخ ارسال مدارک 2013: 23 می2012
تاریخ ارسال مدارک 2012 : 11آگوست 2012
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر
ورود به آمریکا :25 سپتامبر