موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن سپاس از امیر خان مهاجر
از اونجایی که در فرمها نام خانوادگی که استفاده میشده درج شده و من این خانوادگی را سریعا اصلاح نمودم آیا می بایست عنوان گردد.
روزگاز به کام
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان...
من یک بار این مسله رو مطرح کردم ولی کسی جواب نداد..
من سال 2009 جهت مهاجرت به کانادا از طریق نیرو متخصص 38 رشته اقدام کرده بودم و هم اکنون منتظر دریافت ویزام هستم که ممکن است در چند ماه آینده ویزایم آماده شود .حتی اندینگ رو هم ازم خواستن
از انجایی که در سایت لاتاری ذکر شده است که برنده شدن در لاتاری به معنی گرفتن 100 % ویزا نیست ، و نمی خوام که از اینور رونده و از اونور مونده بشم سوالاتی برایم مطرح شده است که در زیر مطرح می کنم
1-شنیده ام که نمی شود اقامت دایم2 کشور امریکا و کانادا رو با هم داشت (گرین گارت و کارت پی آر کانادا) ؟؟آیا درسته؟
2-آیا این قضیه در روند پرونده لاتاری من تاثیر گذار خواهد بود یا نه ؟
3-در صورت گرفتن ویزا مهاجرت به کانادا قبل زمان مصاحبه لاتاری آیا مشکلی در روند پرونده امریکا من پیش خواهد آمد؟چون تا اون زمان کانادا خبر دار نمیشه...
4-آیا اگر ابتدا ویزای امریکا به من داده شود و بعد من بخوام ویزای مهاجرت به کانادا بگیرم هم مشکلی از نظر دولت امریکا پیش خواهد آمد؟یا از نظر کانادا؟
من این 3 سوال هم از کی سی سی پرسیدم..
1- Would the application for a Canadian visa have any negative effect on my Lottery case?
2- Would it cause any delays or problems to the processing of my Lottery case if I receive my Canadian Visa prior to my interview date for the Lottery?
3- If I get my American visa first and then I receive my Canadian Visa, would it be acceptable with the American government?
که اونا اینو گفتن
Thank you for your inquiry.
Participation in the DV program does not affect any other type of visa you currently have or are pursuing. If you have already applied for a different type of visa, you can process both at the same time.
This does not affect the processing of your case.
KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information.
بسیار ممنون میشم که اگه کسی تجربه مشابهی داره (از فامیلی دوستی همسایه ای)یا اطلاعات موثقی داره یا حتی نظری داره به من بگه و منو از این دغدغه بیرون بکشه....
بسیار ممنون میشم اگه که با ذکر شماره جواب بدید
ممنون
شماره کیس : ##20130000 - کنسوگری : آنكارا - مصاحبه : اواخر آبان تعداد : 2نفر - تاریخ دریافت ویزا : 2 روز بعد از مصاحبه
زمان ورود : Feb 2013 - شهر : سنفرانسیسکو ---- سفرنامه بخش
رتبه:
65
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من تو مشخصات مدارک تحصیلیم برای دبیرستان اسم جائیو نوشتم که سه سال دبیرستانمو گذروندم و نه اسم پیش دانشگاهیمو! (از لحاظ تعداد سال تمام 4 سال رو با عنوان همون دیرستا نم نوشتم!)دیگه اینکه من درحال حاضر اصل دانشنامه لیسانس و فوق لیسانسمو دارم و اینکه الانم دانشجوی PhD هستم به نظرتون بخش مربوط به دیپلم و پیش دانشگاهیمو اصلاح کنم و بهشون اعلام کنم یا اینکه نمیخواد؟!! فرمامو هم قبلا پست کردم!
لطفا راهنمایی کنید (یکبار سوالمو مطرح کردم اما متاسفانه پاسخی دریافت نکردم!)
ممنون
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-06 ساعت 09:48)hassanes نوشته: (2012-05-09 ساعت 18:12)smith نوشته: (2012-05-09 ساعت 17:40)aminmasrour نوشته: اسمیت خان حداقل شما جواب من رو بده................
من اون 2 تا فرم به همراه عکس رو فرستادم اما متاسفانه پرینت بارکد رو یادم رفت حالا مدارک رو باید دوباره بفرستم؟؟؟
4 روز پیش با ایمل ازشون این سوال رو پرسیدم جواب ندادن
تلفن بزنین
پرینت بارکد چیه؟
این را کجا باید زد؟
توي سايت ،در قسمت آخر صفحه قبوليتون يك باركد هست كه بايد پرينت بگيريد و با مدارك بفرستسد
شماره کیس : 2012AS00036XXX
کنسولگری:آنكارا
تاریخ دریافت گرین کارت: sep2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وخسته نباشید خدمت همه دوستان
مدرک پیش دانشگاهی اگر مدرک موقت باشه اشکال داره؟ یا اینکه باید همان مدرک پیش دانشگاهی داءم را ببرم؟
منظورم از مدرک پیش دانشگاهی موقت همون ریز نمرات هست خیلی ممنون می شم لطف کنید جوابم را بدهید.
شماره کیس نامبر: 1xx
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
اگه یه نفرازدوجهت برنده بشه یعنی هم خودش برنده بشه هم همسرش بصورت جداازهم اسمشون تولاتاری دربیاد تکلیف چیه؟
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-06 ساعت 13:22)elima1980 نوشته: اگه یه نفرازدوجهت برنده بشه یعنی هم خودش برنده بشه هم همسرش بصورت جداازهم اسمشون تولاتاری دربیاد تکلیف چیه؟
اولا تبريك ميگم به شما كه در لاتاري برنده شديد ضمنا خيلي خوش شانس بوديد كه هر دو نفر شما برنده شديد. من پيشنهاد ميكنم كه هر دو نفر شما كيس خودش رو دنبال كنه كه اگه يكي تون موفق به گرفتن ويزا نشد اون يكي شانسش رو از دست نده. البته هزينه هاي شما دوبرابر ميشه چون دوبار بايد مداركتون رو پست كنيد و دوبار بايد براي مصاحبه بريد و ... . ولي توصيه خودشون اينه كه يكي از دو برنده كيسش رو دنبال كنه.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.