2012-06-09 ساعت 01:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-09 ساعت 01:44 توسط امیر مهاجر.)
(2012-06-09 ساعت 01:11)circle نوشته: سلام دوستاندوست عزیز، صراحتا نوشته شده که فرمها رو با اطلاعات درست پر کنید و ارسال کنید و وقتی که رسید در کیس شما قرار میگیره.
من توی فرمهام 3 تا مشکل داشتم که میخواستم از دوستان بپرسم ببینم نظرشون چیه و چکار باید بکنم؟
1- من فرم DS-230 مربوط به دختر 3 سالم رو به جای اینکه خودم امضا کنم اثر انگشتش رو زدم.
2- در قسمت petitioner فرم های خودم، همسرم و دخترم چیزی ننوشتم (زدم N/A)
3- شغل همسرم رو به جای housewife نوشتم house keeper.
ممنون میشم اگر دوستان راهی پیش پام بذارن.
-----
ممنون از راهنماییتون. من به KCC ایمیل زدم و کاملا این 3 مورد رو توضیح دادم و کسب تکلیف کردم، اما در جوابی که به من دادن تصریح نشده که من باید از نو مدارک رو ارسال کنم یا نه، یا حداقل من به نتیجه قطعی نرسیدم. برای همین متن ایمیل پاسخشون رو اینجا میگذارم و ممنون میشم اگر کسی بتونه راهنمایی کنه:
Thank you for your inquiry.
Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.
Each applicant must personally sign his/her own forms. However, if a child is not capable of signing the forms themselves due to age limitations, either parent may sign the form on their behalf.
The petitioner refers to the principal applicant in the Diversity Visa Program.
The DV Lottery Program is a self petitioned program.
خیلی خوب شد که این ایمیل رو اینجا قرار دادید. چون من بیش از 100 بار این 2 سؤال رو دیدم که هنوز هم میپرسند که petitioner رو چی بزنم؟ و سؤال دیگه در مورد امضای بچه هاست. که هردوتاییشون اون زیر توضیح داده شده!
(2012-06-09 ساعت 01:14)HAMID1371 نوشته: ازتوضیحاتی که دادید ممنونم اینطورکه پیداست هنوز2013راشروع نکردندپس من باید 15ام چک کنم ؟بزودی کارنتیهای آگوست اعلام میشه. برای 2013ها هنوز زوده.
Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill