موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من از برندگان لاتاری هستم. در زمان تکمیل فرم متاهل بودم. الان هم هستم. اما جدا از همسرم زندگی میکنم. فعلاً طلاق نگرفته ایم.
الان برای تکمیل فرم به مشکل خوردم. همسر من به هیچ وجه حاضر نیست اطلاعات خودش رو در اختیار من بگذاره. من هم که تا 3 ماه دیگه قراره ازش جدا بشم. بنابرین موندم توی فرم های چی بزنم؟ آیا حتماً باید برای اونهم فرم DS-230 رو تکمیل کنم؟ آیا با توجه به شرایط موجود مجاز هستم این فرم رو برای اون تکمیل نکنم و فرم DS230 رو به تنهایی ارسال کنم؟
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-13 ساعت 09:26)vorojak60 نوشته: (2012-06-10 ساعت 10:27)amir_cool_2001 نوشته: (2012-06-10 ساعت 10:19)steve نوشته: (2012-06-10 ساعت 10:12)amir_cool_2001 نوشته: همانطور كه در متن نوشته شده در سايت سازمان مهاجرت نوشته شده تمام برندگان لاتاري ميبايست حداقل مدرك ديپلم داشته باشند. بعدش هم نوشته مدارك غير آكادميك قبول نيست. خودش گفته مدركي كه با استناد به آن نمي توان ادامه تحصيل داد غير آكادميك هستند و نيز قابل قبول نيست. از طرفي گفته كه ديپلم در آمريكا 12 سال تلقي ميشه و شامل گذراندن تحصيلات ابتدايي و متوسطه است و كشور هاي كه معادل چنين تحصيلاتي دارند يا كفايت براي گذراندن دوره كالج را دارند نيز قبول هستند.
خوب هركس كه 12 سال درس خونده ديپلم تلقي ميشه در غير اينصورت ديپلم نداره. طبق صحبتي هم كه با كارشناس آموزشي سازمان فني و حرفه ايي انجام دادم مدرك كارو دانش و فني و حرفه ايي هم بدون گذراندن پيش دانشگاهي ديپلم تلقي نميشه و با ماهيت 12 سال ديپلم در آمريكا هم مطابقت داره. پس دوستاني كه مدرك پيش دانشگاهي ندارند حتما براي گرفتن آن اقدام كنند.
خوب اگه ما الان اقدام کنیم و وقتی ترجمش کنیم از نظر تاریخ مشکلی پیش نمیاد؟
اگر دقت كنيد نوشته زمان مصاحبه بايد مدرك ديپلم ارائه بشه و در مورد زمان اخذ اون مطلبي عنوان نكرده ممكنه زمان اخذ مدرك 20 سال قبل يا يك روز قبل از مصاحبه باشه.
(2012-06-10 ساعت 10:20)vorojak60 نوشته: (2012-06-09 ساعت 17:17)zaherbin نوشته: (2012-06-09 ساعت 17:07)vorojak60 نوشته: تو شرایط نوشته
High School Education: A high school education means successful completion of a formal course of elementary and secondary education comparable to completion of a 12-year course in the U.S.
نوشته comparable یعنی قابل قیاس با دیپلم امریکا . یکی از دوستای من تو امریکا با دیپلم 11 ساله کار و دانش داره تو دانشگاه درس می خونه . پس اگه قابل قبل نباشه او نم نمی تونست بخونه.
تازه جالب اینه که هیچ کس هم صد در صد مطمئن نیست و همه هم متن بالا رو فقط به 12 سالش نگاه می کن نه به کل جمله که چی گفته.
اگر به حرفت اعتقاد داری .بسم الله
نتیجش هم به ما بگو
حتما بهتون خبر می دم .
چون کیس نامبرمون هم پایینه خیاله همرو راحت می کنم
من قويا به شما توصيه ميكنم تا فرصت داري براي پيش دانشگاهي اقدام كنيد و كيستون رو به خطر نياندازيد. حتي يك درصد هم ريسك نكن تمام مداركت رو آماده كن حتي به آنهايي كه فكر ميكني نياز نداري. هميشه 100 درصد باش نه 99.9%.
اینم جواب kcc در مورد دیپلم و معادل اون در کشور های مختلف:
A ―high school education or equivalent‖ is defined as successful completion of a twelve-year course of elementary and secondary education in the United States or successful completion in another country of a formal course of elementary and secondary education comparable to a high school education in the United States. Only formal courses of study meet this requirement; correspondence programs or equivalency certificates (such as the G.E.D.) are not acceptable. Documentary proof of education or work experience must be presented to the consular officer at the time of the visa interview.
خواهشا به اینجش هم دقت کنید نه فقط به 12 سال :
or successful completion in another country of a formal course of elementary and secondary education comparable to a high school education in the United States. Only formal courses of study meet this requirement;
من اگر جاي شما بودم خودم رو توجيه نمي كردم. من به متن شما دقت كردم گفته اتمام موفقيت آميز تحصيلات متوسطه در ساير كشور هاي داراي تحصيلات ابتدايي و متوسطه و قابل قياس با تحصيلات متوسطه در آمريكا و از طرفي گفته تحصيلات متوسطه در امريكا 12 ساله و چون تو ايران در دوره هاي كارودانش و فني و حرفه ايي تحصيلات متوسطه 11 ساله پس قابل قياس نيستند. چون برنده شدن در لاتاري بزرگترين شانسي است كه در طول عمر آدم براش اتفاق مي افته به هيچ قيمتي حاضر به از دست دادن اين شانس نيستم. هر نقصي كه ممكنه كيسم رو به خطر بندازه رو برطرف ميكردم تا دست افسر پرونده گزك ندم و با اطمينان 100 براي مصاحبه ميرفتم تا در آينده به خاطر عدم موفقيت خودم رو ملامت نكنم. دوست ندارم به هيچ قيمتي اين شانس رو ازدست بدم و به تمام دوستان اكيدا توصيه ميكنم به هر قيمتي كه شده مداركشون رو تكميل كنند تا براشون مشكلي پيش نياد. چون تعداد برندگان در لاتاري دو برابر قبول شدگان ميباشد پس بناچار سفارت مجبوره مازاد رو رد كنه و ممكنه نقص مدارك رو بهانه كنه براي رد كردن كيس.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
یه مشکل واسه ما پیدا شده. امیدوارم از دوستان یکی بتونه یه راه پیش پای ما بذاره. حقیقت اینه که یکی از دوستان سابق! واسه ما تو لاتاری ثبت نام کرد البته به پیشنهاد خودش چون ما دسترسی به پرینتر نداشتیم و مسائل دیگه. حالا این شخص به دلایلی با ما دشمن شده و از وقتی فهمیده که ما برنده شدیم دنبال یه راهی میگرده که کارشکنی کنه. خیلی اوضاعمون بهم ریخته است. از این میترسیم که یه جوری باعث حذف ما از لاتاری بشه. چیکار میشه کرد که جلوی کارش رو گرفت. تو رو خدا یکی راهنمایی کنه. لطفا برام پیغام خصوصی بذارین. اصلا کسی میتونه از طریق میل یا تماس تلفنی برامون مشکل ایجاد کنه؟؟!!!
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه