موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-06-14 ساعت 19:05)escutcheon نوشته: دوستان اطلاع دارید چجوری خط فقر رو از سایت department of state پیدا کنم؟ اسپانسرم میگه برو پیداش کن که ببینم میتونم ساپورت کننده باشم یا نه. (این سوال رو در قسمت اسپانسر مطرح کردم اما جوابی نگرفتم)
اگه با Google دوست باشین همه چیز براتون آسون میشه!
کافیه که عبارات «department of state» و «poverty line» را گوگل کنین، نتیجه زیر به دست میاد:
[en]
Poverty Income Guidelines 2012 - US Department of State
[/en]
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-06-15 ساعت 17:26)sayeh_m نوشته: سلام
خب راستش من میدونم ردی کیس داریم ولی منظور من این نبود . من پرسیدم که ممکنه به یکی از اعضای خانواده ویزا بدن و به دوتای دیگه ندن ؟ من توی یکی دو تا از تاپیک ها خوندم که به شوهر خانومه ویزا دادن و الان امریکا هستش ولی به زن و بچه اش ندادن ... آیا توی لاتاری یه همچین چیزی داریم ؟
اگر برنده اصلی چک بخوره و تا پایان سپتامبر کلیر نشه، به هیچکدام از اعضای خانواده ویزا نمیدن.
اما اگر به افراد غیر از برنده اصلی چک بخوره، برنده می تونه قبل از پایان مهلت قانونی ویزاشو بگیره و وارد آمریکا بشه. اگر بقیه افراد اون پرونده تا پایان سپتامبر کلیر نشن، ویزایی بهشون تعلق نمی گیره و از رفتن به اون ور آب باز می مونن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 1
رتبه:
47
1 تشکر در 0 ارسال
2012-06-16 ساعت 01:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-16 ساعت 01:59 توسط Omidooo.)
دوستان گرامی
این همه انرژی میذارید سر اینکه بدونید ایمیل میاد یا باید برید سایت رو چک کنید؟
واقعا اینقدر مهمه؟ من که متوجه اهمیتش نمیشم .
برا من که ایمیلی نیومد . ولی برای یادآوری ( چون بعد از کارنتی از سایت تاریخ مصاحبه رو دیده بودم) 20 روز قبل از مصاحبم ایمیل رو فرستادن و
گفته بودن آقا امید یادت نره فلان تاریخ مصاحبه داری این مدارک رو هم بیار.
عزیزان به چیزای دیگه فکر کنید . راجع به برنامه ها تون فکر کنید.
راجع به امریکا اطلاعات بدست بیارید
از همه مهمتر رو زبانتون کار کنید.
موفق باشید