موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
برای لیسانس باید ریز نمرات رو هم ترجمه کرد یا ترجمه خود لیسانس و دیپلم کفایت می کنه؟؟؟؟
شماره کیس : ##20130000 - کنسوگری : آنكارا - مصاحبه : اواخر آبان تعداد : 2نفر - تاریخ دریافت ویزا : 2 روز بعد از مصاحبه
زمان ورود : Feb 2013 - شهر : سنفرانسیسکو ---- سفرنامه بخش
موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سوالی داشتم؟
برگه قبولی بنده که کیس نامبرمون توش اومده با بارکد
اسم من کامل نوشته شده همون که تو پاسپورته
ولی اگه دقت کرده باشین پایین اسم یه دونه c/o گذاشته و اسم شخص خود برنده اگه تنها باشه یا همسر و زن و بچه اش اگه متاهل باشه حالا ما که مجردیم اسم خودمو نوشته ولی دقیقا مثل اسم بالا نیست یعنی پسوند اسممو حذف کرده به نظر شما مشکلی پیش نمی یاد؟
اینم بگم که فامیلی من به پسوندم چسبیده هستش
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ممنون ميشم راهنمايی بکنيد
من همين امروز يه ايميل از استادم گرفتم که از طرف يه کمپانی برای کنفرانسی در آمريکا ازم دعوت شده..از 6 تا 9 آگوسته
نآمه ساپورت و دعوت به کنفرانس رو هم برام ميفرستن اما من مشکلم اينه که با توجه به اينکه من وارد پروسه ويزای مهاجرتی لاتاری شدم ، آيا اقدام برای ويزای غير مهاجرتی -حتی شده واسه 3 روز- ممکنه تاثير بدی روی پرونده مهاجرتيم بزاره...آيا چون الان پرونده مهاجرتی برام باز شده ديگه بهم ويزای غير مهاجرتی نميدن؟
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد گردش مالی حساب من سفرنامه ها رو که می خوندم به این نتیجه رسیدم که حتی اگه ازتون خواستند می تونید بگید که نمی دونستید لازمه و مشکلی پیش نمیاد
اما بهتره که با خودمون داشته باشیم و در صورتی که نقص مدرک خوردیم می تونیم تحویل بدیم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 1
رتبه:
47
1 تشکر در 0 ارسال
2012-06-16 ساعت 21:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-16 ساعت 22:13 توسط Omidooo.)
دوستان گرامی
نظر بنده در مورد گردش حساب
کلا دیگه باید یاد بگیریم که فقط آنچکه لازمه رو داشته باشیم .
علت اینکه دوستان میخوان گردش مالی ببرن خیلی سادس
محیط و اجتماع به همه ی ما یاد داده که مدارکمون و پروندمون از هر لحاظ تکمیل ترین پرونده باشه
تا بهمون گیر ندن . چرا؟ خب چون قانون محکمی براش نبوده و کاملا سلیقه ای بوده.
یه کارمند ساده میتونست انچنان گره ای تو کارت بندازه که بیا و درستش کن.
خیلی سریع باید خودمون رو با شرایط وفق داد . این یکی از عامل های موفقیت و لذت بردن در هر تغییری است .
حالا که مهاجرت از بزرگترین تغییرهاست.
همیشه انتظارات طرف مقابل بستگی به چگونگی رفتار خودمون داره . به فکر بچه های 2014 و کسانی هم که نمیتونن
گردش مالی ببرن باشیم.
از این به بعد باید یاد بگیریم که تو زندگی جدید، با منطقی جدید کارهامون رو پیش ببریم.
موفق باشید.