موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-10 ساعت 17:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-10 ساعت 18:03 توسط Solitude.)
(2012-08-10 ساعت 00:35)mohamad_counter نوشته: دوستان الان به کی سی سی زنگ زدم گفتن هر دو رو میتونی پیگیری کنی !
هم 2012 هم 2013 فقط گفت سریع 2012 رو پست کن
ممنونم از دوستانی که راهنمایی کردند.
دوست خوب این رو در جواب سوال خصوصی که از من پرسیدی تو یه پیغام خصوصی گفته بودم گفتم شاید به اشتراک هم بزارم که اگه اشتباهی راهنمایی کرده بودم .دوستان خوب منو اصلاح کنن و شاید کسای دیگه هم مثل شما خوش شانس پیدا شد.
سلام دوست من تبریک میگم چه خوش شانس من که از 2008 تا حالا ثبت نام کردم تازه امسال با این شرایط انتخاب شدم. خوشا به حالت امیدوارم که توی تمام مراحل زندگانیت همینطور خوش شانس باشی.
والا نمی دونم که چنتا ویزا مونده اعلام که نمی کنن ولی اینو می دونم که 2012 طبق اماری که خود سایتش اعلام می کنه و هر سال یه فایل PDF که قابل دانلود هست رو سایت میزاره 2012 حدود 4400 نفر یا کمتر یا بیشتر انتخاب شدن. که تا چند ماه پیش اینا می گفتن که 3000 نفر مدارکشون به دست ما رسیده و هزارو خروده نفر هنوز فرماشون و واسه ما نفرستادن و وضعیتشون مشخص نیست و VOA رادیو فردا و خیلی جا هم آمده بودن که بچه های مهاجر سرا هم تو تاپیکا این موضوع رو نوشته بودن.
باز از اساتید دیگه کمک بگیر ما که داریم درس پس میدیم.
ولی یه چیزی که هست یه جا از این فرما 230 بود اگه اشتباه نکنم به طور قطع نمی تونم بگم شما اظهار می کنید که تو سالهای گذشته شرکت اگه کردین ولی اقدام نکردین واسه ادامه پروسه کاریتون که اگه No انتخاب کنید تو سفارت باید قسم بخوری و امضا کنی که تو برنده نشدی و غیره بعد چک اگه بکونن ببینن که مثلا 2012 برنده شدی ولی اقدامی نکردی و این شاید یه گیری باشه پس 2012 رو مدارک و بفرست و نهایت اگه رد شدی یا هر چی 2013 میری ولی 2012 رو اگه دادی مدارک 2013 رو نفرست تا تکلیف این روشن بشه.
و یه چیز دیگه که می دونم این که اینها بدون استسناء تمام پرونده های 2012 رو 30 سپتامر 2012 می بندن و دیگه هیچ ویزا و پروسه کاری واسه 2012 انجام نمی شه و پیشنهاد من این هست چون در این تاریخ این اتفاق می افته پس شما یه کار کن فرمای 230 و 122 و عکست رو بفرست واسه KCC و نهایت اگه بهت وقت سفارت هم ندادن مهم نیست و اگه 2013 شرکت کنی واسه اون موضوع که سال قبل چرا اقدام نکردی جواب هم داری که به افیسر بدی می گی کد کانفرمم رو گم کرده بودم و دیر متوجه شدم ولی با این حال فرمامو فرستادم KCC ولی 30 سپتامر پرونده های 2012 بسته شد و نشد.
و لازم هم نیست پست کنی من میل زدم فقط PDF تبدیل کن و عکست هم درست بفرست یه پرینت از جواب KCC که فرما به دستشون رسیده هم با خودت واسه سال 2013 داشته باش راه کاملآ منطقی هست.
جواب KCC اگه الان بفرستی 2 تا 3 هفته ای اون میل رو بهت می ده.
من که مدارکم الان دست kcc هست و بهم میل هم زدن گفتن قابل قبول هست و واسه سپتامر برنامه ریزی دارن می کنن که مصاحبه بشم و گفتن سایت بولتن رو چک کنم واسه کارنت شدن.
باز نظر شماست من تازه کارم اساتید ببین چه راهنمایی می کنند من جای شما بودم این کار رو می کردم.
فرمای 2013 رو اکتبر بفرست که دیگه 2012 پرونده ها بسته شده مال 2012 و مشکلی پیش نیاد باز نظر شخصی بود موفق باشی.
کیس #: AS1xxx1
ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012
از 10/17/2012 در آمریکا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید اینجا این سوالو می پرسم، آخه هیچ جا جواب نگرفتم.
می خواستم بدونم آیا سن پدر و مادر در مدت دریافت گرین کارت برای بچه هاشون تأثیر داره؟
مثلاً مادر که سنش بالا هست و گرین کارت داره نمی تونه برای بچش که بالای 21 هست و ازدواج کرده، زود تر گرین کارت بگیره ؟ قانونی وجود نداره ؟
باید اول سیتیزن بشه و بعد از چندین ساااااال ؟؟؟
می خوام بدونم خوشحال باشم که مادرم لاتاری برده یا برای ما فایده نداره ؟ آخه ازدواج کردم و بالای 21 هستم.
مرسی و آرزوی موفقیت برای همه
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سن ربطی نداره فقط یکم پروسش طولانی است میتونی اطلاعات کافی و دقیق را از تاپیک مهاجرت خانوادگی بگیری
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-12 ساعت 07:48)mreza_ce نوشته: سلام
می خواستم بدونم آیا سن پدر و مادر در مدت دریافت گرین کارت برای بچه هاشون تأثیر داره؟
مثلاً مادر که سنش بالا هست و گرین کارت داره نمی تونه برای بچش که بالای 21 هست و ازدواج کرده، زود تر گرین کارت بگیره ؟ قانونی وجود نداره ؟
می خوام بدونم خوشحال باشم که مادرم لاتاری برده یا برای ما فایده نداره ؟ آخه ازدواج کردم و بالای 21 هستم.
خير سن به هيچ وجه در پروسه دريافت گرين كارت و سيتيزنشيپ تاثيري نداره. برنده گرين كارت براي سيتيزني بايد حتما در مدت 5 سال بيشتر از 30 ماه در كشور آمريكا حضور داشته باشيد و نبايد بيش از 6 ماه از خاك آمريكا خارج بشه. بعد از سيتيزني ميتونه براي اقوام درجه يك خود درخواست بده. با اين تفاسير شما بايد تا اخذ سيتيزني مادرتون صبر كنيد.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-12 ساعت 09:54)Nasimmmm نوشته: رزم آور سوم third sergeant ترجمه میشه؟
من extended 9 دارم اما نمیدونم چطور میشه فونت رو کوچیک کرد.. یعنی همچین آپشنی نداره.. همینطورم برای بزرگ کردن باکس
در خصوص سوال اول از منوي Forms -> Add or edit Fileds را انتخاب نموده و روي باكس مربوطه كليك نموده و آنرا Resize نموده يا روي آن راست كليك نموده و با گزينه Properties فونت آنرا كوچك نمائيد.
در خصوص سوال دوم بايد عرض كنم به آدرس زير مراجعه كن
http://en.wikipedia.org/wiki/Iran%27s_Ar...s_Insignia
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-12 ساعت 14:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-12 ساعت 14:17 توسط amir_cool_2001.)
(2012-08-12 ساعت 13:43)mreza_ce نوشته: (2012-08-12 ساعت 08:43)amir_cool_2001 نوشته: (2012-08-12 ساعت 07:48)mreza_ce نوشته: سلام
خير سن به هيچ وجه در پروسه دريافت گرين كارت و سيتيزنشيپ تاثيري نداره. برنده گرين كارت براي سيتيزني بايد حتما در مدت 5 سال بيشتر از 30 ماه در كشور آمريكا حضور داشته باشيد و نبايد بيش از 6 ماه از خاك آمريكا خارج بشه. بعد از سيتيزني ميتونه براي اقوام درجه يك خود درخواست بده. با اين تفاسير شما بايد تا اخذ سيتيزني مادرتون صبر كنيد.
مرسی از جوابتون، بعد از اینکه مادرم ایشالا سیتیزن شدند چند سال طول میکشه تا من بتونم گرین کارت بگیرم ؟ توی ویزا بولتن که می بینم ویزای F3 میشه انگار که ظاهراً الآن دارن مال سال 2002 رو بررسی می کنند. یعنی 10 سال طول میکشه ؟؟؟؟
دقيقا نميشه در خصوص دريافت ويزاي خانوادگي اظهار نظر كرد ولي بسته به نوع كيس ممكنه از 1 تا 4 سال طول بكشه. در برخي موارد خاص بسته به سن فرزند و والدين و قيم قانوني و راي دادگاه و شرايط و مدارك ممكنه كمتر يا بيشتر هم طول بكشه ولي شما بعد از سيتيزني روي همون 3 سال حساب كن. به لينك زير هم يه نگاهي بنداز
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1306.html