موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-16 ساعت 15:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-16 ساعت 15:29 توسط Solitude.)
(2012-08-16 ساعت 14:25)HRSH نوشته: سلام دوستان
من برای مصاحبه میخوام مدارک تحصیلیمو جهت اثبات eligibility ارائه بدم ولی خب 2 سال هم سابقه کار دارم که توی فرم های 230 اوردم.
حالا میخوام از دوستان با تجربه سوال کنم که نیازی هست که ترجمه سوابق کاری رو هم برای مصاحبه ببرم یا همون ترجمه مدارک تحصیلی کافیه؟
چون گرفتن گواهی اشتغال از شرکتمون اونم برای سفارت فکر کنم کار سختی باشه!!!
تا جایی که من متوجه شدم شما هر چیزی رو که تو فرمای 122 و 230 ادعا می کنید باید به افیسر ثابت کنید.
و به این جمله توجه کنید
Upon receipt, each application will be reviewed. Failing to provide the required documentation will cause delay in processing your visa during the interview date. Applicants who received an appointment letter from the Kentucky Consular Center (KCC) should arrive promptly for their scheduled interview.
پس طبق دستور العمل آماده کن و چیزایی که بیان کردی مدارکش رو آماده کن حتی اگه به سفارت نفرستی این احتمال رو بده چیزی که تو فرمات نوشتی ازت مدارکش رو روز مصاحبت بخوان.
و اینو نگو چون گرفتن گواهی اشتغال از شرکتمون اونم برای سفارت کار سختی هست پس نری دنبالش برو حتمآ دنبالش و بگیر
اگه نمی خواستی سابقه کاریت رو مدارکش رو بگیری تو فرما نمی گفتی بهتر بود.
پس حتمآ بگیر و همرات باشه.
موفق باشی و شاد.
کیس #: AS1xxx1
ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012
از 10/17/2012 در آمریکا
موضوعها: 1
رتبه:
47
1 تشکر در 0 ارسال
2012-08-16 ساعت 21:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-02 ساعت 08:57 توسط Omidooo.)
دوستان گرامی
چند نکته مهم است که باید بگم خدمتتون
اول از همه از دوستانی که سوالات ابتدایی میپرسن خواهش میکنم که اول تاپیک های مرتبط
در سالهای قبل رو مطالعه کنند. به هر کی بخواهید قسم میخورم 99 درصد سوالاتتون جواب داده بشه.
بعد میخوام روال کلی دریافت ویزا رو بگم تا یه بار دیگه مرور کنیم با هم:
به این نکته توجه داشته باشید که من حالت کلی رو میگم و جزییات رو باید در تاپیک های مرتبط هر موضوع دنبال کنید.
1- خبردار شدن از قبولی در لاتاری در سایت dvlottery.state.gov
2- ارسال فرمهای مربوطه و عکس
3- منتظر شدن برای کارنت شدن
4- منتظر ماندن جهت دریافت تاریخ مصاحبه ( از طریق همین سایت بالا)
5- اگر آنکارا هستید مدارک مورد نیاز رو باید 15 روز قبل از مصاحبه به دست سفارت برسونید و اگه ابوظبی هستید نیازی به این کار نیست.
6- گرفتن وقت دکتر پس از دریافت تاریخ مصاحبه ( یک ماه مونده به مصاحبه میتونید وقت بگیرید)
7- مصاحبه
8- اگر برگه آبی دریافت کردید باید منتظر کلیرنس بشید.
9 - بعد از کلیرنس جهت دریافت ویزا اقدام میشود.
دوستان گرامی، سروران محترم، عزیزان دل
الان این همه صفحه از این تاپیک گذشته و جسارتا به نظرم اصلا در حد این همه صفحه آگاهی دهنده نیست.
اونم به خاطر رعایت نکردنه خودمونه که به خودمون زحمت نمیدیم یه کم سرچ کنیم بعد اگه پیداش نکردیم سوال رو مطرح کنیم.
Sheriff عزیز در این مورد تنبلی ما یه پست جامع گذاشته دیگه من نمیخوام حرف ها رو تکرار کنم.
امیدوارم دیگه شاهد این نباشیم که سوالهایی که باید در اوایل تاپیک مطرح میشدن الان مطرح بشند.
موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من ميتونم مدرك پيش دانشگاهي رو الان جور كنم ولي تاريخ صدور واسه امسال ميخوره اينجوري مشكل پيش نمياد!؟
2013AS0005%%%/تعداد نفر يك/انكارا/ تاريخ مصاحبه هفته دوم اپريل/ يكضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عزض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز
تاریخ مصاحبه کیس نامبر ما در ابوظبی هم اکنون در سایت مشخص گردیده که اواخر اکتبر است اما دوستان چند سوال دارم که لطفآ راهنمایی کنید
1- با توجه به تعطیل رسمی بودن جمعه و شنبه در امارات چند روز کاری قبل از تاریخ مصاحبه به دوبی برویم بهتر است تا بتوانیم بموقع مدارک معاینات پزشکی را تهیه نماییم؟
2-پسرم که از همراهین است مشمول خدمت سربازی است و با توجه به چند ماه باقیمانده تا شروع ترم جدید نه می تواند معافیت تحصیلی بگیرد و نه حتی گذرنامه
برای وی آیا می توان تقاضای دو سال تآخیر در مصاحبه نمود؟اگر نه راهکار چیست؟
3- فرزند دیگرم در زمان ثبت نام لاتاری 21 سال و 4 ماه سن داشته است که با توجه به قوانین لاتاری و داشتن 4 ماه سن اضافه فکر کردیم نام وی باید حذف شده باشد
اما با کمال تعجب امروز در دعوتنامه مصاحبه نام وی هم جزو منتفعین ذکر شده است.
آیا برای وی هم می توان کاری کرد؟ و راهکاری دارد؟و او را هم با خود ببریم یا خیر؟
4- هزینه ای که قرار است سفارت از مصاحبه شدگان دریافت دارد آیا برای بچه های 7 ساله با بزرگسال یکسان است؟و چقدر است؟
شماره کیس**2013AS000018-قبولی: 2 می-کنسولگری: ابوظبی-ارسال فرم ها26 می-کارنت شدن کیس13 آگوست-مصاحبه:اکتبر تغییر به ژانویه2012-شیرازبه کالیفرنیا--افراد كيس6 نفر
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ..........
من يه سوالي برام پيش اومده .......... اون هم اينكه فرد برنده من هستم ..........
1- آيا لازم هستش كه مدارك تحصيلي خانمم رو با خودم ببرم براي مصاحبه؟
2- مشكل اينجاست كه من نتونستم هنوز اصل مدرك خانمم رو آزاد كنم و فقط گواهي موقت رو داريم و از طرفي گواهي موقت رو دارالترجمه ها ترجمه نمي كنن، حالا سوال اينجاست كه اين وسط من چه كنم؟ مدرك موقت رو ببرم تركيه واسم ترجمه كنن؟ يا چي كار كنم؟
شماره کیس: 2013AS2XXX / تاریخ رویت قبولی: 01/05/2012 /
کنسولگری: ايروان/ تعداد افراد کیس: 2 نفر جمع تقریبی هزینه: 1.560.000 تومان + $1500 /مقصد اوليه:LA /
موضوعها: 1
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
يك سوال ،دوستي از من پرسيده:
كه اگه قبلا براي رفتن به امريكا اقدام كرده باشند ،مثلا توريستي و بهشون ويزا نداده باشن ولي تو پاسپورتشون هم هيچ مهري نزده باشن، بايد الان در زمان مصاحبه اعلام كنند كه قبلا ويزا نگرفتن؟ تو فرمهاي ٢٣٠ يا ١٢٢ كه موردي نداشت كه از سابقه ويزا گرفتن يا نگرفتنشون براي امريكا چيزي بنويسند؟؟ ( در ضمن دليل ويزا نگرفتنشون هم اصلا چيز مهمي نبوده)
ممنون