2012-08-12 ساعت 14:18
(2012-08-12 ساعت 13:56)amir_cool_2001 نوشته: در خصوص سوالات تكراري من به دوستان حق ميدم اول اينكه تعداد پستها خيلي زياده كه البته جاي خوشحالي است و نشون ميده كه دوستان چقدر تمايل به همفكري و مشاركت در تالار هاي عمومي دارند. دوم اينكه افرادي كه به اطلاعات احتياج دارند از اين تالار ها استفاده ميكنند و مشكلاتشون رو ميپرسند سوم اينكه افرادي با تجربه هم به ديگران كمك ميكنند تا زمان و هزينه كمتري براي ادامه كارشون خرج كنند. چهارم مشكل در سرچ اين سايت هست كه مطالبي رو سرچ ميكني نتيجه اي دلخواه در پي نداره. من از برنامه نويسان و كادر فني سايت خواهش ميكنم تا در رفع اين مشكل فني اقدام نموده و به دوستان در پيدا كردن پاسخ مشكلشون كمك كنند. گاها من خودم به دنبال مطلبي در خصوص مهاجرت و از سرچ گوگل استفاده ميكنم و جالبه اينه كه مطلبي كه من در سايت مهاجرسرا سرچ كردن و نتيجه نگرفتم سرچ گوگل در سايت مهاجرسرا پيدا ميكنه.
درسته دلیل بی رغبتی دوستان به خوندن پستها، تعداد زیاد پستها است. اما چرا پستها زیاد شده؟ به دلیل پرسیدن سؤالات تکراری.
در ابتدای تشکیل شدن تاپیکها میشه جلوی این مسأله رو گرفت. من یکی که زبونم مو درآرود از بس گفتم کل تاپیک رو مطالعه کنید پاسختون هست.
اون موقع هر کدوم از تاپیکها زیر 20 صفحه بودند.
اما الان روزانه شده دهها سؤال تکراری و دهها پاسخ تکراری. دیگه الان نمیشه کاریش کرد. مدیران سایت هم گرفتار تر از اونی هستند که بخوان پستهای تکراری رو دونه دونه تشخیص بدن و حذف کنند. ما خودمون باید رعایت میکردیم. اما متأسفم که مجبورم بگم تنبلی و آماده خوری در درون ما ایرانیها است. به جای اینکه محقق و جستجو گر تربیت بشیم، آماده خوری و زبان بازی رو خوب یاد گرفتیم. به جای اینکه یاد بگیریم تحلیل و استنتاج کنیم، یاد گرفتیم، حفظ کنیم و زود فراموش کنیم. به جای اینکه خلاق باشیم، یاد گرفتیم از خلاقیت دیگران استفاده کنیم.
من الان که میبینم دوستانی تازه عضو شدند و سؤالی دارند، دیگه دلم نمیاد تو این وقت کمی که دارند، ازشون بخوام حجم عظیم تاپیکها رو بخونند تا به جواب برسند. تا جاییکه لازم بدونم شخصا پاسخ میدم و بقیه پاسخها رو میسپارم به دوستان فعال و پاسخگوی دیگه که با کمک این عزیزان تا الان تاپیکها رو پیش بردیم. ضمن اینکه سعی میکنم همه پاسخها رو با دقت بخونم و اگر راهنمایی نادرستی بود فورا جلو عواقبش رو بگیرم.
مشکل دیگری که باعث پر شدن صفحات میشه، اینه که بعضی از اعضاء که در کمال نا باوری میبینیم که تازه وارد هم نیستند و خیلی هم پست گذاشتند تا حالا، سؤالات ابتداییشون رو همزمان در چند تاپیک پست میکنند که این خلاف قوانین مهاجرسرا است. هم باعث افزایش بی فایده صفحات تاپیکها میشه، هم خودشون گاهی اوقات پاسخی دریافت نمیکنند.
در خصوص جستجوی مهاجرسرا، باید عرض کنم که نرم فزار این فروم یک نرم افزار آماده است که برای خیلی از فرومها استفاده میشه. معمولا فقط فارسی سازی میشه. دخل و تصرف در جستجوی این فروم نیازمند کدنویسی پیشرفته در سورس نرم افزاره. از اون گذشته، هیچ سرچی رو نمیشه با گوگل مقایسه کرد که قوی ترین سرچ انجین دنیا است. علاوه بر امکانات وسیعی که در جستجو به کاربر ارائه میده، در قبال عبارات مورد جستجو از الگوریتمهای بسیار هوشمندی استفاده میکنه که بتونه بهترین پاسخ رو به کاربر ارائه بده.
Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill