موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
کلا سوالایی که پرسیده میشه 10 تا بیشتر نیست فقط داره از صفحه 1 تا آخر هی تکرار میشه وقتی تموم شد دباره یکی میاد میگه راستی واسه من سوال پیش اومده که واسه خانومم باید فرم پر کنم؟ ......... خوب عزیز من آقای محترم خانوم محترم بشین صفحه رو از اول مرور کن .سوالات مربوط به فرم رو برو توی تاپیک مربوطه مطرح کن اصلا صفحه اولشو اگه بخونی جوابتو میگیری . بله به خاطر همینه که الان نزدیک به 300 صفحه میشه ایم فروم ولی اگه خلاصش کنی میشه 100 صفحا من از مدیریت تقاضا میکنم به این طور کاربرا تذکر بده و حتی اگه رعایت نکردن مثلا پستشونو واسه 3 روز ببنده تا بلکه درس عبرتی بشه برای آیندگان والاااا بخدا....
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولى
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-18 ساعت 15:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-18 ساعت 15:17 توسط senemar.)
(2012-08-18 ساعت 09:30)babak_1363 نوشته: (2012-08-18 ساعت 08:41)nahid.t نوشته: نگران نباشید مهم اینه که الان این مدرک رادارید خیلی از دوستان زده بودند دیپلم و بعدا مدرک شون را گرفتن داشتن مدرک روز مصاحبه فقط مهمه موفق باشید
(2012-08-17 ساعت 22:30)senemar نوشته: با عزض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز
تاریخ مصاحبه کیس نامبر ما در ابوظبی هم اکنون در سایت مشخص گردیده که اواخر اکتبر است اما دوستان چند سوال دارم که لطفآ راهنمایی کنید
1- با توجه به تعطیل رسمی بودن جمعه و شنبه در امارات چند روز کاری قبل از تاریخ مصاحبه به دوبی برویم بهتر است تا بتوانیم بموقع مدارک معاینات پزشکی را تهیه نماییم؟
2-پسرم که از همراهین است مشمول خدمت سربازی است و با توجه به چند ماه باقیمانده تا شروع ترم جدید نه می تواند معافیت تحصیلی بگیرد و نه حتی گذرنامه
برای وی آیا می توان تقاضای دو سال تآخیر در مصاحبه نمود؟اگر نه راهکار چیست؟
3- فرزند دیگرم در زمان ثبت نام لاتاری 21 سال و 4 ماه سن داشته است که با توجه به قوانین لاتاری و داشتن 4 ماه سن اضافه فکر کردیم نام وی باید حذف شده باشد
اما با کمال تعجب امروز در دعوتنامه مصاحبه نام وی هم جزو منتفعین ذکر شده است.
آیا برای وی هم می توان کاری کرد؟ و راهکاری دارد؟و او را هم با خود ببریم یا خیر؟
4- هزینه ای که قرار است سفارت از مصاحبه شدگان دریافت دارد آیا برای بچه های 7 ساله با بزرگسال یکسان است؟و چقدر است؟
1- دقیق نمیدونم سفرنامه 2012 ها مطالعه بفرمایید ولی یکی از دوستانم 3روز قبل از مصاحبه رفت
2 - تاخیر در مصاحبه ای نداریم پرونده لاتاری هر سال در پایان سپتامبر بسته میشه مضاف براینکه همه افراد جزو کیس در روز مصاحبه باید حضور داشته باشند
3- به نظر من این شانس را هم از خودتون نگیرد ایشون هم برای مصاحبه ببرید به هر حال نهایتا در سفر با شماست انشالله که به ایشان هم ویزا میدهند
4- هزینه به سن ربطی نداره برای همه افراد یکسان هست حتی نوزاد
در اخر موفق باشید
سلام دوست عزیز
من هم در تکمیل راهنماهی های دوست خوبمون راجع به سوال دوم و با توجه به اینکه مصاحبه ی شما اواخر اکتبر هست یعنی حدود 1 تا 10 آبان ، پسرتون می تونن به محض باز شدن دانشگاه در اوایل مهر ماه نسبت به دریافت مجوز خروج و اقدام برای پاسپورت اقدام کنند اگه کمی زمان بذارند و پی گیر باشند میتونن مجوزهای مربوطرو تا 10 مهر و مجوز خروج رو نهایتاً تا 20 مهر بگیرن.
موفق باشید
با تشکر و قدردانی از پاسخ
1-اگر فرزندی که زمان ثبت نام 21 سال و چهار ماهش بوده برای مصاحبه معرفی کنیم اینرا آفیسر بعنوان تقلب قلمداد نمی کند؟در ضمن اینکه همانگونه که مطلعید رایگان هم نیست ومبلغ حق مصاحبه ثبت نام سفارت قابل استرداد نیست
2-بفرض که برای فرزندی که مشمول است توانستیم به موقع برای مصاحبه در سفارت حاضرش کنیم آنوقت در ادامه باید چکارکرد؟(خدمت سربازی را کی بگذراند؟و کی به آمریکا برود؟)
3- با توجه به عدم فروش ارز مسافرتی و معضلات ارزی کشور آیا امکان برداشتن وعدم دریافت آن توسط سفارت(چیزی شبیه کاری که برای اتباع کشورهای فقیر مثل افغانستان)در آینده وجود دارد
شماره کیس**2013AS000018-قبولی: 2 می-کنسولگری: ابوظبی-ارسال فرم ها26 می-کارنت شدن کیس13 آگوست-مصاحبه:اکتبر تغییر به ژانویه2012-شیرازبه کالیفرنیا--افراد كيس6 نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-19 ساعت 01:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-19 ساعت 01:11 توسط Last chance.)
[i]دوستان عزیز[/i]
من سه سال است که مطالب این سایت رو دنبال می کنم و چیزهای بسیاری هم از این سایت یاد گرفته ام و امسال که خواهرم قبول شد بسیار به من و او کمک کرد.
اما دوستان عزیز من نمیدانم امسال چرا به این صورت شده است. نگاهی به فروم سالهای گذشته بیندازید. مطالب بسیار مفید و مختصر است. به طوری که در زمانی کوتاه با خواندن مطالب می توان به تمامی سوالهای احتمالی جواب داد. اما امسال!!!
هر سوالی بیش از ده بار تکرار میشود. دو نفر شروع میکنند به بحث بی دلیل و این بحث چندین صفحه طول می کشد. یک نفر شروع به شوخی و سرگرمی می کند و عدی ای هم یا آن را ادامه می دهند و یا قربان و صدقه طرف میروند. و... . اصلا انگار نوع سایت و هدف آن فراموش شده است. واقعا برای من که دیگر جذابیتی ندارد که مطالب جدید را دنبال کنم.
جالب است که با اینکه هم دکمه تشکر و هم امکان پیام خصوصی موجود است عده ای اصلا از آنها استفاده نمی کنند و این گونه به تعداد صفحه های بی محتوا هر روز اضافه می شود.
دوستان بیایید با رعایت مسائل بدیهی و برخورد حرفه ای با سایت، دوباره آن را به همان منزلت و جایگاه سابق باز گردانیم.
با آنکه سالهاست قصد رفتن دارم اما مطمئنم که خواهم رفت.
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2012-08-20 ساعت 12:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-20 ساعت 12:45 توسط User.)
کاربران عزیز،
لطفا سوال های خود رو در تاپیک مرتبط بپرسید. سوال در باره حساب بانکی می بایست در تاپیک اسپانسر و مدارک مالی پرسیده شود.
شما نه تنها به خود زحمت مطالعه تاپیک را نداده اید، بلکه حتا در تاپیک مرتبط ارسال نکرده اید!
تیم مدیریت طبق قوانین انجمن مجاز به ویرایش و یا حذف ارسال های برای حفظ نظم در تاپیک ها و یکپارچگی اطلاعات آن است.
قابل توجه کاربرانی که در اولین صفحه ای که از انجمن باز می کنند، پاسخ سوال خود را پیدا نمی کنند:
مهاجرسرا دارای امکانی به نام "جستجو" است. می توانید با وارد کردن کلمات کلیدی خود در یک موضوع یا یک تالار به جستجو بپردازید.
استفاده از این امکان، ضمن اینکه تمرینی برای یافتن اطلاعات مورد نیاز خود است، به مهاجرسرا در کاهش سوال های تکراری کمک می کند.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-21 ساعت 12:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-02 ساعت 09:15 توسط Omidooo.)
سلام دوستان عزیز در سایت مربوط به سفارت ابوظبی (آدرس زیر) شرایط مربوط به عکس رو متفاوت با عکسهایی که همراه فرمای ds به KCC فرستادیم اعلام کرده .
از روبرو 3/4 ... و 35در 40 میلی متر ... پس باید عکس های جدید بگیریم ؟ کسی خبر داره؟
http://www.travel.state.gov/pdf/suppleme...3-0704.pdf
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی