موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه یه سوال برام پیش اومد من الان مدرک پیشم دستمه و دادم برای ترجمه زمانی که فرمرو فرستادم مدرکم دستم نبود و منم تو فرمها نزدم چون دروغ حساب میشد تا دیپلمو زده بودم به نظرتون الان چی کار کنم ؟ الان زمان مصاحبم هم اعلام شده
شماره کیس: **2013AS000015
تاریخ رویت قبولی:1 MAY
کنسولگری:KUALA LUMPUR MALAYSIA
ارسال فرمهای سری اول:10MAY DHL
تعداد نفرات: خود خودم
کارنت شدن کیس:13AUG
مصاحبه:هفته سومoct
دریافت کلیرنس: نداشتم
دریافت ویزا:یک ضرب
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
مقصد : LAX
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-23 ساعت 16:31)lottory نوشته: (2012-08-23 ساعت 11:38)amir0_0amir نوشته: (2012-08-23 ساعت 11:14)lottory نوشته: و دیگه اینکه اگه مدارک لازم برای پست کردن 2 هفته قبل به سفارت بگید ممنون میشم.
خیر..تغییری نکرده...اینجا رو بخون
این لینکی که دادید برام باز نمیشه.لطفا آپلود کنید توی مهاجرسرا.لطفا مدارکی رو که باید 20 روز قبل برا سفارت آنکارا پست کنیم لیست کنید.من خیلی استرس دارم.
چک لیستِ مدارکِ ارسالی به سفارتِ آمریکا در آنکارا
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان دوتا مشکل دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید....
اول اینکه تمام مدارک تحصیلیم گم شده و توی فرمهایی که ارسال کردم قسمت مدرک تحصیلیمو پر کرده بودم (دیپلمم) الان مدارکام به طرز عجیبی
گم شده حالا چی میشه؟ البته من یه دیپلم آرایشگریم هم دارم که اونم توی فرما اعلام کرده بودم که خوشبختانه اینو دارم گم نشده. و سابقه کارمم دارم... حالا اینکه مدارک تحصیلی دبیرستانمو گم کردم چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
دوم: وقتی توی لاتاری ثبت نام کردم قسمت middle name رو هم به اشتباه پر کردم و نام پدرمو نوشتم ولی توی فرمای بعد از برنده شدنم که پر کردمو فرستادم دیگه middle name رو پر نکردم. حالا ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
خواهش میکنم کمک کنید.مرسی