موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام میخواستم بپرسم ماجرای واکسیناسیون به کجا رسید ایا کسی تازگی رفته مصاحبه و ما را مطلع کنه؟من از متخصص عفونی سوال کردم.جواب دادند اگر واکسنهارا زده باشیم دوباره برامون بزنن خطرناک ودرست نیست.
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-25 ساعت 19:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-25 ساعت 19:48 توسط el333.)
(2012-08-25 ساعت 19:30)taba60 نوشته: نمیتونم بفهمم کجارو میگید؟من یه نمونه فرم دیدم ولی خیلی اشتباه داشت
اینجا را ببینید ..در مورد تکمیل فرم DS-230 هستش..من نمیدونم شما متوجهٔ چه چیزی نمیشوید پر کردنِ فرمها اگر کمی زبان تان خوب باشه کار سختی نیست ..فقط باید دقت کنید ..مثلا در تبدیلِ تاریخها به میلادی باید دقت کنید که اشتباه نکنید ..که میتوانید از روی پاسپورتتان اسم و فامیل و تاریخ تولدتان را دقیق بنویسید و یا اگر لینکی را که دادم مطالعه کنید ۲ تا لینک دادند که برای تبدیلِ تاریخ هست و سایت معتبری هم هست که میتوانید ازش استفاده کنید.. با کمی وقت گذاشتن و با خواندانِ تاپیکها میتوانید فرم هاتون را بدونِ اشتباه پر کنید و اگر سوالی هم داشتید بپرسید.
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-25 ساعت 22:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-25 ساعت 22:09 توسط miladswat.)
سلام من همون اول که دیدم قبول شدم هنوز هیچی بلد نبودم و فکر میکردم نمیتوم فعلا گذرنامه بگیرم و یه پیام بهشون دادم که ایا میتونم مصاحبمو عقب بندازم این ایمیلو فرستادم : Can I wanted it back a bit on your interview and would change if I change on November to November. Thank you .
و اونام این پاسخ به من دادن : Interviews for the DV 2013 program will begin in October 2012 and conclude on September 30, 2013. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2012, you may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter. من الان که گذرنامه گرفتم یک دفعه یادم به این ایمیل افتاد نگران شدم که یک دفعه به خاطر این ایمیل مصاحبم عقب نیفته . اگه میشه لطفا کمکم کنید که از نگرانی در بیام .
(2012-08-25 ساعت 16:07)wesburland نوشته: سلام دوستان من بنا به پاره اي مشكلات تازه امروز فرم ها رو پر
كردم الان همراه اين ٢ فرم و ٢ تا عكس و پرينت قبولي ديگه چي بايد
پست كنم!؟
همین دیگه ولی چقدر دیر البته مهم نیست . بقیه رو وقت مصاحبه باید پست کنی .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-25 ساعت 15:30)amir_cool_2001 نوشته: من خیلی دوست دارم از روند کارنت شدن و اعداد و ارقامش سر در بیارم اگر کسی در این خصوص اطلاعی داره یا تحقیق کرده به من هم اعلام کنه. البته یه حدسهای میزنم اما مطمئن نیستم. خیلی جالبه که فقط از باهاما فقط تا 2 کارنت شدن یا بهتر بگم 2 نفر فقط کارنت شدن. مگه چند نفر شرکت کننده داشته؟ چند نفر قبول شدند و چقدر رسیدگی به این پرونده ها طول میکشه؟
دوست عزیز هیچکس نمیتونه در مورد این روند توضیح بده و نظرات دوستان بر پایه حدس و گمان و یکسری آمار و ارقامه که قطعی نیست .
پروسه کاری آنها خیلی پیچیده است خیلی ذهن خودتونو درگیر این مسئله نکنین
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همۀ دوستان عزیز امیدوارم که همگی شاد سلامت باشین
لطفاً هر کی هر مطلبی در مورد کیس زیر میدونه، خوشحال میشم که به من کمک کنه
من سوالهایی درمورد اسپانسر داشتن و مراحلش برام پیش اومده؛ یعنی میخواستم بدونم که آیا کسی میدونه پروسه اینکه یک اسپانسر بخواد فرم i-134 رو پر کنه و کلیه مدارکش رو آماده کنه وبفرسته برای شخص حمایت شده، حدوداً چند روز طول میکشه؟ و آیا اینکه مثل سالهای قبل دیگه لازم نیست که این فرم در محضر خونه به ثبت برسه و با یک امضاء( مثلاً تو منزلش امضاءکنه) از طرف اسپانسر همه چی حله؟؟؟
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه