2012-08-27 ساعت 23:22
(2012-08-27 ساعت 16:21)mehrnoush1449 نوشته: سلام، من یک سوال داشتم،لطفا اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنید
من یک حساب در یک موسسه مالی اعتباری دارم،که موسسه میگه فقط به من،تاریخ افتتاح حساب(که 3 ماه پیش است)، پرینت و موجودی ریالی حساب را می دهند (و معادل ارزی را نمی دهند)، که من باید ببرم ترجمه کنند، که دارالترجمه هم فقط همان معادل ریالی را ترجمه می نماید،می خواستم بدانم که آیا این مدرک مالی می تواند معتبر باشد؟یا اینکه حتماً باید موجودی حساب معادل ارزی باشد؟
آیا اگر موجودی ام را به حساب در بانکی منتقل نمایم که معادل ارزی موجودی را به من بدهند،با توجه به اینکه حساب را اکنون افتتاح می نمایم که (با توجه به اینکه کارنت شده ام) به مصاحبه ام نزدیک است، برای آفیسر ایجاد شبهه نمی شود(منظورم این است که تاریخ افتتاح حساب برای آفیسر مصاحبه کننده مهم است؟)؟
لطفاً منو راهنمایی کنید،که کدام از این دو راه مطمئن تر است؟ چون من اسپانسر ندارم و این موضوع برایم بسیار اهمیت دارد،ممنون میشم
سلام به دوست عزیز
در مورد سوالتون تا اونجا که من میدونم همه بانکها موظفند که تمکن مالی رو بهتون بدهند، اما اینکه ریالی هست شما میتونید از بانکتون سوال کنید که آیا قسمت ارزی هم دارند یا خیر، اگه داشتن که هیچ اگه که نه ازشون بپرسید که نزدیکترین شعبه ای که قسمت ارزی دارند کجاست، و اون تمکن رو پس از مهر بانکتون ببرید به اونجا و ازشون بخواهید که براتون به ارزی تبدیل کنه . در این صورت مشکل شما بابت دلاری که تازه به نرخ دولتی هم حساب میکنن حل میشه در پایان بعد از این مراحل ببریدش برا ترجمه..
در مورد ملکتون هم قبل از اینکه بخواهید سندش رو ببرید پیش اسنادرسمی ، از یه ارزیاب عضو دادگستری بخواهید که برا ملکتون قیمتگذاری کنه و بعد از این مرحله ( البته از ارزیاب دقیقتر میتونید بپرسید) برا مراحل بعدی اقدام کنید
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سفرنامه