موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بالاخره داخل فرمایی که فرستادیم جایی بوده که در مورد سفرهای خارجی سوال کرده باشه؟؟؟
چون من هرچی نگاه می کنم چیزی نمی بینم. من شنیدم که آفیس ازمون سوال می پرسه فقط که رفتید یا نه؟ درسته؟؟؟؟؟؟
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-28 ساعت 18:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-28 ساعت 18:43 توسط el333.)
(2012-08-28 ساعت 18:26)my2220 نوشته: دوستان بالاخره داخل فرمایی که فرستادیم جایی بوده که در مورد سفرهای خارجی سوال کرده باشه؟؟؟
چون من هرچی نگاه می کنم چیزی نمی بینم. من شنیدم که آفیس ازمون سوال می پرسه فقط که رفتید یا نه؟ درسته؟؟؟؟؟؟
-خیر دوست عزیز در هیچ کجای فرمهائی که برایkcc فرستادیم نخواسته بودن سفرهای خارجی را بنویسیم.
-بله شاید ازتون بپرسه..البته یه جا خواندم که شاید یک فرمی بهمون بدن پر کنیم که یکی از سوال هاش این هستش که به چه کشورهای سفر کردیم و مدتش چقدر بوده..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی نظری در مورد چراییه مختصر شدن فرم آنکارا داره؟به نظرتون دیگه اینقدر رو سفرهای خارجی حساس نیستن؟کاش اینطور بود که من یکی کلی خوشحال میشم.......
کیس نامبر:2013AS00000XXX -کنسولگری:آنکارا - افراد کیس:3 -مصاحبه:NOV,دریافت برگه آبی و فرم 9 سئوالی -20 DEC کلیر شدیم
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-28 ساعت 20:10)afs نوشته: (2012-08-28 ساعت 19:45)صوفیا صوری نوشته: دوستان کسی نظری در مورد چراییه مختصر شدن فرم آنکارا داره؟به نظرتون دیگه اینقدر رو سفرهای خارجی حساس نیستن؟کاش اینطور بود که من یکی کلی خوشحال میشم.......
اول اینکه فرمی که حذف شده چند بخش داشته که شامل سوابق تحصیلی، کاری و سربازی و سفرهابوده که خوب چون سه مورد اول رو قبلا توی فرم ها به کنتاکی اعلام کردیم واضحه اظهار مجددش یه کار اضافیه.
می مونه سوابق سفرها. به نظرم برای اون ها هر سفری که شما قبلا داشتید مشخص و روشنه. اینکه فکر کنیم بانک های اطلاعاتی اون ها سابقه سفرهای یک نفر رو نداره، اون هم سفرهایی که اغلب با هواپیما انجام می شه و خودتون می دونید که سیستم های رزرواسیون و کنترل پرواز شرکت های هواپیمایی یه جوری بین المللی و استراتژیکه و طبق پروتکل های بین المللی قابل دسترس هستند، یکم ساده انگارانست.
اگر هم شما سفر غیرقانونی و قاچاقی داشته باشید که جایی ثبت نشده باشه و سابقه ای ازش نباشه، مشخصا موقع مصاحبه بهش اشاره نمی کنید چه ازتون بپرسن چه نپرسن. پس فکر می کنم منطقیه که اون ها به منابع خودشون اکتفا کنند و ما رو تازه به به چه کنم چه کنم و هول و ولای اینکه بگم یا نگم نندازن.
دقيقا" دوست خوبم
سيستم رزرواسيون شركت هاي هواپيمايي يه سيستم بين المللي هست كه سرور بخش عمده ايش هم تو آمريكاست.مثل سيستم سيتا كه در حال حاضر 90% از سيستم رزرواسيون ايران رو ر بر ميگيره و سرور اصليش هم تو آتلانتاي آمريكاست. ثل آب خوردن ميتونن بفهمن كه شماها كجا رفتين تا حالا!!
پس به هيچ وجه در رابطه به سفرهاي خارجيتون به آفيسر دروغ نگين چون فقط كافيه اسمتون رو تو اين سيستم بزنن و شجره نامتون بياد بالا حتي اطلاعات پاسپورت و غيره!!
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
دوستان از زمان صدور ویزا تو سفارت ، چند ماه وقت داریم به امریکا بریم .(برای کارهای مانده تو ایران که باید انجام بدیم) ؟
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام تاریخ مدیکال همان روزی است که در دوبی یا ترکیه دکتر تاریخ می زنه یا تاریخ آزمایش ها در انیستیتو پاستور در ایران ؟
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز