موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستانمهاجرسرا
من هرچی نامه زدم تا الان اشتباه بوده به کی سی سی.یه سوال کوچیک اگر من بخوام سنمو بالای ایمیلم بزنم باید بع عدد باشه کامل یا اگه فقط روزو سالو به عدد و ماهشو به اسم بزنم به مشکل برنمیخورم...؟
یه سوال دیگه تا الان دو بار بهم پیغام داده که اشتباه کردی تو ثبت مشخصاتت اگه باز اشتباه بکنم یا همین الان که دوبار شده به مشکل نمیخورم.(تو ایمیل که برای تایید و قسم فرستادم اشتباه کردم)
از دوستان ممنون میشم اگه اطلاعات دارن پاسخ بدن...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چی کار کنم دیگه ایمیل نزنم بهشون حتی اگه درستش کردم...؟
2013AS3XXX افراد كيس : تنها كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-12 ساعت 15:01)bardia9 نوشته: دوستان چی کار کنم دیگه ایمیل نزنم بهشون حتی اگه درستش کردم...؟
دوست عزیز فرقی نمی کنه شما سوالتو چند بار بپرسی اگه کسی جوابی داشته باشه حتما با همون یک بار پرسیدن جواب می گیرید
در مورد نامه به kcc
باید اسم و فامیل و کیس نامبرتون رو دقیقا همون طوری که توی نامه قبولیتون هست بزنید
تاریخ تولدتون رو هم به صورت (سال/ روز/ ماه) بنویسید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و سپاس فراوان خدمت همه ی هموطنای خوب و دلسوزم.
دوستای خوبم من جدیدا متوجه شدم که id yahoo که ایمیل من هم میشده مصدود شده(حک شده)میخوام اطلاع بدم جدید ساختم....میشه 1متن به داداشیتون بدین که من از طریق اون به کی سی سی اطلاع بدم؟
راستی یه چیز دیگه ....من شک دارم که یکی از فورمهارو امضا کرده باشم(احتمالا230)میخوام اینم بگم که باید چه کنم!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا منو یاری کنید
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-14 ساعت 01:32)shiraz mamali نوشته: سلام و سپاس فراوان خدمت همه ی هموطنای خوب و دلسوزم.
دوستای خوبم من جدیدا متوجه شدم که id yahoo که ایمیل من هم میشده مصدود شده(حک شده)میخوام اطلاع بدم جدید ساختم....میشه 1متن به داداشیتون بدین که من از طریق اون به کی سی سی اطلاع بدم؟
راستی یه چیز دیگه ....من شک دارم که یکی از فورمهارو امضا کرده باشم(احتمالا230)میخوام اینم بگم که باید چه کنم!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا منو یاری کنید
پسر جان سوالتو یه جا بپرس
فرم ها رو می تونی قبل از مصاحبه امضا کنی
در مورد متن هم تو قسمت نمونه مکاتبه با kcc چک کنید نزدیکترین نامه به چیزی که می خواید رو انتخاب کنید و بسته به موضوعتون تغییرش بدید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
من تا به حال 3 بار به KCC میل زدم بار اول تاریخ تولدم فقط سالش بود گفتند اطلاعات ناقصه دوباره متن زیر را فرستادم
Case Number: 2013AS0000xxxx
Name:xxx, xxxxxx
Date of birth: MM/DD/YYYY
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Changeability: IRAN
Dear Sir / Madam
I have posted the forms, photographs and barcode sheet.
Please inform me, that have my documents been received and are they acceptable for the continuation of my visa processing?
Sincerely
و اونا این جوابو فرستادن
Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
خواهش میکنم راهنمایی کنید چه کار کنم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-14 ساعت 15:21)uvtik نوشته: سلام به دوستان عزیز
من تا به حال 3 بار به KCC میل زدم بار اول تاریخ تولدم فقط سالش بود گفتند اطلاعات ناقصه دوباره متن زیر را فرستادم
Case Number: 2013AS0000xxxx
Name:xxx, xxxxxx
Date of birth: MM/DD/YYYY
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Changeability: IRAN
Dear Sir / Madam
I have posted the forms, photographs and barcode sheet.
Please inform me, that have my documents been received and are they acceptable for the continuation of my visa processing?
Sincerely
و اونا این جوابو فرستادن
Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
خواهش میکنم راهنمایی کنید چه کار کنم
به جای Date of birth: MM/DD/YYYY
Date of birth: MMDDYYYY بنویس
**CN:2013AS0000*0
رویت قبولی :3 می 2012
ارسال فرمهای سری اول: 20 می-ارامکس
دریافت تاییدیه دریافت:
سفارت : انکارا
مصاحبه: انشالا..
افرادکیس: 1
هزینه ها :10تومان عکس+ 55تومن ارسال+70 تمدید پاس
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی دوست عزیز پس من باید منتظر بمانم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تازه امروز فهمیدم باید فرم ها رو پر کنم.امروز 26/4/91 هست من تا کی وقت دارم تو رو خد
ا کمککککککککک