موضوعها: 0
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-17 ساعت 12:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-17 ساعت 12:59 توسط pooya.n.)
سلام دوستان
به احتمال زیاد بی پاسخ میمونه طبق معمول ولی با این حال
من نام خانوادگیم رو تغییر دادم به عبارتی در گذشته ن ش بوده و الان شده ن. پسوندش رو حذف کردم. اما تو یکی از فرمها که ذکر شده بود اسم رایج یا لقبتون چیه (و اگر از نام خانوادگی همسرتون استفاده میکنید بنویسید) من این موضوع و نام خانوادگی قبلیم رو ننوشتم. هیچ چیزی ذکر نشده که اگر نام یا نام خانوادگیت رو عوض کردی بنویس اینجا. ولی الان دوستان میگن که باید به این شکل پر میشده. لطفا اگر امکانش هست و لازمه من در ایمیلی به KCC این موضوع رو اعلام کنم راهنمایی کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دوبار به کی سی سی ایمیل زدم به فاصله های تقریبا دو هفته اما هر دو بار بهم این جواب رو داد، باید چی کار کنم؟
Message flagged Wednesday, July 18, 2012 9:37 PM Thank you for your inquiry.
Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-19 ساعت 15:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-19 ساعت 15:32 توسط hamidtest.)
سلام بر دوستان عزيز
به kcc ايميل زدم و در پاسخ نوشته اند ::: (مشكل چيه؟؟) ( راهنمايي كنيد)
(نام و نام خانوادگي رو با حروف كوچك در ايميل نوشتم.ولي در ثبت نام اوليه با حروف بزرگ نوشتم ..اين كه مشكل نيست؟)
Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من هفته پیش فرمها را ارسال کردم. اما متاسفانه 2 اشتباه داشتم:
1 - در فرم 122 با توجه به اینکه قسمت تحصیلات را پرکردم ، اشتباها" سوال 7 را No زدم ولی در جدول سابقه کار ، سابقه کاری 5 سال گذشته را نوشتم.
2- پرینت قبولی (barcode sheet) را فراموش کردم پست کنم .
3- برچسب آدرس را هم نذاشتم!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم چی تو ایمیلم بزنم؟!!!!!!!!!!!!!
نیاز به نمونه نامه دارم.
ممنونم از لطفتون