موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من میخوام یه ایمیل بزن به kcc که از زمان مصاحبه خبر دار شوم،ولی نمیدونم subject رو چی بزنم!!!
شماره کیس: **2013AS00009، تاریخ رویت قبولی:MAY 1، کنسولگری:ankara، ارسال فرمهای سری اول:15may، کارنت شدن کیس:15 Augest، مصاحبه:-، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-، جمع تقریبی هزینه ها : 7500 DHL
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-14 ساعت 13:09)mehdi.pazoki نوشته: (2012-08-14 ساعت 12:58)mahsa 662547 نوشته: دوستان من میخوام یه ایمیل بزن به kcc که از زمان مصاحبه خبر دار شوم،ولی نمیدونم subject رو چی بزنم!!!
دوست عزیز
پیشنهاد میکنم امضاتون رو کامل کنید تا اگر کسی قصد راهنمایی داشته باشه بتونه بر اساس کیس نامبرتون پاسخ بده. من مشخصات شمارو تو جدول افشین (afs) پیدا نکردم، بهرحال اگر کیس نامبر شما زیر 1900 است باید چند روز صبر کنید تا در اون صفحه ای که قبولیتون رو دیدید مجددا مراجعه کنید و از تاریخ مصاحبه مطلع بشید.
لطفا مشخصات خودتون رو به افشین اطلاع بدید.
موفق باشید
یعنی نیازی به ایمیل زدن نیست؟من نمیدونم امضامو چطوری تکمیل کنم!آدرس پیج آقا افشینو بم بدین لطفا..
شماره کیس: **2013AS00009، تاریخ رویت قبولی:MAY 1، کنسولگری:ankara، ارسال فرمهای سری اول:15may، کارنت شدن کیس:15 Augest، مصاحبه:-، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-، جمع تقریبی هزینه ها : 7500 DHL
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، آیا فرستادن اون پیغام قبولی هم لازمه ؟ همون که بارکد و کیس نامبر رو در اون ذکر کرده ...
رتبه:
2
1 تشکر در 1 ارسال
سلام . من به kcc ایمیل زدم جهت اعلام رسید مدارک.در جواب این ایمیل برای من ارسال شد میشه راهنمائیم کنید خیلی اضطراب دارم خدا میدونه چقدر زجر کشیدم برای تکمیل مدارک چقدر بدبختی کشیدم چندین بار عوضش کردم خلاصه در اخر برای اینکه مشکلی پیش نیاد دادم به کارشناس تکمیل کرد و پست کردم حالا این ایمیل زیر برای من ارسال شد میشه کمکم کنید چی کار کنم دلم مثل سیرو سرکه میجوشه نکنه فرصت رو از دست بدم ودشمن به شاد بشم..
Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
CA/VO/KCC
Williamsburg, KY
Phone: (606) 526-7500
Fax: (606) 526-7501
Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.