موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-27 ساعت 21:02)Saeedv13 نوشته: (2012-07-27 ساعت 20:29)sayeh_m نوشته: ...من کسی رو میشناسم که دکتر بود و بعد از سالها زندگی در آلمان به ایران اومدن چون نمیتونست اونجا خوب پول دربیاره و پولی که اینجا بابت عمل میگیره و همینطور موقعیت اجتماعی که اینجا داره اصلا" قابل مقایسه با آلمان نیست و البته خونه شون رو اونجا دارن و دائما" رفت و آمد میکنن و این مشخصه که فقط میخوان اینجا پول جمع کنن ...
صد درصد درست می فرمایین. اونجا قسمت زیادی از درآمد هر فرد شاغل، بابت مالیات کسر میشه و پول درآوردن سخت تر از ایرانه. فرار مالیاتی برعکس ایران که افتخاره، یک جرم مهم با مجازات سنگینه. سیستم مالیشون دقیق و کم اشتباه است و شما با شانس، رانت، دلالی، انبار کردن و دست به دست کردن کالا نمی تونین پول در بیارین. فقط تخصص و ابتکار و قدرت رقابت شماست که معلوم می کنه طاقت میارین و موفق میشین یا نه. آمریکا کشور فرصت هاست ولی برای هر فرصتی باید با چند نفر رقیب گردن کلفت رقابت کنید. بهتره بگیم کشور فرصت ها برای قوی ترین رقبا.....
سعید آقا و سایه جان دقیقا درست گفتن ما هم دقیقا یک مورد مشابه داریم که از انگلیس آمدن اینجا راحت پول جمع میکنن و پاس انگلیسی هم دارن و به همه جا هم راحت سفر میکنن و خوش می گذرونن اما جالبه که همین آقای دکتر چند وقت پیش میگفتن اول که اومده بودیم ایران خیلی خوب بود همه چیزخیلی ارزان بود .قبض آب برق گاز -پول بنزین حالا همین ایران هم همه چیز گران شده ظاهرا از قبض گاز 200000 تومانی که براشون آمده بود شاکی بودند بعید نیست همین روزا دوباره رهسپار لندن بشن .منم مثل سایه خانم هرکی از اونجا میناله میگم تو رو خدا برگردین ایران ما راضی نیستیم تو دیار غربت انقدر زجر بکشین .
سعید آقا هم درست میگن من هیچوقت فکر نکردم که اونجا برام فرش قرمز پهن کردن من هم میدونم که اونجا میدان تلاشو رقابته .
همگی شاد باشید
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
2012-07-28 ساعت 14:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-28 ساعت 15:00 توسط bayat_r.)
اين رو بخش صادرات فرودگاه امام گفت:
برای ارسال بار (فریت):
اولاً گفت زیر 100 کیلو هر کیلو 2.7 دلار + 6 دلار+5 درصد مالیات = 290 دلار * 2000 =580 هزار تومان برای 100 کیلو بار
بعد برای سه شهر لوس آنجلس ، نیویورک و فکر کنم سانفرانسیسکو یا واشنگتن هم ارسال دارند
1 هفته قبل از سفر بدید و 4 روز بعد از سفر اونجا تحویل بگیرید
کپی پاسپورت با ویزا+ کپی بلیط و آدرس و کد پستی دقیق رو هم می خوان
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی با درود فراوان و با سپاس بیکران از این همه پشتکار و همدلی شما . من در هیچ کجای دنیا ندیدم انسانهایی که در آغاز تنها در یک چیز ( مهاجرت به امریکا ) با هم همسو (مشترک) هستند این اندازه به هم یاری برسانند و این همه به فکر هم باشند . نمیدانم، ولی اگر سامه ها (شرایط) اینگونه به هم نمیریخت ،دنیا میبایست به احترام این همدلی و پشتکار کلاه از سر برمیداشت .. به امید روزگاری بهتر و شادتر از ایزد نیک آفرین برای همه شما آرزوی شادکامی و سرخوشی دارم .
2013as4xxx
رویت قبولی 1 jun
ارسال مدارک 6 jun
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-30 ساعت 03:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-30 ساعت 03:55 توسط el333.)
دوستان با عرض معذرت که پا برهنه پریدم وسط بحثتون ولی امشب خوابم نمیبره و گفتم تراوشاتِ ذهنیم را اینجا بنویسم و با شما کمی درد و دل کنم....تا چند وقت پیش همش استرس اینو داشتم که کی کارنت میشم و چقدر انتظار سخته و همش روز شماری میکردم که چقدر مونده تا اولین سری کا رنتیها ..خلاصه یک روز داشتم با خودم فکر میکردم که بابا جون این که نشد زندگی، تک تکِ این روزها ،عمرِ منه که همینطور دارم با انتظار کشیدن و نگرانی بی مورد تلفش میکنم..کلا این که عادت کردیم با غصهٔ گذشته را خوردن و نگران آینده بودن هر روزمان را سپری کنیم و از در لحظه زندگی کردن غافلیم اصلا خوب نیست... و اگه بخوایم دائم با فکر کردن به زمان گذشته یا آینده روزها مونو سپری کنیم یه روز به خودمون میایم و میبینیم چند دهه از عمرمون گذشته و ما هیچ وقت از زمان حالمون لذت نبردیم و از کسانی که دوسشون داشتیم و کنارمون بودن و خیلی از کارهایی که در آن موقع میتوانستیم انجام بدیم غافل بودیم... درسته که انسان باید آینده نگر باشه و هدف داشته باشه و برای رسیدن بهش تلاش کنه ولی نه اینکه دیگه همه زندگیمون باشه اینکه نگرانش باشیم و هرروزمون را با نگرانی بگذرونیم همین که ما وقت میذاریم میریم کلاسهای مختلف بنا بر نیازمون همین نشون میده که ما هدفمون برامون مهمه و داریم براش تلاش میکنیم و دیگه باقیش را باید بسپاریم دست خدا.من که تصمیم گرفتم که دیگه سعی کنم در زمان حال زندگی کنم و از زندگیم تا جایی که میتونم لذت ببرم و هدفم را دنبال کنم ..فکر کنم اینجوری سپری کردن روزهای انتظار یا بهتره بگیم روزهای زندگیمون شیرینتر میشه.
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN