موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-05 ساعت 08:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-05 ساعت 08:33 توسط ehsan99.)
آقا اين آستينم شهر خوبيه برای زندگی ها...شهر بسيار زنده ، شاد و پر انرژيه....لب کارون اهواز رو با سرزندگی شيرازی ها و امکانات تهران قاطی کنی ميشه آستين .. کمپانی های مثل national instruemnts, dell ,samsung و انواع و اقسام کمپانيهای ديگه نمايندگی اصليشون اينجاست...با سرعت هر چه تمام تر هم داره پيشرفت ميکنه و الان يکی از قطب های اقتصادی آمريکاست...دو بار من اينجا سوار تاکسی شدم هر دو بار هم راننده ها ايرانی در اومدن
کلی تعريف ميکردن از اينجا و ميگفتن خود آمريکاييها از کاليفرنيا گله گله دارن مهاجرت ميکنن اينجا چون کار زياده،شهر آرزونه...ماليات کمه و هواشم خوبه...هوای چله تابستونش درسته مثل کاليفرنيا نيست اما مثل تهرانه خودمونه
خيلی خوشم اومده ازش.گويا يکی از قطب های موسقی آمريکا هم هست و از سال آينده پيست فرمون يکش آماده ميشه که خود به خود کلی شغل برای شهر ميآره
البته من هفته آينده چند روزی هم به شهر انتخابی اولم سانفرانسيسکو و شهر های اطرافش ميرم...سعی ميکنم از اونجا هم اطلاعات خوبی جمع کنم بخصوص چون دوستانی دارم که اونجا مشغول کارن
فکر کنم بدرد بچه های نرم افزاری اينجا بخوره چون اتفاقا بيشتر تو اينکاران بخصوص دو تا شون گوگل کار ميکنن ...ببينم خلاصه چی عايدم ميشه
موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-05 ساعت 11:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-20 ساعت 02:41 توسط امیر مهاجر.)
(2012-08-05 ساعت 08:32)omidooo نوشته: الان میخوام بگم که:
بچه های 2013 خیلی باحالند . یاد این دوستی ها میفتم که اولش حسابی همدیگرو میزنند و بعدش رفیق شیش هم میشن. اینم حسب حال شماهاست.
راستیتش از کارتون خیلی خوشم اومد . دمتون گرم . خیلی با هم هماهنگ هستید . اگه تقاضای بنده رو رد نمیکنید و روی بنده رو زمین نمیندازید این جریان رو دیگه ادامه ندید. مدیری که بخواد حرف دل شما رو متوجه شده باشه خیلی قبل تر باید متوجه میشده ولی خب الان دیگه حتما متوجه شده
امیدوارم دوباره سایت هر چه سریعتر به همون حالت اولش برگرده . امیدوارم که فعالیت بیشتر و در عین حال مثبت مدیرها رو دوباره ببینیم. یه frozen mind باحال داشتیم که اونم رفت. شاید به قول محمد حسینی ( مجری ) یه بو هایی رو زودتر فهمیده بود و کنار کشید.
مخلص بچه های گرم و باحال 2013
امید.
بچه ها دمتون گرم
خیلی حال کردم با کارتون فقط حیف که یه کم دیر رسیدم
از پیشنهاد امید دوباره نقل قول گرفتم چون به نظرم درست و منطقی بود
فکر میکنم ادامه دادن این موضوع یه کم لوث کنه این حرکتو
به هر حال به این اتحاد باید تبریک گفت
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
2012-08-05 ساعت 23:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-05 ساعت 23:46 توسط bayat_r.)
بچه ها من به حمایت از دوستان مظلوم ابوظبی، تجربیات خودم و برخی سفرنامه ها رو اینجا می زارم انشالله به درد بخوره و مفید باشه:
سفر به ابوظبی - قسمت اول (با اجازه آقای MAHDI/SH که اونجا ساکنه)
نکته مهم:
همه عزیزان توجه داشته باشند که از نظر پلیس فرودگاه امارات قرص استامینوفن کدئین مواد مخدر محسوب می شود و همراه داشتن هر گونه کدئین بین 6 ماه تا 3 سال زندان خواهد داشت. اگر دارویی ضروریست نسخه پزشک حتماً همراه داشته باشید.
ویزا:
متاسفانه این کشور هم از ایرانی ها ویزا درخواست می کنه(البته از شهروندان خیلی از کشورها ویزا می خوان). برای دریافت ویزا دوگونه ویزا وجود دارد ویزای فوری که دو روز زمان می برد و حدود 140 هزار تومان هزینه و ویزای عادی که بین 7 تا 10 روز زمان و 80 هزار تومان پول نیاز دارد، که آژانس های مسافرتی این کار را برایتان انجام می دهند.
مدارک مورد نیاز ویزا:کپی صفحه اول گذرنامه و عکس می باشد.
بلیط :
شما امکان تهیه بلیط از خطوط داخلی وخارجی را دارید اما خطوط خارجی بین 20 یا 50 درصد گرانتر از خطوط داخلی است و Emirates Airline به مقصد دبی پرواز می کند و العربیه (که از امارات ارزانتر است) به مقصد شارجه (هر چند که با اتوبوس شما را به دبی ترانسفر میکند).
من خودم بارها با ماهان رفتم که خیلی راضی بودم و حتی یکبار مجبور شدم سه بار زمان پرواز برگشت را عوض کنم که هیچ هزینه ای نگرفتند. دفتر مرکزی ماهان در آدرس تهران ، بزرگراه جناح خیابان آزادگان ، شماره 21 ، برج ماهان تلفن 3-44076081
ساعت پرواز: رفت: 7:30 و 20 هر روز برگشت:11:55 و 23:15 هر روز البته یک پرواز ویژه چهارشنبه ها دارد
مدت زمان پرواز 1:30 دقیقه و اکثر پرواز ها 23 کیلو چمدان و 7 کیلو ساک دستی داخل هواپیما مجاز است.
تلفن دفاتر خطوط هواپیمایی در دبی:
دفتر هواپیمایی ماهان 042285550
دفتر هواپیمایی آسمان 042351400
دفتر هواپیمایی کیش ایر 042720006
دفتر هواپیمایی هما 042240200
دفتر هواپیمایی کاسپین 042665506
دفتر هواپیمایی آریا 042218008
لازم به ذکر است که متاسفانه در فرودگاه زیبا و عظیم دبی، ایرانیان حتماً باید کنترل چشمی(Eye Contact) برایشان انجام شود که اگر یواشکی از بغل این مرحله توسط پله برقی رد شوید هنگام خروج با توجه به عدم وجود مهر در ویزا، شما را برمی گردانند.
نکته مهم: حتماً نام هتل یا محل اقامتتون رو دقیقاً بدونید چون در هنگام چک امنیتی ازتون می پرسند و اگر ندونید به سمت اتاق رییس هدایت می شوید.
محل اقامت:
بسیار امکان انتخاب زیادی دارید و کاملاً بستگی به بودجه شما داره (از برج العرب با شبی 20 میلیون تومان تا مسافرخانه های دیره با شبی 50 هزار تومان) ولی ذکر این نکته لازم است که دبی دو قسمت دارد یکی بخش بازار و قدیمی که هتل های ارزانتری یافت می شود و بخش جدید که کمی قیمت هتل گرانتر است.
شما از سایت Booking.com می توانید برای جستجو و در صورت داشتن کارت اعتباری رزرو اتاق اقدام کنید.فقط به include بودن صبحانه هم دقت کنید.
بخش قدیمی بیشتر به شارجه نزدیک است و بخش جدید به ابوظبی، که البته بیمارستان NMC در قسمت قدیمیست.
بخش قدیمی نزدیک به سیتی سنتر و دی تو دی و اینگونه مراکز خرید است و بخش جدید نزدیک Dubai mall,Mall of emirate Marina mallو ابن بطوطه است.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
حالا که دوستان حوصله دارن منم دوست دارم امشب با کسی صحبت کرده باشم منم قصه زندگیم میگم.من دو سال پیش به کسی علاقه پیدا کردم تا اینکه یک ساله پیش رفت امریکا اولش از رو سادگی جفتمون فکر میکریم زود میتونه کار منم درست کنه کلی پول وکیل ولی بعدش فهمیدم به این سادگی ها نیست چند سالی طول میکشه.مهر پارسال بهم گفت برو عکس بگیر بده من لاتاری ثبت نامت کنم منم که اصلا اعتقادی به لاتاری نداشتم هیچ وقتم شرکت نکرده بودم فقط واسه این که روش زمین نندازم عکس گرفتم دادم بهش تازه کلی تو دلم بهش خندیدم حتی بهش نگفتم ثبت نامم کردی یا نه اونم هیچی نگفت.گذشت از فروردین انقدر هم بهم گفتن نشدنی تموم کن رابطت تصمیم گرفتم دیگه بیخیال شم روزا سختی بود بالاخره بعد یک ماه جرو بحث از ما نمیشه از اون میشه اخر اردیبهشت بود جفتمون تصمیم گرفتیم با هم نمونیم به خانواده ها اعلام شد.همون شب که خدافظی کردیم بعد 2ساعت دیدم بهم زنگ زد برنداشتم(یعنی انقدر صدام گرفته بود معلوم بود گریه کردم برنداشتم نخواست خودم ضایع کنم)بعد چندبار زنگ زذن به خونه زنگ زد چون اخر شب بود هم خواب مجبور شدم بردارم.بهم گفت لاتاری قبول شدی منم گفتم نصف شبی شوخیت گرفته ما که حرفامون سر شب زدیم این مسخره بازیا جواب نمیده هرچی گفت قبول شدی باور نکردم تا این که شمارم داد خودم چک کردم دیدم راست میگه.اینم قصه زندگی من دلیل رفتنم به امریکا امیدوارم سرتون درد نیاورده باشم
CN:2013AS2XXX
سفارت:ایروان
افراد این کیس:1
مصاحبه:w3dec
دریافت ویزا:یکضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
میدونین حداقل چند روز قبل از مصاحبه باید برای معاینات پزشکی وقت گرفت؟سؤال مهمیه ها!!
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی